В нощта на 18 август в Квебек, Канада, се очаква да се състои суперсблъсък между двама отлични бойци в супер средна категория. Най-добрият претендент от Франция Кристиан Мбили (27-0, 23 нокаута) ще се изправи срещу трикратния украински претендент Серхий Деревянченко (15-5, 10 нокаута). Цялата гала вечер може да наблюдавате пряко по Диема Спорт 2 от 3,00 ч. в неделя сутринта.

Мбили отбеляза също така в интервю за The Ring, че очаква двубоят да бъде "зрелищна размяна на удари“.

„Този пич няма да бяга или да се крие на ринга. И двамата сме остри атакуващи бойци. И двамата обичаме да нанасяме много удари. Ще забавляваме феновете. Ще се сбием, ще се бием, ще се сбием, ще се бием. Това няма да е битка. Това ще бъде война на ринга“, обяви французинът.

Мбили доста похвали своя съперник. "Той е универсален боец. Страхотен на контраатака, с добра защита. Страхотен бокс и физически качества. Винаги е в отлична форма. Винаги се раздава на 100 процента на ринга. Ще бъде трудно да бъде нокаутиран. За да го направиш, трябва да си в перфектна форма. Мисля, че точно това е, което имам. Готов съм както физически, така и психически да му дам най-трудния двубой в кариерата му. Надявам се, че след тази битка ще имам възможност да се бия за титлата".

Промоутърът на събитието Камил Естефан също смята, че победителят от тази схватка трябва да се бие за пояса незабавно. Да, той намеква за двубой с обединения световен шампион - мексиканската суперзвезда Саул Канело Алварес, който през септември ще се бие с пуерториканеца Едгар Берланга.