Той е известен с прякора си „С-4“. Един от най-атрактивните и талантливи български ММА бойци. Бивш шампион в престижната сръбска организация “SBC”, а отскоро част и от тази на “Oktagon”. На 17-и ноември му предстои да вземе дейно участие в първото по рода си събитие в България – BKFC. Специално пред камерата на Gong.bg застава Владислав Кънчев.

“Здравей, чувствам се прекрасно, подготвям се и нямам търпение вече за срещата. Бях много сериозен спортист като малък, тренирах футбол, борба и бокс на 15-16 години, но след като не стана с футбола, се насочих към бойните спортове“.

„Определено е имало моменти, когато не съм направил перфектната подготовка, имам някакви съмнение в себе си и си казвам на самия ден, че трябваше да тренирам повече, да се раздам повече на тренировка, обаче това гледам да го превъзмогвам и да излизам на ринга и да правя това, което мога. Ако не съм подготвен достатъчно, гледам да се вложа вложа повече в първи и втори рунд, за да приключа по-бързо мача“.

Грабни ваучер за голямото събитие в Grabo.bg

Влади обърна внимание и на предстоящото събитие на 17-и ноември, където съперник ще му бъде австриеца Вилхелм От.

„Много много тежък противник ще бъде, изключителен „грубиян“ в боя, обича на размени да играе, да се сбива много и има сърце на боец и със сигурност няма да ми е лека задачата да го победя“.

Той обърна внимание и на самото събитие BKFC, което за първи път ще се проведе в България.

„Това ще е нещо, което зрителите не са виждали досега в България. Боят и зрелището е гарантирано“.

Повече гледайте във видеото

Грабни ваучер за голямото събитие в Grabo.bg