Има хубави данни, но не е ефективен. Гонг публикува едно рекламно видео за него с три добри отигравания и множество, множесто пропуски. Правят същото и за наши състезатели, каква е идеята не знам...
Кой е собственикът на Арда? Че не става много ясно от мрежата...
Най-великата игра е шахът. А българската публика е все още не дотам затъпена и не обича толкова наредени неща.
Кой е собственик на Арда? Че не става много ясно от нета...
Заглавието е трагично, както винаги.
* материално самочувствие
Никой не знае какво се опитва да каже медията... Пишат със самочувствие на англичани... А не са...
Три гола, всичко останало е неуспешно. Единият гол без никаква тежест. Видеото е повече от странно, а все повече зачестяват такива материали...
Състезава се за България. Българин е и с български гени.
Благодарности и уважение! Винаги се е раздавал за националния ни отбор.
Няма да свърши добре... Жалко за таланта му, нямаше късмет.
@replay Напълно подкрепям. Опасно е да се дават толкова пари на прости хора, които ще ги накъсат на салфетки в първия нощен клуб.
Уважение и към двете.
Важното е, че има плочки. Дано си даде сметка какви възможности остави зад гърба си.
София и Пловдив се обединиха... Варна и Бургас са все още на ниво междуселска разправия. Резултатите са видими.
@Mr.Bean Осъзнаваме го, напълно. За това предателството толкова боли.
Да, доказа се като дипломат. Почетино искаше отборът да печели, Галтие се оправи с влиянието на Меси.
Заплатите са аморални за продукцията, която се предоставя на зрителя. Но като цяло заплатите във водещите клубове на треньорите варират около 50 000 лв. Тази е ниска за треньор отвън. Което означава, че се наема закъсал треньор...
@elfilki68 Съжалавам, че ще съм груба, но Казийски е предател. Да отдадем заслуженото на Везенков. Уважение и чиста радост!
При наличието на играч като Роналдо отборът трябва да играе по различен начин. Но едва ли всички са настроени да му вадят заплатата, дори и това да доведе до отборен успех... Корпорации...
Наредени връзкари. Бутани и назобани.
@Mystic_Mac Румънците се радват на доста по-добър стандарт от нас, благодарение на Моника Маковей и Лаура Кьовеши, които просто отказаха да са мъпети на властта. Уважение. А че новата му не е много стока, не е. Но по-добре с нея, отколкото без нея.
@elfilki68 Прав сте. Желая му здраве и успех. В момента си имаме само него.
https://www.youtube.com/watch?v=Mjdye_hOmR0 - Ето репортажа. Бройте и наблюдавайте бекхендите. Нашият има самоубийствен бекхенд, няма как да стане. И това силно си проличава на червена настилка. Държат го за панаирджийска мечка. Дано излъже някой на бързите настилки. Форхендът му е убийствен, бекхендът е самоубийствен. При цялата ми спортна любов към него. Желая му успех от сърце.
В какви времена живеем десета година.. В цял свят и по всички първенства текат уникални драми в последни мачове. Браво, браво. Почти 100% успеваемост, браво. Схемата от световното беше най-доходоносна.
Алба не е заемал централна роля, винаги е бил ощетяван в името на отборния дух. Последното зрънце от онази халфова линия обаче си тръгва и това е Бускетс. Шави и Барса се опитват да повтарят като папагали тики-така, със заминаването на Бускетс може би на Шави ще му се наложи да пипне стратегията леко според състезателите, с които разполага.
Хей, това фалшива новина ли е?
Страшно е да се дават толкова много пари на толкова прости хора, които ще ги накъсат на салфетки в първата срещната чалготека или клуб за разсъбличане.
Всеки може сега да си направи сметката какви пари вземат във футбола ни. Във фалшивия ни футбол. Аз не мога да изкарам да дам на колегите си по 1000 за това, че работят тежък умствен труд.
Ако го бяха пуснали навреме, друго щеше да е.
  • 1