Мачът не е свършил още, нашите вече с новина за загубата и кой с кого я е изгледал. Висша класа журнализъм. :)
"Каква невероятна футболна драма"
На Михайлов нещо му изглежда малка, опънал я е в ханша :D
"достоверни източници" - без коментар. :)
"Никой рекламодател или спонсор не би желал да бъде непрекъснато оповестяван в публичното пространство. "
Интересна логика извади, отново сме наопаки, навсякъде по света се дават пари за рекламиране само тук се дават пари от спонсори и рекламодатели, които не искат да си промотират дейността или продукцията. Отделно каква е тази малка фирма която раздава шест цифрени заеми, по време на криза. Мисля че статията заслужава да започва с ИЗУМИТЕЛНО:.
Колко акта от КАТ е една абонаментна карта не разбрах.
Добре ще е да провери значението на златен дъжд, да не стават излагации. :)
й й й й й й, сложете си ги където трябва. :)
Поредни, след едната точка през седмицата точно са поредни. Нов ден, нова изумителна статия хвърля в ШОК читателите. :)
От ръководството се надяват, но за ШОК на всички гонга уважение няма, пишат каквото си искат с изтовници "запознати, хора от клуба, хора близки до клуба, същества от други планети с телепатична връзка с клуба, роднини на познати на хора от клуба и тн." С една дума парцал уважение няма, с извинение към истинските парцали. :)
@doktora25 Не могат, има квота която трябва да се запълва с помия, за това излиза първо "шокиращ слух" за нещо, после излиза "обявление кога това нещо ще бъде обявено официално" и накрая "ако сме познали сме велики, ако не здраве да е, кликовете си ги има карай нататък". Понякога и явно няма съгласуване, защото излизат едновременно статии, че нещо е потвърдено и в същия момент друга статия, че може би ще стане нещо някога. :)
86% от акциите в хора които нямат лични средства, в клуб с бюджет средно около 10 милиона и 24 милиона дългове, иначе собственици.
Възпитание и принципи в този човек не виреят, 2013г. си тръгна от Герена казвайки че кракът му няма да стъпи повече там, след като феновете съблякоха Петев, сега се връща на бял кон говорейки как за "Левски" бил пил кафе с всеки, включително и Дилян Пеевски. Вие си знаете. :)
Сложете един брояч да отброява времето до събитието, голяма новина е това а до 10-ти може да забравят хората. :)
@ivan_svet И четвърто, Бойко е този, който осигури Рибаком на Русев след като свалиха Цецо Василев. И отново Бойко е този който инсталира Русев в ФК Левски, въпреки че на човека видимо не му се занимаваше с това. А и Русев е заопрощавал милиони още от както си тръгна, първо 20 милиона бил опростил, после се оказа друго след ревизията. Сега се стигна до 3 милиона, които пак ще излезат от чужд джоб по някакъв друг канал. А иначе Боко се интересува от електората, затова гледа да омилостивява големите клубове с "подаръци", малките кучета ги яли. :)
"Кракът ми няма да стъпи повече тук." - Наско Сираков, 2013. Като си тръгна разсърден от Герена. Важното е, че имате човек на място който си държи на думата иначе, другото ще си дойде на място само. :)
И кое точно е вярно сега, по едно и също време новини за това как Първа и Втора лига се подновяват с гръмко заглавие "Заповедта е факт", акцентирам на факт. И по същото време, Втора лига с крайно класиране, научи Gong.bg. Факти, факти да ти стане лошо от "факти".
воини?
И да има ВАР, телевизионните излъчвания са на неговите телевизии, както сега се крият неудобните кадри, нареждания ще са същите и когато се разглежда ВАР. Все няма да има камера където и когато трябва. Но тук понятие като конфликт на интереси не съществува.
Ще се бие или няма да се бие, това ли е въпросът в заглавието. А смисъла на "не" новината къде е питам аз.
До кога ще правите квалификации и заключения, работата ви е единствено да представите новината и фактите(не слухове, не анонимни мнения на "близки до семейството", а само и единствено фактите) около нея и да оставите всякакви заключения и квалификации на хората които я четат. Това е от първи семестър на първи курс по журналистика, незнам вие къде/какво сте учили.
До кога ще правите квалификации и заключения, работата ви е единствено да представите новината и фактите(не слухове, не анонимни мнения на "близки до семейството", а само и единствено фактите) около нея и да оставите всякакви заключения и квалификации на хората които я четат. Това е от първи семестър на първи курс по журналистика, незнам вие къде/какво сте учили.
