Чакаме да разберем и дали Радослав Геджинов ще бъде изхвърлен от съдийството?!
"Гонг" може би случайно са пропуснали да постнат коментара на Ц.Найденов във фейса по казуса : "Най смешното Менте в историята на българския футбол получи най смешните 3 точки подарък!"
Така миналия сезон в баражите за ЛЕ БФС не отложи нито един мач на Черно море въпрки, че имаха 16 с грип! Черно море бяха принудени да играят с юношите и децата си ,за да може Слабия да играе в Европа за сметка на Моряците!
Честито на Лудогорец! Заслужена 10та! Всякакви сравнения с вече несъществувщия ЦСКА на който титлите в миналото бяха по повелята на БКП са излишни!
''- Ще видим дали ще има изпадащи или няма." т.е. преведено това значи! : ако Славия се окаже изпадащ няма да има изпадащи, ако Славия завърши на спасителното 11то място със сигурност няма да се променя наредбата -13ти и 14ти изпадат,а 12ти играе бараж. .... и ако догодина някой софийски отбор се окаже пак изпадащ тогава ще се увеличи групата на 18 отбора,за да няма пак изпадащи)))))
Ще стане така,че цената за спасяването на Славия от изпадане ще е изхвърляне на отборите ни от ЕКТ за 2 години!
Ясно е ,че цялата схема е отчаян опит да се спаси Славия! Формат на първенство добър или лош се променя преди започването на първенството,а не по по време и още по абсурдно в края му преди плейофите! Да не забравяме как всички отбори преди ревяха за намаляване на отборите на 14, дори после на 12 ,че и до 10! И отделно се дадоха някакви луди пари за някакъв съветник за настоящия формат!
Европейска Суперглупост! Там където няма състезателно съревнование няма и интерес. За случая има точна българска поговарка : "Лаком гъз глава затрива!"
Въобще на трябваше да спират публиката на открито по стадионите! Поне има една добра новина,че плашилата от "нощ" ги прибраха обратно в куфарите)
Мечтите са безплатни) но никой няма да отиде във фалшив отбор!
И за какъв феърплей и за какъв футбол говорим ,след като 100 години в България шопските отбори си ходят със съдиите от Сф и винаги са били подпирани. Да се обяснява ,че Сф била 1млн и за това тази практика е нормална си е наглост и лицемерие! Това никъде по света го няма!
А следващия сезон, ако Славия пак са сред изпадащите в края на първенството ще има допитване за увеличаване на групата на 18 отбора!))
Това може само в България да се случи - промяна на Правилата в края на Първенството!!! Но в България са свикнали да се помага на държавнопомазаните отборчета с всички средства извън терена. Добре, че Европа предупреди да нашамари БФСто,че иначе тяхната наглост е безгранична!
Да не забравяме,че с "подобно" допитване набутаха и служебно по неспортен и несъстезателен път и преместения в София "Литекс"!
"A" група като беше 16 отбора всички реваха,че било безинтересно и слабо първенството и повечето отбори отрано вече доигравали в мачове без значение. А сега реват за обратното, но целта е да се спаси Славия служебно и да се набутат още 2 софийски отбора в елита,т.е половината ще са софийски отбори и могат да си разиграват точките накрая.Доколкото си спомням и за капак някакви луди пари се дадоха на някакъв от "бенелюкс" за консултант за сегашния формат. Да не забравяме,че с подобно "допитване" до отборите набутаха служебно и
Змията хапе най силно, когато знае,че умира!
@GoshP ти си тъп като Монтафон! И се радвай на живота си в софийското поле!
Щом записа е от клубната телевизия на '"Левски" естествено ,че виновни ще са от Ботев Враца.
Правилата не се променят по време или в края на Първенството! Цялата врътка е за да се спаси служебно Славия! Нищо ново- преди направиха нова група за да вкарат служебно Литекс/подвизаващ се сега с рекламното име ЦСКА-София/. Прозира крайната цел - да се оформи софийско първенство и да се вкарат всички софийски отбори в елита!))))
Е нали ще стават депутати!))) То за там нито акъл се иска, нито образование!
Този Бирмата е главният виновник! Бирмата минал един ден покрай Герена харесал си една купа, купил я си заминал.....и така оставил Левски без ценния трофей !))))))))))
A Марто Минчев /Спарта Прага/защо не е повикан? Ясно е,че новото в нациоанала ще само брадата на Ясен)))
Безспорно нередовен гол за Арда. Топката беше излязла към 1метър извън терена! Футболистът и той беше извън терена, а кракът му бе протегнат далеч извън очертанията на игрището. И страничният и четвъртият съдия видяха,че топката е извън терена,НО си ЗАМЪЛЧАХА! И за капак две неотсъдени дузпи за Черно море- тук вече е по обяснимо при рефер като Кабаков,който винаги е свирил против Моряците. В момента в "ефбет" лига няма нито един читав съдия и всички до един трябва да бъдат разкарани!
@shestak666 Защото ЦСКАтиреСофия и Левски са в кюпа! И всички грешки на съдиите са винаги само в една посока- в полза на всички софийски отбори! А когато играят по между си съдиите бутат синьооранжевите "грандчета"
За тях няма значение Локото или ЧМ, т.е. разбирай правят всичко възможно да "вдигнат" асо съдия за сблъсъка)))
Вместо картон за симулация се свири дузпа за Левски. А за такива смъртоносни влизания като на Робърта в главата на вратаря трябва да се дават черни картони!!!
Напротив Димов игра точно с топката и я отне много майсторски и чисто!
@muhluz Виж добре на повторенията! ОчевАдно вратарят на Левски първо го спъна с крак. След като нападателят падна напред вратарят чак след няколко секунди видя ,че топката е останала на място близо до него скочи да я хвана и хукна веднага към съдията да показва ,че държи топката!))))
С една малка,но значителна подробност,че ЦСКА -София/Сф/ няма нищо общо с тази статистика! Защо журналистите вадят архивна статистика за друг клуб и я преписват на новосъздаден от 4 години клуб!? Но просто така са инструктирани да повтарят една и съща лъжа докато измрат всички които помнят истината))
И сега ако не изхвърлят този съдия завинаги от съдийството то значи ,че именно СК стои зад този фарс! Положението с отменената чиста дузпа ако беше в обратната посока,т.е. по такъв начин да отменят дузпа за Левски щеше да има уволнение на цялата СК и рев години наред.
  • 1