На баба ви футболните гащи. Кой изобщо го поставя под съмнение, някои кафяви медии ли?
Вземат ли го - мъртви са.
Барселона следва да са песимисти, че не е невъзможно да си го върнат. Случи ли се - мъртви са.
Необходими са, но също така са нужни крило и централен защитник при вероятните и логични раздели с Мане, Гнабри, Блинд и Упамекано. Нужно е освежаване на този отбор, защото с минимум промени и кръпки високи цели няма как да бъдат преследвани.
Добър трансфер ще е. Байерн има нужда от още един халф.
Пак ще попитам - къде е студиото на Иван и Андрей?
ВЪН!!!
Най-нормалното нещо. То пък остава и в рамките на страната да хващат самолети. То бива снобарщина от страна на тия дето не го правят.
Дано тоя път видим в студиото Иван и Андрей.
Най-големият проблем със стадионите у нас е футболното хулиганство. Всичко друго в т.ч. и играта остава на заден план.
Ако скоро няма коренна промяна в ръководството на БФС националният отбор ще се оправи единствено когато стане на 100% съставен от българи, родени зад граница, които никога не са се докосвали до българския клубен футбол. Такива трябва да бъдат плътно налагани независимо кой е треньор, коагот стане на 100% съставен някои от тях да са опитни и покрай тях да се учат младите. От тукашните опитни полза няма.
Не съм съгласен. Нещата са в това положение, защото всеки се чуди с кого да се хване за гушата вместо да си гледа кефа.
Йозил трябва да е горд, че е имал хубава и желана приятелка, която въпреки всичките си обожатели е избрала да бъде с него.
Флориан Плетенберг не е Фабрицио Романо, ха-ха. Байерн трябва да търси други халфове. С флангови играчи е пълно, но централни почти няма. Кимих, Горецка, недошлият още Лаймер, неналожените с неясна съдба Забицер и Гравенберг и това са. Ковачич е добре дошъл.
Все така добре да играят.
Прави са, но вместо да ни ги пишат тези неща по-добре да ни изпратят стотина човека от управляващата им партия да гласуваме за тях на следващите избори. Друг начин да се оправи както футбола, така и страната ни просто не съществува.
Щом се е стигнало бащата на Меси да го опровергава, значи може да се направи един от трите извода: 1. Меси, баща му и още доста народ зад граница четат Гонг, 2. Нивото на спортната журналистика навсякъде е такова жълто, Гонг не правят нищо друго освен да преписват от някои по-големи риби, така че няма за какво да се косите. 3. Няма дим без огън, така че предходно написаното за скандалното поведение на аржентинеца е напълно вярно.
Не е нужно да са по 6. Общият брой срещи в груповата фаза ще е 72, които ако са по 4 на ден колкото са и сега прави 18 дни вместо 12 (или 13, понеже откриването е в отделен ден). Явно по 4 на ден ще са и 1/16-финалите, т.е. в 4 дни и ето го увеличението от десетина дни. Проблеми няма.
Аз пък мисля че решението е разумно. 12 по 4 е много по-добре от 16 по 3. Увеличаването броя на отборите не е лошо с оглед по-големия шанс да се класираме и да видим повече отбори, повече култури, по-голямо разнообразие. Четох днес че ФИФА се кани да приеме задължителен минимум от 72 часа между 2 мача на даден играч, както и по-голяма и твърда годишна почивка. Това е много важно и хубаво да стане. Повече международни ангажименти на клубно и национално ниво за сметка на значително орязване на вътрешните принципно би било добра идея.
В тая статия добре сте описали статистиката по отбори, това е доста точна, но не достатъчно полезна информация. Все едно в непознат град да попитате къде се намира еди кое си и да ви кажат координатите. Искам да кажа че 26 победи, 8 равенства и 9 загуби примерно за Лудогорец би било едно, за Берое - друго, за Хебър 3-то. Трябва някак си да отразявате вписвало ли се е това в целите на отбора или не. Не мисля че Петев ще изкара по-дълго от Шимунджа в Лудогорец. Може и да вземе трофей, но в Европа не смятам че ще се представи по-добре. Уволняването на словенеца бе грешка.
Като гледам в колко часа е писана статията явно на автора ѝ му се е спало като я е писал. Може ли да бъде озаглавена точно по този начин, акцентирайки върху конкретен въпрос и в същото време и думичка да не споменава за него? Не знам какво ще реши мача и в чия полза ще е развръзката, но знам че няма да е Меси.
Много бързо забравиха мачовете с Рома, Бетис и спечелената титла с рекордна преднина. Най-логичното нещо е при толкова много нови играчи те да имат нужда от време за аклиматизация. Четирима нови почнаха титуляри + още не докрай адаптиралите се бразилци в центъра взети малко по-рано + прясно възстановеният след дълга травма Гонсалвеш + куп контузени. Какво повече искат от отбора и треньора? Хора са, нужно им е време.
Неделев има някои ясно изразени силни и слаби страни, които не подлежат на промяна и Лудогорец трябва да са наясно с това. Той може да се окаже липсващото парче от пъзела, но и има нужда от голям кредит на доверие. Шимунджа както не робува на имена и не е от най-толерантните треньори обаче не знам дали ще му го даде.
На кратко: финансовите проблеми не позволяват селекция с нужната дълбочина, която да преследва по-добри резултати. Така че от посочените отговори в анкетата такъв с доминираща вина няма, но и всеки е виновен по малко. Но финансовите проблеми - те са в основата.
Горкият човечец защо ли му беше изобщо да се замесва с тая усойница, ама защо ли обиждам гадинките?
Къде да върви бабината си? Та той е в отбора втори по титли на най-високото клубно ниво. Почти всичко би било крачка назад. В битката е и за тазгодишния трофей. Няма по-важно от това. Новоизлюпени богаташчета не са го печелили, няма и да го спечелят.
Най-голямата изненада е че никой не привлече най-добрият вратар от световното Доминик Ливакович.
Роналдо може да знае само "сииу", ама аз и това не знам какво е. Никой от журналята не счете за необходимо да обясни. На португалски ли е, на арабски ли е, не сме полиглоти като вас.
Натиска се и той за там, май-май.
@Becker_FCB Не само. Поне за последната година важи.
  • 1