@Rozova_Dolina_FC BNT 3 вероятно.
@gkostadinov Значи не ти изнася информацията следователно не съществуват 11 милиона дългове(към 2013), ограничена работа.
@gkostadinov https://public.brra.bg/Documents/RetrieveDocument.ra?DocGuid=3d9b5825084742ccb98d63b1a1eec79b Задължения към 31.12.2013г., 11 243 (в хил. лв.) което прави 11 243 000лв.
https://public.brra.bg/Documents/RetrieveDocument.ra?DocGuid=d447f8278c7948c19c15a4ec299f2197 , дългосрочни пасиви (от минали години) 7 512 000лв, краткосрочни пасиви (текуща година) 3 731 000лв.
Псувай още иначе.
@np1888 Имам предвид, че обявяването на несъстоятелност не води задължително до заличаване на задълъжнялото дружество, каквито тези се развиват тук под формата на "фалирал" и "закрит" клуб. В случая, всички признати дългове от синдика, биват платени в степен която удволетворява всички страни и до ликвидация на дружеството не се стига. Това че е платена само част от задълженията е стандартна практика, все пак кредиторите предпочитат да получат част от задълженията, отколкото нищо при евентуален фалит.
@gkostadinov Ех, неук човек, собствените му ФАКТИ говорят срещу него "ОБЯВЯВА В НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ „Професионален футболен клуб Ц...“ АД, ЕИК *****. ", НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ И ФАЛИТ СА РАЗЛИЧНИ НЕЩА. Но така е като четете гонг, с техните сензационни новини, заглавието пише за Фалит, а в официалното становище никъде не се споменава думата фалит и заличаване на активи и пасиви. Стадионът е вкаран в последствие към активите за да бъде принуден Г. Ганчев да плати задълженията, ако иска да продължи да ползва Българска армия.
Баскетболният Левски фалира през 2013г с над 15милиона дългове(по голямата част от които към държавата, НАП и наеми за бази, и КТБ), но тъй като е частно дружество не са длъжни да обявяват нищо публично, затова и всичко е заличено с фалит, а Константин Папазов създава Левски 2014, играчите по някаква неясна схема имали договор към Папазов, а не към БК Левски и отиват без никакви трансферни суми в новият му отбор, отбор който отново е с постоянни съдебни спорове през последните 2 години, след като Златев(Лукойл) загуби интерес и спря финансирането на новия отбор. Обясни ми как Папазов прави нов отбор, който обаче претендира за история и постижения? Валентин Златев не е Спонсор, той е собственик, който премества целият отбор на Лукойл Академик, със всички играчи, в Левски 2014, и се превръща в Левски Лукойл?
@gkostadinov Пак разбирачи, с "проверени" аргументи. Фалирал и в несъстоятелност са две различни неща, второто служи за предпазване от първото, при обявяването на несъстоятелност влиза частен синдик за да направи одит и да оцени активи и пасиви. Към тези активи са името на дружеството и емблемата, както и в случая стадиона. Гриша Ганчев заплаща договорените задължения към кредиторите с което придобива тези активи, и фалит и до закриване на дружество не се стига. Но на някой хора им е изгодно да продължат да си повтарят "фалирал", фалирал". ФАЛИРАЛ е баскетболният Левски, който наистина фалира и бяха заличени 20 милиона задължения, след което Лукойл беше преименуван на Левски. Ето ви фактите, приемайте или не примайте както искате, моралът си е Ваш.
@stefstan БФС и Министерството на младежда и спорта отговарят за спортните училища и предоставяне на условия и адекватна политика за развитие на децата във възможно най-ранна детска възраст. В нашите условия не може да се разчита само на клубните школи, повечето отбори нямат средства или просто нямат съзнанието да инвестират в школа. И от там следва едно прехвърляне на отговорност кой трябва да се грижи за създаването на футболисти. Нужна е политика за развитие ако се искат резултати, като тази в Германия от преди 10-15 години, където се инвестираха милиарди в създаването спортни бази и адекватно обучение на училищно ниво за да се открива и развива талантът в най ранна детска възраст, нещо което при нас няма умствен капацитет от управлението да осъзнае.
Кой го спряга(някой конкретен агент, треньор, спортен директор) някъква информация по-официална от предположения(измишльотини) на анонимен автор има ли? Защото по същата логика и Манчестър Юнайтед е вариант за Доре, както и милиони други клубове.
  • 1