Местният бивш претендент Лиъм Уилсън (14-3, 8 нокаута) дебютира в лека категория (61,2 кг) с победа с нокаут над сънародника си Юсеф Диб (21-2, 11 нокаута). Битката бе част от шоуто снощи във Улонгонг, Австралия.  Уилсън се опита да се наложи с бой, докато Диб разчиташе на чист бокс. Подценяваният Юсеф явно се страхуваше от ударната мощ на съперника си: той изглеждаше скован, не можеше да се реши да пусне юмруците си, предимно обикаляше ринга и просто опитваше да отвръща.

В 3-ия рунд Уилсън счупи носа на противника си и той най-накрая започна да атакува. Диб нанесе няколко крошета, но фаворитът все пак изпревари със страхотен ъперкът, неприятно ляво кроше в тялото и десен прав.

Петият рунд бе за Диб, който контраатакуваше много солидно, разбивайки лицето на Уилсън.  Уилсън не се предаде, намера уязвимостта на противника си с тежките леви крошета в тялото. В 8-ия рунд Диб се увлеча в атака и пропуска много тежко ляво кроше. Преди да успее да се възстанови, той пропусна още едно. Беше твърде късно да се възстанови. йУилсън изстреля още няколко боми. Диб падна и очаквано не можа да се изправи на крака след това.