нали щеще да строиш Кочин Парк бе Джудже? Що избяга? Сигурно Тиквата те излъга за някоя поръчка и сега няма келепирец...
Мач, който нямаше взимане без Камбуров.... направо не мога да повярвам каква разлика прави този Мохикан на Българския футбол, на 40 години. На възраст, на която редица Британски величия вече са се пропили, Камбуров продължава да преподава футбол в България. На отборите вече трябва да им събират входна такса, когато се изправят срещу Камбуров. Жив и здрав да си, Марто! Другото ... то се знае!
1.5 години.... смятай колко вярват в теб. От ПСЖ те разкараха, та в Челси ли ще успееш.
всички идете, ама накуп, няма всеки ден да ви се правят спасителни операции. Групово под лавината и да се приключва с човешкаата глупост.
O, o, Домус Ага, доволен си, значи си завлачил едни мЕлЕони... Жив и здрав да си, ти си знаеш...
видяла жабата, че подковават коня, та взела и тя вдигнала крак... рядко щастие си Божка, който хвърля камък по теб само ще се оцапа. Жив и здрав да си. Дано разбереш от коя страна се рита топката, докато приключиш кариерата си.
Херо, хайде малко по-сериозно. Защо за 90 мин имахме 4 удара, 2 от които точни и над 57 центрирания. Кой ни попречи да търсим гола с удари от разстояние, ами обикаляхме около отбора на Монтана, като гладна лисица около курник. Стига с тия малоумни изказвания, ставаме смешни.
Сменихте съдията по искане на Боклука, сега скочихте да го защитавате. Що не излязохте с позиция, като Говньо влезе при съдиите на мача Берое - Локо Пд? Тогава някак си беше нормално, нямаше самосезиране. Страшни боклуци сте. Стойне, Стойне, дано имаш топки да ни дойдеш на гости...
И ние се надяваме, да изпаднете час по-скоро... и да се заемете с присъщата ви работа, като хора, чийто отбор се намира на околовръстното на София.
Жалко, исках да го видя как прилага идеите си в клуб с бюджет и качествени играчи. Той изповядва философия за богати клубове, с добри изпълнители. Вероятно ще спаси Етър от изпадане, дори ще ги стабилизира в средата на класирането, но ми се ще да видя как ще се справи в ЦСКА-София или Лудогорец. Там където напрежението е голямо, играчи също не липсват. Все пак му желая успех, работи всеотдайно до последния ден, къде му се получаваше, къде не толкова, не беше лесно да годни ЛЕ със свободни трансфери, но беше на ръба да го направи. Едно е сигурно, че ще работи със сърце и душа за Етър. Успех, Томаш, късмет Боляри :)
Няма се плашиш Чичо Гошо, с Краев отпред ще продължаваме да жънем страхотни резултати и в група С, ама ти си го дръж де, нищо че той не знае кой крак му е ляв, кой десен и в коя посока трябва да тича.
И какъв е смисълът да го печелим това оставане в група Б? Да може пак да берем срам... мястото ни в момента е между групи C и D, да си ритаме с Андора, Малта, Фариорските, Азербайджан.... Да трупаме победи, самочувствие, младите да "израстват". След като стигнахме до там, Финландците да са по-силни от нас, значи трябва да си оправим кочината, преди да искаме да се мерим с тях, поне.
Ако някой от тия момчета, защото не мога да ги нарека мъже, имат малко останал морал и съвест, трябва да отказват всяка следваща повиквателна за Националния отбор и да заявят в ефир, че не са достойни да представят България. Дедо Галин и Чичо Гошо, заедно с Краев и звездната ни защита, най-добре да се преквалифицират във Football Manager специалисти, там поне може да си save-ат всеки мач и го играят, докато им се получи.
Чичо Гошо, чичо Гошо, обличай шубичката, хващай първия автобус за Разград и отивай да целуваш каквото решиш на Домус Ага. Да те върне начело на Лудогорец, да ги направиш пак шампиони и да не те мъчат с Националния, който има нужда от треньор, а не от лаладжия.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
за 3 сезона в Берое, нито една повиквателна. Що кацна в числото и вече "Национал" и после в националния не се редил състава отвън.... ай сиктир.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Шок! Сензация! Катарски инвестиционен фонд става генерален спонсор на Левски!
@Rado67 , не знам виждал ли си марула някъде другаде освен нарязана в чинията си за салата, но те цъфтят и отделят семена :D Така че... внимавай какво си пожелаваш.
трябваше да има червен картно, но нямаше кой да го вдигне!
Пишете глупости, пишете, да се намирате на писане. Берое излиза за първа от 4 поредни победи. После ще говорим кой мач няма значение за крайното класиране ;)
@CTEoloAH , a няма как... не бъди толкова сигурен ;)
На калпавите говеда рогата им пречат...
В грешка си. Във Варна, Моряците спечилиха с 2:0, затова както и да завърши следващия мач за двата отбора ,Берое остава в топ 6.
В тази държава ако не друго, поне има #Кой...
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
защо не ви работи Diemaxtra портала??? Колко трябва да сте смотани?
Порното не трябва ли да се излъчва след полунощ?
Нека мучането да започне "сега" :D
Успех, Банда! Имаше повече добри мачове, отколкото посредствени при нас. Късмет...!
  • 1