Пинтия . Прибра си я.
Следователно би трябвало да не отнема.
Ако двамата с Джоко , оцелеят и се срещнат в Рим , ще се види кой на какво ниво е за подстъпите на РГ.
Има ли смисъл да се крие причината , или е рак на белия дроб или първична белодробна хипертония. Ako е втората , едва ли ще се стигне до операция , освен трансплантация.
Какво очакваш , цветя и рози !
Болезнено му позната шега.
Единият тренер , не пусна като титуляри , тези , които по-късно компенсираха мача. Другият , извади тези , които му дърпаха мача мача напред.
Родригоооо
24 Май , се пише с главна буква ! Абе гадняри сте.
Много тежка програма още в началото. Американецът бил Фучович , това не е шега. Втори кръг със Шварцман. Напират лоши спомени преди време от Истанбул.
Не искаме пеперудки , още повече кандидат пенсионери. Бензема е поне два - три пъти по-полезен от португалеца в момента.
С една дума взима-дава.
Онзи отбор на делиорманци остана в миналото . Просто се разпадна с времето. С него се изпари и стила. Остана посредственост и налудничави мечти за ШЛ. Блажени са вярващите.
Трябват му мачове , които му отнемат.
Бройте му ШТ с тазгодишната , а може и ШЛ.
Почне ли с приказките , загубата е близко.
Знаете ли поговорката за алчния задник
Луд мач. Родригооо
Намери си майстор. Джоката , да не се кори. Фоки , е подкован много добре. По принцип е клейкортър , но и на други настилки се опитва да хапе и трябва да се внимава с него. Нашенецът показа стабилна игра по време на всички мачове и ще скочи напред в листата. Финала , щеше да го вземе.
Пладнешки разбойници.
Кратко изречение , което говори много за батака в нашенския футбол. Не , че останалото е наред.
Писал съм и пак , ще кажа , БФС и Съдийската колегия трябва да вземат мерки срещу грубия футбол. Ще живне националния и ще има друга визия. Сега когато излезат на терена , не им позволяват грубости и се чудят защо не могат да играят футбол.
не разбрахте ли , че тези суми не го вълнуват особено.
Грузинецът , удря здраво. Има спечелен турнир на клей в Hamburg.
Честно казано е твърде съмнително в каква форма ще се озове на РГ. При всеки голям напън преди турнира , може да възникне рецидив. Така се получи и при сегашната травма от която страда - сгъстен трафик с голямо натоварване , без достатъчно време за възстановяване - стрес фрактура на трето ребро.
В момента е най-великия , великолепни два гола с глава. Можеше да вкара и четвърти от удобна позиция , за което съжалява.
Трябва да се отбележи , че спечелването на финалния мастерс се случи , когато Гофен отстрани двамата големи и след това нашенецът го победи.
Ще откаже БГ паспорт , ако му предложат.
Напротив , рейтинга на мача се вдигна.
Вечни простотии.
  • 1