Изключително артистично откриване, преплетено с качествено изкуство, но за съжаление обидиха някои традиционни ценности, които не са за подценяване. Безразборните отношения, без анганжимент и поемане на отговорност си носят последици, когато са така популяризирани с лека ръка и пачка в джоба.
Надявам се да е майтап някакъв :-)
Вялро ли е, че олимпийските игри ще се излъчват само по няккави забутани платени канали????
Велик. Сега ще изведе Барса до съвсем друго измерение! Шегувам се
Тръгна да пада сам и в процеса на падане вратарят го закаци. Странна ситуация.
Хубаво направи, че отиде, хубаво направи и че си тръгна, на това темпо щеше само да хронифицира травмите си. Европейският баскетбол е по-комбинативен, макар и на по-ниска скорост с по-слаба резултатност.
Прекратиха делото срещу Саша Зверев за домашно насилие?
Излагация!!!! * овчарче !!!
Аз да видя официално, че лъжливото офчарче стана работата...
Англичаните сега ще си пробутат влиянието в Ла Лига, за да има място за другите при тях. Мда, откъм пари си е издържано...
Нешка Без Грешка!
Хубаво е, че се повдига темата. Особено състезателните коне много го отнасят, тъпчат ги до откат с допинг, без да ги питат искат ли, не искат ли.... Отношенията между хора и животни много трудно могат да влязат в регулация.
Вече на пачки ли се радваме, защото ако е добър, ще си отиде, ако е поредната фалшива статия, още по-зле. Та на какво се радваме?
Войната с Русия не е ли за природни ресурси? И разни държави на пътя на големите просто го отнесоха, но сега им правят отборче... Идеята е много добра, но се измества фокуса. Тези хора трябва да бъдат щастливи у дома си.
Ако наложи хибриден футбол както бе Испания на европейското - да. Но ако едно си баба знае и едно си бае, ще стане... абе няма да стане. Но пък може и да греша и да не им се наложи скорострелно да връщат Шави. Гуардиола и Луис де ла Фуенте се адаптираха към много подавания, в комбинация с директен футбол. Това е най-новата тенденция. Както и да има поне още 2 отбора на пейката. Тези 5 смени го изискват...
Дано ни се получи и са двата фронта.
В заключение фалшивите заглавия на медията така и не дадоха резултат. На нашия му се случи това, което така или иначе щеше да му се случи. Дано това издевателство над читателите бъде поне малко овладяно в някакви прилични граници.
UX дизайнер - оценка 10 от 10х. Дизайнерът - 10. Програмистите - 8.5. Спортните анализатори - 0.
Това не е бомба, а самоунижението на една медия. Иначе браво на нашия, не се отказва лесно, Европа си е мястото на интелектуалния бескетбол, НБА - за атлетично-манифактурен. Нека се върне и нека направи Олимпиакос шампиони в Европа.
Такива влизания трябва да бъдат пресичани с червени картони. Има разлика обаче, реакцията на футболистите на Хебър беше на ниво и нямаше простотии.
Франьо Пърце... Е, Спартак се върнаха направо в десЯтката :-D
@trendy Майката на Мбапе е родена във Франция, но е с Алжирски корени. Очертава се като една от най-успешните футболни мениджърки, високо интелигентна и е забранила на Мбапе да рекламира хазарт и бургери като олицетворение на обществения упадък. И по модерните стандарти това е подигравка, а комплимент и повод за гордост. В общи линии нация която не си чисти сама кенефите е обречена на асимилация. Но това си е техния избор, да правят каквото си искат, само да не си натрапват неокомунистическите идеали за равенство, че на класическите комунисти им иди в повече. И не само на тях.
Роналдо и Бекъм са маркетингови феномени. Все пак ако Рони Засадата не се гледаше само по екраните на стадионите, можеше да а най-добрия за всички времена. В много по-висока степен е и социално-културен феномен. Отиде с жена си в САрабия и ги разхвърля сериозно, не е страхлив.
Младежките ни формации са борци. Уважение.
Аз пък си мисля, че по новите етикети те са правели комплимент. Макар и с доста фактологични грешки. Шегувам се :-) Расизмът е липса на образованост.
Това няма да донесе позитив, нямаме закони, които да гарантират в изграждането на кондиционни бази. Ще си набута парите в офшорки и до там.
@Pragmatichen Благодаря са информацията :-) Тонът Ви само е малко на ръба на некултурното, но се преживява :-)
Браво на момичето ни!!! Ще ходи ли на олимпиада? Само питам.
Браво! Това е успех!
Дошло им е на ум, че за една млада даме по-важно да не пуши и пие, отколкото да спечели медал. И това като полза за обществото им. Браво!
  • 1