@hunta Мък аз си мислех, че това е български сайт, базиран в България....!!! „О, неразумний юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин?“ Дано Паисий не вижда в какво превърнахме свободната си, но вече безславна държава!
Стедно тъп съм и моля за разяснение, като какво означава VS между имената на отборите на ЛОКО София и Славия? Другото което не вдявам е това, че не е ясно какво означава ЛОКО София? И трето: Кой е писал това заглавие и тази статия и се крие под абревиатурата GONG.bg?
Бербати, кой го пак изклати.
Are you going to keep us busy all day with the renamed Litex team and the junkie?
@pesho_kucheto що бре..? ВиЙ като го ядете от над 6 години, к'во вие? Сърцето миЙ оранжАво, душата миЙ люлякова. Аз ША вА издържам, виЙ ША мА припознаЙтИ..... Марсол...!
А коментаторчетата по Диема-та, и те, милите, колко са "безпристрастни", както и списващите тази статия... Единият отбор го наричат с числата, а другият сал с името на умрелото.... Е що така бре? Нещо за честна и безпристрастна медия/журналистика чували ли сте?
Модераторчетата, що още не сте ми блокирали и този профил? Боли ли ви истината?
Хахаха, гонгаджийчета, ЦСКА 1948 с кого играе? Имаше едно ЦСКА, което бе създадено с Указ на ЦК на БКП и с Указ се спомина на 09.09.2016 година. Сега другият отбор, освен ЦСКА 1948 кой е? Хо хо хо...
А не може ли да прецакаме НАП и държавата, както направиха полуръстът и държавата? Даже и нов формат на първенството ще направят и името на първенството естествено ще сменят. А най-важнотое, че това ще го направят с цел да ни поканят да играйкаме в него. Това вече се е случвало, и се нарича - ЦСКА-София (София), и там са замесени държавата, Чавдар Етрополе, Литекс, и естествено официално фалиралият автентичен ЦСКА, колкото и автентичен може да бъде отбор, който е създаден с Указ на ЦК на БКП по подобие на Московският едноименен отбор.
Мъртвеца, според статията, тъй като отбор с такова наименования от септември 2016 година не съществува, си е мъртвец. Колкото и да се напъвате, че Литекс е унуй ЦСКА, толкова и отпор че получавате. Във физиката има едно правило-аксиома, че на всяко действие всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие. И това го е доказал Исак Нютон... А НикитУ Ал. колкото и да се пъне не може да го промени. Нали така мили ми журналистчета от Гонг.бг? Ай сега изтрийте и тези ФАКТИ.
@CSKAnaGANCHEV е па сега да си набия център от Лоич до голЕмото село ли бре илитерат, за да кача ней, па и да рипна....Ха ха ха.