Левски - не. Сините - да.
Източна европа е основният човешки ресурс, захранващ под различни флагове този касапски и непосилен спорт. Дано всички изгладят различията си и отново има спорт...
Браво! Интервю няма ли?
Дано се оправи бързо.
Написано е като разказ.... Има литературна стойност, пък и да не е висока.
В момнента нашият спорт е едно голо печалбарство и борба на интереси, български материал няма, защото футболът уби леката атлетика и няма кой да захранва всички спортове на земя.
От такива материали май падат пари... Но си е опасничко.
@andro6419 Платени статии, насъскване, боища около стадионите, безнаказаност. Някои хора така си пълнят джобовете.
Левски е бил обесен при завършека, за да имаме бъдеще като народ.
Да не е играл тото? Само питам...
Браво!
Зловещи са войните по света. Това е пародия на сензация.
Това ще предизвика инфлация...
Цялата тази история с Левандовски намирисва на извиване на ръце...Шави тънко ще докаже, че няма незаменими. Той е от първата генерация, които са вряли и кипяли в корпоративни интриги като състезатели.
Един от малкото творци във футбола, който не се свени да обърка сметките на големите и да открехне завесата на реалността. Великолепен.
@nemogadapovqrvam “Журналистиката стане ли ялова, ражда ежедневно сензации.”
Браво!
В този конфликт всички, ама всички много се изложихме. Всичко е толкова срамно... Медии (само вижте алчното заглавие), правителства, тълпите, които се лашкаме от едни дирижирани настроения към корено противоположни...
Ако някой разбира от наредени мачове, това е Рууни. Хубаво е, че им сипа сол от вътрешността.
Не одобрявам военните действия на петте страни във военния конфликт. Не мога и да одобря тенденциозното дискриминиране на източен лагер, особено на руските състезатели, както и други. Нека си го гледат сами и нека си се радват сами. Да видим какво ще правят без отрицателните си герои на най-титулувания си турнир.
От името на жените се надявам да бъдат назначени, защото са кадърни съдийки, а не просто защото са жени. За жалост футболът заглушава другите спортове.
@Kureishio Мани, не питай, от тогави почти не стъпвам на стадиона. Никола Спасов се опита да оправи нещата, но трибуквените държат да стоят зад кадър, в средата на таблицата и до там. И това, което сториха на Спартак Вн, няма как да бъде оправдано, дори и да не ги харесвам, пожелавам им да се завърнат в А група. Оф, трябва да си изтрия профила...
Нискоземците ще се справят. Тези поне не са очевадни расисти. Ван Бастен просто изуми света. При цялата любов към него.
Това е, момчето, чието лоби спаси клуба на сините, поклон.
@Chorbadjiqta Няма как да мразим Боби Михайлов, той беше невероятен на световното в САЩ и доста време след това. Просто сме горчиво разочаровани от деструктивно корупционния модел, който утвърди в мандата си на управник.
@Romanisto Бъдете по-конкретен.. И избори, и прротести неплатени няма.
Японските регулатори позволиха на авариралата АЕЦ Фукушима да изпусне около 1,4 милиона литра пречистени радиоактивни отпадъчни води в Тихия океан, съобщава Асошиейтед прес. - https://it.dir.bg/tehnologii/yaponiya-odobri-izlivaneto-na-radioaktivna-voda-v-okeana
@Romanisto Въпросът е на кого ще му свърши първи въздуха. Корпоративни мръсотии. Визирам престоя в Челси. Не съм длъжна винаги да поднасям информацията ситно сдъвкана. Виждам, че дразня с липсата на псувни в изказа си, ще попрестана да коментирам.
@Gordzula7 Гледах, но ако съм ви неприятна, ще престана да коментирам. Беше грозно, но си признавам че съм по-чувствителна към такива детайли. Ще спра да коментирам в медията. Знаете ли от къде се трие профил, от доста време търся?
Хубаво е, когато на черноработник му бъде признат гения. Респект.
  • 1