Златен дъжд ли е, 'танасе? :D
@PS23 И за това държавата ли е виновна, както намеква първия коментиращ за който е моят коментар? В нормалните страни, с които претендираме да се сравняваме само когато ни изнася, всички стадиони са частна собственост и играят без 3 месеца прекъсване зимата, но тук е по лесно да се оплакват и да чакат с протегната ръка към държавата.
@mr.gignac Ей, нагло племе, пак държата не построила стадиони, държавата няма работа да строи стадиони, освен може би един национален, държавата строи само през комунизъм/социализъм, нали се имате за големите демократи, но пак на държавата чакате, но то държавния отбор какво друго да си мисли. По-скоро се питай защо 40 годишното приятелство не създава равни условия за да има сериозни инвеститори/бизнесмени които да искат да правят пари от футбол тук, а не само тарикати които да точат и да ревът после към държавата, което ви е още от Батково време. Няма нормален човек който да дойде и да дава пари и да строи тук, при положение че местата в класирането са капарирани още преди началото.
@blue_bear дам, точно като в България, където наказват един отбор за факли, бомби и телесни повреди на длъжностни лица, след което същия този отбор започва да заплашва с безредици и неподчинение, и изненадващо или не се намира причина да им се отмени наказанието, въпреки че това наказание не подлежи на обжалване по собствените им правила.
Могат, ако искат да доубият спорта. Първо от къде другите отбори знаят кой колко е изхарчил без да е минал одит? До миналата година като нямаше лимит, и мерцедес харчеха повече от колкото всички други отбори взети заедно всичко беше наред тогава? В момента в който реално ги поставиха в равни условия с другите, почнаха да губят и съответно да се оплакват за щяло и нещяло.
Не се бил качил на линейката, не се обадил на майка си да и каже че е добре. По-жалки оправдания дали могат да намерят. Погазват собствените си правила, един мач наказание не подлежи на разглеждане от апелативната комисия, но явно само за някой, ФК Декларация е с привилегии.
А някой обясняваше тук, че една среща не подлежала на обжалване. Казах преди седмица, че наказанието ще бъде отмененето, и май ще се окажа прав. Забравих, че левски като ги подпират всъщност не е подпиране, а "справедливост" и "компенсации" за минали ощетявания. Жалка картинка.
@81ls71 Прав си, само левски може да осакати играч с прекомерна агресия в контрола без значение, и да се изкарат велики, че постъпили правилно и платили за лечението. Да не говорим, че докато не платят реално са поели само на думи, да не се окаже, че и това са разсрочили за неопределено време и накрая ще е морално играча да се откаже от парите които му дължат за възстановяване?
Себе си включва ли в това определение, или отново говорим за "аз направих всичко възможно" но "всички останали са некомпетентни и затова не стана", все пак е на ръководни постове в левски през последните 10 години, от шеф на ДЮШ до спортен директор сега и шеф на управителния съвет.
Нищо не се променя, и като дойде друг какво, в края на сезона и него ще го махат защото имал "цели 6 месеца" и не направил нищо, и така догодина пак. Отбор не се гради за 6 месеца, но тъпири играещи си на футболни босове не го разбират това и влизат в този омагьосан кръг на постоянни смени.
Декларации, ултиматуми, нагла работа. Като искахте да се махне, да не бяхте гласували за него. Сега чакайте да си върви сам. Има си ред, наказали са ви, пускате обжалване и апелативната комисия ще го гледа(както направиха цитираните от вас Локо Пд.), вие искате пак да си постигнете своето чрез обществен натиск и заплахи.
@brambar Значи наказали левски, това било подкрепа към ЦСКА, вие сте невменяеми всичките.
@blue_bear Червено било БФС, пак не ви изнася да си спомняте срещу кого гласува именно ЦСКА. Тази глоба ако мислите, че ще си я иска някой, или просто Левски ще обжалва и ще се намали тихомълком наказанието на само глоба, която чинно ще бъде събрана от феновете.
