Стойкас, не сте за големия град... само ставате за смях. Събирайте си партакейшите с джуджето и се връщайте на село.
Още на интервюто се разбра, че се изпусна без да иска. Иначе е ясно, че този мишок няма смелостта да разкрие каквото и да е било.
Първата издънка на Насо откакто е собственик, явно шуробаджанащината продължава да вирее в Левски. И малките деца вече разбраха, че малката перука е приключил с футбола.
Поредния сръбски боклук. Тоя кьорчо го помня, че винаги спореше с реферите за безмислени неща.
Нормално селския бек Стойко, да защитава селския отбор.
При лимит от хиляда човека на сектор се пада по 2хил билета на отбор. Как така общината ще купи 2хил билета... нали и феновете на Локо ще искат да си купят.
Този сръбски селтак пак ли плямпа глупости.... сърбите и шиптърите са най-простите племена на балканите.
Тити го уважавам, но това си е груба селска проява. Иначе тове видео е старо, от преди поне 1 година. Не заблуждавайте хората и напишете кога се случило. То така може да си го пускате през няколко месеца и да го изкарате рецидивист.
Смешните шумадийци опитват да се оправдаят с Григор след издънката. Симптомите се появяват 5-6 дни след заразяване, което означава, че се е заразил точно в Белград.
С абсурдното оправдание да не се тества, лъсна това, че взима допинг. Не иска да го тестват в чужбина, защото явно ще открият нещо. Ще си направи теста на сигурно в Белград.
Голяма издънка, защо чак след мача се разбра... след като е имало съмнения, мачът не е трябвало да се играе преди да излязат пробите на целия отбор. Груба селска проява.
На Новак родителите са си средностатистически прости сръбски селяци. Не се ли усеща, че излага и сина си, като ги плещи такива глупости.
Точно така,и аз съм се зарекъл да не гледам висшата лига, докато са с тези расистки надписи на екипите и почитат всеки мач един престъпник.
Нищо не може да се направи ако си имат договори. Евентуално ако се съгласят намалят неустойката. Вината е в тези, които са ги наели. Хубчев не го ли докара "великият" специалист Павел Колев... този защо още е в Левски?
Това е положението. Дори и да се преместиш в центъра на София, селото не може да избяга от теб.
Колкото дебел, толкова и тъп. Нормално рвазлични клубове, да могат да обслужват различни задължения. Реал Мадрид няма да фалира и с 1милиард задължения, докато Мурсия може да фалира и само с 2млн дъглове.
Припоците са смешни. По отношение на картинката в емблемата може да имат претенции, но не и към името. Реално оригиналът от Москва, може да съди и тирето, и 1948.
Балъков е много некадърен треньор. Цеката ще направи голяма грешка ако го наеме.
Жалка картинка са припознавачите. Пената отдавна не може да свърже едно изречение, а Жеков и той тотално изкуфял, още откакто преди години щеше да скача от една козирка. Такива хора олицетворяват ГМО-то.
Майкъла е прав и дано повече хора го разберат, че много хора му се вързаха на изявите на Насо. Много бързо забравиха какви ги вършеше и говореше срещу Левски последните години. Ще ми е интересно какво ще каже за преименувания отбор на Литекс, настанил се на "Армията", след като е близък с хора от ръководството на оранжевите. Честно казано пред тариката Насо, предпочитам ревльото Тити, той поне показа, че има управленски опит, пък и последните години направи много повече за Левски от Насо.
Сираков няма нужния капацитет за да успее като ръководител. Защо няма такава точка в анкетата? Няма нито умения, нито опит. Преди беше само спортен директор в Левски, а след това с години си клати краката от нищоправене в БФС. От друга страна е ясно, че той е временен собственик, така че няма смисъл от анкетата.
Жалко е да гледаш, че припознавачите са мнозинство. Прост народ сме.
@IbreObre Човека си е дал месечната заплата, ти би ли го направил?
На мен пък Домуса ми падна в очите, щом очаква някой да повярва на думите му че не знаел нищо за "укриването на такси и другите престъпления". И първокласниците му се смеят вече.
Кокала, Ивков и Цветков са жалка картинка, явно са почнали да изкуфяват. На стари години излагат и себе си и Левски с тези глупости където ги творят.
Насо и Мъри са предатели, нямат място в ръководството на Левски. Да не говорим и колко са специалисти. Насо като е толкова велик ръководител, защо вече с години никой не го е търсил след като напусна Левски преди години. Мъри също е прехвален треньор. От една година е без работа, а кариера му е във велики отбори от Кипър и Казахстан. Пък и ще е нагло да дойде след като преди време отказа да се върне в Левски. Павел Колев за 1 година също не направи нищо. Нивото на отбора е колкото и преди него, а биографията му говори за това какъв специалист е. Просто един спортен журналист и след това чиновник в БФС. С такива "специалисти" няма да прокопсаме.
Насо отдавна изгуби уважението на феновете на Левски. Този човек няма място в ръководството на Левски, още повече пък собственик. И как веднага заявява, че ще продължи да работи с аверчето си от БФС, набедения "специалист" П.Колев.
След като и новото ЦСКА, и преименувания ловешки отбор са в елита, се надявам вече да изписвате точните имена и на двата клуба.
Защо да ги бутат, заслужено са на 1-во място. Септември дори да изиграят мача по-малко, не могат да ги минат. Предпочитам те да се качат, да има пак дерби, че това с оранжевия отбор не е същото. Лошото е, че тъкмо да ги дочакаме, и може да се наложи, ние да отидем в А-окръжна.
Роджър и Рафа са прави. Това е спорт и то индивидуален. От какъв зор трябва да се прави по комунистически маниер някакъв синдикат. Който си е добър печели рано или късно, който е некадърник да се занимава с друго а не с тенис и да чака да го издържат големите играчи с таксите си към синдиката.
  • 1