Още един футболист от Бундеслигата определено ще повиши класата на националния ни отбор!
Тези манекенчета и чалгарчета нямат повече място в националния отбор на България. Те не знаят какво означава чест и достойнство. Абсолютни безродници и майкопродавци - да ходят в Анадола!
Да се маха от пропадналата Испания и да идва в Левски!
Мъри Стоилов за пореден път доказва, че е голям - не робува на имена и връзки и не цепи басмата на никого. Жалко, че не предприе този ход с Михайлов преди мачовете в Европа, защото тогава Левски най-вероятно би влязъл в мачовете с Партизан без допуснат гол. Н. Михайлов носи вина не само за двата гола на Хамрун, но и за изравнителния на ПАОК в Гърция. Гледайки снощния мач срещу Ботев Враца и показаното от Левски, съм сигурен, че този сезон ще сме шампиони и че догодина Левски ще е в групите на някой от европейските турнири, дано в тези на ШЛ.
Абсолютно обективно написана статия, с уточнението, че не само Касай, но и най-вече БФС има вина за това, че престъпниците от УЕФА се подиграват с нашите отбори!
@REDscout Комунистическите отрепки от УЕФА са най-голямата мафия! Нямат никакви мотиви в решението си понеже знаят, че са се наакали здравата и че молбата на Левски е абсолютно основателна.
Жалки и долни престъпници! УЕФА е абсолютна МАФИЯ!
Абсолютно обективно написана статия! Особено след световното през 1994 г. българският национален отбор, както и клубните ни отбори са многократно ощетявани от некадърни и продажни съдии, най-вече от Франция и Италия. Докога некадърниците от БФС ще стоят със скръстени ръце и ще позволяват мафията УЕФА да се гаври с нас???
А може ли някой да посочи мач на български отбор /клубен или националния/ след 1994 г., ръководен от френски съдия, в който мач да не сме били заклани??? По същия начин срещу нашите отбори свирят и италианските съдии. Явно такива са разпоредбите на мафията УЕФА. Жалка и тъжна картинка са тези евроджендъри. А в следващия мач на Динамо Загреб срещу Бодьо/Глимт ще лъсне истината, че са слаб отбор, добутан несправедливо до плейофите.
"В отбора трябва да се викат само футболисти с игрова практика и във форма". Т. е. за да се окомплектова състава, ще трябва да се викат футболисти с игрова практика и във форма от Втора лига, защото в елита и в чужбина почти не играят българи, някои ще са контузени, не във форма и т. н.
Радикална промяна би била налице, ако БФС задължи клубовете от елита да играят с минимум 6 български футболисти във всеки мач, но не им стиска да го направят, защото са продажници. Това, за което говори Гонзо, е прах в очите на наивниците и нищо няма да се промени. Какви играещи и във форма футболисти ще бъдат викани, след като в елитните ни отбори почти не играят българи, а от играещите в чужбина почти всички са твърди пейки?!?
Откровено казано по-слаб и безидеен отбор на Лудогорец, от стъпването му на евро сцената досега, не съм виждал. Пълна лудост е да смениш треньора, който класира отбора в групите на ШЛ и го направи шампион на страната, и сега ръководството на Лудогорец ще трябва да сърба попарата, която само си е надробило. Лично аз съм убеден, че с Херо Лудогорец ще види шампионска титла само през крив макарон. Казвам го с болка, като любител на българския футбол.