@PS23 Ти също не четеш какво пиша, ако тези моралните хора, които защитаваш, бяха седнали с него да се разберат като зрели хора, по всяка вероятност Хубчев щеше да се съгласи на компромис, вместо това решават че просто ще изчезне и това е, при което единственият избор който му оставят е да си търси правата по съдебен път. Отново си въртиш твоя си пример който няма нищо общо със законите, ами се основава на някакви "морални" принципи които са в сила само когато на теб ти изнася, няма значение че е отработил какво са му платили, договорът е със срок, както не може футболист да реши самостоятелно да си тръгне преди да му изтече договора, така и не може собственик да уволнява треньори и футболисти по същата причина. Значи за теб морала е над закона, съд осъжда левски че трябва да плати на Макрон пари, съд осъжда че трябва да платят на Хубчев и другите които разтрогнаха по вина на клуба, обаче нашият си знае морал та морал. И аз съм бил комплексирания.
@PS23 Явно трябва да ти обяснявам какво значи поемане на отговорност, "началникът" както го наричаш, след като е решил да поеме левски, приема да спазва договорите които са сключени преди него, взима активите, но и пасивите. Началникът като има право да си прави каквото иска, и да си уволнява публично хора със срочни договори, си плаща за това и си прави каквото иска, поне така е в нормалните страни, само тук си мислят някви псевдо бизнесмени, че всеки може да си прави каквото си иска. Точно това казваш, Хубчев искаш да се откаже от пари които му се дължат по договор за определен срок на работа, това че "началника" не го иска повече на работа, не значи че тези пари не му се дължат. Сравненията ти с частни фирми нямат общо тук, там си има друг кодекс на труда в който си е отразено как стават уволнения, във футбола както ти казах си има ясна причина защо договорите са със срокове, които на всякъде другаде или се спазват, или си плащаш неустойка ако искаш да ги прекратиш.
@PS23 Говориш за догадки, и след това правиш догадки какво е искал и мислел Хубчев. Факт е обаче, че ако са искали да се разберат като мъже както се казва, можеше Сираков да го извика, да му каже Петьо, така и така нямаме пари и играта не върви, трябва да се разделим, вместо това се прави на шеф, "уволнява" и прехвърля цялата вина на Хубчев, нищо че играчите са без заплати от месеци, и после се крият и обиждат по медиите. Това ли е мъжество и морал те питам? Защо говориш само как други трябва да се отказват от пари в ползва на левски, кажи един пример в който левски се е отказал да вземе пари от нещо, за да помогне да даден играч да се развива, напротив, колко кариери разбиха така последните деситилетия от лакомия, всеки път като проявеше интерес някой и вдигаха цената нереално, затова най-големите ви легенда са играчи като Гонзо, стигнали до Рен и Риека. Айде стига с фенщината, всеки е длъжен да се отказва в полза на левски, левски обаче не е длъжен на никой, дори и спазва договори.
@PS23 Като имаш договор по който си задължен за нещо, не можеш просто да си решиш че няма да го изпълняваш, "защото резултатите са слаби според теб", и после да се криеш като мишка или като Явор Колев и да не си вдигаш телефона половина година когато Хубчев те търси да се разберете като зрели хора, и след като реши да си търси правата по съдебен път след като си се крил и очакваш просто да си мълчи, решаваш да го нападаш по медиите че не бил левскар, защото просто не си мълчи, това е моралът който описваш в случая. И да, ако някой работодател реши да ме уволни защото смята защото е решил че не си върша работата, и аз не съм съгласен и от това ми се нанасят вреди и пропуснати ползи, естествено че ще си търся правата според законодателството.
@PS23 За какъв морал говориш, идва Сираков, решава че ще си сменя треньора ей така, и очаква той да си тръгне без да си търси правата. Резултатите са относително понятие, може да печелиш, обаче "шефа" да реши че отбора не се представял добре. Отделно, половината отбор напусна, казва му на Хубчев няма пари за трансфери, обаче искаме резултати, е хубава работа ама българска, още от едно време се чака от нищо нещо. Като Батков който прибра парите от шампионска лига, продаде играчите, и после чакаше пак да влиза в групи без да инвестира.
