Име лошо няма! Има съдийски отбори, които си живуркат и убиват футбола в България!!
Този който е написал тази статия, не разбира от футбол!!!! Да се насочи към мотокросовете!!! Ботев Пловдив играят в момента най-красивата и привлекателна игра в "А" група!!! Всички други са ръгбисти Играта на отбора доставя удоволствие! Иска се повече късмет и съдии от чужбина!...................+ няколко нови попълнения предимно в защита!!!
Играта на Ботев е много красива. Няма бутане и блъскане. Няма такъв отбор в нашата А група! При нас блъскането вече е култ!!! Нарича се "агресия" и журналистите не пропускат да споменат тази думичка 20-30 пъти на мач!??? Бодичека важи само в хокея!!!......но при нас е норма във футбола!!! Хващане на ръце, фланелка..., навремето бяха позор за играча и повод за подигравки през целия мач!!! Треньора е добър, иска се нови играчи! ..........особено в защита!
А точка "з"??? Тя не казва ли: "Вън Десподов"?:)))
@q1990 Десподов и без това си беше постлал отдавна за червен картон! Много гнусно съдийство! Изглежда ще е така до края?! Подпомаганите отбори нямат право на грешка!! Съдийството до края ще бъде УЖАСНО!!!
Тодор Неделев е бивш футболист на Ботев Пловдив. Ти кой си? Смешник? Хуморист? Ограмоти се господине!:))) Съществителните собствени имена се изписват с главна буква в началото!!! Разрешено е само имената на смешниците да се изписват примерно така: емо! НО!!! По правило дори за магаре се пише Марко!!!!
Защо да подава оставка??? Не си е избирал играчите и прави каквото може!!!
Имаше картон за симулация! А дузпа имаше в края на мача за Ботев!
Много добре!!!
Момчето не е виновно! Мениджъра е за ........ И "дългия" предпочете там, ама сега като видра си хапе камбанките!:)))
Дежурната дузпа лефскарка!:) :))))))))))))))))))) Смях, смях......................
Отлични новини за българския футбол!
Браво:)
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Французи, французи..........това ли вика публиката, че не чувам добре?:)
@БУЛТРАС 1912 Той е фатално заразен от синдрома лефскарикус съдийкус!!!! А иначе нормалните и здрави варненци не са такива!!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Не усещате ли, че сте жалки? Няма ли възрастни началници които да ви следят работата???? Погледмето колко цинизми е написал под мен някой си дрелик!!!!!!!! А на мен ми забранявате да напиша, че и лефски и цска са най гнусните отбори в българия и подобни гнусотии се случват само на тях!!!! ПОЗОР СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА!!!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Гледали сме много подлост от лефски и цска .......през годините!
Такъв позор могът да сътворят само софийски отбори и то от "висока" класа като чорбеви и лефски!!!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@Fori Как да му светят очичките, като от НАЙ-ДРЕВНИЯ ГРАД В ЕВРОПА-ПЛОВДИВ, отива в разград???? ХААААААААА, ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
Тошко много не се впечатлява. Виждал е селяния в Белозем и Резниград, виждал е и лукс в Майнц. Важно е сърцето! А то е за винаги в ПЛОВДИВ!!!
Мисля, че е било точно така! Тодор да не се прави на хампи! И аз да съм бих си гледал интереса и 40к не са 20к!!!!! Не бива да виним никого! .............но и не бива да се оправдаваме с другият!!!!!! Тошо много добре е знаел, че в Ботев няма да му дадат такива пари, а той само да тренира........................ Те и ония няма да го търпят дълго!!!! ТОВА НЕ Е БОТЕВ ПЛОВДИВ, КЪДЕТО ВСЯКО КАМЪЧЕ МУ ПОМАГАШЕ!!!
@ms_marinov ИМЕННО!!!! Всеки ден!!! И особено статии за коментатора на мача, който беше мнооого радостен от попадението!!!!
Всички отбори играещи с ЦСКА трябва да постъпват както тях!!! Никакво връщане на топката. Докато официално, ръководството и двамата играча извършили моралното престъпление към футбола не се извинят пред цяла България. До тогава, на всеки терен щом тези псевдо играчи пипнат топката, МОЩНО УУУУУУУУУ!!!!!!
Това не е много добре за българския футбол!!! Съдиите се преориентираха и в момента подкрепят червените както в далечното минало и близо до подкрепата на вечния паразит Лефски!!!
Ако искаме да има футбол, не трябва да има Лефски, ЦСКА, Лудогорец!!!..........или поне да не са в този им съдийски вид!!!!
Според мен причината е, че им дадоха съдийска аванта срещу Ботев пд!!! ..........Иначе щяха да са още ......................
  • 1