Залян?!? или залят?
Върна ли се от море Сираков, че да не изпусне и този договор? :D
За 6 месеца дали 240хил., сега обаче милиони изведнъж след невижданите успехи и възвръщаемост на инвестициите предполагам, Belfry и те уж дадоха 3 милиона преди месец, но нещо пак нямаше заплати. Нещо не излизат сметките, все се подписват договори за милиона, и все пак няма пари, обаче лиценз на обещания явно има.
Явно все още не е достигнало до автора на тази статия, че златен, сребърен и тем подобни голове няма от години. Ако беше златен, мача спира след гола, независимо колко време остава. Но както се казва, за толкова пари - толкова.
Нападател с 21 гола от 200 мача, значи да очакваме по един гол на 10 мача.
Отговори, че няма да отговаря. Поредната "смислена" анонимна статия.
Когато му я искаха половината клубове не даваше, сега след края на първенството фиктивно дава, знаейки че няма да му я приемат. Няма край гаврата.
С други думи, Боби не искал да се връща, но понеже бил поел ангажимент и съвсем случайно след изборите решил да се върне така за всеобщото благо. Ако Бойко се върне и той на власт другия месец, какво правиме?:)
Същото нещо го писаха и преди седмица, за абсолютно същите футболисти. Общо взето "рефрешват" през няколко дни, и тъй като е "съвсем скоро", съвсем скоро очакваме същата публикация но вече с префикс Факт е: или Решено: или Потвърдено: преди другата с Официално: и следва избухване или изригване мощно на някой.
Ново (ниско) ниво на журналистическо новаторство, пишеш "не е изключено" и това отваря врати за общо взето всякакви съчинения без значение колко са абсурдни. Другото което стана навик е да се пишат лични мнения в статии претендиращи да са новини, на запад имат закони за такива неща, и трябва задължително да се пише че дадена статия е мнение на автора, а не новина, явно пак сме назад с нещата.
Конкретно за тази, кой е източникът? Чия е "идеята" той да прави нещо? Или няма нужда от подробности?
@sharky07 То оставката трябва да му я приеме изпълкома, но те 2 години не могат да се съберът завалиите.
@sotirikon В случая е прав, футболисти като него и Моци са "успели" единствено заради съдийския комфорт който имат Лудогорец, срещу които няма картони, няма дузпи и такива "дървари" греят. Затова никой от тях не се натискаше за трансфер в чужбина през годините, след като това е върха на кариерата им не защото са добри, а защото са със "силния на деня" и другаде ги чака единствено посредственост.
Човекът идва!
И как е протоколен като се решава осмото място? :)
Суарес беше махнат основно заради Куман доколкото си спомням, и сега си берат плодовете и двата отбора, но в противоположен смисъл.
@Air_Smuggler Точно за козирки ли реши да говориш? Прожекция му се казва на това.
Играчи има, Йомов, Тиаго, Енрике, Варела почва да се разиграва, но няма сработеност, и текучеството е голямо, та сега като сменят половин отбор догодина пак ще е експериментална.
1.4 милиона неизплатени заплати само от тази година, 4 милиона повече разходи от приходи, и 26 милиона стари задължения увеличени с около половин милион тази година, това се разбира от документа. Не съм финансист, но за отбор който е доста зле финансово се харчи доста разточително и задължения вместо да намаляват се увеличават, нещо което не следва логиката. Преди да ми скочите, не злобея, просто наблюдение.
Странна работа, за половин година ще налеят 1.5 до 3 милиона за реклама, в края на сезона при положение че следващите 2-3 месеца няма да се играе, и почти сигурно без европейско участие, и на кого точно се рекламира тази строителна компания?
научи Gong.bg, значи източници не са нужни, само трябва да кажем че сме научили нещо от някъде и това е новината, второ заглавието противоречи само на себе си, започва с вероятност, свършва с израз на нещо което вече е приключило?
@blue_bear Това не е цената му, това е откупната клауза. Която по принцип си е завишена, но от както ПСЖ извадиха 222 милиона за да откупят Неймар и го измъкнаха изненадващо от Барселона, вече няма "прекалено голяма сума". Ако някой богат арабин или китаец реши, няма да е голям проблем да извади и милиард.
@didami84 Това е откупната клауза, която си е там от началото на договора, и може да отиде след всеки сезон, ако някои извади 700 милиона. Но както обикновенно, нашите псевдожурналисти са решили да направят ШОКИРАЩА новина от нещо всеизвестно и дори не се разбира кой го е обявил, защото верятно никой не го е обявил.
Мачът не е свършил още, нашите вече с новина за загубата и кой с кого я е изгледал. Висша класа журнализъм. :)
"Каква невероятна футболна драма"
На Михайлов нещо му изглежда малка, опънал я е в ханша :D
"достоверни източници" - без коментар. :)
"Никой рекламодател или спонсор не би желал да бъде непрекъснато оповестяван в публичното пространство. "
Интересна логика извади, отново сме наопаки, навсякъде по света се дават пари за рекламиране само тук се дават пари от спонсори и рекламодатели, които не искат да си промотират дейността или продукцията. Отделно каква е тази малка фирма която раздава шест цифрени заеми, по време на криза. Мисля че статията заслужава да започва с ИЗУМИТЕЛНО:.
Колко акта от КАТ е една абонаментна карта не разбрах.
Добре ще е да провери значението на златен дъжд, да не стават излагации. :)
й й й й й й, сложете си ги където трябва. :)
Поредни, след едната точка през седмицата точно са поредни. Нов ден, нова изумителна статия хвърля в ШОК читателите. :)
  • 1