Стига с тия глупости, неуважаемо ръководство! Искаме Ханзи Флик!
Костов със сигурност не трябва да остава за новия сезон. До скоро мислех че трябва да бъде обявено че напуска след края на сезона, както се направи при много други елитни европейски клубове, за да има време да бъде намерен на спокойствие точният човек и да не бъде той обременен от евентуални лоши резултати до края на първенството, за които има обективни предпоставки и в следствие от тях да не бъде разклатено преждевременно доверието към него. Проблемът обаче е че се преследват още цели до края на шампионата, следващите няколко мача са много важни и не съм убеден че Костов може да се справи с тях. Нов треньор сега може пък и да даде импулс. И все пак треньорският въпрос решава малка част от проблемите в клуба, по останалите също трябва да се работи. Хубаво би било Левски отново да стане притегателен център за опитните родни играчи и специалисти, да не се взимат само неизпитани чужденци на килограм.
Дано стане.
Промени в състава несъмнено са нужни, но съм далеч от мисълта че четиримата обявени: Кимих, Горецка, Дейвис и Гнабри са в основата на тяхната необходимост. Хайде Гнабри е по-скоро изчерпан, макар че този сезон малко е играл, а Дейвис просто иска в Реал, но останалите - защо те? На първо място цялата защита трябва да бъде подменена, на второ - нужни са нови футболисти със свежи идеи по крилата, на трето качествен още един халф доказана световна величина равностойна алтернатива на Кимих и Горецка ако останат, покрай който да се развива Павлович и вратар.
Добре де, каква е тая мода, тая мания да се подписва с треньори предварително преди края на сезона? Кой има полза от тази работа? Не се знаеше Хайнкес какъв сезон ще изпрати, ама дай да го сменим с Гуардиола. Нагелсман не се знае дали ще успее или ще се провали на европейското, при вариант 1 е по-добре за всички да запази поста си или пък може да си вдигне цената, а при вариант 2 за какво му е на Байерн (и от гледна точка че част от играчите ще са същите и атмосферата няма да е добра). Ако подпише пък предварителен договор с клуб едва ли ще даде 100% от себе си за националния и т.н.
95 млн не струва и използвана носна кърпичка от Мусиала.
Не се наяде тоя. Парите в Япония явно са му малко да отиде при арабите.
Като нямат алтернатива да вземат Топчо. Той може да завърши сезона и по-успешно ще се справи от Тухел. 200% гаранция давам.
Опциите са разумни, но е доста странно желанието и инициативата за напускане да са негови, а не на клуба му.
Ето това вече е нещо интересно.
Томас Тухел.
Да бе да, Айвън? Иван се казва. Не сме в Ингилистан.
И второ, повечето елитни училища в страната са на 2 смени за разлика от останалите. Нали няма да искат от децата да са изправени пред един определен избор?
Че са необходими промени в училищата спор няма. Трябва да се обърне по-голямо внимание на физическото възпитание и спорта, като се наблегне на по-голямото натоварване и задължително практикуване на спорт по избор в другата смяна. Не виждам обаче какъв е проблемът тренировките на футболните надежди да се провеждат сутрин.
Може да има бъдеще в него, но Байерн не разбра ли че нито един трансфер идващ от Лайпциг не е успешен за клуба? Защо все натам гледа?
Ама какво ги вълнуват ФИФА тия простотии? Какво общо има с футбола как се казва и на колко е години? Дали е Аврам Бакалина или Бакал Аврамина. Чудо голямо! Излагат се, смешни стават! В живота и във футбола важното е по колко ги вкарва. Значи човек има правото да се самоопредели като третополов, а няма правото като по-млад? Какъв е тоя двоен стандарт и нагла дискриминация?
Добре е, че публично се опровергават слухове. Не е добре, че няма да се водят такива преговори. Левски има крещяща нужда от нови играчи, а опитни българи са сред най-подходящите. В най-лошия случай доказали се у нас чужденци. Чисто статистически са донесли много по-голяма полза от недоказалите се.
Хубаво е на бездомните кучета улична превъзходна да им текат лигите и да се скъсат да лаят за неща, които никой не им е казал че могат да имат. :)
Дано само не я дадат на Везенков, покрай целия тоя медиен свръх интерес с кой крак прави всяка стъпка. Аз съм за Нургюл.
Да взимат Упамекано.
Аз се надявам ръководството да вземе най-правилното решение по въпроса, но Левски е крайно време да преустанови политиката си от последните много години да разчита само на собствени кадри или чужденци. Време е отново да стане притегателен център за опитни бойци - българи с дълъг стаж в А група до момента в който ще може отново финансово да си позволява и изгряващите таланти от родните школи. Опитните българи са нужни, защото те носят нужната дълбочина, не са скъпи, няма да им е необходима аклиматизация и са особено полезни в студените месеци, когато отборът изпитва проблеми.
Колкото повече псета биват разлайвани, толкова по-добре. Байерн е и ще бъде фаворит №1 за новия договор на Кимих и от неговото представяне ще зависи с какви параметри би бил той.
Върховна простотия е тоя трансфер.
Добре де, толкова ли е трудно подобни решения да се взимат не от УЕФА, не от Чеферин, а с гласуване от клубовете кой вариант искат?
За да го вземат някой трябва да им го даде.
Тъпо ще е Леверкузен да продават играчи в тоя момент на когото и да било.
Байерн и Гранада ли? :)
Менян е отличен вратар, но при положение и че постоянно се преподписва с Улрайх защо бяха взети Нюбел, Зомер и Перец?
Добра новина е големият брой балкански представители на европейското - между 6 и 8.
Няма какво да жалим Гибралтар. Това не е нищо по-различно от английска военна база, създадена да контролира протока, движението там и да му взима парите. Англичаните ама никаква работа нямат там и трябва да бъдат изгонени с камъни. По-добре те да държат този антирекорд, отколкото Сан Марино - държава с вековна история и горд народ, предпочел суверенитета.
  • 1