ние пък ще си я увеличаваме първата лига. защото сме по богати и с по силни клубове от франсетата.
Добре, че не ги е хванало някое задръстване от Ловеч до София.
Само да не се увличаме в плюенето по Левски. Голова суша имаше и тя беше 4 мача в шампионата а не 6. беше срещу 4 отбора от първата 6 ца. Ам ама малко като преписваме и тмориме
Ник нейма на Царско село е селяните. Никой не ги нарича царете освен няколко журналиста които си го измислиха.
Е да де ама сега отбора е фалирал и 3 те загуби са срещу първите 3 отбора в класирането. Така че не е толкова страшно, колкото и да се напъваш колега.
Еиднствено в Бокса е каша а пък в ММА изобщо не може да се разбере кой за какво се бори. Те са си съвсем отделни лиги и явно тази която плаща най-много пари тя е най-престижната. Тези със супер лигата искат да направят нещо подобно. НО като се отделят те и други ще поискат да се отделят в свои собствени състезателни формати и да си продават права.
Не съм съвсем сигурен дали в този случай се прилага това законодателство. Защото и Международния олимписки комитет е монополист за провеждането на олимпиади. А всички междуародни федерации по всички спортове са монополисти по съответните спортове.
то се виждаше още в началото, че човека толкова си може. 1000 пъти предпочитам да играе Галчев. И той има колебания но направи и много силни мачове. Освен нова Галчев зная какво е Левски.
Чичо Венци, вариантите са два. Или правите първа лига 16 отбора и никой да не изпада или вкарваш Славия в новата европейска супер лига. В противен случай догодина в Б група. Честито.
Ами след като повечето от собствениците на изброените клубове са американци и финансирането е американско, то е логично. САЩ какво ги интересува УЕФА, националните лиги
какъв маркетинг в Литекс. Феновете им не дадоха един лев да си спасят отбора ти искаш бизнес да правиш.
Това няма как да е проблем и двамата не стават.
@ddryanov абе ти какво си гледал? има неотсъдена дузпа за арда за игра с ръка. Вратаря Буката е играч на мача спаси 2 100% гола. Литекс с претенции ежегодни за шампионска титла не могат да бият Арда. А по лошото е че не ги надиграват. просто като вкарат ВАР и всичко ще свърши за оранжерия тим от Борисовата градина.
@4i4oman4o иначе безобразно слаб мач на Славия. През цялото време отзад и да видим напред какво ще стане.
Ама той чичо Венци отдавна е задвижи схемата. Тази година никой няма да изпада. Лигата става 16 отбора. влизат 2 от Бгрупа
гнездо на доносници и меки китки. Любо Пенев едвам ще издрапа да лятото
няма лошо тъпа реклама като тези с които ни заливат по телевизиите. Аз пък го изкарах и се излекуват без този продукт и без антибиотици с които се тъпчат 95% от боледуващите. аспирин продукт, витамини с цинк. витамин Д.
Заслужи си го. Същото го чака и Любо Пенев. Тия в литекс са си въобразява че могат да стават шампиони. Ами Моуриньо да дойде няма как да стане. 9 на сърцето, които не знаят за кой отбор всъщност играят.
Не ми се вярва чак да свирят срещу Литекс такава дузпа. Естествено, че нападателя го изигра за дузпа. Задържа си крака и падна като спънат. Можеше и да си продължи и да вкара.
Страхотна е. Но и Илиев е начравил уникален старт. Победил е много световни имена.
Браво на децата. Успехи нататък. и без контузии.
Феноменално наистина.
Е чак пък да е съсипал един съсипан сезон. Тъпото е че паднахме от Слабия. Иначе беше ясно че в следващия кръг Левски си отпадаше от който и да е от продължилите отбори. Така както ще се случи със Слабия. ама хайде да има журналистите какво да пишат.
Нормално. Който не е поискал той не е вкарал. Макар, че това вече е Литекс, така че статистиката не е хубаво да се смесва между двата клуба.
голяма грешка е освобождаването на Алекс Петков. Но това не е първата грешка на това ръководство. като гледам какви хора взеха и дръжат българите на скамейката, направо ме плашат.
Абе това дузпа ли беше. този защитника да се изпари ли трбяваше за да не му дадат дузпа. Ужасна работа.
Акрапович веднага запя позната песен. Много сме добри, контролирахме мача. ще станем шампиони. А те нямат удар във вратата и Лудогорец изпуснаха още 3 чисти положения. Вголяма заблуда седят тея оранжевите припоци.
Ами нищо не е казал Кирчо. Жалко че прочетох статията. Моя грешка.
Според мен ако Славия остане последен, от догодина ще са 16 отбора няма какво да си говорим. УЕФА нищо не разбират. Как направиха чисто нова лига за да върнат ГМО-то Чавдар Етрополе- Литекс - ЦСКА-София в първа лига. СЕга пак ще го направят заради Славия.
@1973red Хаха, "отбора на народа" не е само окичено, а е споменато от радио свободна ервопа по повод една победа на Левски над държавния отбор на ЦСКА толериран и бутан от цялото праителство за да на прави тези проедни титли. Тогава ЦСКА е много по силен но Левски успява да устиска победа с 1-0. Та ти за Левски не мисли гледай кой нов отбор ще припознаете сега. Защото цска е съсипал през годините немалко отобори за да седи в първа лига. сега съсипа и Литекс.
  • 1