На евроидиотите трябва със закон да им забранят да играят в Европа! Само докато си покажат носа нвън и някой гранд като Вадуц ги ошамарва)) Няма как да вземете Чинков да ви свири в Европа!
От кога София стана морска столица!?) Но това е простено за гонг-журналистите които нямат особена представа и познания за футбола и футболните отбори извън Сф ! /Ако все пак някой още не е разбрал за какво става въпрос : мачът Славия -ЧМ се игра в София/
Айде марш в Сърбия!
Правилното заглавие е : "Бивш черноморец става скаут за Черно море в Бразилия!"
Локомотив Пловдив - Ботев Враца 1:0 /репортаж/
Gong.bg
преди 19 минути
Такива като Чинков трябва веднага след мача да ги отвеждат с полицейската джипка на разпит в прокуратурата. Съдийската комисия сега трябва да покаже еднакъв критерии и равнопоставеност на отборите и да назначи съответно за мача на Тича с Левски съдия варненец!
Левски винаги са били жалко съдийско отборче със селски номера!
Голям страх, щом БФСто прати на жалкото си отборче съдия от София в София!))) Левскарчето Чинков очаквано изпълни поръчката си и изля цялата си злоба срещу Черно море....разбра се,че и на шофьора на автобуса на ЧМ е показал картон))
Гонг кажете какво е това толкова важно разпореждане на делегата касаещо срещата Черно море - Ботев Вр, заради което БфСто рекетира с 5000лв Черно море!
@pl_omen Естествено,че не си го чувал, но Гонг са го чували! Защото Васил Попов е глолям артист и комик от близкото минало.Лека му пръст. А за Виктор Попов няма как да чуят защото не е играч от София.
Ваксините вече действат!)
Това при "Гонг" е рецидив! Просто не познават, не знаят и не се интересуват от играчите и отборите извън София.
Аборигените в Австралия са опитното поле на новия световен апартейд! Показно! Как един здрав прав човек
/в случая Джокович/ може да бъде третиран като опасен престъпник. Ако останалите тенисисти,ако все още имат останало в тях някакво човешко достойнство и капка мозък в главата си трябва да бъдат солидарни с Джокович и веднага да напуснат А.усра.ли.я!
Незабавно изхвърляне на червения тумор от Българския футбол! Фалшивият отбор трябва да бъде пратен при аматьорите - от където дошло ,там отишло!
А защо липсва въпросът : "Трябваше ли да бъде изгонен Милош Петрович!?".....за зверското влизане в глезена на Вилела в 77мин!
От Ясен и чеп за зеле не става, те го сложили за треньор на националите! Шокиращо в мача с Швейцария не е резултата ,а това,че нашите "футболисти" бяха като случайно попаднали зрители на стадиона които наблюдаваха мача от терена!
Явно този е много търсен, всеки вика вземи го ти!) За 1 година в Черно море не отбеляза нито един гол!
Марто прави супер мачове в Спарта , но Ясен не е в час, защото вика само тези които му наредят "отгоре"
Гонг когато се дава инфо за предстоящ мач, независимо кой е той задължително трябва да се дава информация и коя ТВ ще го излъчва! Или правилото е : ''Че, щом не се излъчва по Диема или Макс спорт да не се казва коя ТВ ще го излъчва!"
Вари го, печи го стадото си е стадо !
Доживяхме и това чудо : Апартейд в България в 21 век !
Ясно е само,че изборът е манипулиран и незаконен и ще има нови избори
Днес е лош ден за бъдещето на българския футбол !
Абе Ясене направи България за смях пред света и вместо да се скриеш незабавно и повече да не се занимаваш повече с футбол взел си да обясняваш как си искал победиш Литва,но планът ти не преработил! Нямахме нито едно голово положение пред вратата на Литва, докато те само по чудо не ни вкараха още 5-6 гола!
Ясен да връща парите които е взел до сега.Работата му до сега е вредна за националния ни отбор. Ясен въведе такъв хаос в играта на отбора, че нашите без треньор да бяха играли с Литва щяха да бият!
Браво Ясене! Поне си призна ,че си поредната мижитурка подлога и не работиш за Националния отбор а за "човекът" който те е назначил.Докато се работи на принципа "мой човек" няма как да отлепим от дъното на футболна Европа!
Ако бяха свирили нашите шопски съдии щеше да има 1 изгонен от Рома и дузпа за Ловеч...и 1:3 за орнажевите. Все пак браво на Петорчо, че мачът получи добър отзвук в Европа. Вече могат да си сложат 5 звезди на фланелките!
@paramone54 Да имаше талант ,но после в ЦСКА му се услади да я кара мързеливата защото често се спускаше отгоре "окръжно" за лесни и уредени голове в ползу Петър Жеков.
Жеков беше една торба дето чакаше пред вратата някой да му е пусне топката на крака - "лаком за гол" Головете и качествата му на голмайстор и футболист въобще не могат да се сравняват с тези на Камбуров, имайки и предвид ,че съществуващият някога в миналото отбор с името ЦСКА бе носен на крилата на Партията-майка.
Нищо ново под слънцето! ВАРът е побългарен, за да бута пак шопските отборчета. Две чисти дузпи не отсъдиха за Локото!!Това ако не са дузпи, то във футбола значи въобще нямаше да има дузпи!
  • 1