Напълно заслужена победа за Лудогорец, макар и много измъчена и постигната в последните секунди. Пожелавам успех срещу датчаните в последния мач и класиране за елиминациите!
Сърбите да се радват, че като по чудо измъкнаха равенства в двата си мача срещу нас, защото иначе щяха да видят европейско през крив макарон.
ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!
Браво за думите на Ицо. Успех на Илиев и момчетата и ОСТАВКА на некадърниците от БФС!
Определено добро представяне в двата мача, но е твърде рано да се правят каквито и да било изводи. Да не забравяме, че и при Кръстаич започнахме с три победи и равенство, а след това отборът тръгна назад. Според мен в двата мача Илиев сбърка с пускането на Наумов на вратата, защото три от четирите гола, които допуснахме са вратарски. Алекс Петков също не се представи на нужното ниво, като си вкара нелеп автогол срещу Унгария в последните секунди, а срещу Сърбия си изпусна човека при изравнителния гол. За мен петимата титуляри в защита трябва да са Митов, Попов, П. Христов, Антов и Недялков. Дано Илиев види и коригира състава и слабостите ни за следващите мачове и най-после тръгнем нагоре. Аз лично съм оптимист и пожелавам от сърце успех на отбора. И най-важното: ОСТАВКА НА РЪКОВОСТВОТО НА БФС!!!
ДемоНОкратите са по-големи комунисти и от самите комунисти. ОСТАВКА!
Т. нар. демоНОкрати се оказаха по-големи диктатори и тирани от самите комунисти. ОСТАВКА!
@XOTAHCA_GGBG Нищо подобно. България трябва час по-скоро да излезе от съюз с изконните си душмани от Запада и да се върне към традиционните си православни ценности, ако иска да оцелее и просъществува. "Има Православие в България, има български народ, няма Православие - няма и български народ" /митрополит Климент Търновски - Васил Друмев/.
Именно такава е била целта на антибългарския футболен съюз - да няма мач изобщо. Иначе щеше да бъде заявен стадионът в Разград. Тези безродници са готови на всичко, само временно да отърват кожата, но няма да им се размине. Иначе очакванията са от УЕФА да ни накажат със служебна загуба, солидна глоба за съюза на алкохолиците /която естествено няма да бъде платена от техните джобове/, както и да не домакинстваме няколко мача. Вината за всичко това естествено ще бъде хвърлена върху община Пловдив и строителя, а Преславски отново ще излезе чист като момина сълза. Жалка и тъжна картинка!
Поляците да си гледат работата, мач няма да има!
Браво, антибългарският футболен съюз вече е закрит. Наред е олигархичното противонародно събрание!
Да живее България!
ОСТАВКА, безродници и майкопродавци!
@elfilki68 Няма как да му се даде български паспорт на Пьотровски, защото той вече игра за Полша. Иначе безспорно е класен футболист и един от немногото добри чужденци в нашето първенство.
Отличен мач на Лудогорец! Недялков и Пьотровски бяха над всички и направиха разликата. Пожелавам им успех в оставащите два мача и класиране за елиминациите.
Няма такава наглост! Оставка на безродниците и майкопродавците от БФС!!!
Няма такива безродници и майкопродавци. А мафията УЕФА им съучаства. Долу престъпниците от БФС!!!
Похвално е, че са повикани Филип Кръстев и Светослав Ковачев, но за мен е необяснимо защо отново не се викат Кристиян Малинов, Георги Костадинов и Силвестър Джаспър, които са титуляри в отборите си в Белгия, Кипър и Португалия. Лично аз бих повикал и Едисон Йорданов от белгийския Вестерло, както и Петко Христов, който беше контузен, но вече е възстановен, влиза в групата на Специя и ще се върне в игра /все пак до мачовете има още две седмици/. Божидар Краев също според мен има място в отбора, явно е в добра форма и би могъл да помогне.
Малко спорно, но интересно, че никой от футболистите на Етър нямаше претенции за задържане.
Голът е наистина страхотен. За съжаление рядко се виждат такива по нашите терени. Иначе засада категорично имаше.
