Голяма реклама му се прави на Илиев, интересно кой я е поръчал и платил. В няколко реда два пъти се апелира за време и в типичен пропаганден стил се акцентира на няколко положителни неща и игнорират негативните. Точно този слугинажки "журнализъм" ни докара до това ниво да смятаме победа над Танзания за израстване.
Един случаен гол като срещу Танзания, и никаква игра, Азерите ни изпуснаха, но сега пак ще почнат да говорят как сме си сверили часовника, имало напредък и "дайте време".
Нямат удър към вратата още, смятай.
Нова схема за дарителска кампания са измислили явно.
Отново оправдания и прехвърляне на топката в стил "този невероятен Борислав Михайлов". Не казвали нищо, защото НАП забранили, а УЕФА слушали какво се казвало и зависел лиценза, пратили емайли но не били получени. Казват някаква сума от 10 милиона, но не включват задълженията от тази година които все още не са изискуеми. Смятат налична стока от 1.4 милиона за приходи вече, и я смятат и харчат като разход сякаш остнаха балами да им я купуват. Цирк.
@dkar Стратегията обиколи цяла България предишния конгрес за да си я развива и обяснява, даже отиде на крака на Пред стадиона Мигача и онзи ненадиграния да го разпитват, и на тях обясни, какво повече искаш да направи? Тримата с Марто и Стилиян си застават с имената, разликата е че Михайлов и кликата му имаха 10-15 години карт блаж преди да ги съдим, а тях тримата го съдят разни "журналисти" и "специалисти" още преди даже да са имали шанс да успеят или не.
Тези новспорт големи журналисти ще излезат, разкриват първи някакви новини, без никакво потвърждение от никого, просто заявяват, че общината ЩЯЛА да предяви иск към някакъв човек от хората на Бербатов, който дори и да е подал заявление в общината, по никакъв начин не го асоциира с безредиците, още повече че Бербатов преди дни още заяви че ще присъстват на протеста. И по типичен продажен модел, гонг-а просто копират, едно време се искаше потвърждение от независими източници, но сега няма нужда, нали главни редактори, слагай и да се клика.
@Sinuhe То този устав се прилага много избирателно да не говорим, че устава си го пишат те и могат да си го променят както им изнася. Къде в устава пише, че извънреден конгрес отменя редовния, в същия този устав пише, че президент става не кандидата с повече гласове, а този с повече от 50% от гласовете, а Михайлов ги нямаше тези 50% защото имаше въздържали се, но въпреки въздесъщия устав го обявиха за президент.
Този конгрес предполагам ще е като миналия, понеже е извънреден няма да се вписват нови отбори, Лечков и останалите отново ще организират софри по хотели и паланки за да осигуряват гласове, Михайлов както казваше че няма да се кандидатира отново, ще се окаже че пак ще е кандидат тогава, защото "другите" кандидати нямали опит и той има "морална отговорност" да остане.
@ogrizko Те името му не знаят дори, написали го Борис, но иначе го сложили да определя правилата и законите на играта, та като казва УЕФА решила, може да се окаже прав, но просто той да е взел решението и в УЕФА, и да си го е предал в БФС и после, "ми те УЕФА решиха".
Същият този колективен орган, който ти си назначил ли? Органът наречен изпълком, който 2 години се кри зад ковид и не се събираше да ти гласува оставката, за да можеш да се завърнеш от изгнанието. И какво ще решиш другата седмица като се оталожат нещата, че си даваш отличен шест и всичко е точно?
Те и срещу Сираков се обидиниха всички фенове на отбора да му искат оставката, но явно за него може всички да са срещу теб. Та имам съмнения колко искрено е подобно изказване, и какво точно цели.
@LittleThief Сигурно са викнали отново поп в бфс, да отслужи молебен за някое героично равенство, за да може да изпълзят всичките амеби и да заобясняват как сме правилния път, и "само чакайте" следващите квалификации за да видите какви чудеса ще станат.
@unsub Министъра на спорта им издава лиценз за упражняване на дейност, лиценз който им дава статут на спортна организация, и им дава право да извършват определена дейност. По същият начин по който БФС "не-заплашва" лицензите на отборите, които не им играят по свирката, министерството на спорта може да реши да отнеме лиценза на БФС. При това положение БФС няма да има право да извършва дейност на държавни имоти, каквито са националният стадион, и резиденцията им в Бояна, пък Михайлов ако иска да се мести и да си прави частна фирма, ще видим до къде ще го докара. Въпросът е в това, че политиците са мишки и гледат да не се набиват много на очи, защото не се знае чии интереси могат да засегнат.
