През май британската боксова звезда от филми за възрастни Ел Брук се пребори за равенство в боя с бившата състезателка на UFC и BKFC Пейдж Ванзант от САЩ. Събитието се състоя като част от шоуто на Misfits Boxing (боеве с известни личности).

Дамите веднага заявиха намерението си да организират незабавен реванш. Ванзант дори предложи дата 31 август. В интервю за TalkSport Брук обясни защо този вариант не е подходящ за нея.

"Реваншът ще се състои през есента. Знам, че тя говореше за 31 август. Но аз веднага казах: "Категорично не. Това е изключено." В края на краищата 31 август е подгряващ двубой на KSI. А аз смятам, че нашият двубой заслужава да бъде главното събитие. Вече се договорихме. През есента ще имаме своя собствена дата, свое собствено шоу".

Междувременно Ванзант успя да направи своя дебют в турнир по бой с голи ръце. Брук явно не е впечатлена от представянето на опонентката си. "Съдейки по видеото, тя се биеше с 50-годишна жена. Не знам точно на колко години беше, но изглеждаше ужасно стара. Пейдж толкова много празнуваше победата си... Дали всъщност се радваше, че не е била нокаутирана от 50-годишната си леля? Ако е така, и аз се присъединявам към поздравленията." 

Брук потвърди, че планира да изпита себе си на още по-високо ниво."Искам да приемам най-трудните предизвикателства. Искам да приемам битки, в които ще бъда отписана веднага. Това са битките, в които изглеждам най-добре. Няма да назовавам имена в момента. Особено след като искам да се боксирам срещу професионалисти. Означава ли това, че повече няма да се изявявам в попбокса? Освен ако това няма смисъл. Защо трябва да се бия с инфлуенсъри, ако те не са ми равни?".