А пък Джокович пак посвири на ракетата си като цигулка пред публиката след поредната си победа на полуфинала!
Ливърпул по -добре да атакуват халва с който Байерн ще замени евентуално Горетцка.
"Почетен" е другата версия на символичен, т.е. никакъв!
Германската бирена мафия дори "уреди" елиминирането на Германия от английския съдия с което да осигури повече чужди фенове на мачовете, а не германски за да се пие повече бира на първенството. Браво на германската бирена мафия!
Войната на Путин в Украйна и увеличения риск от руски тероризъм по време на първенството накара германците да си стоят в къщи вместо да отидат на стадиона или около него където да се наливат в бира. Също и поради мерки за сигурност, най-пиещите английски фенове им забраниха да отидат в Германия тъй като са опасни с държането си за обществения ред, това се отнася и до някъде с останалите фенове на гостуващите в Германия отбори участници в първенството. Така, че нещата са комплексни.
Руне го фаворитизират, ама той е един посредствен тенисист и е голям гъзар. Педитата в Англия го харесват!
Английските съдии са най-скандалните и противни съдии по футболните първенства, да им ЕПМ! Това не е първото скандално отсъждане на английски съдия PD-раст. Английски съдия означава, проблеми скандали и големи разочарования! На Тейлър да му ЕПМ!
Товариш Си бил бесен и наредил: Екзекутирайте го тоя Шанг колкото се може по-скоро, без много шум.
Хайде сега, глезотии. Пребили някакво говно и сега големи тревоги.
Когато има английски съдия винаги има говна и пикня на мача! Най-отвратителните съдии са от Англия! Кур за английските съдии!
За съдиите може да е прав, ама за терените не го разбирам. Как може Бразилия да играе на лош терен, а противниковия отбор да играе на хубав. Теренът е еднакъв и за двата отбора, но като гледам какви терени има в латинска Америка, терените в САЩ са си доста добре.
С Канада е по-добре отколкото да се върне в Европа, всъщност в предверието на Азия, като Гърция или Турция.
В Анадола му е мястото на Везенков!
То беше ясно, че румънския съдия лапаше турски рязани пишки!
Дано се откаже, че ми писна да го гледам като плаче като някоя мома!
Имаше доста уговорени мачове във всички групи. Нидерландия-Австрия, Англия със Словения и Дания, Португалия и Грузия, Франция - Нидерландия, Германия и Шверцария и т.н.! Срам за Уефа!
Много неправилно играха хърватите в последните 5 минути. Треньорът им е доста прост. В последните 5 минути трябваше да владеят топката повече което трябваше да стане с много пасове и движение по терена, за да се откриват и това не за да направят гол, а за да държат топката. Когато хърватина направи грешен пас, той нямаше никакъв избор, тъй като всички хървати в центъра на терена бяха покрити. Покриването беше доста лесно защото всички бяха статични и не се движеха, е как при това положение няма да има грешен пас , контраатака и гол?! Това не е никакъв късмет за италианците, а доста слаба игра от хърватите за което 80% е виновен треньора им!
Левандуловски най-слабия! Що го пускат тоя Ве?! Преди да влезе поляците играха по-добре!
Лавандуловски най-слабия! Що го пускат тоя Ве?!
Барселона са жалко отборче! Само малоумници там начело с Деко!
Само "Левски"!
На мен Корни Нинова ми харесва повече!
@CTEoloAH А Ве т-пунгер прост, пасът се брои за успешен независимо дали футболистът получаващ паса го изиграва добре или лошо. Много си прост.
Килиан Мбапе ще бъде едно от най-големите разочарования за Реал Мадрид в историята на тоя клуб. След една година Мбапе ще струва по-евтино, но никой няма да го иска.
Борисов и Анчелоти трябва да са в затвора в най-скоро време!
Козметични промени. Абсолютен булшит са така наречените промени. Абсолютна заблуда и никакви резултати няма да има.
Албанският футбол не е като албанския асфалт!
Очевидно Пуртугалия има проблем за да включва такъв стар футболист като Ренално и не може да намери свястно попълнение.
А пък ПП-ДБ ще обарнат фаворитите ГЕРБерастите след един ден!
Ако "Левски" стане шампион, делиорманския домус ще стане говедо!
  • 1