@gacobacov Иван и Андрей са продуценти, какво друго може да се очаква освен пропаганда и измислици.
@makedonski Проваля се защото Сираков е типичният селски тарикат, който като трябва да взима пари иска максимума, обаче като трябва да дава всичко е пазарлъци и разправии. Как да иска да играе, като броят вече колко милиона щели да вземат, обаче като си направи устата за заплата, цялото ръковдство се правят на ударени, че имало лимит, криза било, задължения имали и какво ли не. Играчи на Арда и Крумовград взимат повече пари от него, за отборите в челото където се целят да не говорим, там е в пъти.
@Jup Този терен никога не е бил на левски, общината ви дава разрешение да строите стадион там, после комунистите го разрушават, теренът никога не е бил техен, че да си го искат.
@81ls71 В Европа стадионите са частна собственост, докато тук всички чакат държавата да им ги построи. В Европа частни инвеститори купуват отбори и инвестират защото е доходоносен бизнес, дори и в долни дивизии, тук повечето "собственици" карат от днес за утре, и ако дават пари то те са кредити които после като се махнат тежат на следващите собственици и се получава омагьосан кръг на постоянни задължения. Да не говорим, че никой сериозен инвеститор няма да дойде да налива пари в празна каца, при цялата корупцията на всички етажи и при ясен шампион.
Горе главата Илиане, нищо че е празна!
@BoroZoro Най-големият по задължения, по компромиси които им се правят(условни лицензи, няколко последни предупреждения на сезон и т.н.), по "съдийски грешки" в тяхна полза които според тях никога не са подкрепа а са компенсации за минали ощетявания, по декларации за щяло и нещяло на глава от населението.
Само левски може да дере феновете свои и чужди, за другите отбори не е морално, защото само левски явно играе на ниво отговарящо на цената, и само тяхната трибуна кабрио отговаря на условията за такава цена.
Кога провеждането на концерт стана форсмажорно обстоятелство? До реванша предполагам, че ще се запускат едни декларации, едни заплахи, едни приказки за мУУрал и ще видим дали ще има равнопоставеност или ще клекнат отново.
@Jup То и Михайлов така си решаваше еднолично накрая националния къде и как да играе, с публика или не. Ако се стигне до там нещата не отиват на добре. Всичките добичета които сега разправят как било добре да се играе само с домакинска публика със сигурност ще запеят друга песен като дойде следващият мач.
Той и мажоритаря беше казал, че няма да стъпи повече на Герена след случката с Петев, но като надуши далавера и власт забрави какво е казал.
Голямо лежане от хегемона.
Дали ще го накажат за 4 мача или повече за тежка телесна повреда, като тук нашите "експерти" правят при игрови ситуации? Едва ли, защото на запад не се вменява умисъл, но при нас винаги сме напред с материала.
@toristo Грузия ни биха с 5:1, със Сърбия направихме равен и в типичен стил почнаха сравнения че видиш ли сме били на едно ниво с тях и с Унгария. А истината е, че този филм сме го гледали вече, Илиев играе за равни и разчита на защита, пък напред ако стане нещо стане, поне равния да докара, че е по сигурно от загуба. Хубчев едно време правеше същото тогава всички бяха недоволни, че сме играели за равни и съответно почнаха смените със знайни и незнайни "селекционери" с които удряхме ново дъно всеки път, сега предполагам ще се случи същото, Илиев ще прави равни, ще решат че можем повече, и ще почнат пак смените, първо може би някой "чужд специалист" ще се докара, и накрая ще се завъртят Херо, Меро и компания, докато Гонзо като Михайлов си изкара едни 5-10 години на разходки и чужди разноски, шанса беше Бербатов (!евентуално), но клубовете си решиха, че не искат да се следват правила и стратегии които не им изнасят, като броя на чужденци в първенството наред с всичко останало.
Голяма реклама му се прави на Илиев, интересно кой я е поръчал и платил. В няколко реда два пъти се апелира за време и в типичен пропаганден стил се акцентира на няколко положителни неща и игнорират негативните. Точно този слугинажки "журнализъм" ни докара до това ниво да смятаме победа над Танзания за израстване.
Един случаен гол като срещу Танзания, и никаква игра, Азерите ни изпуснаха, но сега пак ще почнат да говорят как сме си сверили часовника, имало напредък и "дайте време".
Нямат удър към вратата още, смятай.
Нова схема за дарителска кампания са измислили явно.
Отново оправдания и прехвърляне на топката в стил "този невероятен Борислав Михайлов". Не казвали нищо, защото НАП забранили, а УЕФА слушали какво се казвало и зависел лиценза, пратили емайли но не били получени. Казват някаква сума от 10 милиона, но не включват задълженията от тази година които все още не са изискуеми. Смятат налична стока от 1.4 милиона за приходи вече, и я смятат и харчат като разход сякаш остнаха балами да им я купуват. Цирк.
