В мароканско, черна държава, какво друго да очакваш. Няма интелект в тази рублика
Голям играч беше. Да е жив и здрав. Легенда.
@ARMY1948RED Е ти пък, Майкъла. То на челото му пише какъв капацитет е.
@Peisli Имат огромно значение, промените. Аз не ги наричам демократични а просто промени. със 110 място в света от 200 държави е доста пресилено да де говори за демокрация. Та нашите галфони решиха след промените че всеки може да си прави каквото си иска и никой не може за им каже нищо. В Англия обаче не е така. Но нам има закони и правила. А тук нашето е беззаконие.
Нищо не играха Локото но победиха. Литекс София са така поне половината мачове .
Абе хипопотам, защо слагаш Левски винаги на първо място. Левски има национали. И няма нищо общо с Литекс и Лудогорец, които стартират с 1 българин в състава.
Да ама сте с 10 фена и играете в Бистрица. Вие сте едно частно отбор че без история и с временен статут.
Славия да паднат в 94 минута, Безценно !
Много се радвам за Алонсо
Дано успее да вземе някой старт тази година.
Мутренска история в селска чалготека. Още повече чехтехния човек се сани пак да управлява. Те явно във Варна живеят в началото но 90-те години още. Жалко за момчето, но от друга страна е ясно що за умствено изостанали примати посещават този тип заведения. Така че ще бъде и за урок на останалите.
Ами ако го направят на стадиона в Ловеч. ще се пръска по шевовете. На 10000 стадион това е смешно.
Хаха кои фенове бе. То беше пълно тишина и всичко кънтеше. Оставка има право да иска само този който дава парите. 5 не фена могат само да мълчат защото са инвестирали в клуба 500 лева.
Абе къде е хипопотама. Не се обажда нещо. 3 поредни загуби за този велик отбор. Какво става бе недохранения?
Ти чакай от Стойкас Стоилкас, феър плей. За гнома да не говорим.
Кажи му муслуман и повече не коментирай.
Съмнявам се че ще може да се развие без игриви минути в отбор само от чуждевци
Всеки вика вземи го ти.
нищо чудно. В България борба с футболното хулиганство няма.
@slstefanov Не съм се замиил но с прав. Даже ще бъде потрошен. Тъпа е тази идея. Освен това ако гела стане министър няма да го разрешат.
@Mariner Ами не се е объркало нищо. Треньора си избира състав елементарно е. Не схващаш ли?
Не разбирам защо се притеснявате за квалификациите за европейско. Вие смятате ли че имаме отбор да играем там ? Айде стига смешки.
@REDscout ХаХА и това го казва припок фен на създадения по времето на комунизма по руски модел военен отбор, който е подпирам през цялото му съществуване от държавата. След като соц ерата приключи веднага беше закрит а сега им направиха нов шампионат за да приознаят лЛитекс и пак с помощта на държавата по заповед на бате Бо.йко. Е свърши вашето време няма я вече държавната подкрепа. Само прочети в уикипедия колко отбора са претопени за да се бута цска и да не изпадне от шампионата. Даже има година в която националния отбор, който се обиграва в А група бива прекръстен и започва да играе на армията по подбие на сегашното положение. А отбиването на военна служба от виски талантливи играчи винаги е било в цска . Бутане, бутане няма край. Да не говорим за оня жалък рекорд на Жеков който сега Камбура подобри.
@red1973 ти изобщо гледаш ли мачове на този отбор. Те нямат хубав мач от началото на шампионата. Вие слепоци гледате едни случайни резултати без никаква игра и се чудите после какво става. Нищо не играе отбора иначе има играчи, но не играят.
е то по-добре да не излезнат и да паднат 3-0 служебно. това 8-0 за едно полувреме, не мога да се сетя за такъв мач.
@RedFist1948 Ако беше гледал някой мач на Литекс от София, нямаше да си толкова сигурен. Абсолютно бездарна черна шайка се е събрала
Игра пълна нула.
Лудница. ;-))))))
Абе пред колко хиляди души се игра мача? Чувах само виковете на футболистите пред десетте минути което гледах. То сигурно се е играло пред затворени врати. Нали футбола беше за публиката? Е за коя публика играят тези отбори? Лудогорец бяха с 10 човека публика ва финала за суперкупата.
Браво, супер смешна версия. Ясно е защо го защитава клуба. Защото клуба е виновен. Когато един футболист се възстановява това става под надзора на клубните лекари, а не да си взима каквото си реши. За него е гадно защото клуба го е зобил, но няма как да кажат ме е клуба защото наказанието ще е умопомрачително. Обаче бореца ГГ си мисли че като едно време може да се зоби на воля.
Айде пак Сумиста. В Левски вратаря е на 17 и играят още двама на 18 и 17. Какво налага освен приказки не знам.
Браво, 2 много красиви гола на Пирин. Занев разбира се е приключил отдавна с футбола както и Манолев.
  • 1