Това са кървави пари, още повече че собственикът на Градус е собственик и на фермата за норки. По-добре от държавния бюджет директно да се финансира, както и всички елитни клубове, отколкото от тези отрепки.
60 млн. :D Ако Неймар струва 240 млн., Лева струва минимум 600 млн. и то само, защото е 32 годишен.
@kakasia хубаво е че отстояваш тази позиция, но не мисля че нещата са черно-бели. Ако родителите не са щастливи и непрекъснато се карат, децата няма как да са. Съгласен съм да се защитава любовта, но ако тя е силна и истинска трети човек няма как да се намеси в нея. Между брака и любовта не мога да сложа знак за равенство, доколкото има бракове по сметка, които при знаменитостите едва ли са рядкост. Ние не знаем и самата Сара Карбонеро дали не е развалила силна връзка и дали не е кръшнала първа. Има го обаче и това, което аз казвам. Лошо е, когато човек не следва мечтите си и не се бори за щастието си, стига да не нарушава закона. Чудесно е и когато има възможност да се докосне до идола си. Твърдя го от позицията на човек, който твърде дълго е пасувал и е осъзнал какво е изгубил.
Момичето следва сърцето и мечтите си, трябва да се радваме за нея, а не да ѝ завиждаме. Ако някоя любима моя спортистка иска да ми обърне внимание ще ме интересува на куково лято обвързана ли е или не.
Какъв Гатузо? Тези се подиграват на феновете си и на цялата италианска футболна общественост. Не съм фен на Ювентус, но това е безумие. Рино беше велик играч, един от любимите ми футболисти от първото десетилетие на века, но като треньор има още много да учи и да се доказва. Италианските грандове не са точното място за това, не е нито за Милан, нито за Наполи, още по-малко за Ювентус и това би било изключително лоша услуга за цялостното му бъдеще като треньор. Да поеме скромен отбор, да го класира до финал за купата или ЕКТ, да излезе от груповата фаза на ЕКТ с него и така. Има една сентенция, в чиято правота все повече се убеждавам, а тя е че човек се стреми да се издигне до равнището на своята некомпетентност и тогава се проваля.
Разкошен трансфер би било това.
Това е един от най-кофти съдиите по европейските терени. Дано го накажат и да не свири на европейското.
Добре де, ясно е че това са нелепици и измислици, както е и ясно, че те биват пускани от свинеподобните нищожества футболните агенти, в конкретния случай от Пини Захави. Гонгаджии, ясно ми е че няма да го направите, но въпреки това ще ви посъветвам първо да спрете да преписвате и отразявате дивотиите, измислени от болните им мозъци и второ със същия патос с който критикувахте готвените промени във родния ни шампионат да разкриете какви нищожества са тия мърльовци, как съсипват и тровят футбола и какви мерки трябва да предприемат ФИФА и УЕФА за борба с тях.
Ако това стане да го взимат в пакет със Салихамиджич.
Всичко написано в статията може би е вярно. Има обаче едно "но". Говорейки за нов "галактико", правейки паралел с отбора от първите години на века, оставя извън подобно определение отбора от периода 2014-2018, който е не по-малко успешен, силен и звезден. Тъй като голяма част от футболистите все още са в него и дори все още са в битката за европейския връх този сезон една подобна заявка на президента им звучи меко казано неуважително към тях. Годините от 2004 до 2013 бяха изпълнени със звездни покупки, но оказали се безполезни в голямата си част.
Хубаво би било ако управниците наистина мислят че с 16 отбора е по-добрият вариант да го гласуват и приемат сега, но да влезе в сила от сезон 2022/2023, за да е навреме и да няма опасност от наказания от УЕФА.
Аз едно не мога да разбера - за какво му е на Венци Стефанов Славия в А група. Нито печели от препродажба на играчи, нито има шампионски амбиции, нито в А група повечето отбори са на печалба. Ако е ударен от кризата точно в Б група разходите му в пъти ще намалеят и ще му е по-леко да издържа отбора си. Играчите точно там ще изградят силен колектив, ще се отсеят най-добрите и ще изчезнат "предателите" и тези на които им мътят главата.
Честно и справедливо ще е ако приемат формата с 16 отбора - 2+1 да изпаднат и 4+1 от Б група да получат промоция.
Това ще да е с парите от Цецо Найденов.
Английският не ми е силата, но човекът по-скоро е искал да каже "откакто се помня/откакто имам спомени", защото "доколкото имам спомени" има съвсем различен смисъл.
С колко им паднаха акциите ще е интересно да научим.
Омръзна ми информацията за фенове по трибуните било у нас, било в чужбина да бъде квалифицирана като "чудесна новина". Вирусът не си е отишъл и това би било един неоправдан риск, който би довел единствено до ново затягане на мерките след няколко седмици. Особено пък у нас е проблематично, с оглед на тоталната недисциплинираност и безхаберие. Защо бе, защо и по 100 човека в сектор да допускат пак ще се скупчат на едно място? На този огромен стадион тия 1000 и през 10 м по хоризонтала и вертикала спокойно ще могат да се разположат, ама да видим дали така ще стане. Ама хайде нека, за Левски ще е добре да има фенове до края на шампионата.
Такава разходка трябваше да бъде направена след загубата от Англия с 6:0, километрите да им прочистят умовете и пътуването до 3 чудесни държави да ги възстанови от смачканото самочувствие. А тогава се потърсиха съперници за домакинства на призрачно празния национален стадион без феновете да са забранени, на който да изживяват кошмара отново и отново.
Браво!
Дано ФИФА и УЕФА си изпълнят заканите. :)
Не толерирам неравенството между половете, но такава красота няма място сред тия джагали и варвари.
Малко е вероятно Акрапович да предпочете Славия пред Динамо Загреб ако наистина е бил опция за хърватите в последните месеци. Те нямат треньор, освен ако не са решили да оставят помощниците за постоянно заради чудото срещу Тотнъм.
Мбапе идва в Байерн. Казах!
Причината за отнемане на домакинството е глупава и безочлива.
Стига с тия карантини бре! Те нищо не значат, само колко временно ще отсъстват, все едно че са дрехи дадени на химическо чистене. Как са хората е важно, протича ли им тежко, има ли вероятност да стигнат до болница и т.н. или са в карантина, само защото са контактни. Ей, бездушна работа.
Как размяна с Горецка, бе. Акъл има ли този дето го предлага?
Заглавието на статията не отговаря на нейния текст. По принцип неща като очакван стартов състав не следват да излизат по-рано от час преди срещата, не е професионално.
Няма да е трагедия това, но моят начин на мислене е първо купуваш, изпробваш и после се освобождаваш от ненужното. Няма да е лошо и Байерн да се ръководи от него.
Брей, и статистиците се оказаха платени подлоги. Как пък Барселона ги слагат пред Реал с 2:4 европейски титли и пред Байерн с 2:2 европейски, но с 6:8 национални. И за миналото е нелепица да са пред Милан. Или са такива, или са проспали часовете по математика от 1-ви до 4-ти клас.
Велик играч! Успех в отговорното начинание!
  • 1