Популярният британски боксьор в средна категория (до 72,6 кг) Крис Юбанк Младши (33-3, 24 нокаута) обяви подписването на договор с промоутърската компания на Бен Шалом - Boxxer, след което сподели с обществеността идеите си за бъдещите битки. Той се цели в звезди като Канело Алварес и Терънс Крофърд.

"Много съм щастлив, че подписах с Boxxer и Бен Шалом“, обяви Юбанк Младши. „Те отговарят на посоката, в която искам да се развивам. Имаме големи планове за следващите 12-24 месеца. Предстоят големи битки и тези момчета могат да ги осъществят. Имам свободата и възможността да работя по начина, по който искам да работя, което се случва много рядко. Сам съм си шеф и мога да контролирам посоката, в която искам да вървя, така че съм развълнуван".

"Работя в този бизнес от 12 години и все още съм гладен. Все още обичам бокса. В момента съм в благословена позиция: има четири или пет различни имена, с които да направя мегасблъсъци. Канело Алварес, Терънс Крофорд, Конър Бен, Били Джо Сондърс - и това е просто нещо, което току-що изникна в главата ми. Предстоят още битки, дори във Великобритания, така че съм във вълнуваща позиция", не крие радостта си Юбанк Младши.

Крис Юбанк Младши все още не се е боксирал през 2024 г., но през 2023 г. се би два пъти със сънародника си Лиъм Смит, като първо губи с технически нокаут в четвърти рунд, а след това, след като започна да работи с американския треньор Брайън Макинтайър, се реваншира с нокаут в 10-ия рунд.