Като махнем фенския фолклор и злобните заяждания, на всички е ясно, че Левски Сф. няма да фалира. Втора излагация тип ЦСКА няма да се допусне. Не съм от Левски Сф., но всяка гавра с футболен клуб, заради гешефтите на ръководителите му (които не носят НИКАКВА вина и не понасят НИКАКВИ НЕГАТИВИ) само показва нивото на държавата. С Ботев Пд., Локомотив Сф. и ЦСКА се видя нагледното потвърждение на "Аз не сакам да съм добре, а Вуте да е зле." Но ЦСКА и Левски са отборите с най-голяма фенска маса и ако с ЦСКА бе допусната огромната простотия, с Левски няма да се получи. И тук няма значение приятно-неприятно и законно-незаконно. Просто втори огромен скандал няма да бъде допуснат. Проблемът е, че вместо да потърсим сметка на виновните за състоянието на двата гранда (а и на другите отбори), феновете се дърлим по форумите за глупости. За това и няма спорт (в частност футбол) в България. Ще си позволя да перефразирам един от най-великите: "О неразумний юроде, поради что се срамиш да потърсиш сметка на мошенниците?"
Част от коментарите потвърждават напълно старата истина, че "Простотията ходи по хората, а не по гората". Жалко за момчето и съболезнования за близките му.
Тоя не беше ли спортен министър. Какво се изживява като велик философ.
имало-нямало... Със сигурност нямаше симулация. И отменения гол на Лудогорец си беше редовен... Каквото даде съдията - това е. Мача беше пълен със съдийски грешки и в двете посоки - волни или неволни.
Преди време Д. Пенев го каза много точно - ЦСКА не е училище!!! Тук трябва да има изградени и най-вече можещи (технически, тактически, психологически...) футболисти. А от много години футболистите са...
Като чета постовете на великите разбирачи, за пореден път се убеждавам, защо БГ футбола е толкова зле. Всички са велики разбирачи, но няма двама с едно мнение. Айде наздраве и го давайте по-весело.
Айде стига сте плещили глупости. Събличахте си треньора, футболистите (даже един избяга в Турция)... Във всяка агитка има "големи умници", заради които много нормални фенове не стъпват на стадиона. Само ЦСКА!!!
Кажи му журналист и повече не го обиждай. В "жълтите" издания има повече спорт отколкото в спортните такива.
Айде стига вече. няма как да се случи. Не съм от Левски, но такива "новини" ме карат да се смея. Това, че в любимия ми ЦСКА този филм е игран вече не значи, че е сигурно, че ще се случи на някой друг - още повече пък на Левски. Хубав ден и само ЦСКА!!!
Не съм оптимист. При трима чисти централни нападатели да не сменяш явно ялов такъв... ЦСКА се првърна в отбор, за който никой не може да предрече дали ще вкара гол в даден мач. И феновете треперим по цял мач. Недай си Боже да ни поведат - никаква гаранция, че ще се върнем в мача, камо ли да го спечелим. Само ЦСКА и дано крайния резултат да е добър!!!
Ех, че веселба. Божков дължи на държавата 500 млн., а некакви недоразумения по форумите се дърлят един друг. А някои даже го защитават. Мила родна картинка.
@meteorit Толкова си тъп, че чак не разбираш колко си тъп.
Типично българска черта - една простотия се оправдава с друга в миналото. Вместо всички да признаят, че съдиите са по-корумпирани и от митничари и че са по нагли от ватмани. И да не се дърлят феновете чий отбор е по-подпиран, а да се обединят срещу тези боклуци, съсипващи и малкото останало от българския футбол. И най-вече срещу тези, които им го позволяват.
Ясно. Ще се пада в ъв вторник. Тази година ще видим UEFA през крив макарон. А Стойчо продължава да взима свършили с футбола. Явно някакви финансови далавери се разиграват, щом се взимат футболисти, които или не играят, или като играят е по-добре да не са играли. Само ЦСКА!!!
Докато се случваха подобни неща в ЦСКА с любезното съдействие на държавата, феновете на Левски се кефеха. Сега това правят феновете на ЦСКА. А никой не прави нищо за разиграващите театрото. За това и футбола ни е на това дередже. Докато го играем "Аз не искам да съм добре, а Нане да е зле" разни... ще си разиграват коня на воля.
Не знам какви ги дробят Гришата, италианеца и най-вече Стойчо, но в отбора няма нито едно читаво крило. На Отабор, Евандро и Джеси (по езика на тялото) въобще не им се играе. Енрике е контузен и не е ясно кога и дали ще е готов за игра. И като добавим, че нама читав плеймейкър, никакви алтернативи за бековете направо е чудо, че не сме след 6-то място. Откакто Титан взеха отбора светлината в тунела изгасна. Може да няма извадени джобове, но нито ръководството, нито спортно-техническия щаб, нито 90% от ритнитопковците стават за нещо. Голямата мъка не е свършвала от много време и ще продължи още дълго време. Лошото е, че след всеки "гениален" ход ставаме за смях. САМО ЦСКА!!!
@neptunzemya Ако и си вярваш...
Стига с това ще! Когато стане, тогава напишете новина. Само пълните сайта с боклуци - никаква реална информация в повечето случаи
Браво!!! Успех нататък, пък каквото-такова!
Понеже ще се изсипят хиляди на мачовете... Царе сме да имитираме заетост.
"Стражът, който е твърда резерва"... Защо въобще го вика? Толкова ли няма по-добри играещи редовно? И този "селекционер" започва като предишните - със стари к...и нов бардак. Бог да пази българския футбол!!!
Мисия невъзможна. Франция, Сърбия... второ място в такава група си е утопия. Но пък надеждата умира последна. Успех пък каквото-такова!!!
Точно техните е по-добре да не се подновяват. Едва ли до декември ще покажат нещо кой знае какво за да си заслужат подновяване. Само ЦСКА!!!
Али е изпаднал в дупка, а Тони не се представя добре. За това Томи е надежда за по-добра игра в нападение.
Младежа явно не се чувства добре в България. Аз не си спомням добър негов мач, камо ли силен. Може евентуално завръщане в Англия да е за добро и за него и за клуба.
А стига бе. Соу оцели вратата!!!
Тоя Отабор дали ще отиграе поне една ситуация като хората? Много е зле горкия.
Явно е, че резервите не стават, ама и титулярите са почти същата работа.
Леле колко сме зле. А този Отабор е пълно недоразомение
Ми то е много просто. Играеш - печелиш, не играеш - не печелиш. Ако почнете и да играете, може и да спечелите. Само ЦСКА!!!
  • 1