Само супер наивен човек не вижда какво става. Обрат първото полувреме от 0:1 до 2:1 за 2 минути. И после второто от 2:1 до 2:3. Класическа обръщалка и уговорен мач. Парите са взети(вкл и от мен) и всички са доволни. Спрете да вярвате в честната игра и в дядо Коледа. В плейофите ще бъде адско тото. Летни отпуски идат, тия кифли дето ги водят, пари чакат от футболистите. Тия коли за по 100000 евро, също пари искат. А те се изкарват лесно с тото обръщалки за 90 минути. Порнография в цял свят е футбола! Не ми се мисли какви обрати и схеми ни чакат на ЕВРО 2024. Цирк за залози е целият спорт!
@LittleThief ти наистина ли вярваш, че при реванш в Париж, ПСЖ ще пропусне да елиминира Борусия Д? Човек, тези имат Дембеле, Мбапе и Муани в атака. Всеки друг като Байерн и Реал би имал шанс, но не и Борусия Д. ПСЖ, когато решат да играят сериозно и вдигнат оборотите, стават много експлозивен отбор.
При полуфинали Дортмунд-ПСЖ и Байерн-Реал, вероятността ПСЖ да спечели ШЛ е доста голяма. Предполагам финал Реал-ПСЖ. Ще видим :)
Диего Симеоне е силно надценен треньор. Арогантен, твърде емоционален и невъзпитан аржентински циганин. Такъв беше е като футболист, вечно с картона от съблекалнята. Престъпление е да ти се падне Борусия Д, да им водиш с 2:0 у дома, да пуснеш евтин гол за 2:1, после да отидеш в Дортмунд, да направиш 2:2 от 2:0 за немците и когато държиш съдбата си в свои ръце, да пуснеш не 1, а цели 2 гола за 5 минути. Щото при 3:2 мачът отиваше в продължения, а да не говорим, че при 4:2 Борусия пропусна на два пъти да направи и 5:2. Диего Симеоне е гола вода като треньор. С него Атлетико НИКОГА няма да спечели НИЩО извън Испания. Вечно се е препънал я на 1/4 финал, я на 1/2, а веднъж загуби спечелен финал с гол на Рамос в 94 минута. Толкова за Симеоне!
А победителят от Байерн - Арсенал среща в другия полуфинал победителя от Ман С.-Реал М. Общо взето на 90% единият финалист е ПСЖ. Борусия Д. нямат голям шанс срещу ПСЖ. Който и да е на финал срещу ПСЖ, ще бъде доста зверска битка и зрелище. Нито Байерн, нито Ман Сити, нито Реал М, нито Арсенал ще се дадат лесно на евентуален финал. Всъщност, почти съм сигурен, че Арсенал няма как да бие на Алианц Арена. Така, че другият полуфинал най- вероятно ще е Ман Сити - Байерн. И понеже немците не играят за нищо, а Сити гони титла, що ли си мисля, че финалът като нищо може да е ПСЖ-Байерн. Ще видим...:)
@ddryanov да беше прочел регламента. ПСЖ играе на полуфинал с Борусия Д.
@Радо Нордселанд победи със 7:1, победи и Фенербахче с 6:1, само, че накрая от групата излязоха Лудогорец и Фенербахче, а Нордселанд отпадна. Така, че и 20:0 да са били, като загубиха най-важния мач в Разград с 1:0, всичко останало няма значение. Във футбола не е важно да биеш като хамалин, може да е с по 1:0, но накрая да си постигнеш целта , а не да отпадаш. Така, че точно Нордселанд не ги давай за пример. И го казваш ти, дето ви разбиха Ларнака и Хамрун?!
Ако всички си вършеха работата, както Стоичков неговата като футболист, сега светът щеше да е прекрасно място за живот!
Ицо беше велик футболист! Фактите са такива! Какъв е днес, е друга тема, но като професия, беше сред най-великите в света. Нито един друг български футболист не е постигал и няма да постигне неговата кариера и успехи! Никога! Самият факт, че Ицо игра в Испания, Италия, Саудитска арабия, Япония и САЩ, говори достатъчно! Няма друг в България с неговите успехи! И по-лошото е, че няма и да има. Да е жив и здрав човека! Всеки има кусури, всеки прави грешки, всеки се мъчи на стари години от нещо да печели пари. Такъв е животът!
Атанас Караиванов, известен повече като Ким Чун Ун, не набляга на кюфтетата, по скоро е прихванал от болестта на Боби Михайлов, яко пиене! От километри му личи, че и той е алкохолик като Михайлов.
На 16 май Григор става на 33. Не е спечелил нито един турнир от големия шлем, няма и да спечели. Кариерата му е към края си. Няма никакъв шанс срещу Александър Зверев и това ще се разбере съвсем скоро. Григор е човек за мачове до 1/4 финал и после е чао. А въобще няма да споменавам, че е част от световната тенис мафия със залагания. Проверете му мачовете за последните 2 години, поне 80% от тях са обръщалки, също като във футбола. Или губи първия сет и после обръща, или повежда и после него го обръщат. И тази истина, че е заработвал от бетинг компании като тяхна кукла на конци, рано или късно ще излезе наяве. Който не вярва, да му прегледа резултатите от последните 2 години. И ще се увери. Лек ден на всички!
Десподов направи същото на мача с Катар.
Тези футболисти не се хранят от билети или от тв права и реклами. Хранят се от букмейкърите и правят това, което те им кажат. Театър за милиарди. Спомнете си Аржентина - Сауди Арабия 1:0 до 1:2 с два отменени гола на Аржентина и никога не забравяйте че щом на мач от такова ниво може, значи навсякъде може.
