Вчера беше маслина, днес стана "предмет" след като се появиха снимки на "маслината", голям парцал е тази медия.
Цяла канонада от 3 факли и 0 ракети, нов висш пилотаж журнализъм.
А не могат по-бързо, да питат Домусчиев как вади паспорти за няколко седимици на неговите гастербайтери.
Колкото и зле да играят, все ще ги добутат до "поредна рекордна титла". Единственият проблем ще е ако някой друг отбор се разиграе, тогава клането ще трябва да е брутално, а не просто плод на "случайни" грешки тук и там.
@CTEoloAH Освен когато водят в последния кръг, и лежат цял мач, накрая им дават 3 минути.
Златен дъжд ли се очаква?
@4i4oman4o Това е интересна логика, НАП иска да си вземе парите, затова когато бяха 2-3 милиона решава, дай за да не загубим 2-3 милиона да им дадем да направят 5, после дайте за да не загубим 5 да им дадем 11 милиона. Това едно на ръка, другото е НАП казват че нямат договор за разсрочване, че парите били дължими, но вие пак си "плащате". Това с условния лиценз си е измислица на БФС, от НАП казват има задължения, БФС решава че въпреки това им дава лиценз. Каква беше врътката на ЦСКА? Фалираха отбора, Ганчев дойде, каза че ще плати 1/3 от задълженията и взима отбора и кредиторите се съгласиха, зашото беше или 1/3 или нищо, но вие пак с конспирациите.
@djugs "условен лиценз" вече 3 години е съвсем различно нещо казваш? Но иначе "плащаме си", нищо че редовно се изпуска някой шеф как от 3 години не плащали обаче вече почнали. Кажи сега вие колко години изкарахте във В или в Б група, след като БФС-то не било синьо?
"Скандал"
Капитулация на парите не можели да направят, абе вие средно образование дори имате ли?!
@SPQR Тези екащи софиянци са все още на заплата при домусчиев, колкото и да ти се иска да вярваш, че наистина е продал нова и диемите, просто ги прехвърли на подставени лица, защото му подсказаха за големият конфликт на интереси които има собственик на отбор да държи правата за телевизионните излъчвание. То се вижда и от това, че мачовете пак се редят според техните желания. Миналата година ЦСКА играе мач четвъртък вечер в Европа, мач за първенство сложен в неделя няма и 3 дни по-късно, Лудогорец играят четвъртък, мача им във вторник 5 дена по-късно.
@grym Разликата е в изказа, когато става дума за делиорманци, тогава "те осъществяват изходящ трансфер" без никаде да се споменава наем и суми, за да се създаде представата, че видиш ли е продаден защото изглежда по-престижно и за тях трябва винаги да се говори с хвалебствия, иначе може някой да тръгне по пътя на Илиян Енев. Потърси и виж когато става дума за останалите отбори, как заглавията са "Еди кой си прати играч еди къде си".
Къде е истината сега, осъществи ли изходящ трансфер, или преотстъпи, продадели или е под наем, кой да ти каже, но важното е статията да придава значимост на събитието, независимо дали подвежда или не.
А и някой да провери как се пише присъЕдинява, това че говорите на меко не значи че трябва и да пишете на меко.
@LevskiLevski1914 Точно така, същите хора които миналата година сравняваха отпадане от Базел които стигнаха полуфинал с това от Хамрун за да се почустват по-добре, сега са с навирени носове и все така озлобени.
@djugs Какви конспирации видя пак, двамата играчи се сблъскаха за топката и германеца падна върху нашия , нямаше удър с лакът имаше някакво закачане при падането, даже повторение са ти дали тук.
По интересното е, че обръщението на клуба е на албански, а уж са Македония.
40лв. билети на герена кабрио, всичко е наред, 20 евро обаче им е много когато не ги прибират те?
@nyangoi Нищо странно няма, това са отборите които гласуват за Михайлов. Някой не получиха лиценз и случайно или не бяха от опозицията.
То тази умисъл за нашите съдии винаги е разтегливо понятия, и вместо съдийската комисия да дефинира ясно кога, как и защо, отново оставя възможност за интерпретации които редовно се използват за подпиране на този или онзи в зависимост на къде духа вятъра и от къде текът парите.
След 4-5 години ще започнат да подмладяват отбора и ще заговорят за следващите 4-5 години, този филм го гледаме вече 2 деситилетия.
