От този Кръстаич едва ли ще намерим по вреден треньор за България. Даже пари взима за да ни закопава. В този мач направо инквизира В.Попов. А в мача със Сърбия направи всичко възможно за да не победим като обърка тотално играта ни с идиотските си смени след като водихме с 1:0.
Отчайващо слаб национален отбор имаме по волейбол! Толкова сме слаби,че противникът ни и нищо да не прави ,само да стои в полето си и пак ще ни бие. Ние им правим точките! За какъв волейбол говорим като не можем да вкараме топката от сервис!
A на този некадърник му трябва време само да си събере багажа и да се измита! Докога ще плащаме на чужденци за да се подиграват с България!
@1973red Причината е доста по назад във времето. Откакто с шутове ни вкараха в гейсъюза България изчезна от картата на света!
Последно като 2ри или като 4ти отиваме на Франция!? Първенството ще свърши, а журналистите така и няма да успеят да научат регламента!
Хатиб даде само 4 мин за да спаси Левски от загуба, защото сините приятелки едвам ходеха по терена. Стана един гол по абсолютна случайност и ако съдията беше дал реално продължение логично Хебър щеше да изравни .През целия мач Хатиба подпираше буташе умрелите сини г...да като си затваряше очите за нарушения с/у Хебър, спести наколко картона на лс и си измисляше фалове в полза на подуене.
И защо излъчването на мачовете на националния отбор е скрито от българския народ и не се дава по БНТ , а по някакво мижаво платено каналче!?
След два слаби противника и един случаен хикс "приказка' само в сините журналистически глави!
ПК отдавна трябваше да бъде разкаран. Не става за треньор. Да гледаш как нац.отбор играе волейбол е истинско наказание и срам!
Нищо не се споменава за регламентът? ....Явно журналистите още не са наясно)
Да почва Лц-Аякс,че да гледаме здрав мач! А на сините евроидиоти трябва със закон да им забранят да играят в евротурнирите!
Левски играят като насрани! По абсолютно същия начин играха и в единственото си участие преди много години в групите на ШЛ и тогава донесоха и най големия позор за БГ като го отнесоха с 1:17!
За въпросната " Жестока канонада с/у Лудогорец" : явно този който е написал заглавието не е бил на стадиона. Канонадата започна от резервната скамейка на Лудогорец които хвърлиха малки пластмасови бутилки към публиката, а публиката просто им ги върна)
Оглеждайте се.....националните предатели са навсякъде! Само мишки се кланят на предатели!
Със слаб треньор като Пл.Константинов толкова!
Голям късмет изкара фалиралото отборче ,че не им се падна Вадуц! Върви им на евроидиотите като на бясно куче тоягата!)
Истината е, че след като поведохме Кръстаич направи абсолютно неадекватни смени с които да обърка и отслаби целия отбор и така помогна на сърбите да се доберат поне до равенство. Сръбското менте трябва да бъде изритано моментално.
@REDscout червен боклук! A по добре ли е да се играе в София пред 100 човека!
Кръстаич посърна и пребледня след гола на нашите. Това сръбско менте трябва да бъде незабавно отпратено обратно в Сърбия барабар със сънародниците си.
С куците коне на Левски и треньор-аматьор освен пореден резил друго не се очаква! След като изкара и най креативните на терена Десподов Минчев беше ясно,че няма как да победим. Това сръбско менте не е дошъл тук за добро, а за да закопае България!
Eвропа, чакай..... евроидиотът идва! В Европа няма Чинков ,няма Гидженов така,че отпадате от първия съперник! А може и преди жребия да отпаднете!
Евроидиотите да не бързат да се радват. УЕФА още не се произнесла по казуса с баража и лиценза на подуенци !
Арда са абсолютно прави и УЕФА ще уважи жалбата им и впоследствие ще присъди служебно 3:0 вполза на Арда! От друга страна жалбата ще принуди УЕФА да разгледа под лупа и "лиценза под условие" на Левски и нищо чудно да се стигне до бараж Локо Пд-Арда!)
Оглеждайте се.......евроидиотите са навсякъде!
Не виждам някаква повод за новина тук! Нормално е... всеки договор си има срок и който заслужава му се подновява. По добре питайте какво ще е бъдещето на фалиралия "Левски" и измисленото ловешко менте?!
Наказанието беше заради изстъпленията на публиката! По този начин БФС поощряват публиката за нови зулуми. Сигурно чакат да се стигне до смъртен случай на стадиона за да накажат оранжевата публика, ама нали титлата е по важна от човешкия живот ?!
@31_Champions Чакат както винаги държавата да им плати сметката! Т.е. за сметка от данъците на всички хора в България.
A поръчковият Чинковец с какво е наказан?!
Отново грешка на Чинковецът на ВАРа и съдията! Редовен гол на Ч.море бе отменен. Ерик Сорга първо сбърка с паса и поднесе топката в караката на голмайстора Фернандес, а след това имаше някакво съприкосновение м/у Велев и Сорга!
Никаква дузпа! На повторението се видя точно обратното! Д.Илиев без въобще да има намерение да играе с топката реши да си протегне крака настрани и да спъне Велев!
  • 1