Определено и при Саша (с новите футболисти) не играем добре. Разбира се, не сме трагедия, както преди няколко месеца, но няма постоянство. Има си и обективни причини, но често желанието и агресията не са на добро ниво. Продължават непредизвиканите технически грешки, които определено изнервят фенове, игра и футболисти. Всеки, който е бил спортист, знае колко лесно се губи увереност и колко трудно после се връща. Повечето футболисти ми изглеждат като че ли мислят само как да не сбъркат фатално, което всъщност води до непредизвикани грешки. Само ЦСКА!!!
@REDscout Спри се бе човек. При тебе постоянна е само злобата. То бива, бива, ама твоето е болестно състояние. И не става въпрос за това какво казваш, а за начина по който го казваш.
Само като погледнеш какви недоразумения са рефери - Чинков, Попов... После футболистите се чудят защо чуждите рефери им свирят нарушения, та и картони им вадят.
Няма какво да говорят. С приказки не става. Така или иначе щяха да ги говорят същите като Лудогорец в понеделник. И Филипов не трябваше да говори. “ЛОЗЕТО НЕ ИСКА МОЛИТВА, А МОТИКА”. Утре ще ги видим какво и как. Само ЦСКА!!!
Не е подигравка. Съдиите винаги помагат малко или много на по-титулувания отбор. Проблема по-скоро е, че в нашето първенство много от тези безспорни ситуации не се свирят и това изкривява представата на футболистите за това какво им е позволено и какво не. А за тактическата неграмотност на на някои футболисти просто няма обяснение.
Така, че сами дадохте поводи на съдията (и той се възползва) и сте си виновни сами.
Те и от Лудогорец имаха в главите си само мисъл за побед. "Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш". Само ЦСКА!!!
Не трябва да го продават. Отбора им таман е тръгнал добре, а Лудогорец са пример за краха при продажба на титуляри. А и още една година при Мъри и сигурно цената му ще се качи.
@kluklu Утопия е - с оглед на показаното в първия мач - победа на любимия ми ЦСКА. Тук шансовете не са никак малки. Успех довечера.
Ако ЦСКА бяха играли както могат, реванша щеше да е протоколен. Сега като ревнат лудите ирландци и отборът им ще полети. Но сами сме си виновни. Явно в отбора е пълно с лицемери - кълнат се колко бил добър Саша, а правят всичко възможно да го махнат. Говоря най-вече за да ритнитопковците. Не знам дали заплатите им са обвързани с резултатите,но явно не е така, защото щяха да изринат тревата за да влезнат в групите. На "Армията" да погледнат какво правят в Подуене и да се научат как футболисти слушат и изпълняват каквото им каже треньора. "Каквото сам си направиш и Господ не може да ти го направи".
Не разбирам какво му харесват всички треньори, при които е играл, та го пускат. Феновете отдавна са си казали отрицателното мнение за него. И Саша го пуска, което вече ме навежда на мисълта, че има много як гръб. Абсурд някакъв.
@red1973 Всеки за когото семейството не е на първо място има сериозни проблеми в ценностната си система. Но ти явно не можеш да го разбереш, щом и такава радостна новина си използвал за да сипеш злоба.
"Бранителят първоначално имал едни условия, но после рязко ги вдигнал." reddevil80, hater01 и georgiev вие друга статия ли сте чели или номера ви в живота е да се ... под всяка статия?
На този етап на турнира случайни отбори няма. А и нашите отбори от години не стряскат никого. Другите се развиват, а ние копаеме дъното. Малко подценяване и нещата стават тегави - видяхме го нагледно при Лудогорец. В реванша ирлангците ги разнасяха като пръскачка из лозе. Пълна концентрация и строга дисциплина му е майката, за да не берем ядове. Успех на Левски довечера и само ЦСКА!!!
Довечера ще видим. Само ЦСКА!!!
Ако футболистите слушат и изпълняват (а ми се струва, че е така) какво им казва Мъри, не би трябвало да имат проблем. Успех довечера и само ЦСКА!!!
