Никой нормален треньор не би извикал опропастен талант като хубавото ни момче. Но под натиск, чудото стана.
Ники Михайлов бе един от най-обещаващите млади вратари в Европа. Но... бе безмилостно убит от връзкарския манталитет на баща си. Разбра, че и без труд може да си има титулярното място. А можеше да е по върховете на Европа и да развие уникалния си потенциал. Сега е посредствен. Това е разликата между таланта и труда. Стоичков срещу младия Михайлов.
Крайно време е да разберем, че италианците и германците не ни дават път и то целенасочено. Ще видим как е с Испания. Нашето момче не става за Англия.
Добрем.
Спортинг са лидери в португалското първенство, което е доста добро, просто не е намазано с компютърни ефекти и не е набухано толкова с хормони на растежа.
Да се научат да губят
@Lokomotivforever Аслъ
Взе си полагаемото.
Имаше само от първото полувреме. Да речем не лошо пласиране. Но като цяло убит от баща си голям талант.
Алегри е просто чудесен. Махането му беше голяма грешка. Сари не става, няма подход към играчите. Пирло се надцени, дано не се откаже и се върне след 10 години.
Респект.
Дайте клип с положенията. Любопитно ни стана на всички и искаме и ние да се възхитим.
Ако някой го искаше и той щеше да е духнал. Играчи винаги ще се намерят. Няма нищо срамно при загубите.
Браво! На участниците. Не на К.
Борци за правда и свобода. Славят името ни последните 20-тина години.
То май отборът е съставен от звездите на Локомотив Варна, които миналата година след безпрецедентна хегемония... фалираха. Та така... Честито на варненци. Отново.
Ето така се прави. И да, Раева наследи наследи постигнатото от Шишманова, Гигова, РОБЕВА, но не е лесно и да си политик, важното е да има кой да напомня за ценностите.
Браво!
Гришо заработва едни пари не мисля, че се цели в турнир от големия шлем. Стои с в подножието и каквото падне от масата на "боговете".
Азар не е техничар.
@Romanisto Личните обиди убиват диалога и цивилизацията. Задавате доста добър въпрос. Летните турнири нямат особена финансова тежест и са с благословията на кръстниците от централата. Все пак футболната мафия пропагандира идели от рода на "НЕ на расизма", инвестират доста в третия свят, побутват икономически нещата... помията е от определен етаж нагоре. С този супер турнир публично се обявява убийството на основния футболен принцип - спорта в чистия му и братски стил. То и сега е само черно тото и финансов монопол, но не беше толкова явно. И двете страни са корумпирани, но това не ги оправдава, само дава ясна представа на зрителя коя е общата наболяла тема. Така или иначе има дискриминация към бедните - първо прикрито, сага явно.
Гонг, баси ниското ниво сте... Що не снимате някой магистрален бардак. Ще се харчи.
Та... Призоваваме всички женски спортове да се млатят - така ще бъдете отразени на първа линия на ГОНГ. Па ако се съблечете - още повече. Инак яко пари и даже в заглавията ще минете на малки имена направо.
@Executor Само за мафиотски структури говорите. Всички отрасли, които споменавате се интересуват само как да глътнат пари. Ако масата не отговори на консуматорството в лошата му форма, ще има развитие и то реално, а не балонни индустрии...
Отборите от идточна Европа са силно дискриминирани, този турнир щеше да ги доубие.
Браво.
В хандбала нямаш право дахговориш със съдията. Във футбола цари хаос.
Често срещано е, никой не е застрахован, но просто не е етично най-малкото.
@doktora25 После се чудете защо семейната единица се е разпаднала в глобален аспект и то видимо. Всеки брак минава през трудни моменти. Просто има хора, които се вмъкват в пукнатините и ръчкат. Добре е да знаят, че правят нещо лошо, особено когато има замесени и деца. Предпочитам да си стоя сама, но не и да доразрушавам разклатени бракове.
Дано се оправи по план.
  • 1