@tcvetcho Винаги е бутан един или друг отбор и докато няма обективна оценка от страна на феновете, а само лашкане от една емоция в друга, ще бъде така. Първата спорна ситуация наистина беше дискусионна. Но следващите отсъждания си бяха в рамките на правилника. И да това опорочава мача.
За момента Гонзо не е продуктивен. Не виждам полза от него.
Нарича се неустойка. И на фона на Моуриньо си е направо евтин. За разлика от него поне не саботира умишлено отбора си. Те това сами си го правят.
Нали за нищо не става, защо толкова пари? Нунес е див кон, който го оседлае, ще е на голяма печалба.
Обвило се е в съединителна тъкан и не се е случила голямата беля.
Ако го оставят да прави каквото си поиска, ще дръпнат нагоре. Но всичко, което искат е транзит на слаби чужденци. Иначе поздравления Пенев и Ради Здравков са отровна комбинация, добър ход на градския ни съперник и дано не се омажат този сезон, че съсипаха варненския футбол с евтина алчнотия и корупция.
Ако имах власт как бих манипулирала мачове и да промотирам мои момчета с добра физика обаче... Махам допинга не едни, пускам на други.
Успя да направи прехода, най-тежката част. Трябваше да си замълчи на финална права и щеше да обере плодовете на труда си. А сега друг ще го направи. И все пак липсват халфове с висок морал. Серхи Роберто се опитва да направи нещо по-въпроса, но винаги е бил с много контузии и вече е на възраст.
Корпорациите убиха творчеството във футбола, за да не зависят от нестандартни модели и хора. Сега ги няма тоновете пари, балоните се пукнаха, но пък искат старата производителност. Предстои упадък, корпорациите въртят едни и същи послушковци е се чудят защо не върви работата, няма да допуснат творчески напредък, защото това означава нови печаливши. Ще рушат около себе си, ще обсебват медийното пространство, ще манипулират играта, докато не западне всичко. Астън Вила не могат да издърпат над десетилетие, изкупуват им продукцията и ако трябва ги забиват на пейката. Само и само да не играят срещу тях. Случаят Мориентес удари камбаната.
Меси се отнесе лошо с Барса. За треньорите съм съгласна. Бяха употребявани.
Допусна грешка. Каза си в ефир, че една си схема знае и само нея бае. Необходими са креативни треньори. Финансовият балон се пукна. С Левандовски направиха разликата, но ще има спад с нов треньор.
Аз това го казах още на предното европейско. Чиято публика се налива най-много и харчи най-множе пари, тя ще е е минимум на финал. А тогава Англия чупи рекорда.
Тичам да залагам! А, те махнали табелите. Напред съм с 50 лв
Забележителна адаптация след 30 г., роля изигра и характера му.
Слабичко, но гямо браво за усилията!
@nusmir_fajc Само Тича, оле :-) Абе тия що не ми трият акаунта...
По-важното е, трябва ли жена да ви дойде тук, та да се коментира обективно? Нито медия, нито фенове!
Засадата е в градинката на ВАР. Чист, даже троен червен картон - фронтален лакът в главата, игра с ръка извън наказателното, последен в защита. При първата отменена дузпа има сериозни съмнения за нарушение, но повторенията бяха криминално некачествени и непрофесионални. Това обективно, без значение, че съм фенка на Черно море.
Двоен червен картон. Играта с ръка и лакътя в главата...
Черноморецът не игра ли първи с топката? То и не се вижда много...
Покажете червения картон.
Повторенията са ужасни и некачествени. Фенка съм на Черно море, но май имаше дузпа. От тези повторения нищо не се вижда еднозначно.
@plamak Напълно съм съгласна с тезата Ви. Само смятам, че джендърите не свирят в оркестъра, а са умело употребявани като отритната (понякога с право) група от хора. Някакви организации започнаха да им пазят правата, умишлено да провокират несъществуващи конфликти и да акомулират тонове пари от това. Всеки употребява всеки, а медиите таксуват всички на равни началала, според кой каквото иска.
Това е една финансова пирамида, функционираща по ръба на закона и даже отвъд. Интересите на софиянци бяха продадени, а феновете им употребени.
За мен Левски е икона и въобще не говоря за феновете, част от тях са добри хора, част от тях просто търсят адренсалин, те са просто употребявани. Говоря за тези, които си построиха финансова пирамида и я доят в името на феновете, медиите съдействат с платените си бълвочи, промотират се фалшиви футболисти пет за лев. Футболът ни е гнил и мъртъв, но пък набира пари в джобовете (не касите на клубовете) на определени хора.
Късмет е да попаднеш на Жезус и след това при татко Карло.
Ако изобщо е истина, ще бъде мноооого забавно.
Виждам, че сините експлоатират роматничните времена на футбола. Въпросът ми е какво би казал Гунди днес? Всички се досещаме.
Беше натъпкан с гинко билоба. Иначе е готин.
Медиите съсипаха името на Апостола, асоциирайки го с финансова пирамида.
  • 1