Стражът на Славия Георги Петков отговори на Дюкенс Назон след подигравката на нападателя в интервю за Gong.bg. Назон бе заменен в срещата между двата тима, при което започна да провокира ветерана, хващайки се за кръста и преструвайки се на старец. 

"Ако беше българин, млад нападател на ЦСКА, нямаше да го коментирам. Сега за него ще кажа, самото изявление на неговия треньор, който при смяната го нарече клоун, направете си сметката. Идва чужденец, който е с 30 килограма отгоре, аз не знам господин Ганчев как ги взима тия футболисти. И му дават шанс шест месеца да свали тия килограми и да става звезда в България. Аз не го приемам. Той да си прави каквото иска. Достатъчно съм играл, печелил съм купи и титли, не знам той да е печелил нещо. Какво да му обръщам внимание на един чужденец, който е дошъл в България и то в отбор като ЦСКА", сподели Петков.

Очаквайте цялото интервю на Георги Петков утре, 13-и април. Опитният вратар говори за разделението в Левски, националният отбор, Славия и развитието на Светослав Вуцов специално за Gong.bg.