@dakev_d е как да имат наказание, като бяха без фенове в Разград? Кой да им донесе наказание, като няколко мача ще играят без фенове?!
Нивото на Лудогорец с ТЕЗИ футболисти и ТОЗИ бюджет е направо трагично! Нещата са зле, откъдето и да се погледне. Видимо е, че има някакъв сериозен проблем в отбора, или кроят шапка на пенсионера, или чакат трансфери до броени дни и си пазят краката. Но нещата са крайно зле!
@kakasia на 16 год на Олимпиада?! Освен това, как ти се струва, на 21-22 юли да е на Европейско и на 26 да е на Олимпиада? Ест, че няма да е на Олимпиада.
Поздравления за Ботев, престижен резултат! Точки и коефициент за България. Какво по-хубаво от това?
@ddryanov наричаш отбор, който в последните две световни първенства е СВЕТОВЕН ШАМПИОН, А ПОСЛЕ ФИНАЛИСТ, средняшко отборче? Бах това средняшко отборче с играчи за над 1.5 милиарда евро?! Усещаш ли как рязко се почувства супер тъп?!
@Hattrick's кака Сийка е човек без работа. Слободия! Смятай колко е празен живота й, щом под всяка статия е писала и то обикновено глупости. Безсмислен живот по форумите.
@ddryanov зад всяка проста патка винаги има по един глупак, който да я брани, докато тя си плете кошницата. Лайте по Мбапе, дреме му на него за вашето мнение.
@kakasia Сийке, Сийкеее, животът ти мина в гонг.бг. То пък един живот това твоето....
@kakasia ти, ако не се изкажеш под всяка статия, денят ти губи смисъл, нали? Вместо да коментираш Меси и Мбапе, вземи свърши нещо, не живей по форумите като паразит, че животът е кратък. И кво викаш, Мбапе нямал особени успехи, само дето е Световен шампион на 21 години и на 23 игра финал на Световно, който беше на косъм да спечелят, ако не беше пропускът на Коло Муани в 120 минута. Да кажеш на един Световен шампион от 2018, при това с основна заслуга тогава за титлата, че не е постигнал нищо особено, е все едно да кажеш, че Шумахер е просто шофьор, а Стефка Костадинова е просто скачачка. Спри да пишеш под всяка статия, досадна си, пишеш глупости и показваш само едно - че животът ти е празен като кутия от пастет. Чао!!
@kakasia а при теб всичко е дремане в гонг и писане на глупости под всяка статия, всеки ден. И имаш наглостта да пишеш за Мбапе, при все, че твоят живот е празен и скучен като на бездомна котка?!? Осъзнавате ли колко сте жалки и нищожни понякога?
@kakasia ще има ли статия, под която да не се изкажеш? Животът ти премина в Гонг и писане на безсмислени коментари. Толкова ли е скучен твоя свят?
Мислех, че по-голям клоун от Емилиано Мартинес на Аржентина няма, но Джордан Пикфорд е мега клоун на вратата! Този е ненадминат олигофрен!
Дърварски отбор с огромно лоби, с още по-огромно самочувствие, с мръсна игра(няма да изброявам детайли от мача със Словакия), с вратар клоун и с треньор идиот. Това е Англия!
Англия е мега дърварски отбор! Нямат и 20% от експлозивността на Германия, Австрия, Испания и т.н. Англия на всяко първенство са сочени за фаворит и ВИНАГИ се осират. За мен хора, които слагат Англия за Евро или Световен шампион просто не разбират от футбол. Супер тъпи парчета със супер тъп футбол като от 1980 год, с високи топки и с глава. Те друго нито знаят, нито умеят. Искрено се надявам Швейцария да ги отстрани тези отвратителни дървета. Дори жалката Италия играеше по-добър футбол от Англия. Не е истина какви олигофрени са Англия. И то в мач с пикливата Словакия, бяха на 50 секунди от отпадане. А Гарет Саутгейт е тежък некадърник!!!
Англия са най-жалкият отбор на света. Адски дърводелци! Що се отнася до Испания, те голям го вадят, ама идния мач ще имат челен сблъсък с Германия и приключват с полет за Мадрид. Защо им беше да се гаврят така с Грузия до последната секунда?!
@Stanimir_81 напълно си прав, Станимире. Мисля като теб.
Левандовски е супер боклук. В Катар на СП рева за пребиване на дузпа, за да вкара от втори опит. Сега същата работа направи. Безсрамно копеле, иска пребиване на дузпата, а самият той изпълнява дузпа с десет спирания, ситни крачки и всякакви ръченици, само за да вкара. Отвратителен помияр и този човек е нападател на Барса?!? Като знам и как скандално напусна Борусия и после Байерн, типичен боклук. Най-надцененият нападател на нашето време. Добре, че кариерата му приключва. Нямам спомен Левандовски някога да е изиграл силен мач като лидер. Поляк да ти е нападател, ужас. Полша, Чехия, Словакия и дори Унгария играят най-дърварския футбол. Разбира се, след Англия и Шотландия - онези са велики дървари!