Илиан Илиев не е лош треньор, със сигурност е по-добър от Кръстаич. Но изобщо не съм убеден ,че е подходящ за национален селекционер, предвид липсата на значими успехи. Истината е, че докато некадърното ръководство на БФС не бъде изметено, нищо добро не очаква българския футбол. Въпреки всичко пожелава от сърце успех на Илиев и националния отбор!
Браво на Десподов! Безспорно най-добрият ни футболист в момента, заедно с Недялков, Груев и проектонационала Нюрнбергер.
@CelestialEagle Не е лошо да оставиш пръсването от смях за следващия четвъртък, когато Фенербахче отново ще ви покаже къде ви е мястото, като ви напълни кошницата с поне 4-5 гола. За какво ви е тази школа, след като разчитате само на някакви измислени чужденци, които видяхме какво представляват в Дания? И точно вие имате най-малкото право да говорите, защото без бутането от съдиите на БФС сте за никъде. Но бъдете сигурни, чу този сезон и те няма да ви помогнат.
А между другото преди мача с Албания Кръстаич каза буквално следното, което никой не преведе и отбеляза: "Изглежда, че членството на България в ЕС е голям проблем". И човекът е напълно прав, въпреки че не става за нац. селекционер.
Оправдания, оправдания, оправдания... Всички са виновни за всичко, но не и ръководителите на БФС. Сигурно и за липсата на каквато и да било стратегия за развитието на българския футбол и за подпирането от съдиите на един отбор, който след това става за срам в Европа, падайки със седем гола без нито един българин в състава си, пак са виновни държавата и клубовете?! Истината е, че колкото по-бързо това некадърно и продажно управление на футболния съюз бъде изметено, толкова по-бързо българският футбол ще излезе от реанимацията.
Факт е, че българското първенство е в средата на класацията и по отношение на чужденците, и по отношение на възрастта и по отношение на качеството, като цяло. Лошото е, че другарите от БФС не налагат правила за използване на повече български футболисти, а и политиката на повечето клубове е такава. Но въпреки всичко съм убеден, че с един добър, опитен и грамотен треньор, като Мъри, Херо, Хубчев или Любо Пенев може да бъде изграден стабилен средноевропейски отбор. Експериментите с недоразумения като Кръстаич просто трябва да спрат.
@WhatTheHell Напротив, от голямо значение е треньорът. При Хубчев и Л. Пенев с горе-долу същия материал резултатите бяха значително по-добри.
Твърдо Мъри Стоилов!
@Romanisto Това нали не означава, че тези безродници и майкопродавци трябва да управляват БФС пожизнено, понеже нямало кой друг?
Изпуснах също един в Шотландия /Митов/ и двама в Русия /Ковачев и Стаматов/, т. е. имаме поне 20 футболисти, които играят в повече от прилични средноевпорейски отбори.
За ръководството на БФС е ясно, че трябва да бъде изгонено час по-скоро /доброволно или чрез избори няма да стане!/. За мен единствено Мъри, Херо, Хубчев и Любо Пенев могат да направят от нищо нещо с тези футболисти, но ми се струва, че никой от тях няма да стане, а очите на наивниците ще бъдат отново замазани с някой послушко, като Ал. Димитров. Иначе съм убеден, че дори и при сегашното положение, ако някой от споменатите поеме отбора, може да изгради един средноевропейски състав, имайки предвид, че все пак имаме един футболист в Бундеслигата /Фабиан Нюрнбергер/, един в Португалия /Джаспър/, двама в Белгия /Малинов и Йорданов/, двама в Гърция /Десподов и Илиев/, един в Турция /Минчев/, един в Дания /Велков/, един в САЩ /Ф. Кръстев/, двама в Израел /Стоянов и Гълъбов/, един в Полша /Петков/, един в Унгария /Чорбаджийски/, един в Чемпиъншип /Груев/, един във Втора Бундеслига /Петков/ и трима в Серия Б /Антов, Христов и Д. Кръстев/ и останалите от Ефбет лига. Т. е. определено имаме футболисти за създаване на боеспособен отбор от средноевропейско ниво, но такъв може да изгради само добър, грамотен и опитен български треньор, като посочените по-горе.
  • 1