Продължава да е нагъл. "Нито един клуб не му искал оставката", че как да му изкат като тези които му я искат биват изгонвани от БФС?! Не се ли усеща малко поне че дразни с наглостта си?
Заслужена победа. Имаме страхотни млади играчи. Нека гледаме повече като българи титуляри в Ф-бет лига.
Защо пък Георги Иванов да поддава оставка? Да някой път прави нелепи изказвания, но пък е силен характер и може да направи щит между ръководството и треньора, както беше в Левски по времето на Стойчо Стоев и отбора вървеше за тогавашните стандарти. Също номер 9 е на късмет.
Нека продължим възходящата линия. Пък защо не и с някоя победа. Имаме прилични футболисти.
Когато в чужбина кажеш: Аз съм от България. Насреща най-често ще ти отвърнат: Христо Стоичков. Респект към легендата!
Ако това е вярно то трябва да бъдат продадени и двамата. За Краве като капитан може би заигравайки пак добре, както през латото еветнуално изключение, но Петрис на тази цена категорично няма работа в Левски.
Щом УЕФА е съгласна и градския стадион в Кърджали покрива изискванията за официялни мачове тип евроквалификация на нанационалния обор, то нека мача се играе в Кърджели. По възможност с публика.
Отбележете понятието БГ футбол не национален отбор по футбол включва и клубните ни отбори. Представете сим това означава Лудогорец да бъде изхвърлен от групите на лига на конференциите поради Боби Михайлов?
Ако УЕФА изключи за дълъг период БГ футбола, това ще е лична заслуга на Борислав Михайлов. Какво падение. От национален герой 1994 до сега.
Трагична комедия.
цирк
Мисля си, ако вземем 1 към едно състава на Черно Море и го сложим да играе като национален отбор, то резултатите биха били по-добри от тези със състава на Кръстаич.
Успех на Илиев
Ясно е че играч като Уелтън трудно ще бъде задържан. Особено сега, когато стана българин и цената - респективно заплатата която ще му предложат се повишиха още.
Десподов е добър футбилист.
Работата на националния селекционер е много по-различна от тази на клубния. Клубния вижда играчите си всеки ден, тренира и изгражда качествата им. Националния селекционер вижда играчите си за по 2 седмици няколко пъти в годината. Няма време за изграждане на играчи, работата на националния селекционер е да намери и сработи точния тим за краткото време с което разполага.
Масово клубовете с повече фенове в българсия футбол са в тежка финансофа ситуация и лоша спортна форма. За това пък клубове без агитки като ЦСКА 1948 и Септември София просперират. Отлива на привърженици би трябвало да резонира в отлив на зрители по телевизията. Лично не бих платил за мач без публика на стадиона. Намирам го за скучен.
Rookie сезона в НБА е много труден. Нека бързо да свикне с типа игра в НБА и покаже това което знаем от Евро Лигата
То и аз не знам как изглежда знамето на Литва
Албания бие Чехия с 3:0. Никой не може да ме убеди че албанците имат по-добри играчи, стадиони или база от наще. Имам чувството, че футболистите ни играят без желание в националния отбор, отиват и са като агнета на заколение, с мислене от типа: "Бе тука само си губя времето." "каквото и да направя тука все ще паднем." и после след всяка пауза за националните отбори се връщат в клубоете с наведени глави, посрутено самочувствие и влошена форма. Факт че Северна Македония, Албания и Черна гора са държави с в пъти по-лоша база и с по-слаби играчи.
Кога дойде, кога започна да обяснява в България от какво сме разбирали и от какво не.
Айнтрахт го харесаха за втори вратар. Топмьолер каза след мачовете: ех точно взехме втория вратар, да бяхме изчакали малко щяхме да поискаме Андеев. Момчето може да пази. Сега какво точно се случва с Андреев този месец не е понятно.
Пламен Андреев е добър вратар и пази много добре. Помня и спасяванията очи в очи с Десподов с Лудогорец и как излезе 2 пъти и спря напрежението с Апоел на реванша на Герена. През сезона също пази почти без грешки. Намира се в някаква моментна дупка от която сигурен съм бързо ще излезне. Просто трябва да си спомни как е пазил до преди няколко месеца.
Пламен Андреев в момента се намира в някаква дупка, Нека бързо да излезе. Необходим е и на Левски и на националния отбор.
Андреев голяма издънка в дербито. Михайлов пък се издъни с Хамрун. Явно се случват грешки в важни мачове. което не е ок.
Защо нямаше дузпа за Етър? Нарушение в наказателното поле при изпълнение на корнер?
Защо нямаше дузпа в полза на Етър?
Когато идваш от Б групата всичко е възможно. Момчето има хъс но му трябва адаптация към футбола в А група и това че има ВАР. Ако иска да се развива като футболист нека запази хъса си но остави селския манталитет, инак защитниците ще го провокират и ще му изкарват картони всеки мач.
Изключително глупав втори жълт картон за номер 21 от Локо
Като знаят да купуват съдии така.
  • 1