Дано ни се получи отново! Успех!
@CTEoloAH Дано не се падаме срещу Люксембург, срещу Андора ще е оспорвано и по-интересно.
Един път показаха, че ще си решат вътрешно сами проблема. Сега втори път... Ще видим дали УЕФА ще замижа с едното око отново или ще наложи някои европейски стандарти...
Меси винаги е имал обрани реакции, не виждам нищо изненадващо.
Гледам къде играят тримата най-добри футболисти на България. Гледам кои са най-добрите футболисти от родното първенство... Това е чиста проба печалбарство, а БФС трябда да подаде оставка. Новото старо БФС. Италианската серия живи ни погребва футболистите, медията бълва фалшиви новини през последните години... Шегувам се, няма такова нещо. А и съм жена, нищо не отбирам от футбол.
Медията доста сипа на Хубчев, когато си искаше неустойката както е по закон. Шегувам се, винаги са го подкрепяли.
Това което сториха на тези три момчета Михайлов и Лечков е подсъдимо. Може и да се разберат, тяхна си работа. Шегувам се, всите са перфетни :-)
@Bype Прав сте.
Браво
Проблемът е в публикуваните звукови записи, където си се чува насилието. Публикувани са от жена му. По време на обвинението обаче са се разбрали помежду си и тя забременява от него. Съответно смъква обвиненията. Насилие е имало, но в крайна сметка са се разбрали помежду си. Нещо което законът позволява, а законът е над всичко. Остават тези записи, които са доста обезпокоителни. И тук по-скоро става дума за авторитета на клуба, както и за доста пари.
Медията и модераторите се поувлякоха...
Грозно и примитивно. Има си боксови зали, тези тук търсят телесна повреда, не е добре това.
@Hattrick's Вместо да се държите за полата ми, изразявайте собствено мнение... Различната гледна точка е интелектуално богатство. Смятам, че ще се разбираме.
@Hattrick's Подаваха на Лева, биха. Хубаво е, че следите играта и споделяме общо мнение :-)
Така казваше и Нешка Робева. Няма как иначе срещу течението.
Имаше опасна игра. Дали е за червен картон...
Никой не го е подвел. Той си е с тях. Същите тези, които едно време му съсипаха кариерата, заливаха телевизиите с негови реклами и закъсняха с трансфера му навън. Та нищо не се видя от таланта му. Тепърва ще бъде употребяван, но на него това си му е част от сделката. Успех, да видим какво евтино сензационно зрелище ще ни домъкнат, за да отвелкат фокуса, докато приятелите му си тъпчат джобовете. Успех, почти вече не гледам футбол.
Има проблясъци в нападение. Ман Юн не трябва да го изпускат. Много се забавлявам :-)
Дали всички европейски клубове ще имат смелостта да му погодят, това което сториха на Роналдо? За разлика от други Мбапе има зад гърба си много синдикати и организации, които го пазят, но във Франция. Майка му изцежда максимума от него към момента, а той е много стабилен психически. Халанд в момента бива приземяван... Мендиждърите на звездите се самозабравят, корпорациите намират начин да смажат тези, които напират за много повече пари. Видяхме Де Хеа, Тер Стеген, Стърлинг прекали с расистките провокации и беше забит във втора глуха. Винисиус пък има бразилско лоби зад гърба си, но и той прекалява в омразата си към белите... Ще видим.
Отвън мътят много водата.
Доказа се като добър треньор. Овладя и съблекалнята. Жалко, че не намира реализация тук. Няма и как, в нашата лига се търси само краткосрочен финансов резултат. Нищо дългосрочно, за това и футболът ни е беден на общия фон, а само мутренски остатъци от 90-те си тъпчат джобовете. Шегувам се, добре сме и скоро отиваме на голям форум. Гонзо ще ни оправи футбола.
Ако медията говори за биологична мембрана, то заглавието трябва да бъде цензурирано. Вероятно става дума за хидроизолация. Вече обличаме футболната простотия с префърцунени думи?
Футболът ще се оправи, когато вратарите като Митрев са с предимство пред вратари като Михайлов, на които им се дава само на готово и нямат никакви развити умения, освен мързела и връзкарщината, пък ако ще и да са имали талант.
Нямам аргумент, но винаги ще викам за нашите, ако ще и да не са перфектни! Особено за тези, които се раздават.
Защо не се прави IQ тест на президентите на БФС? Питам. Че Батето Славков, мир на праха му, си беше корумпиран до дупка, но не беше национален предател и щеше със сигурност да изкара повече точки на IQ теста. При условие, че не съм му симпатизирала никога.
@Hattrick's Не смеят да не ми подават. Но работя само източно европейци, а те не избиват комплекси. По не не в работна среда.
Мъчно ми е, че гений като Бербатов залита по политиката, а не там където е гения му. Но това му подават отзаде. Като опозиция свърши чудесна работа, макар и с цената на големи г*вна.
Дано медията продължи да отразява случая.
Крайно време е някой министър да измести фокуса в училищата към леката атлетика, а не към този толкола фалшив и комарджийски бизнес.
Точно тези мафиоти ли! Стъпкаха толкова футболни таланти и то умишлено. Продават боклучавите си версии на Нутела, брашна и сладоледи. И то на същата цена. Италианците ни завиждат най-много. Зад веселия им артистизъм стои едно измамничество и завист.
  • 1