free0909, черният дроб е най-устойчивият човешки орган и единственият, който подлежи на регенерация. Еднократна интоксикация дори от бутолка уиски и няколко аулина, според нивото и силата на чернодробните ензими могат да те трупясат, но далеч няма да вкарат всеки в болница. Ти не говори неща, с които не си запознат.
Не може да бъде... дрис.бг следяха всяко него вдишване и издишване, то не бяха хвалби за играта му, кой какво казал, къде пръднал... НБА не е Евролигата, там се искат много повече качества от това, което притежава Везенков, уви.
O, каква изненада! До последно си мислих, че ще дойде в Берое... язък...
След 5 месеца "на Ботев Вр не се отказва"...
Сашко, Сашко, пак неразбран остана...?
Дървен Нунес да се научи как да вкарва топката във врата. Боли го шмайзера Клоп за нереализирани футболисти....
Илиане, кажи нещо за феърплея... Или тази година, като има кюфтета и за теб ни вопъл, ни стон :) ?
Никой треньор не е прокопсал в родния си отбор... Браво на Мъри. Който иска може да му се подиграва, но той нееднократно доказа, че знае как да работи, независимо в коя държава. Дано му се получи добре и в първа лига, защото там ще е доста по-сложно. А НСПП да ходи да се моли на сульо и пульо да става треньор на Левски.
Ех, че хубаво порно. Посред бял ден... А преди 25 години чакахм да мине 23:30, че сменят канала с рибилова и да погледаме как се мадръсат... Браво Кауза, браво Домус....
@Kritichen ти си типичен неблагодарник с къса памет... Хайде сега си помисли къде беше Ливърпул преди Клоп. Този треньор заслужава да му вдигнете паметник, защото след него може да чакате още 20 години за титла и финал в ШЛ...
Kaк да се обичат без да се събличат? Това звучи несериозно :D
Само толкова? Минимум 5 млн евро. Да се обадят пак на 30 Февруари.
Нека се обичат младите.
Тухел е толкова некадърен, че успя да се осере и с най-сигурният шампион на Германия. Честито на Аспирините.
#Кой е виновен на Левски, че изгониха Мъри? 5 години му се молиха и накрая го махнаха за няма и нищо. Палми, Балми, яжте сега банана на Палмите.... Ако Берое имаше треньор, като Мъри вече щеше да има паметник в Стара Загора.
Умно момче!
Урвите винаги са били скъпо удоволствие...
Изключително глупаво оправдание за неотсъждане на 1000% дузпа!
A ака ли днес Везенков? Не сте писали статия все още по този въпрос... Жълта медия.
Не съм запомнил Моуриньо да си тръгне от някой клуб по нормален път. Накрая винаги се изпокарва с играчите на отбора, те почват да го саботират и го уволняват. Пореден път от същото. Не може все някой друг да му е виновен.
Халал да ви е :D : D :D
Eй, боклуци мръсни. Марш в обора! Провокатори долни!
@Agent007 Забавил се е, защото е имало залози ;)
А до скоро всички реваха, че Берое бил държавен....
урви бол, само пара да има.
И боб ядат и Хебър отзад римуват! Боб за вас!
КЗБФС!
Гробна тишина в коментарната част за този голям трансфер. Ако се отнасяше за Левски, ЦСКА или Лудогорец щеше да е чудо. Нищо де, ще пишете, като започне да показва какво може.
хаххаха, циркаджии :D :D :D
Никакъв контакт, този канар да ходи в балет Магаданс, има дарба
  • 1