@DESTROYER Същата "измислена" дузпа дадоха за левски срещу ЦСКА предишният мач, тогава беше 100%-ова?
@cvetelin Колко да е кадърен след като е в кабинет на най-големите мошенници в нашето съвремие. Ясно е, че в спорта няма много пари та може да не ги интересува много кой е министър там, но въпреки това ако имаше грам морал щеше да стои далече от политиката, особенно в сегашната и конфигурация.
@DESTROYER На левски жалбата изобщо не подлежеше на разглеждане, защото беше за един мач. Но за тях винаги двоен стандарт, даже им дадоха избор да играят без публика или на друг стадион. Тук не се съмнявам, че ще потвърдят, просто правят театър за да кажат, че са разгледали нещо.
Три пъти повече истини се очакват днес предполагам?
@Sinuhe Повечето чужденци не идват с европейски паспорти, при положение, че тихомълком БФС вдигнаха лимита за А група на 20 чужденци от където и да е, и 11 да могат да играят по едно и също време, което си е целият отбор без ограничения обслужвайки интересите на 3-4 отбора за които е по лесно да си докарат цял отбор наемници. И за това ли са виновни (всички) клубове и държавата. Съдийството като го споменаваш, семинари колкото и да пращат като обслужват интересите отново на същите 3-4 отбора за сметка на всички останали, и винаги прехвърлят вината другаде, какво развитие очакваш. Фрапантни грешки или целенасочни порязвания се подминават с лека ръка, уж от международният рефер Кашай, който също като останалите лакеи никога не поема вина за нищо, да си видял Михайлов, Лечков, Кашай, Гонзо някога да признаят вина за нещо?
@Sinuhe Той може да казва верни неща, но действията им не отговарят на тях, нали Михайлов махна лимита на чужденците в А, та дори и във Б група мисля че го направи 5. То не че преди това Домусчиев не го заобикаляше като си плащаше и за един месец новите му попълнения ставаха български граждани без да знаят дума български. На говорене е лесно, но за действията винаги чакат някой друг, държавата да дава, клубовете да дават, обаче като кажат БФС за какво отговаря, все се оправдават с горните две, и че те можели само акъл да дават и нагли до безкрай няма да пуснат кокала, въпреки че копаем дъното от 20 години.
@bai_ivo2 Защото тези от нова пак не са в час, казват че било в неделя вечерта, а репортажа им е на живо в четвъртък сутринта и човека от Метрополитен ясно казва, че е след мача левски - лудогорец. На видеото ясно се вижда с какви шалове са вандалите и пътуващи към Люлин, друг отбор със сини цветове играл в София тази седмица не ми е известен.
И кой ще го иска под наем, и да му плаща 15-20хил лева при положение че не е играл близо година. Особенно като левски са "сами срещу всички", едва ли ще има клуб който да им направи подобна услуга. Мъри както скачаше на Тити да си плаща за бакиите с Макрон, сега да вади лични средства и да плаща на Блажевич който самият той настояваше да се вземе, но едва ли. Там морал се вменява само на другите.
"Несериозното отношение на всички предишни ръководства доведе до удвояване на задълженията." Тези задължения се удвоиха през последната година, обаче някак си е удобно оправдание да се прехвърля вината на някакви лоши "предишни собственици". Пак се почва с глупостите, че Стоилов щял да играе с юноши, нали тази стратегия продадоха на феновете в началото когато говореха за чистене на задължения, после стана "трябва ни един качествен чужденец", до 8-9 некачествени чужденци и трупане на дългове, защото "българите не ставали". Пълен цирк, сега Сираков ще почне сигурно да говори за даване на акциите на феновете отново, като свърши далаверата и опря ножа до кокала.
@COSTOMS Разкриват ги, когато се окаже че тук имат съдийски комфорт който на други места няма, като явни нарушения които се подминават, картони които се пропускат, несъществуващи дузпи които се дават. И като отидат другаде, когато всичко това липсва, съответно и "формата" спада. Затова и повечето не се бутат да ходят другаде, защото са наясно че ще лъсне посредствеността и ще им приключи кариерата, като Дяков, Моци и прочее.
Челси имат AR екип от близо две години, иначе са първи нашите. После още говорете за пропаганди. https://nexusstudios.com/work/chelsea-ar/
  • 1