Няма лошо, много е добър Краев. Но сумата ми малее за такъв млад играч.
Мазику е напуснал лятото ама то лятото дойде преди 2 дни.
Нищо странно не виждам. отборът е слески за собственика няма да коментирам.
хаха, голямо заглавие. Абе Роналдо си е Роналдо.
ако ги имаше щеше да ги е платил.
Сигурен съм, че просто няма пари. Обаче вероятно не е трябвало да обещава. Иначе е ясно че
Браво, страхотен успех. На световното желая, късмет и без контузии. Бъдете здрави!
този играч не струва 200 000 лв. Би било безумие да се продаде за толкова малко
харесало му е в Литекс и си се връща човека.
@andro6419 Ти в кой отбр беше треньор, ме не се сещам? А нещо от Fantasy premiere league да ми кажеш твоя 100 милионен отбор до къде стигна? Малък ти е умствения багаж за да коментираш Мъри. 1000000 Левскари са с Меъри. А пък ти си с шайка бедни припоци, с които искате да управлявате отбор ама друг да ви плаща.
@1973red Да местенето на Литекс на Армията е най-голямата гавра с българския футбол, която позволи селски отбор като витоша бистрица да играе в първа лига без промоция. Само и само да набутат Литекс в София
Затова Михайлов трябва да си ходи защото е оранжева подлога. Колкото и да твърди че са го натискали на плавитствено ниво, Той не е за този пост и го доказва непрекъснато
Добре е че се маха едно цска по малко в първа лига. А иначе увеличаването на първа лига в момент в който няма отбори които да играят във втора е тъпотия, но какво да се прави.
Браво Мъри. Левски е вечен.
@koko2011 Първо Левски ще започне от втори кръг. Второ ти гледай гръмките успехи на латекс-София, защото там точно приказките са много а резултатите срамни с по 0 точки в групите
@1973red Левски приятелю си пълни стадиона и без Литекс да на него. Ние отиваме да гледаме финала за купата със или без Литекс. Така, че вашия принос за пълния стадион е никаъв. За посещаемостта на стадионите ако изобщо ходиш на мачове се вижда, че едвам пълните сектор Гей. Слабичка ви е посещаемостта, все пак Ловеч е далече. А за мача нека по-добрия отбор да победи защото това не винаги е достатъчно.
@srebren Ами не е невъзможно, като се има предвид солеността на атлантическия океан. Може да е под нулата и да не замръзне. Тя едвали е била много под нулата.
Само Левски! Успех и никакви контузии. Бъди здрав.
@brambar Е ти както си го написал този трол, никога няма да те разбере. Кажи му припок и повече не го обиждай.
@Air_Smuggler ха, точно или Левски да играе мача с 1 човек по-малко понеже са с повече публика.
Съдията беше неадекватен в доста моменти от мача. Слабичко представяне.
@1973red Защо разбит отбор? Нали преди 1 месец щяхте шампиони да ставате? Кой го разби този шампионски отбор? Само ще ти кажа, че и преди цска и сега литекс вие винаги сте били тотално заблудени за класата на вашия черен отбор. спечелихте 10 мача с по 1-0 със случайни голове и започнахте да дрънкате глупости за шампионска титла. Е сега ви разкриха кко струвате. И не се притеснявай точките до края няма да са 10. Ами гледай да не слезете с още едно две места надолу.
@leon7 Ти пък кога си голям разбирач. Що се мъчиш. Гледай си Клоп и не се занимавай с Мъри. Те при твоите хора от Армията се големи имена и анализатори идваха и ги видяхме как изкараха по 6 месеца. Още повече като се сещам колко си прост, едва ли ще схванеш нещо от анализите на Мъри.
@CTEoloAH Надявам се че няма да се излагат така. това с шпалирите е голяма тъпотия. За писмото мога да кажа браво.
Каква е тази манипулация бе. добавете и другите 11% на Михайлов и той си става пръв. А и неговите спасявания бяха по съществени.
Грижата си дава парите и той си решава. Вие нямате думата. Като не ви харесва припознайте Лудогорие и се разберете да минат на Армията за играят.
отдавна е ясно, че в България няма борба с хулиганството. Моделите по цял свят ги има, но тук не се прави нищо. Отделно Барбарона ги подстрекава и са ги оставили да си развяват байряка свободно. Тъпотия, кога ще дойдат родители с деца на такъв мач.
Това е оценката, за работата в детско юношеските школи. И не ми е ясно лак ще имаме добър национлен отбор.
@deepdish81 на кой ще се молиме бе оранжев припок. на гришата ли ще се молим. Гледайте си оранжевия черен отбор със селско ръководство и не се сравнявайте с най-великия клуб в България и с най-великата публика, която ще осигурява минимум 1/3 от бюджета от следващата година.
Обаче виво Венци коментира само когато Славия по случайност е победил. И
наче не. По-добре Славия да пада защото на този много трудно може да му затвориш устата. А дизайна на боята на колата е тажка селения.
Браво на това момче. Запали се много по Левски и ще получи благодарността на публиката. Само Левски.
  • 1