Честито!!! И много, много да ви радва.
Ами да ги сложат фен-полицай-фен-полицай и т.н. Хем няма да пълнят пистата, хем може и по-мирно да минат нещата.
И EFBET Лига също не е конфликт на интереси.
@shoma Питай Милена. Бате Гошо , за съжаление няма да можеш...
"Нещата се случват в точния момент - нито по-рано, нито по-късно". Явно е рано за още за Салимова. Работа, труд и постоянство и нещата ще се случат. Момичето е талантливо. Вярвам, че ще се справи!
Момчето гори в играта. Обича си отбора и винаги е на макс за него. Повече такива като него във всички отбори ще вдигнат нивото на футбола ни. 70-80 години такива бяха повечето футболисти. И имахме футбол.Повечето велики са от тогава.
@tinko18 Недей така, че ще вземеш да го разсърдиш. Нали е изплатил главницата към НАП. Сега ще се оправи с общината и после харчове само за нови футболисти. Да не забравя и оправянето на стадиона. Изобщо скоро Домуса гоо смениме и Насо на мястото му качиме.
Когато кучето ти има бълхи, не убиваш кучето, а взимаш мерки за отстраняване на бълхите. Вчера написах, че има резон в позицията на Левски по въпроса, но това не е решение, а замазване на проблема. Или всички - държава, БФС, клубове - се обединяват и започват безкомпромисна борба с футболното хулиганство или всичко е преливане от пусто в празно.
@Jup Ти по рождение ли си тъп или омразата към ЦСКА осмисля живота ти? Хвърляне на камъни по футболисти на Славия (давано по телевизията) не е пробле, така ли? Чупенето на вагони при гостуване на Пирин не е проблем, така ли? Чупенето на седалки и наличието на спринцовки в сектора при гостуване не е проблем, така ли? Ти май никога не си стъпвал на футболен мач. Аз съм по стаионите от 1970 г. и съм се нагледал на чудесии, извършени от феновете на Левски, от които ще ти се изправят косите. Но това се отнася и до останалите фенове на отбори с голяма фенска маса - ЦСКА, Ботев Пд., Локо Пд. ...
Явно е доволен от него. Както каза "правя това, което смятам, че е добро за Левски". Явно е прценил, че така трябва да бъде. Като купят сега пет качествени нови играчи и на мястото на всеки напускащ купят добър заместник, догодина по негови думи "ще сме по-конкурентни на Лудогорец". Което не знам какво точно означава, понеже в момента въобще не са им конкурентни (и ние също, впрочем).
Да. Ненормално щеше да е, ако му ги бяхте дали.
По принцип Насо е прав. Футболните срещи у нас са се превърнали във война по трибуните. Щом агитките сами не могат да си озаптят простаците, нищо чудно мачовете да се играят и без никаква публика. Друг е въпроса, че полицията нищо не прави, а само рекетира клубовете за пари.
Браво!
В последните 10-ина години, Стамен е треньора, при който отбора е играл най-добре. За това има резон в скандиранията. При Ел Маестро отбора има само два добри мача, а в момента играе като при пристигането му. Това е, което най-вече изнервя хората.
Крумовград ли задобряха или Хебър дръпнаха ръчната? Интересно.
@bozovt Не му се връзвай. Той е "докоснат от Великия дух".
Никога не съм разбирал драмите български с футболисти, не желаещи да преподписват или да подпишат професионален договор. Имат си картотека до дадена дата. Използваш ги до тази дата (съответно им позволяваш да тренират) и после - по-живо, по-здраво. Повечето футболисти си изпълняват съвестно договорните отношения. Насо е от най-върлите поддръжници на изхвърлянето на футболисти от отбора, заради отказ от подписване/преподписване.
@NOMER14 Абсолютно. Олигофрения до шия. Боже, събери си вересиите, Боже!
Сами се излъгахте. Тактиката "Юруш на маслините" може да върви в махалата, но не и в професионалния футбол. Цеката продаде човека-оркестър, който ви носеше на гръб и сега нямате никаква идея в играта. Нямате централен нападател, нямате добре играещ с глава... След зимната пауза сте жалка картинка, но сами се докарахте до там.
6 нормални коментара и 5 за идивида Pragmatichen. Има хора, които умират от яд при успех на сънародници. Боже, събери си вересиите, Боже!
@Pragmatichen Уау! Това хейтърите сте голяма работа.
@maratoneca Да, колкото и да не ти се иска.
@XOTAHCA_GGBG Каквото - такова. Ние да си се израдваме, пък за после - "каквото сабя покаже". Успех Гришо!
В топ 10 няма слаби тенесисти. Успех Гришо!
Целта е Олимпиада-та. Има време да се изчистят грешките. Успех на момичетата.
Изядоха хляба на Урсула...
@valery Абсолютно, но и много наивни в атака...
Не е истина колко сме зле. Да играем опълченците на Шипка срещу Танзания... Добре, че тези в атака са по-зле от децата в махалата, че ни отнасяха с разлика.
@81ls71 8.7 млн. евро за Кордоба? А дано, ама надали.
@WhiteLaces У нас всеки разбира от футбол, така, че може да очакваме бивши ректори на Лесотехническия университет или на Националния военен университет...
  • 1