Неприятна загуба. Важното е че бихме ментетата предния кръг.
Браво на Димитров.Обичам го дори като е слаб.
А плакат "Сираков вън!" ще има ли?
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
"Дървото" където и да отиде за няколко месеца се осира!
Започнаха изграждането на новата кочина в Борисовата градина. Около нея ще се сади царевица, че да има за ярма за свинете, както и цюцерна да се добавя към помията.
Не е виновен Ерик тен Хаг. Трансферната политика на Ман Юн е доста объркана и вземат играчи които уж са добри ама не си пасват да направят отбор. Всеки един от играчите индивидуално са добри, но поставени един до друг на терена си противоречат идейно. При това положение тактиката на треньора се проваля, добритерезултат са случайни, лошите естествени.
Заглавието много терористично Ве.
Оня PD -раст Тейлър винаги е бил сканадален в съдийствата си в Англия, не само на мача на Германия с Испания. Не мога да разбера защо УЕФА подбира такива слаби и скандални съдии и то единстввено от Англия?
Привържениците от Пловдив на "Левски" -Кюстендил, не мога да разбера, за какъв 100 годишен юбилей ще се готвят?!
@tinko18 Всички големи клубове в Европа имат "Бащици"! Нито един голям клуб феновете не са собственици. Единствено което могат полезно да направят феновете на Левски е да ходят по мачовете на Левски, както правят това феновете на големите футболни клубове в Европа и Света и пълнят стадионите, което носи доходи и възможност за купуване на по-класни футболисти.
То какво да му биеш на чорбарите?! Те са си убити още при раждане.
Стига с тия Кремълски компании бе !
Бербатов синдром!
Къде е тръгнала тая с тия изкуствени цици. Аз ако си сложа изкуствен уй, ще го харесват ли дамите, че да си мислят, че и те ще ме привлекат със един два килограма силикон?!
На "кочината" да им излезат 1948 цирея на гъза, да им ЕПМ
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Шумът около Арда може да промени настроенията в турската федерация и го вземат в Турския национален отбор по футбол.
Всъщност в мача с Тиафо, Димитров показа истинската си физиономия, но той е професионалист и критиките към него са безсмислени. Димитров е талантлив, но те всичките са талантливи, а да си шампион от големия шлем е нужно да си гениален. Някои са гениални един-два пъти през кариерата си други повече от 20 пъти. Не трябва да очаквате много от него, щото разочарованието ще е голямо след провал.
Бруно Фернандес е "пис от шит"!
Вероятно най-лошият старт на ЦСКА е 1964/65 когато завършват на 11 място като ЦСКА „Червено знаме“ 30 мача 12победи 3 равни 15 загуби 58:40 голова разлика +18 27точки
На-лошият старт беше през 60-те на миналия век когато нямаха точка 7-8 кръга.
Алиша да ми даде адреса си, да ѝ пратя 100 долара да си купи нови гащи, че с тия скъсаните се излага пред хората.
Да дойде в Левски, ще му увеличим заплатата двойно, на 2 евра!
Национализма е признак на изостаналост вече. Свободните, умните , интелигентните не са националисти и те трудно биха се мотивирали щото да бъдат успешни заради Родината, нацията и т.н.! Невежите, простите, неграмотните , лузърите имат нужда от някой с който да се хвалят, щото те самите осъзнават, че са т-пунгери.
Затова жените в повечето спортове нямат цици, щото може да се получи същата история, макар циците да не са част от половата система., но са важна част от половата принадлежност на индивида.
Давайки подкрепа на една много малка част от женския свят, МОК игнорират истинските жени, набутват женския спорт в съмнителна легитимност, унижавайки жените. Подкрепата на обратните беше правилна до едно време, за да се прекратят униженията , репресиите и неравноправието, но вече започва да отива в другата крайност когато нормалните трябва да се борят за своите права от издевателствата на PDрасите от МОК! Това, че в МОК се напълни с гейчета и PDраси може да изкриви истинската цел и популярност на спорта и го превърне чрез турнирите, шампионатите и олимпиадата в семи-сексуални събития за ненормалници и хора с извратени сексуални мераци.
Не успяла да се класира на 100м бътерфлай, ама е взела титлата на 2 уя Х 4 ташака смесена щафета.
Браво на армейския , чорбарски клуб "Тракия" -Пловдив
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
  • 1