Върхя на всичко бяха мачовете вчера в Колумбия. За два часа две мазни обръщалки с по 38 коефициент. Бояка Чико и после веднага след тях Индепендиенте Меделин. Целият футбол се контролира от мафията. ФИФА И УЕФА СА ЧАСТ ОТ ТЯХ. Плаща им се от букмейкърите, за да си траят. И ако хванат някой, то са селски отбори от Източна Европа, като Металург Донецк, за да кажат че се борят с черното тото. Пълен порняк!!!
Защо си мислите съществуват тези 200 лиги в Англия? Да не би да дават някакви футболисти от Уолсол или от Кроули Таун? Има ги само, за да въртят хазарт и тото мачове! Всичко е една мръсна схема! Чист футбол вече никъде няма. Беше време когато Гунди е играл за едната фланелка и емблема. Сега е комар!!
Хич, ама хич не е уговорен. Обръщалка в 45 и 46 от 1:0 до 1:2 на почивката. После 2:2 точно накрая, за да има продължения, в които правят нова обръщалка, Пуул повежда първото продължение 2:3 и второто МанЮн правят 4:3. Цял живот се занимават с този бизнес - бедна ви е фантазията каква гнус е и какви милиарди от залози де генерират. Целият футбол е КОМАРДЖИЙСКА порнография!
Тоя фъфлещия, дето не му се разбира какво говори, на хочти 70 години заедно с Венци и Крушарски така ще ни оправят, че контролата с Танзания ще ни се струва след години като финал за СП. Пропаднала държава!
Това се казва уникално тото и букмейкъри. Футболът е превърнат не в спорт, а в казино, обръщалки, коефициенти и комар!!!
Няма такава мошеническа нация, като България.
След обръщалките на Локо Сф Славия, ЦСКА 48 ЦККА СФ и Ботев Вр Арда, дари да очакваме обръщалки и от Левски и после от Лудогорец? Футболът ни е комар, залози и алъш-вериш, докато другите държави се развиват и отлитнаха напред.
Локо Сф Славия обръщалка. ЦСКА 1948 ЦСКА СФ обръщалка Ботев Вр Арда Обръщалка. На маймуни ни правят и прости 20 годишни момчета карат коли за по 100000 евро с пари от тото мачове, наричащи себе си футболисти.
Реалният резултат е 38 коефициент и обръщалка в джоба на Венци Стефанов. За пореден път. Измамник от класа! На 75 години иска да оправя БФС и футбола ни. На тоя най-малкия му проблем е, че е дебел. По-голям проблем е, че е свиня като човек, не само като визия.
Той, ако е много умен, няма да си напусне жената и да се ожени за плеймейтка. Пълен олигофрен и човек с много неприятни очи. Има лукави очи.
Напълно подкрепям мнението на Fuoff. Алкохолик на 67 ще оправя футбола ни. На Кукуво лято. Отново напомням Михаил Касабов е на 69, Венци Стефанов е на 74, този е на 67. Страхотни млади кадри и светло бъдеще за бг футбола с тези супер успешни управници. Славия и Локо Пд въобще не играят тото, всяка година са в ЕКТ, защо и президентите им да не управляват БФС?!?
Единственото, което този 69 годишен дъртак, агент на Държавна Сигурност, може да приложи, е чашата с уискито на Бобо и нещата да си продължат по старому. Венци Стефанов е на 74, този на 69, Крушарски и той на толкова. Боже, какви прогнили старци и пияници ще оправят футбола ни. Хора доказано некадърни! А такива като Бербатов, Стилиян и т.н. са обявени за неможещи и нежелани. Няма такава тъпа държава на света!!!
Когото веднъж си уволнил, втори път не назначаваш. Така беше и с Петев, и със Стойчо Стоев, така е и с Гошо Шубата, него даже за трети път го връщат. Този човек след няколко месеца навършва 70 години. Не е сериозно този флегматичен, мрънкащ старец, който приказва страшни глупости по интервютата, да ти е треньор на шампиона. Дерменджиев ДОКАЗАНО НЕ СТАВА! За Бг е ок, но за сериозни евро мачове няма характер. Напомня ми на Денков. Мишок и послушко. И не се научи да прави навреме смени. Мачът свършва, отбора не играе НИЩО, а той си пази смените. Един умен треньор с тази дълга скамейка, взема мерки още в 55-60 мин, а не прави смяна в 86-тата. Гошо Шубата е изпята песен.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Познавам Сираков лично. Покрай други общи познати. Това е ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ЛЪЖЕЦ И МОШЕНИК, И С ОГРОМНИ БОРЧОВЕ ОТ ХАЗАРТ. Ще плати с парите от трансфери на НАП когато цъфнат налъмите. Поне 30% ще прибере за себе си, за да ги проиграе. Очаквайте пролетта Левски да върти страшни обръщалки. Така ще издържа отбора - с тото. Защото така или иначе Левски не играе за нищо до края на сезона...
Ще кешира от продажба на футболисти, пак няма да плати дълговете, ще проси напролет от феновете за дарения, ще си върти обръщалки и така до край. Сираков и същият мошеник като Лупи, и дори очите им са еднакви. Докато този комарджия е начело на Левски, този отбор нищо добро не го очаква. Лъжец, измамник и комарджия, а жена му лае по ФБ, за да му замита под килима свинщините.
Пак обръщалка в едно полувреме, пак тото. Сираков вече се нас*а с уговорените мачове на този лагер в Турция. Комарджията си е комарджия до гроб!!!
  • 1