Договорите във футбола са със срочност за да има някаква сигурност човек като се премести в изцяло друг град/държава, че няма да го махнат след 2 месеца, това че при нас са си оставили вратичка да уволняват български граждани само с 3 заплати неустойка не значи, че в нормалните страни е така. Обясни ми ако даден играч реши да си тръгне преди да му изтече договора, защото друг клуб не иска да му плаща трансферната сума, и той просто си тръгне за да отиде там без пари, дали от левски ще го пуснат просто ей така, нищо че "каквото си му е платено си го е изиграл"? Нещо ви е много еднопосочна логиката.
@CTEoloAH Това положение изобщо не е част от атаката, то е след подаване на играч на левски, атаката започва с паса след това, и изобщо не трябваше дори да бъде преглеждано. Но вие пак виждате само каквото ви изнася, за фала при първия гол ще кажете ли нещо, или тогава всичко е наред?
Не излизат сметките нещо, тази пасмина е там от повече от година, говореха че плащанията към НАП били 143хил. лв. на месец, а за година и половина платили 700хил. иначе били изрядни, има голяма неизрядна разлика между 700хил и над 2 милиона.
@Veso1913 По никоя, DAZN платформата държи правата, там плащаш 20лв, за един месец и после се отписваш, нямат тестов период. Или търсиш онлайн стрийм по втория начин.
Време е отново млекодоя да продължи, реалното заглавие.
@AS23_against_GMO За същия левски който пуска жалби с искания за преигравания заради съдийски грешки ли говорим? Най-държавният отбор сте вие, всеки друг до сега щяха да са го фалирали и да е с отнет лиценз. Но едно 40 годишно приятелство продължава да дава лиценз въпреки писмата от НАП за просрочени задължения. Вярвайте още после че всичко е изрядно. Сега и една супер купа ще ви уредят за да се върнете на "приказната" пътечка и да продължите да давате мляко/пари.
@DESTROYER Отбор се подкрепя, когато ръководството е честно и открито, това на левски не е такова, следващият месец като почнат да говорят отново за дългове и лиценза как виси на косъм, за да взимат пари от феновете, дали някой ще попита къде отидоха тези 3 милиона с които се хвалеха, че са изкарали от мачовете с ПАОК? Като свършат парите и Сираков заговори пак как ще дава акциите на феновете, някой ще попита ли защо си мълча за тях докато се чакаха пари от евро участия?
@HAMRUN_1914 А уж бяха близки с Челси.
@ed21bg Няма как да стане, баща му държи лиценза, видяхте как никой не посмя да "скочи остро" към него след мача, сега се очаква Бащата да уреди една супер купа за компенсация заради грешките на синчето, и за да могат да почнат да пускат мляко пак феновете, че са малко попресъхнали в момента.
@nature По скоро е съсдействие, при положение че БФС махна ограничението за чужденци извън ЕС, сега всеки отбор може да картотекира 20 чужденци от където си иска, освен това увеличи позволените чужденци в Б и В групи, което преди беше 1, сега са 5 мисля. И после прехвърля на държавата някаква вина че нямало футбол у нас.
@ByKolio Видео няма, има единствено снимка някъква от някъде, видеорепортажа почва след като играта е подновена, но им е по изгодно на някои да изопачават истината както им изнася. Цялата тази работа с жалби е прах в очите на феновете, вместо да поеме някой отговорност се прехвърля вината върху някаква съдийска грешка. Треньора си трае, и говори че отбора не бил готов като само преди дни говореше за титли и групи, капитана и той никакъв го няма, въпреки че носи вина и за двата гола, на същия като му вкараха 5 гола Грузия говореше, че нямало класа в отбора на който е капитан и че държава била виновна някак си, само и само да дефлектира от баща си.
@mr.gignac Те ако за обиди в социалните медии започнат да глобяват отбори съвсем ще западне този свят, глоба ще има делегатът ако е описал нещо, иначе твърдения чухме нещо от еди коя си посока дни по-късно, са малко като снимки на "технически нарушения" часове след края на мача, които някакси никой не видя в реално време.
  • 1