Най-добре всички официални лица да са неми, защото вече не е ясно какво не се тълкува като расизъм.
Браво!!!
@b_ivanov Не е истина колко ти е малко умствения капацитет
@1973red Интересно по рождение ли си прост или само се правиш на такъв
@tabakg7d Явно Олимпийски злато и бронз не ги броиш
Ами работата започна да се изяснява. Явно отдавна са кроили капа на Любо. Поредица от слаби мачове, от които два официални... Не са решили вчера след мача - било е подготвено отдавна. И със Стойчо Младенов е имало преговори и след инцидента със Стоилов се е почнало мъдрене как да го разкарат. И с немската фирма е имало продължителни преговори. Някой в управлението си прави някакви далавери... Може и Стоичков да е натиснал да махнат Любо - не е тайна че не го обича. Но цялата удорма не е станала за една нощ. Лошото е, че феновете не виждаме голямата картина и само може да спекулираме кой, какво и как. Докато клубът не започне да се развива планово и с визия за подобряване на отборите от всички нива - мъка, мъка и пак мъка.
@chan180 Къде в "СТК констатира прекратяване на трудовия договор без предизвестие за неплатени месечни възнаграждения от ПФК „Левски“ Сф на Илия Илия Асенов Димитров –състезател по футбол, считано от 19.07.2021 година." видя по взаимно съгласие?
@Romanisto Това е с тайната надежда, че може и да се случи. Мечтите са безплатни. Макар, че вече всички се радват, когато им се падне български отбор. С изключение на Лудогорец, де.
Винаги ще има футболисти като Чиро или Стърлинг, които се пробват по всякакъв начин да си изпросят дузпа. Въпросът е всъщност за к'ъв е тоя ВАР. Преди поне минаваше номера "Съдията не е видял".
Тия пак избиха рибата. А как станаха световни шампиони? Я не оправдавайте една простотия сдруга такава.
Дано да стане. Ще им стискам палци да не е партенка. Никой български клуб не трябва да повтаря мъките и глупостите от миналото (справка Левски, Ботев Пд., ЦСКА...) Крайно време е клубовете да започнат да функционират нормално, за да има развитие на футбола у нас. Само да внимават, че нас (българските отбори) чужденците ни взимат за мезе...
Тъжна картинка.ЦСКА беше така, сега Левски. Плачевна история.
Никога не съм можел да разбера тая пуста радост (по скоро злорадство) от мъките на другия. Сини се кефеха на цирковете в червено. Сега червени се кефят на цирковете в синьо. Вместо цялата тази енергия да се насочи към изриване на всичко пошло от спорта ни (в частност във футбола) мнозинството го кара на принципа "Я не сакам да съм добре, а Вуте да е зле." Нечистоплътни личности си разиграват коня в спорта ни, а феновете се държат... Българския спорт е на командно дишане точно заради хора като Михайлов, Диксън, Стефанов, преди време Лазаров и много, много други. Но всеки народ си заслужава управниците (Държавата), а каквито управниците - такава Държавата, каквато Държавата - такъв и спорта.
Боже, прибери си вересиите, Боже!!!
Цирка е пълен. ВАР явно са гузни...
Цеката явно добре е обработил всички в БФС. Тая дузпа кърти мивки. ВАР щял да даде чувство за справедливост.. . Хвала на всички безкористни и справедливи труженици в БФС...
От ЦСКА-София съм, но решението на СТК е меко казано просташко. Просто не мога да коментирам тази уникална глупост.
Боже, пак Кейта титуляр!!! Това недоразумение май има много яки връзки. Пак ще играем с 10 човека. Добре поне, че Занев го няма, че отивахме на яка загуба. А Пенев се бие в гърдите, че никой не може да му повлияе за състава. Да, ама не!! Само ЦСКА!!!
Ужас. Пак ли това недоразумение Кейта... Пак ще падаме явно...
Ами логичното се случи...
Енрике показва нагледно защо не става за ЦСКА. Един силен мач и сега цяла година - лежи по гръб...
Като изключим Митко, май никой друг няма желание да се напъва...
Егати смеха - изравнихме. При цялото безхаберие, което демонстрират... Сега ще видят кон боб яде ли. Ядосаха "царете" и няма да ни простят...
Продължаваме да сме трагични. Добре, че не искат да ни бият с много, че вече трябваше да е 3:0... Добре, че поне разкараха Кейта, но пък пъснаха другия клоун - Бисмарк... Да видим с колко ще паднем.
Занев, Кейта... Много сме зле. Направо се чудя как професионални футболисти не се срамуват да изглеждат по този начин. Кейта е пълно недоразумение, Занев от доста време не става за първа лига. Направо са отписали мача. А като съм сигурен, че ще загубят и финала за купата, тази година ще видим Европа през крив макарон. Любо много говори, но футболистите му са трагедия. дано ни бият с мако... Само ЦСКА!!!
Хвала на такива честни и безпристрастни труженици. Нито една грешка цял мач. Браво!
@Romanisto Мрънкането на Лудогорец е на принципа "Думам ти дъще, сещай се снахо". Аз се сещам за много случаи в които им е помагал, но не се сещам за явно ощетяване на Лудогорец от негова страна. Виж за други отбори с есещам веднага. И ЦСКА е един от тях.
@peliforewer За неразбраните пак ще повторя - Голям смях.
Голям смях.
@mitak Всъщност е важно, защото показва какво ни чака в следващите поне 5-6 години.
  • 1