Умерен оптимист съм, че Илиев ще го постигне. Пожелавам успех на него и момчетата!
Отборът определено седи значително по-добре отколкото при Кръстаич, но на Илиев ще му трябват поне 1-2 години, за да изгради наистина боеспособен тим с облик, както беше при Хубчев. От тези приятелски мачове изобщо не могат да се правят изводи, защото в тях не се играе напълно концентрирано, експериментира се със състав, тактика, схеми, правят се много смени и т.н. Реалното ниво ще се види наесен в официалните мачове. Ако Недялков, Доминик Янков, Фабиан Нюрнбергер, Божидар Краев, Силвестър Джаспър и някой други са в състава, нивото ще се вдигне значително. Лично аз съм умерен оптимист, винаги ще подкрепям националния отбор и пожелавам от сърце успех на Илиев и момчетата!
Отборът определено седи значително по-добре отколкото при Кръстаич, но на Илиев ще му трябват поне 1-2 години, за да изгради наистина боеспособен отбор с облик, както беше при Хубчев. От тези приятелски мачове изобщо не могат да се правят изводи, защото в тях не се играе напълно концентрирано, експериментира се със състав, тактика, схеми и т.н. Реалното ниво ще се види наесен в официалните мачове. Лично аз съм умерен оптимист, винаги ще подкрепям националния отбор и пожелавам от сърце успех на Илиев и момчетата!
Страхотно представяне на ПАОК и Десподов. Успех в жребия!
Ще бъде "прозрачно и по правилата", колкото и изборите за парламент и президент. Реалист съм, че нищо в БФС няма да се промени чрез конгрес, както и в държавата чрез избори.
@ivangalata Този "спънат кон" е твърд титуляр в АПОЕЛ, играе на много добро ниво и вероятно ще стане шампион на Кипър. Т. е. или не разбираш от футбол, или си пристрастен.
Общо взето това са футболистите в най-добра форма към момента. За мен в състава за Лигата на нациите задължително трябва да бъдат и Фабиан Нюрнбергер, Силвестър Джаспър, Доминик Янков, Божидар Краев и Антон Недялков.
Ще е много жалко, ако бъде изпуснат и заиграе за Нигерия. Илиян Илиев трябва задължително да го повика за приятелските мачове през март, като за мен, предвид доброто му представяне в Портимонензе, Джаспър трябва да е титуляр в националния отбор.
За съжаление трайните негативни последствия от експерименталките тепърва ще се проявяват и то предимно при млади хора.
Следващият път да излязат не с 11, а с 22-ма чужденци и нещата ще си дойдат на място. Най-изкуственият и смешен отбор в Европа, заедно с Шериф Тираспол. Когато остранят отбор като Бетис с местни футболисти от своята школа, както го направи Динамо Загреб, нека ми се обадят.
https://telegraph.bg/zdrave/novini/spored-prouchvane-covid-vaksinite-sa-uvelichili-syrdechnite-kryvnite-i-nevrologichnite-zaboliavaniia.-izsledvaneto-e-zasegnalo-trite-osnovni-preparata-405362
Бог да го прости! Експерименталките, които мнозинството си наблъскаха, особено в Западна Европа, тепърва ще дават своя негативен резултат, за съжаление.
Успех на Черно море и дано станат шампиони тази година!
Бог да го прости!
Избегнахме трите най-добри отбора - Швеция, Румъния и Словакия, така че групата е напълно приемлива. Ако нашите покажат нивото от двата мача със Сърбия и домакинството срещу Унгария, съм убеден, че ще сме първи в групата. Пожелавам от сърце успех!
@LittleThief В последния мач бихме Кипър с 2:0, направихме равенство 0:0 с Люксембург като гости и отнесохме Гибралтар с 5:1. Така че айде малко по-оптимистично :)
Само напред и нагоре и скоро в Ман Сити. Нека и останалите ни национали се учат от трудолюбието и упоритостта на Груев и скоро да имаме силен национален отбор.
Честито освобождение на София от османско иго на всички истински българи! Да живее България и братска Русия!
Войната срещу Източната Църква: https://www.pravoslavieto.com/docs/vojnata_sreshtu_iztochnata_tsarkva.htm
@194andkOsam Айде, феса и в Анадола, османски робе!
@194andkOsam Да, Раковки, Левски, Ботев и останалите революционери са били масони и агенти на запада, борещи се за "чиста и свята република" и наричащи православните християни "скотове". Ако за теб западната пропаганда е "истинска история", за мен не е. Щом поставяш царска Русия /която отново любимият ти запад направи всичко възможно да унищожи/ и СССР под общ знаменател, ясно е колко си зомбиран. Дай Боже някога да прогледнеш за Истината!
Всички русофоби=българофоби да си сложат по един фес и да ходят в Анадола. Там ви е мястото, вие сте още под османско робство, което е било поддържано и финансирано от другарите ви от САЩ и западна Европа. Жалки и долни неблагодарници!
Кошмар е, че е решил да се бие на страната на укрофашистите и агресорите. А относно "своя идеал за свобода", или е бил крайно наивен, или добре платен, а може би и двете. Бог да го прости, а останалите да вразуми!
Браво, добър жребий! Пожелавам успех и класиране на осминафиналите.
Браво на Лудогорец и успех в жребия!
Няма Левски, няма ЦСКА, има само Лудогорец! Честито и успех напролет!
Напълно заслужена победа за Лудогорец, макар и много измъчена и постигната в последните секунди. Пожелавам успех срещу датчаните в последния мач и класиране за елиминациите!
Сърбите да се радват, че като по чудо измъкнаха равенства в двата си мача срещу нас, защото иначе щяха да видят европейско през крив макарон.
ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!
Браво за думите на Ицо. Успех на Илиев и момчетата и ОСТАВКА на некадърниците от БФС!
  • 1