Австрия е вярното, така пише в трансфермарка. Този отбор разполага с доста качество, може би с изключение на централния нападател, но през последните месеци се представи много под очакванията. Пожелавам му успех и дано ги класира за европейското в родината си.
Повечето клубове по света имат един основен проблем - ненамесата на треньорите в трансферната политика. Абсолютно никакво значение нямаше да има ако Младенов бе останал без този проблем да бъде разрешен. Ето Левски си го реши, затова тръгва нагоре и ще мачка.
Сладури! :)
Как Канаваро или Пирло, добре ли са? Престъпление е назначаването на национален селекционер на която и да е страна специалист на по-малко от 50-55 години. Единствено Раниери става от изброените.
Че е леке, че е медиен балон, че не е никакъв футболист, че не заслужава и не е заслужавал заплатите, които е получавал са факти. Но това че е изпаднал в някаква дупка в живота и кариерата не е повод за злорадство, хейт и съотнасяне към фактите от предходното изречение. Дано бързо стъпи на краката си и от следващия сезон започне да радва феновете на някой нискоразряден отбор, където ще се чувства по-добре и на правилното място.
Само се чудят какви глупости да измислят, особено в 4-та точка. Толкова ли е трудно критерият да бъде най-полезният играч на най-успешния отбор? Закривай!
Дано Челси го чакат добри дни, защото това е отбор с милиони фенове. По-правилният въпрос за анкетата е какво смятате че трябва да се случи с Челси или с други думи как оценяваме въпросните санкции?
@blue_bear напълно подкрепям.
Жалко че Йосип Станишич не е в състава. Дано не страда от сериозен здравословен проблем.
Какъв е проблемът? Късат договора, плащат неустойките, ще си свият печалбите и софрите и ще пият чешмяна вместо минерална вода.
От Аякс може да се пазарува, но от селата и паланките на Острова твърдо не.
Пак ли бе?
Това как се изговаря?
@kakasia напълно подкрепям.
България била на 111-то място по свобода на словото. А наглетата на кое са?
Честита първа титла на Сенегал, футболна нация заслужаваща по-голям брой отличия.
Откъдето мине баварец мирише на трофеи.
В мен се сблъскват 3 възгледа, влизащи в противоречие в случая, поради което ми е трудно да оценя постъпката му. Готов съм обаче да браня и отстоявам всеки един от тях поотделно. 1. Съгласи ли се човек на такава заплата става роб на парите, на шефовете си и на дявола ако щете, вече престава да бъде човек и трябва да им се подчинява за всичко. 2. Всеки спортист трябва да бъде отдаден до жертвоготовност на клуба и страната си и на тяхната кауза. 3.Всеки човек трябва да поставя на първо място мечтите, целите си, щастието на любимите си хора, както и своето собствено (без да пречи на останалите или да е за чужда сметка), като парите (и работата) са само средство и не могат и не трябва да бъдат сами по себе си цели.
Ще каже човек че само един град има в Турция. Като са навити двата съперника за контролата другаде да я изиграят.
Честито на Надал! Никой нищо не може да му каже специално на него. Но състезанието и големият шлем като цяло бяха опорочени и това не трябва да бъде пренебрегвано и забравено.
Към друг датски бранител трябваше да се насочи Байерн - Йоаким Мееле.
Надявам се причините за напускането да са финансови. Той бе един от стабилно представящите се.
Според мен нито един от двамата не трябваше да става. Футболист на годината на първо място трябва да е някой постигнал успехи с отбора си и имащ съществен принос за тях. За стандартите, които сам си е поставил Лудогорец това бе слаба и разочароваща година и успехите му бледнеят. За националния отбор също. Видя се обаче че имаме качествени, равностойни и впечатляващи вратари и според мен някой от тях трябваше да вземе.
С теб сме, Ноле! Бой по фашагите!
Джокович нямаше работа в тази фашистка страна, но уважението към професията си и към феновете на тениса изискваха да се бори до край. За съжаление загуби битката, макар и излизайки като морален победител от нея. Важно обаче е войната срещу фашизма да бъде спечелена и наш дълг е да го последваме в нея.
Нищо изненадващо, съвсем закономерно и справедливо. И от 11-рката съм доволен. Стотици пъти съм казвал че наградите на УЕФА и ФИФА са истинските и стойностните, а златната топка и за отпадъчен продукт не става и не заслужава никакво медийно внимание. Всички медии, които я отразяват са срам и позор, каквато е и тя.
Не мисля че в казуса има каквото и да е значение че Джокович е сърбин, колко е известен или значим за спорта си и колко титли има. Правилата са за всички, но аз съм краен противник на тези конкретно правила и затова го подкрепям.
Първо, глупост бе ранното подновяване на шампионата. Кое го налага? През сезон 2020-2021 бе необходимо поради силно разместения календар и късния старт на шампионата. Здравето на играчите, оптималната почивка и възстановяване са най-важното и традиционната 1-месечна зимна пауза бе чудесно решение. Второ, нали всички уж вече са ваксинирани? Какъв е тоя ковид в отбора, та направихте Кимих едва ли не престъпник и трябваше насила да го заразите, за да промиете и неговия мозък?!
Исках повече Киеза, но той по-трудно може да дойде. Инсинье също е много добър и би бил чудесно попълнение, идеален заместник на напускащия вероятно Коман и доста по-класен от него. Не виждам причина, поради която би предпочел Тотнъм пред Байерн ако и двата клуба удовлетворят изискванията му. Въпреки това ще ми е малко странно да го гледам за клуб различен от Наполи.
Донякъде този Джордан е прав. Получавайки тези кощунствено, ненормално и неморално големи пари играчите и треньорите нямат право да се оплакват, дори и да рискуват живота и здравето си. Все пак много други професии като охранители, миньори, служители на реда го правят срещу далеч по-малко заплащане. Разбира се най-добре е нищо от това да не се случва.
  • 1