"За първи път в моята практика отказ за предоставяне на спортно съоръжение е позоваване на строителя"
То около вас много неща все за първи път се случват, като национален отбор да се самонакаже да играе без публика, отбори като малта, литва люксембург, лихтенщайн, гибралтар взимат от нас първи победи/точки в историите си, президенти които подават оставки, които две години не се гласуват умишлено, и след това се оттеглят, отново за първи път. Извънредни конгреси които потъпкват собствените си правила, отказват да впишат нови членове защото бил извънредн конгрес, а после отменят редовния, защото извънредния се бил превърнал в редовен, и избират президент без 50%+1 от гласовете. Първи сме във всичко изглежда.
Очаквам НОВ ОБРАТ: УЕФА все пак направи изключение мача да се играе на друг стадион, защото за тези всяко правило се превръща в препоръчително, а не задължително, когато им е удобно.
Лошото е, че точно минаха местните избори, и новия кмет не е на зор да се харесва на електората, знаейки че мястото му е сигурно следващите години и предполагам ще клекне на наглата клика от БФС.
"защото тогава и Ботев Пд ще спре да играе футбол въобще, и Локо Пд и всички отбори"
Поредната не-заплаха предполагам, същото БФС дава лицензи за българското първенство на стадиони и поляни, които никога не биха взели лиценз от УЕФА за провеждане на международни срещи, но сега се правят на ударени, че едва ли не били едни и същи условия и нямало значение. А и заплашва, че щели да ни накажат, сякаш остана някой който да го интересува дали има национален отбор или не заради "компетентното" им управление. Проблемът е, че са се окопали и с Чеферин и с Инфантино едни и същи продажници, които се държат един друг на власт.
Този Кордоба всеки мач е за червен картон, обаче те нали са "сами срешу всички" и не им се показва.
@boby1979 Дам, и къде е топ пилотът Хамилтън, когато не е в най-добрата кола за който всички обясняваха, че печелил с каране не с кола, а когато Ръсел се качи за първи път преди две години в Мерцедес без дори да е карал колата до сега, и беше на път да спечели трябваше да го съботират за да не злепостави "легендата". Формулата я убиха много преди Верстапен, а него го съсипаха от наказания първият му шампионски сезон за измислени нарушения за които някой други никога не бяха наказвани само и само да запазят интригата. Розберг стана шампион и се отказа, защото видя че друга титла няма да види за сметка на Хамилтън, по същата причина съсипаха кариерата и на Ботас, за да му пази гърба въпреки, че тогава нямаха конкуренция и можеха да ги оставят да се състезават.
играли сме добро, немали сме шансу, вече 20 години все само шанс ни убягва изглежда.
Вчера беше маслина, днес стана "предмет" след като се появиха снимки на "маслината", голям парцал е тази медия.
Цяла канонада от 3 факли и 0 ракети, нов висш пилотаж журнализъм.
А не могат по-бързо, да питат Домусчиев как вади паспорти за няколко седимици на неговите гастербайтери.
Колкото и зле да играят, все ще ги добутат до "поредна рекордна титла". Единственият проблем ще е ако някой друг отбор се разиграе, тогава клането ще трябва да е брутално, а не просто плод на "случайни" грешки тук и там.
@CTEoloAH Освен когато водят в последния кръг, и лежат цял мач, накрая им дават 3 минути.
Златен дъжд ли се очаква?
@4i4oman4o Това е интересна логика, НАП иска да си вземе парите, затова когато бяха 2-3 милиона решава, дай за да не загубим 2-3 милиона да им дадем да направят 5, после дайте за да не загубим 5 да им дадем 11 милиона. Това едно на ръка, другото е НАП казват че нямат договор за разсрочване, че парите били дължими, но вие пак си "плащате". Това с условния лиценз си е измислица на БФС, от НАП казват има задължения, БФС решава че въпреки това им дава лиценз. Каква беше врътката на ЦСКА? Фалираха отбора, Ганчев дойде, каза че ще плати 1/3 от задълженията и взима отбора и кредиторите се съгласиха, зашото беше или 1/3 или нищо, но вие пак с конспирациите.
@djugs "условен лиценз" вече 3 години е съвсем различно нещо казваш? Но иначе "плащаме си", нищо че редовно се изпуска някой шеф как от 3 години не плащали обаче вече почнали. Кажи сега вие колко години изкарахте във В или в Б група, след като БФС-то не било синьо?
"Скандал"
  • 1