За съжаление резултата не отртазява реално играта. Сърбите дойдоха за нещо и си тръгват с максимума. В крайна сметка се гледа резултата и оправдания от сорта "играли смо добро, али нисмо имали шансе" не вървят. В този мач на сърбите им "върза". В реванша може да е обратното. Не са някакво страшилище. Ще разберем след седмица. Успех на всички БГ отбори и само ЦСКА!!!
Успех на всички БГ отбори. Само ЦСКА!!!
Крайно време е всички БГ отбори да имат стадиони на които да си играят домакинствата в ЕКТ. Да се разбират с държавата, да си цакат каквото трябва, че тоя цирк е абсурден.
@paramone54 Точно така. Ако правилника позволява, който иска да си отлага мачовете. Дали е за добро или за лошо си е негов проблем. Аз лично съм против отлаганията на мачове, освен ако не става въпрос за много, ама наистина много голям брой контузени и болни играчи. Миналата година беше абсолютен цирк. Радвам се, че сега Илич не иска отлагания. Но всеки си носи кръста. Само ЦСКА!!!
Не разбирам къде е драмата. От Левски се възползват от правилника. Сметнали са, че така е по-добре за тях. Дали е така ще разберем по-късно. Илич ясно каза снощи, че не иска отлагане. Явно и Лудогорец мислят така. Миналата година масово всички си отлагаха мачовете. Според мед трябва да се промени правилника. Който иска да играе в ЕКТ да си знае - два мача на седмица. Ако не му изнася да не играе в турнирите. Но в момента положението е такова - който иска отлага. Така, че драма няма - типична българска картинка.
С игрите до сега не показват, че са фаворити. Ако успеят да НЕ направят непредизвикани грешки може и да им се получи, но си оставам притеснен. Само ЦСКА!!!
Ами заслужават да продължат. Показаха го с игра. Успех и за останалите ни отбори, макар, че за Ботев няма да е лесно, а любимия ми ЦСКА играе много слабо. Успех на всички и само ЦСКА!!!
@hater01 Може причината да не е само финансова.
Блажен и са верующите... Играйте слабо в София и изпуснахте питомното. Може и да биете Левски, но за елиминиране - надежди, ама безпочвени
Футболният клуб - независимо кой е - не е бакалия. Успехът му не се измерва в приходи от продажба на футболисти, а от спечелените титли, купи, фенска маса, стил на игра и др. Манталитета на търгаш, който изповядваш няма абсолютно никакво място в отбор като ЦСКА. Същия и манталитета на Ганчев и, което означава, че последните 10-15 години се натриваме от лошо на по-лошо и положението вече клони към ужасяващо.
Никакви крила, никакви халфове ( Шопов се старае, аЛазар нищо не показва), никакви централни нападатели (Калоян не става, а новия не показа нищо обнадеждаващо). Опорните са кръгла нула. Защитата горе долу се справя. Направо ще е чудо ако не изпаднем. А за Европа въобще няма никаква надежда. Мъка, мъка, мъка...
Калоян не става. За този още не е ясно, но в момента и той. Когато всеки мач повечето офанзивни футболисти само разхождат фланелката , резултата е настоящото плачевно състояние. Не знам какво и как тренират, но май на доста ритнитопковци им трябва "малце кьотек". Кайседо и СОУ поне започнаха с много хъс, а в този не го видях.
Пирин не измъкна Х, а съдията му отне заслужена победа. Цеката здраво работи със съдиите - първо Левски, после Пирин. Много интересно ще е с Лудогорец - дали ще надцака Домусчиев
Най-после. Обаче остават още доста. Дано да повлече крак и да се разкарат и другите.
С такава игра на отбора ще е и първия сръбски треньор отпаснал на старта.
Само не мога да си обясня как футболисти, които играеха прилично, даже на моменти много прилично, от половин година са кръгли нули. Още много мъка ни чака с тези...
  • 1