Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Абсурд. Локо Сф. са доста зле в момента игрово. Ако няма някакво уникално подценяване или някакъв убийствен късмет, Лудогорец не би трябвало да имат проблем.
@FootBalera Щото Гонзо е велик ръководител и всичко което е ръководил е цъфнало и вързало
Ми какво да правят горките депутати. Боби го няма (за пред хората) и трябваше да си изберат президент за пред хората. Не знам дали някой въобще е имал илюзии, че промяна в действителност ще има. "Всеки народ си заслужава управниците" и в спорта и в политиката. Наздраве Боби.
@SPQR Тоя коментар явно си го писал за "националната кауза".
@nusmir_fajc И тъй, неусетно, бавно и полека написа простотии на няколко века...
За Десподов си прав, но за груев не е сигурно. Млад, сериозен, трудолюбив... Не е като лекетата у нас.
@Jup Не знам защо намесваш Николов в сагата. Той няма никакво отношение. Има си изпълнителни и финансови директори - те да му мислят. Само дето пак се получава "Кога пили пеяли, кога плащали плакали". Изобщо типично нашенска работа - "Татко обеща да ми купи колело, ама друг път".
@SPQR Толкова си прост, че чак не разбираш колко си прост. А колкото до Михайлов, самия факт, че вярваш на тази простотия, потвърждава колко си прост. Гледай си националната кауза и се моли новия президент на БФС да продължи светлото дело на Михайлов, че ще го закършите иначе.
@SPQR Я се гръмни бе убитак. Ако не бяха съдиите отдавна да ви няма на футболната карта. Както и ако Михайлов не дерибействаше в българския футбол. Но ти явно си в графата кандидати за наградата Дарвин.
И този като В. Стефанов го играе голям разбирач.
"пише Мач Телеграф" - без коментар
Крайно време е всички да разберат, че това са нормални финансови взаимоотношения, като при всички фирми. Служителя си преценява какви пари иска. Шефа преценява колко да му даде. Ако не си срещнат условията се разделят. По цял свят е така.
Ами в третото писмо, което явно Ивков не е прочел, преди да го изпрати, пише до 31.03.3024г. При тази фиксирана дата едва ли някой ще се юрне да плати нещо, което цяла година не е платил.Тук и Ивков си е виновен.
@gufianec Много си прав. Лошото е, че Сираков не е нито първия, нито единствения. Май почти няма шеф на клуб (особено професионален), който да спазва договорните отношения с подчинените си.
@go6etogong Я не говори глупости. Що народ (треньори, футболисти, служители) пищи от шефовете на клубове, за неизплащане на дължими по договори суми. Човек би си помислил, че договорите се подписват само едностранно или че условията по тях са само устна договорка и препоръчителни. Безочлива простотия е пасквила, който си ...
@nusmir_fajc Почнаха да се раздават присъдите.
@Enravota Всеки трябва да си търси правата по договора, който е подписал. Това, че шефовете винаги гледат да не плащат неустойки си е характерно за България. "Кога пили пеяли, кога плащали плакали".
@STD Сигурно си прав, но Хубчев и сие нямаше да помиришат неустойки, ако не беше с немски паспорт. Всички треньори и спортисти у нас си имат договори, в които има и неустойки, но почти всички от тях накрая пият по една студена вода. Има си трудово законодателство, ама я се опитай да осъдиш по него някой шеф...
Всеки може да ЗАГУБИ колкото си иска, бе малоумници от Гонг. А до два може да ЗАКУПИ. Олигофрени недоклатени. Пък се наричат и журналисти.
У нас, гоненето на служител, заради кефа на шефа е народопсихология. После, обаче, някои изгоненеи успяват някак, въпреки корумпираното ни "правосъдие", да осъдят бифшите си фирми. И после шефовете наляво и надясно почват да обясняват, какви гадове били тия, да си търсят правата. За разлика от Хубчев и екипа му обаче, не всеки има по два паспорта, та да сключва договорите си със западен такъв. Мила родна картинка.
"Мале, като земем дренова тояга, още не окастрена. Три пъти ке удрам, един път ке броям..." Дълбоки им били различията... Олигофрения до шия.
УАУ!!! БРАВО!!!
За съжаление е прав, а старозагорци не заслужават това, което се случва.
@SPQR Като на 1948 срещу вас. И то в два поредни мача за една седмица
Светлото бъдеще на българския футбол е в ръцете на младите - Касабов и сие... Ликувай народе - спасителя е ясен. Вервайте на Крушарски - той глупости не говори.
Трусът е в главата на олигофрена написал заглавието.
@SPQR Различни мачове, различни треньори, различна мотивация...
Не знам как са пуснати линиите, но белия очевидно е зад зеления. Много ще е интересно съдия да разясни ситуацията.
Скарлем и Стойчев трябва да играят. Юга и Турицов не са по-добри от тях. Все пак САМО ЦСКА!!!
  • 1