Не знам кой ще е Евро шампион, но Англия няма да е. Мега дърварски отбор и скучен футбол. Щом срещу супер умрелия отбор на Сърбия се бяха окопали цяло второ полувреме, за да пазят резултата, ясни са ни. Относно сърбите - смело мога да кажа, че са най-мудния, бавен и предсказуем отбор от всички до тук. Сърбия играе като нашите национали, настрани и назад, бавно, в пешеходно темпо, с по 10 докосвания. Гола вода са! До момента всички отбори играят МАКС с две докосвания, изключителна бързина, скорост, остри подавания, неща, които сърбите видимо не ги умеят. Дори Словения изнесе по-хубав и бърз футбол. Съвременният футбол и бързина и много тичане, раздаване. С бавна игра никога не може да изненадаш съперника. И пак да кажа - Англия НЯМА да е Евро шампион. До момента поне 5 отбора играят по-добър и резултатен футбол от англичаните. Изглежда тази нация е адски тъпа, щом с тези милиарди паундове, за толкова години нямат никакви национални успехи. Една спорна титла с нередовен гор през 1966 и това им е. Мега дърварите от острова. Шотландците са същите. Уелс и Ирландия същата работа. Прости същества, бягат като мухи без глави и нямат дори 5% от практичността на Германия, Италия и т.н. Може да са родина на футбола, но като нац.отбор винаги са били пълен провал.
Малоумниците от БФС наказват ЦСКА СФ с три мижави мача и 35000 лв. Приемат нов формат, а реално работещото решение е да се намалят отборите. БГ няма ресурс за първенство с 16 отбора, първенството трябва да е макс с 10-12 отбора. Защо да не са 10 отбора и 4 мача помежду им?! Швейцарците по-тъпи ли са от нас?! Футболът им по-слаб ли е от нашия?
Малеее, какви порно тото мачове ще има в групата от 9-то до 16-то място, не е истина.
Някой да ми каже за какво играе 9, 10, 11 и също така 15 и 16? В горните две четворки същата работа.
@XOTAHCA_PYCE никакъв шанс. ПпДб вероятно ще са трета или 4-та сила в парламента. Очаква ги сериозен срив и същата съдба като НДСВ в последствие.
Още не е почнало първенството и вече почнаха с обръщалките. Германия порно с Гърция, а Англия порно с Исландия. Някой вярва ли, че Англия на свой терен пада от Исландия и това е честно? Хазартен свят, ей...
@CTEoloAH мисля, че съвсем не си далеч от истината. Споделям мнението ти.
Спрете с тази Англия, тези никога нищо няма да спечелят. И сега ще е така. Вечният фаворит и вечните неудачници.
Ицо няма такъв запас от думи и такъв речник. Това интервю доста е украсено от редактора в частта с отговорите. Но пък никой не може да му отрече, че беше ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ФУТБОЛИСТ С НЕВЕРОЯТЕН ХЪС КЪМ ГОЛА, И НАЙ-ВАЖНОТО, ОТ НЕГО СЕ СТРАХУВАХА ВСИЧКИ ЗАЩИТНИЦИ В СВЕТА. Защото беше бърз, експлозивен, с коварен удар с левия крак от всяка ситуация и никога не се предаваше. Велик български футболист и спортист! Сега може да залита по реалити формати, по кауфланд, по уинбет, но фактите са такива - неговата работа като професия е свършена перфектно! Нека всеки от нас да е така успешен в професията си като Ицо. Тогава Бг ще е недостижима сила!
@Bivol е за Берое и Ботев Вр ли да пишат?!
За да отказват 9 милиона евро оферта и то на лондонския Уест Хям, смятайте какво е положението в Разград. Кой бг отбор може да си позволи да откаже 18 млн лв? Още сто години Лудогорец ще е шампион. Аз лично не помня за играч от Бг да са давани 9 млн евро и офертата да е отказвана. Около 8 взеха за Джонатан Кафу, около 7,8 млн взеха за Игор Тиаго, не знам колко взеха за Десподов, но и там са доста милиони. Но да откаже 18 млн лв на елитен английски отбор може да си позволи само ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БОГАТ отбор за Бг стандарти.
@djugs титлите не са 11, а 13 и като гледам са на път към 14-та. Купуват вратар от Германия, предстои да купят още няколко играча, ама КУПУВАТ, а не взимат СВОБОДНИ АГЕНТИ. Единствен такъв добър знам само Мбапе и той вече е спазарен за Мадрид. другият такъв май ще бъде Модрич след 1 юни и финала за ШЛ. Кроос не го броя, защото човекът каза, че иска да се оттегли когато е на върха, а не зашото на 34 е стар. И затова приключва.
Най-грозният финал, който съм гледал...
Генчев е кадърно момче, но Сираков Боримиров и Йовов са тежки боклуци и компроментирани хора. Комарджия с борчове да ти е шеф на отбора. Едва ли това е мечтата на Генчев?
  • 1