Лудогорец и ЦСКА-София са в лоши отношения. Такъв трансфер няма как да стане. На Левски обаче много хубава работа може да свърши и е добре дошъл.
Малоумно и безотговорно решение.
Ако Костов не остане би било пълно идиотия. Феновете имат пълното право да недоволстват, а ръководството има моралното задължение да се вслушва в тях на фона на последните месеци. Притеснява ме обаче и нещо друго. Ясно е че коланите ще се затягат. Абсолютно нищо нямам и против Георги Тодоров. Но случващото се в клуба не е оправдание нещата да не следват своя естествен ход. Сезонът не е свършил, предстоят важни мачове, защо се освобождават футболисти по никое време, а не след неговия край? Защо за съдбата на играчи и селекцията ще има думата временно изпълняващ длъжността треньор, а не този, който ще води отбора през следващия сезон?
Това вече е глупост.
Практично и гъвкаво решение с оглед на обстоятелствата. Намаляването броя на кръговете е добра идея. Може да се мисли и за евентуално увеличаване броя на елитните клубове в бъдеще, но на един по-късен етап, когато финансовото им състояние и управление се стабилизират.
Тези близо 2/3, които са против ограниченията са притеснителни. Добре бе хора, какви трябва да са ограниченията при тия големи стадиони разпределението на хората да е равномерно, през 3-4 или повече седалки, а да не се скупчват всички на едни места? Ясно е че положението е временно, но колкото по-строги са мерките поне за дистанцията, толкова по-бързо всичко ще приключи. Аз съм за строги карантинни мерки, без да се нарушава обществения живот и да се вреди на бизнеса и за още по-солидни социално-икономически мерки с безвъзмездна парична помощ на всички засегнати.
Добре де, защо не в Левски? Нямаме нужда от защитници, които не са скъпоплатени чужденци ли?
Маските не са проблем. Препоръчителни са, дори и когато не са задължителни. Пари обаче кога? Работа кога? Мерки срещу икономическата криза кога?
Неймарчо никого няма да заблуди че е хомофоб, като от километри му личи че е противоположното.
Не мисля че постъпва правилно и не бих го защитил. От морална гледна точка не трябва да иска пари. Проблемът е обаче че никой в цялата тази система няма морал (изключвам засега новото ръководство) - нито Божков, нито шефовете на Левски през последните много години, нито управляващите, които с мълчаливо съгласие допускаха съсипването и задлъжняването на отбора, вкараха страната в тежка икономическа криза и мерките които предприемат за излизането от нея са добри, но са смехотворно малка част от тези които са необходими. Хубчев не мисля че е сред виновниците за съсипването на отбора и не заслужава да бъде изхвърлен като куче, но с (не)проявения морал дълго ще бъде помнен.
Казусът "Мъри" е много сложен. Аз не гледам с ентусиазъм на преговорите с него. Той не е магьосник, който може да оправи всичко с магическа пръчка за кратко време, нито извънземен треньорски гений, а е човек, който при наличие на подходящ екип, благоприятна обстановка, инфраструктура и ресурси може да подреди пъзела и от нещо да направи много по-голямо нещо. В Левски в момента тия работи ги няма. Той е най-конвертируемият ни треньор и е нормално да търси или развитие в силно първенство, или максимално висока заплата в клуб, преследващ все пак някакви по-сериозни цели. Руското първенство мисля че е най-подходящото място за него, но почвам да се притеснявам защо това вече дълго време не се случва. Има го обаче и моралният въпрос - дали не е редно в труден момент без да иска голяма заплата или помиярски обвързващи клаузи в договора да помогне на клуба, дал му най-много в кариерата. А може и той самият да счита, че няма да се справи по очаквания от него начин, поради куп фактори.
Оти риташ ора?
Спорим не за каквото трябва. При тоя монопол на Домусчиев, сраснал се с държавата, на тия постоянно покачващи се сметки за телевизията тия 6,9 спокойно могат да станат 16,9 (без ново поскъпване) и да има за всички. Ако продължава в същия дух да си трупа печалбите без нищо да дава коремът на Домусчиев ще стане по-голям и от на чичо Венци.
Човекът ви каза на пресконференцията докато няма нищо официално да не ровите и да не си изсмуквате информации за съкращения и назначения, вие на ушите си сте стояли. Айде кротнете се 3-4 дни. Петър Хубчев не е най-големият проблем на Левски.
Не ми допадат думите "треньорът няма цвят" и да се акцентира на "професионализма". Има на тоя свят ценности, има принципи, има субективизъм, има пъстрота. Без тях ние просто ще сме роботи, бездушни същества и нищо няма да има смисъл. На мен и двете ЦСКА-та са ми безразлични, но пожелавам на Балъков да допринесе за развитието на родните таланти, с които ще работи сега и в бъдеще.
Надценен вратар е този. Няма да загубят ако го продадат за 30-тина млн. или повече.
Интересна и симпатична страна са Фарьорите. Единствено трябва да премахнат веднъж завинаги ежегодните фестивали с кланета на китове и цялата Европейска общност да покаже твърдост и непримиримост, докато това не се случи.
Дай пет, Берба. Всичко, което казваш е вярно, приятелю, но има един проблем. Казаха че Бундеслигата ще свърши към края на юни, новият сезон ще започне към края на септември, а ШЛ ще се доиграе през август, т.е. по никое време. Байерн, Лайпциг, Леверкузен, Волфсбург и Айнтрахт ще се съберат през юли и ще поддържат форма с контроли помежду си, което дано да е от полза.
Страхотно!
Колко наши стадиони имат предвоенни качества. Ако искат италианците да ги зачислят към техните туристически атракции.
Странна и сбъркана логика има в тези разсъждения.
Какво ли не купуват парите? И орангутанка от зоопарка не би тръгнала с това същество ако ги нямаше.
Шакири да се връща в Мюнхен!
Какво шокиращо има в изказването? За кое не е прав?
Армения е страна, основана преди повече от 2 хилядолетия и половина. Тя ако е екзотична какво ли остава за десетки други?
Меркел доста злини донесе на Европа, но Макрон е много по-лош от нея. Никакво намерение нямам да му ходя по свирката. Да си гледа Францията и да не се мисли за много голям лидер. Има в ЕС Орбан, има крале, има източноевропейци, които обединени имат много по-голяма тежест от него.
През последните 10 години отборът страдаше най-много от мениджърски интереси. Много интересно между типичен техен представител и първия шеф, при който нещата тръгнаха нагоре, кой крив и кой прав.
Ограничителните мерки са правилни, даже трябва да се контролират възможно най-стриктно. Социално-икономическите мерки за подпомагане засегнатите от кризата обаче са смехотворни и позорни.
От Балканската война да вземат да разследват някой мач най-добре. Аз не помня миналия месец на кой свят съм бил, а те разпитват за преди кусур години. Иначе виновните трябва да си понесат последствията.
Едва ли има и един човек в тая държава - фен, футболен деятел, футболист, журналист, мениджър на нещо и т.н., който да има желание да се изиграят плейофите в създалата се ситуация. По-интересно е другия сезон какво ще е и как ще е и пари дали ще има за клубовете и хората.
  • 1