Това изглежда същата контузия като при Петер Чех, а този удар даже беше по-силен. Трябваше да има червен картон. Футболистите трябва да се научат, че е по-важно да пазят живота и здравето на противника, отколкото да спечелят дузпа.
Баси цирка, като ще уреждат мача да се бяха постарали да не си личи толкова. Първич гол да кажеш, че се случват подобни левашки изпълнения, но втория, при корнер всички играчи на числото да стоят на дистанция от нападателя на Черно море за да не му пречат, вече идва в повече.
Тоя вкара гол срещу някакъв полуаматьорски отбор с квартални играчи от Южна Америка, и журналята веднага почнаха да го трансферират.
@bsz1916 Не си прав, това не е нов клуб, а официално преименувания Литекс. Имат 4 титли, и четирите са купени, но все пак се водят в статистиката.
Болт се е изказал неподготвен. Хайде да видим кое момиче ще направи подобно време на трева с бутонки, дори и без да рита топката. На писта Мбапе нищо чудно да слезне и до 10 секунди, а на първите 20-30м няма да отстъпва и на Болт. За футболист е важно да е бърз на по-кратки дистанции а не на 100м.
Мина почти една година откакто го уволниха и още не са му платили обезщетението. Типична насовска работа. Заради подобни изпълнения клубът олекна с над 1млн покрай Хубчев.
Късметлия е Бергер. За тaзи Тестароса са хвърлили сума пари за поддръжка и сега струва повече отколкото когато са я откраднали преди 28 години.
"линиите не са прави"... хахаха, откривателят на кривата линия Любослав Пенев. Истински гений.
Тоя има ли интервю, в което да не реве срещу съдията.
Прилича му на маймунка и затова така му вика, а реакцията на родителите е нормална. Да снимаш чуждо дете без разрешение си е за бой.
Циганска работа от шопара... всеки мач с Левски и тирето, тоя си надписва счупените седалки. На този стадион и без това няма навсякъде седалки и той винаги може да увеличава многократно бройката. З0 счупени седалки ги е брил за 300.
@go6etogong Рускиня е, но явно има българско гражданство защото от 10 години семейството и живее в България. Момичето говори перфектен български без никакъв акцент, типичен за по-старите рускини, които живеят тук повече от 30-40 години.
Браво на вратаря. Беше излезнал прекалено напред, но поправи грешката си с това спасяване.
Няма такъв селски тарикат като Гришата. Решил е че ще мине незабелязано ако сложи едно молче в проекта.
Тлъстата свинкя реши за 30 счупени седалки да вземе пари колкото за 500. Скоро и неговата ще свърши когато Бербатов изхвърли аверчетата му от БФС.
Както върна и Нефтохимик във футбола, тоя последно там го раздаваше някакво шефче и клубът фалира за пореден път... този конгрес на БФС е пълна клоунада. Куцо, кьораво и сакато се кандидатира за шеф на БФС.
@LevskiLevski1914 Ти Локо конкурент за титлата ли ги имаш, че да са пречка за агата... хайде по-сериозно. Този мач сами се биха. Дузпо по-скоро трябваше да има, но двата гола на Хебър бяха смешни, и това неадекватно изпълнение на Митко Илиев когато топката влизаше а той пред голлинията я пипна като беше в засада.
Тоя кога ли ще осъзнае, че не става за треньор.
Нормално да не иска да ходи в Русия.
Интересно каква е целта на тази тактика на статуквото в БФС да пускат голям брой кандидати на куцо, кьораво и сакато. Предполагам с много кандидати се опитват да разпръснат повече вота с надеждата Бербатов да не се класира за балотаж, защото там почти сигурно ще бие. Не че го харесвам за шеф на БФС, но пък останалите са пълен леш и при всеки един от тях, боклуците в изпълкома ще си останат.
Клоп не трябваше предварително да обявява, че напуска лятото. Зарди него разни некадърници като Шави и Тухел си осигуриха оставане и те до лятото.
чакам само кандидатурата на Иво Димов
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
Не ръководството а Кордоба е отказал. Момчето не иска в Русия и предпочита да остане тук до лятото а след това в някой европейски клуб. Оказа се, че не е глупав.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Не е съвсем вярно, майка и не я е родила със силикон и хиалурон. Обаче мозъкът и е същият като при раждането.
Tази е едно към едно с онази на Мбапе. Пластичните хирурзи вече ги правят едни и същи.
Петрис беше един от най-добрите бекове в първенстовото. Като гледа как по-слаби бекове от него в Лудогорец и тирето взимат 3 пъти повече, е нормално да иска по-висока заплата. От Левски като не могат да му я предложат е нормално да не се стигне до преподписване. Няма никаква драма в това. Просто Насо се изживява на някакво мафиотче, мисли си, че футболистите са му роби, и типично за него ги праща при юношите или да гледат записи. Лошото е че Костов се оказа мижитурка и му приглася.
Хахаха, много смешно... майтапите с тоя вече се изтъркаха.
Като не става за футболист се пробва за певец, ама и това не му се отдава.
  • 1