Абсолютно заслужен резултат, без стадион, без титла, без купа, без Европа, без отбор, без треньор. Това резултата от 8 годишната мъка да бъде на Бутан Литекс в София. Но виновни са тези които припознаха.
@BoroZoro какъв ЦСКА това е Литекс-София.
Тази схема е по-добра със сигурност защото няма как 7 да е облагодетелстване да играе с с 8,9,10 да си остане седми и да играе плейоф а в същото време 5и6 ти да си останат 5 и 6 защото играят срещу 1,2,3,4 и да не играят бараж. С оглед на квотите за България промяната ще е много по справедлива и адекватна. Иначе 2 отбора по(малко
Нищо странно. Нали Хебър отстрани ха Левски? Ами това е резултата. 9-0 интересен полуфинал.
@nusmir_fajc какъв срам бе маймуна ти не виждаш ли какво става в момента? Безмозъчник си?
@drelic2 И да не забравяме Пеписи изпълнението на Латекса.
Тъпа пуйка. Един ток ли не можеш да платиш. Представям си колко го е одрала при развода, сигурна и къщата в която живее е купена от него. А тя един ток не може да плати. Как е събрала пари да купи свещи се чудя.
Много смело се хвърли човека, но според мен нападателя можеше да го предпази. Мачът не беше толкова напречен, че да се натиска толкова много. Дано се размине само с това. И скорошно оправяне.
Доста тъпо заглавие. Левски си има юноши които бяха на лагера и не се нужда от скъпоструващи псевдо футболисти които никой не ги иска и в 20 мача вкарват по 5 гола и били нападатели.
Точно така. Браво Папи. Страхотен си. Продължавай все така упорито. И само Левски.
За Дарлан се радвам. Дано е истина.
Петрис и Краев бяха най-добрите от Левски през този полусезон. Нищо добро не ни чака втория. Жалко.
Трябва да е луд. Преди е играл в ЦСКА а сега там е Литекс. За трансфер в чужбина по-съм съгласен.
Тоя горския от Спартак Плевен е бил за гонене веднага.
@Sancho има известна доза истина в това, което пишеш, но според мен комисионните на Наско са провалили предходните трансфери.
@nusmir_fajc Едвали феновете се влияят от статиите. Аз харесвам Мъри и се радвам на неговите успехи. Сираков направи огромна грешка като го пусна. Тепърва Левски ще затъне.
Нула изстрела в очертанията на вратата за Лиъекс. Иначе ще ставаме шампиони. Обаче най-вече с напукване и приказки.
Да са мислили за кого гласуват.
Ще ме убие те. Какво са 2000 билета от 20000 стадион. Само дано го направят после новия, че много лесно се бута но трудно се изгражда после.
Харчат се пари за щяло и не щяло а за тези момичета няма. Малоумно ни е управлението на целия спорт, затова ни няма никъде.
Прав е журналиста, че тези от Ловеч гостуват на армията. И наше Станислав трябва да е луд да отиде при ГМО-то за да седи на скамейката.
Тия хора са машини. Мачкайте преди да са ни смачкали.
@4i4oman4o Равния с Лудогорец
Доста посредствен отбор с 2-3 ма добри чужденци.
Нищо сензационно няма. Просто ги разкриха твърде късно. Данеби Локо ПД за са заслужили с игра победа срещу Левски или ранния с Лудогорец
@Walkthroughmyeyes Лошото е че и при нас ще стане същото. Иначе за Белгия и Франция се знае, че там е ядрото ва бойците от ислямска държава.
С оглед на моментното състояние 3-0 за Литекс - София ми се струва реален резултат.
Има логика в това изказване. За първи път чувам юноша на Левски да спомене отбора от който е тръгнал.
Пестяха сили, без да имат представа, че Крумовград не е отбор зо подценяване. Иначе техните голове бяха много случайни.
@zaprqn За това си прав, но тук разрешението Левски да го има в този вид е на НАП а не на БФС. Левски дължи на НАП, но НАП предпочита да опита да си ги вземе тези пари чрез споразумения, а не да духа супата както се случи с цска и Г.Г. Данеби цска да си плати като вкара литекс - Етрополе в Първа лига. Ами не си плати. Тук НАП смятат, че Левски може да си плати и между другото за цялото това закъснение текат сериозни лихви които Левски пак ги плаща. Тук държавата не е ощетена изобщо. За разлика от врътката на ГГ., която той направи с помощта на БФС. Та БФС нищо не помага и в този случай.
Абе ако не беше перуката, как щяхте да вкарате Литекс - Етрополе в първа лига и да му викате цска ? Е когато ми обясниш това, ще се съглася да плете по
  • 1