Честито, Левскари! С Мъри ви чакат още много успехи. Пазете си го, той е вашето богатство.
Боклуци мръсни! И Арда, и Числото се хвърлиха срещу Берое, а помежду си здраво лягане от страна на Арда. Няма страшно, всичко се връща. Вижте къде са Марек и Беласица сега, след порното преди години, заради което ни изхвърлиха. Цекич, Цекич, не всичко се купува с пари.
Майка ви продажна, само на Арда можете да вкарвате...
от порнхъб да отиват да снимат.
Коври бол, корвари също.
Друго си е да си "беден" клуб, "пред фалит".... ей такива евтини футболисти, като Ивелин Попов се взимат :)
Друго си е да участваш в порно на Разпети Петък...
@ssam2, как за кого се радват? За себе си разбира се. За бонусите, които ще вземат. На кой му пука за публиката, която я няма. Отминаха времената, когато лично Тиквата и Влади Горанов проверяваха билетите на входа на Кауза Арена, а Домус с бяло под носа искаше да бие репортер от БТВ. Вече никой не се вълнува от "грандиозните" успехи на кауза ФК.
Ауу, каква изненада :D
Какво може да се очаква от изперкала мутра? За ГГ отборите са средство да пере пари, през трансферите. Това правеше в Ловеч, това прави и в София. Какво сте си мислили, че ще прави новото гмо шампион? Дреме му на шмайзера. Да доакра някой чужденец с качества, да го наложи, после трансфер в Китай или Арабските държави, свежи парички и отново същото.
Берое каза "КОР за БФС"!
Браво!
Следващият път направо ще напишем КОР за БФС, поне да знаем защо си плащаме глобата.
Много силно сте се размучали. И ще му плащате на Хуубчев и пари няма да видите за трио-то...
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Аман от коври...
Докато играем с ФАЛШИВА деветка, така ще е. Толкова да не става Фал за централен нападател, че няма и накъде повече.
@kakasia , какво други си очаквал да стане? Нима направиха нещо на Сити, като ги хванаха как заобикалят правилото за fairplay? Футболът отдавна не е спорт, а бизнес за милиарди. В бизнеса няма място за сантименти, там парите определят какво се случва. Затова си гледам само Български футбоол, защото тук поне клубовете са що-годе еднакво бедни, като изключим Лудогорец и Литекс. И може да е селски футбола, ама поне си е наш.
Браво!

Това, което е "безплатно", никой не може да го купи!
@81ls71 Горчиви сълзи ще роните с Илиянчо. Само това запомни ;)
@81ls71 какви 2 заплати, всичко му е платено.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Как ли? Никак! Хубчев прецака Мъри :D
Страшен зор за една резерва от Берое. Лесни много са го закъсали явно.... Поредният троянец пращаме в редиците от Подуяне. Да им е честит :D
@Serpicom , той е при нас за 3 месеца, няма зор. После ще си намери отбор в чужбина. Едва ли го искате само до края на първенството...
Начина, по който шефовете в Левски "молят" го вижда цяла България. Хубчев сега ще си получи един 800 хилки :D За да молиш и да говориш нормално, трябва да си преди всичко човек. Хазартни босове и хора с по 4 имена са далеч от това определение. Те не молят, те заповядват.
@HaJo , мургавите са по-евтини от Българите, при сходни спортно-технически качества.
С Черно Фередже, ааале :D
@upton , дали са им лиценз, защото са се споразумели с Хубчев за разсрочено изплащане на дълга, каквато опция имате и вие, според решението на съда в Лозана. Българските мафиоти много обичат да събират, умножават, но най-много обичат да делят на 1. За изваждане/плащане и дума не искат да чуят, та ако не са тия съдилища извън България, жална им майка на чужденците.
Тия кауни искаха да купят Берое и Ботев Вр, преди това... да им е честито на момИчетата от околовръстното.
  • 1