Бившият претендент за световна титла в професионалния бокс - Кубрат Пулев, потвърди официално, че ще се боксира с Махмуд Чар на 30-и март в “Арена София”. 

В галавечерта ще участва и Тервел Пулев, чийто съперник все още не е обявен.

Снимки: БГНЕС / BGNES
10 снимки

Кобрата също говори за предстоящото събитие.

"Ще се изправя срещу много сериозен противник, който също има много опит като мен. Той има немалко срещи, които са тежки битки, през които той е минал. Подхождам с абсолютен респект и уважение в тренировъчния процес, бъдете сигурни, че ще изляза в супер форма и вече каквото Господ е отредил.

Аз ще дам всичко от себе си, за да постигна тази победа и да направим България световен шампион по бокс". Това обяви Кубрат Пулев при официалното обявяване на битката с Махмуд Чар за регулярната световна титла на WBA, която ще се проведе в София на 30 март."

Снимки: LAP.bg
45 снимки

На пресконференцията присъства и представител на Световната боксова асоциация - Марияна Борисова. Тя сподели, че пред победителя от сблъсъка Чар-Пулев има "страхотни хоризонти" в тежката категория, свързани с победителите в битктите Антъни Джошуа - Франсис Нгану (8-и март), Александър Усик - Тайсън Фюри (18-и май).