@dkar Стратегията обиколи цяла България предишния конгрес за да си я развива и обяснява, даже отиде на крака на Пред стадиона Мигача и онзи ненадиграния да го разпитват, и на тях обясни, какво повече искаш да направи? Тримата с Марто и Стилиян си застават с имената, разликата е че Михайлов и кликата му имаха 10-15 години карт блаж преди да ги съдим, а тях тримата го съдят разни "журналисти" и "специалисти" още преди даже да са имали шанс да успеят или не.
Тези новспорт големи журналисти ще излезат, разкриват първи някакви новини, без никакво потвърждение от никого, просто заявяват, че общината ЩЯЛА да предяви иск към някакъв човек от хората на Бербатов, който дори и да е подал заявление в общината, по никакъв начин не го асоциира с безредиците, още повече че Бербатов преди дни още заяви че ще присъстват на протеста. И по типичен продажен модел, гонг-а просто копират, едно време се искаше потвърждение от независими източници, но сега няма нужда, нали главни редактори, слагай и да се клика.
@Sinuhe То този устав се прилага много избирателно да не говорим, че устава си го пишат те и могат да си го променят както им изнася. Къде в устава пише, че извънреден конгрес отменя редовния, в същия този устав пише, че президент става не кандидата с повече гласове, а този с повече от 50% от гласовете, а Михайлов ги нямаше тези 50% защото имаше въздържали се, но въпреки въздесъщия устав го обявиха за президент.
Този конгрес предполагам ще е като миналия, понеже е извънреден няма да се вписват нови отбори, Лечков и останалите отново ще организират софри по хотели и паланки за да осигуряват гласове, Михайлов както казваше че няма да се кандидатира отново, ще се окаже че пак ще е кандидат тогава, защото "другите" кандидати нямали опит и той има "морална отговорност" да остане.
@ogrizko Те името му не знаят дори, написали го Борис, но иначе го сложили да определя правилата и законите на играта, та като казва УЕФА решила, може да се окаже прав, но просто той да е взел решението и в УЕФА, и да си го е предал в БФС и после, "ми те УЕФА решиха".
Същият този колективен орган, който ти си назначил ли? Органът наречен изпълком, който 2 години се кри зад ковид и не се събираше да ти гласува оставката, за да можеш да се завърнеш от изгнанието. И какво ще решиш другата седмица като се оталожат нещата, че си даваш отличен шест и всичко е точно?
Те и срещу Сираков се обидиниха всички фенове на отбора да му искат оставката, но явно за него може всички да са срещу теб. Та имам съмнения колко искрено е подобно изказване, и какво точно цели.
@LittleThief Сигурно са викнали отново поп в бфс, да отслужи молебен за някое героично равенство, за да може да изпълзят всичките амеби и да заобясняват как сме правилния път, и "само чакайте" следващите квалификации за да видите какви чудеса ще станат.
@unsub Министъра на спорта им издава лиценз за упражняване на дейност, лиценз който им дава статут на спортна организация, и им дава право да извършват определена дейност. По същият начин по който БФС "не-заплашва" лицензите на отборите, които не им играят по свирката, министерството на спорта може да реши да отнеме лиценза на БФС. При това положение БФС няма да има право да извършва дейност на държавни имоти, каквито са националният стадион, и резиденцията им в Бояна, пък Михайлов ако иска да се мести и да си прави частна фирма, ще видим до къде ще го докара. Въпросът е в това, че политиците са мишки и гледат да не се набиват много на очи, защото не се знае чии интереси могат да засегнат.
"За първи път в моята практика отказ за предоставяне на спортно съоръжение е позоваване на строителя"
То около вас много неща все за първи път се случват, като национален отбор да се самонакаже да играе без публика, отбори като малта, литва люксембург, лихтенщайн, гибралтар взимат от нас първи победи/точки в историите си, президенти които подават оставки, които две години не се гласуват умишлено, и след това се оттеглят, отново за първи път. Извънредни конгреси които потъпкват собствените си правила, отказват да впишат нови членове защото бил извънредн конгрес, а после отменят редовния, защото извънредния се бил превърнал в редовен, и избират президент без 50%+1 от гласовете. Първи сме във всичко изглежда.
Очаквам НОВ ОБРАТ: УЕФА все пак направи изключение мача да се играе на друг стадион, защото за тези всяко правило се превръща в препоръчително, а не задължително, когато им е удобно.
Лошото е, че точно минаха местните избори, и новия кмет не е на зор да се харесва на електората, знаейки че мястото му е сигурно следващите години и предполагам ще клекне на наглата клика от БФС.
  • 1