@kakasia Прекали е меко казано. Според мен главата му не го слуша. Някой му мъти главата, но си е за него - не е на 5 години, трябва да може сам да мисли.
@blaguе Не е истина колко си прост. Заври си простотиите там, където слънце не огрява.
Добро е момчето. Но все пак му е първи мач. Дано продължава така.
@nusmir_fajc Явно си голям разбирач и по Диема са давали друг мач, щото там се видяха съвсем други неща. Ама явно има някаква голяма завера за дезинформация, защото навсякъде са написали резултат 0:0. И в класирането са им дали по 1 точка и на двата отбора. Добре, че си ти, та да знаем, че и лъжат яката.
Само дето не го гръмна с базука... Драскачите в Гонг са върха на сладоледа, черешката на тортата.
Политиката винаги е оси..ла всичко до което се докосне. Така е и със спорта.
За простащината извинение няма - тя е по рождение. Доброто възпитание я прикрива, но в случая има липса на възпитание.
Както винаги, заради един малоумник го отнася клубът. А тук разни малоумници му оправдават простащината. Типична родна картинка.
@Радо Всъщност се знае, но все пак ще е интересен.
Привържениците на Берое не заслужават тази ... Не знам какво е решението, но това вече е абсолютна гавра. Пресз подобни простотии минахме ние, Ботев Пд., Локо Пд., Черноморец, а сигурно и други. Абсолютна простотия, но реалност за България. Боже, прибери си версиите!
При сините е практика да пращат нежелаещите да преподпишат в дублираия отбор. Европейско поведение, характерно най-вече за Сираков.
Всъщност, според мен Кох не се справи добре. Махмутович май е по-добър вариант
@Bivol От 1948 г. насам не е ставал шампион. Преди това - да. Като "Тича" и "Владислав"
Шизофренията на "журналистите" в ГОНГ отдавна е надскочлила всякакви граници. К'ви тайни, к'ви 5 лева?
Данчо Филипов едно време правеше подобни фиести на тренировка. Обаче в официален мач - браво на момчето!
@Fori На всеки пост трябва да има поне по двама. А за Петрис настояваше Мъри - както и за Ел Джемили. Явно се смята, че Мъри е видял нещо ценно в него, още повече, че твърдеше, че ще стане голям футблист - класа, пари и т.н.
Ама разбира се. Каква наглост - в български отбор да има българи. Я марш в Аржентина, че тамошните са на привършване.
Тук ми намирисва на тото. Дани не е толкова ...
Ха, ха, ха - "споделя "Мач Телеграф"". Тия май нямат вярна новина последните 1-2 години.
Пълно щастие няма. Лошото е, че винаги има "титани на мисълта", които се подиграват на болни хора и си правят меко казано просташки шеги с тях.
Класическа игра рамо в рамо, но пък подобни грешки стават много често. При подобни ситуации съдията е доста далеч и обикновено не вижда добре ситуацията.
Газдов, народът ни го е казал отдавна: "Учите се дети, во младие лети, кога приидет старост, да не будет жалост". И "Никога не е късно да станеш за смях". Ти явно не си учил, когато е трябвало, а отдавна си станал за смях. Бягай да се извиняваш на Цеката, че мама този път може и да не ти оправи бакиите.
Интересно, той дали си вярва. Тия да ги разправя на Мария.
А какво ще стане с аржентинската колония? Всички вън и нов пазар на килограм или какво?
Всички правят грешки и съответно всички трябва да си плащат за това. Има си правилник и наказания. Интересно какви мухи са лапали съдиите.
@djdo Преди гола на смърфовете имаше очевидно нарушение за болярите, но съдията "не го видя". После спря обещаваща контраатака на болярите, за да даде засада за тях. И още 4-5 подобни тънки подпирания на смърфовете, които решиха в крайна сметка двубоя.
... Конти ...
До великите разбирачи по-долу. Някой трябва да вкара топката във вратата. И това е работаа на Назон, Естрада... А кой е изработил положението, кой е имал късмет или станало случайно няма значение. Бруно конти направи 96% от головете на Паоло Роси на мондиала в Испания. Повечето голове бяха като първия вчера. Обаче топката е във вратата. Това е важното. Късмет, случайност, чудо са за комплексарите. Честита победа и само ЦСКА!.
@nusmir_fajc Вие сами сте си виновни за последния мач. Както и ние за предишния. Към днешна дата те са по-слаби поне от 5-6 отбора. Миналата година Чочев ги носеше на гръб, ама тази нещо не му връзва.
Не говори така срещу Стойчо и Цеката, че си подритваш трудовата книжка. Те имат нулева търпимост към критика.
  • 1