В главното събитие на телевизионното шоу ProBox американо-японският перспективен боксьор в категория муха Кацума Акицуги (11-0, 2 нокаута) се справи с мексиканеца Хесус Рамирес (22-4-3, 16 нокаута). Левичарят Акицуги определяше темпото, като объркваше съперника с ъгъла на атака. Рамирес не можа да се справи с всичко това. Мексиканецът беше на платното в 4-ия рунд в нокдаун. В 9-ия рунд Акицуги притисна противника си до въжетата, като го биеше, докато ъгълът на Рамирес не реши да хвърли кърпата. Технически нокаут в девети рунд.

В главното събитие на шоуто пуерториканецът в полусредна категория Никлаус Флас (13-2, 9 нокаута) отново изненада със солидно представяне. Той повали три пъти американеца Алфредо Ескарсега (15-2-1, 7 КО) и стигна до нокаут в 4-ия рунд. Това е четвъртата поредна победа на Никлаус.

В сблъсъка в лека-тежка категория пуерториканският перспективен боксьор Наджи Лопес (11-0, 8 нокаута) беше свален в нокдаун, но все пак успя да измъкне победата над американеца Стивън Съмптър (9-1-1, 7 нокаута). Оценките на съдиите: 77-74 и два пъти 78-73.