Ха ха, на Рамос му направиха това което е негов патент.
Не виждам лошо, че са ги уволнили и как това точно влияе на реномето на българската опера. Амахние ли ги пуснахме тези бомби? Това е истински важният въпрос. Гонг медия ли е? Или начленоразделено копиране и поктавяне.
Всички ние харесваме Берба и Димитров. Но ни се налага да уважаваме Стоичков.
Юнайтед винаги са били гробница за таланти.
Oлди, проблемът е, че имаме закони, но не се спазват. Да футбол отдавна няма, има само игри. Истината е в леката атлетика.
Идолопоклонничеството е грях :-) Шави никога не е бил идол, а просто един от най-добрите. В моята класация е най-добрият, но все пак съм дилетант.
Не мисля, че могат да се сравняват нещата. Всеки от тях е неповторим. Аз лично предпочитам романтичният футбол, макар и да не съм била пряк наблюдател.
България ражда въпреки гнусните ни политици. Не щем нови крадци, а тези да започнат малко от малко да работят за народа. 80% корупция е твърде много. Малкичко само я намалете. Бъдете пионери :-)
Браво!
От медията го закъсаха и опряха до голи снимки на застаряващи чичета. Браво... Е, къде е сега г-н Чалга :-)
През 80-те Иран изповядваше светски ислям. Хубаво е, че се връщат към добрите си стари традиции.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Клоун с късмет. Лоио няма.
Тоя не мре. БЕГАЙ ОТ Джошуа. Това не звачи, че не си велик. Българите сме големи. Продължаваме напред.
Иглотерапията е чудесно поддържащо средство.
Ми браво! Това е много труд и постоянство.
Браво на спортестката ни. Тази победа не е черно тото. Това е истинско.
Лудогорец поне правят нещо. Доли ще е тото, дали ще е детска школа. Но поне правят нещо. Сф отборите освен да убеват футбола плез последните 20 години нищо друго не правят.
Присмял се един престъпник на друг. Ха-хя.
Може и да не е велик, но излесе да се бие с Кличко с риск за живота си. И е жив. Обича България и е по-достоен от много дпуги наконтени родоотстъпници.
Това е първото стойностно определение за Софийските отбори :-)
Моу няма да свърши добре. Схемата му е пладнешки грабежи. Някой ще му навреди рано или късно.
Гришо не страда от компекси. Яко.
Абе да не би ние да сме им пуснали бомбите!!!!!!! Важното е, че свястните българи се извинихме от тяхно име. Големи сме. Само напред. Казал го е Пулев в тежък момент.
Има и свястни. Чия бише идеята да падаме от аматьорите?
Нашите нямат физически възможности и от там лъсва мъпет шоуто на Домусчиев. Жалко, че медиите у нас убиха всички останали спортове...
Норвежците са свикнали съдиите да ни режат, но не очакваха Домусчиев да влезе със схема. Нека им е гадно, ние ще се правим на умрели лебеди, а зад тях са съдиите.
Много наши момчета се изгубиха като резерви, въпреки добрите си показатели. Вярно е, че ни липсва емоциотална и социална интелигентност, но имаше и мръсна политика от страна на ФИФА и УЕФА
Човекът е със синдром на Аспенгер. Няма как да е лидер в класическия смисъл на думата. А в социално отношение футболът си е примитивен спорт.
Фалшив футбол...
  • 1