Боксьорът Зак Абел и неговият брат бяха арестувани веднага след битка на Абел по време на събитието Rough N' Rowdy 25. След края на мача избухна масов бой на ринга и полицията се намеси. Абел се изправи срещу Майки Бетс в нискостандартно главно събитие на вечерта, като присъстващите смятат, че първият е направил достатъчно, за да му вдигнат ръка.

Бойците се сбиха още в деня преди събитието по време на бурното и огнено претегляне, а в нощта на двубоя напрежението се прояви и сред тях, и в техните екипи. Когато двамата бяха изведени в центъра на ринга и решението беше обявено, Бетс спечели с изключително противоречиви оценки, което предизвика ярост сред отбора на Абел.

Член на отбора на съперника изпълзя на ринга и докато се изправяше, Абел избра своя момент и нанесе удар в челюстта на човека. Избухна хаос и масова бой, а боксьорът беше отведен от пристигналите на мястото служители на реда.

Той беше ударен няколко пъти от член на отбора на съперника си, преди да се намеси собственото му обкръжение и да се включи във физическа саморазправа. Брат му Спенсър Абел не успя да нанесе удар, но след това беше повален на земята от нахлулата полиция, като десет служители му сложиха белезници.

Полицаите го държаха на земята и го арестуваха, преди и той да бъде изведен от ринга и отведен в ареста. Това беше просто невероятен развой на събитията, какъвто рядко се е случвал в бойните спортове.

След пълния цирк на ринга феновете останаха зашеметени и реагираха в социалните мрежи, като един от тях написа: "Може би са едни от най-добрите нокаути и най-дивите завършеци, които някога съм виждал!" Друг пък каза: "Справедливост за Абел. Ужасно решение. @RealMikeyBets не спечели този бой." Друг изумително твърди: "Просто бой в местен бар. Няма нужда полицаите да се намесват." Един фен беше бесен и написа: "Какви абсолютни неудачници".