Тия вече само като им видя физиономията и ми се изпарява всякакво настроение.Много нагли.
@Bg.gong Ха ха и като се събудиш,:) се оказва ,че онуй все така си е в собствения ти дирник.
@AS23_against_GMO Виж какво е написал по темата Иван в коментар 1 , на когото всъщност отговаряш.И в следващия момент правиш точно обратното :) ,отново деление. Лека пръст на Джеки,един футболист който играеше със сърце.
@1973red Албентоса идва показва качества ,и ако искаш да продължиш договора с него вече заплатата е друга.Имах предвид ,че в ЦСКА са го отпратили преди преподписване на новите условия,с оправданието ,че е пандемия и той беше контузен.
@Reckless Е как лоша подготовка тия тренират по 8 часа на ден?
Ако родната милиция е имала някакво послание ,никой не спира Левски да си го добави ,на екипите.Може и в Разград да се ползва някой лозунг от заводите Антибиотик,няма лошо.:)
Супер ,дори и да не го вземат ЦСКА , важното е от синьо -зеления сектор да знаят ,че наистина няма край ........
И по добре да няма мач от ЦСКА не горят от желание да бъдат заразени ,няколко дни преди финала
Браво ще помагаме
Сега разбрахте ли защо Дани бързаше да се отърве от него миналата година ,докато сме в пандемия
@blue_bear Тогава всичко е било държавно,Или Лески по време на комунизма е бил на луната.За ваше съжаление сега родната милиция я няма.
@CTEoloAH Стефчо не знам какво викаш ,ама помисли малко,мислиш ли ,че от ЦСКА горят от желание да бъдат заразени точно преди финала.Именно заради финала ,няма свободна дата ,до края на шампионата.
Тоя пак не е разбрал нещо , ЦСКА и Арда са отборите дето нямат свободни дати заради купата ,а шампионата не свършва на 31 май както си мисли Цеко.
@Romanisto По-точно казано всички фирмени отбори са зад него,Търбуха и бившия кмет на Сливен който е с много висящи дела ,но тези отбори не са водещите. А Бербо няма от какво да го хване страх.
А златето ще се изказва по въпроса
Не знам новия спонсор, доколко е мощен или шишкав. Аба дотогава пуснете по не кой смс
Истината е ,че старите муцуни включително и този не искат промяна ,Венци търбуха защо плюе по всеки дето разбере ,че ще е кандидат,Първо плюеше по Пенев ,после Порточанов, сега е подхванал Бербатов,Мартин и Стилян,а той самият е най-зле от всички.
Синьо -зеления сектор няма защо да се вълнувате за Антов,Той вече е на друго ниво има мачове в топ първенство ,не го мислете дори и Болоня да не го купи
@Avok Абе той и Божков имаше пари и акъл, от едрия бизнес ,не беше акционерно дружество и т.н.Дали споделяш част от паричките си с правилните хора,мисля е от най-голямо значение
Той и Меси се е отказвал от националния си.А Берба се е отказал поради същата причина поради която се отказа и Попов и много други и това е бившия Сливенски кмет ,който е с незнам колко дела ,който като длъжност в централата е отговорник за нац. отбори и като такъв трябваше първи да си подаде оставката.
@Странджата Странджа прав си, но това е положението знаеш ли колко есемеса са 22 бона?
Единствената промяна която ще направят е да сменят шефа на съдийте ,щото сегашния отказваше да слуша Петричката и Цеката.
Перуката се завърна ,щото Агата от Разрад не си намери друг послушко като него и го върна обратно в централата. Венци Търбуха също не иска нови лица,заедно с Цеката от Обеля ,който пък им е спонсор.Това са тримата ,които казват че са триста.
Бойко ,абе не те ли съмнява нещо мача между Крушарски и Цеката от Обеля.Иначе добри коментари си направил.
@Interista Освен шефа на Винпрома ,го подкрепя и още един викат му агата от Разрад, всъщност той го връща в играта,щото е доказал лоялноста си.
Домуса си ги доведе тези обратно в централата.Да беше намерил поне някакво ново лице.Обаче тези са доказали лоялноста си.Няма управия
Това момче е качествен плеймейкър, като се има в предвид ,че за него не е плащана трансферна сума браво на скаутите които за го забележили.
@bozovt Евалата , за какво говорим. Просто факти, цифри които показват за пореден път ,че вятъра духа от Разград затова сега си връщат Перуката.
@blue_bear Ти понеже си тежък харесва ли ти , как съблякоха собствените ви юноши?Също не одобрявам и това което е ставало преди години в Мездра ,за да сме по -точни
@m65 Понеже все не си рабрал ,да ти поясня ,става дума за онова ЦСКА дето на стадиона му скандират Т.р за лески
  • 1