Много са мераклиите, само дано да не е Барбутов!!!!!! Алчен и продажен!
Това не е новина!!!! Това е смешка!!! .... как са преговорите за еврото? В застой ли са? Хаааааа хаааа
Беше ми много симпатичен, но от известно време взе много да приказва и мърмори! Все нещо му пречи? Ако не се озапти само ще губи.
Ботев и лефски ще се оправят, ама локу са в хендека!
@Romanisto 100 пъти по-добре!!!
Браво!!! Най- после нещо хубаво за българския футбол!!!! Не всичко е пари, а футболът не е в София та там да има 10 отбора!!!
Отлично изказване!! Даже и той да го е предложил, няма значение! Важното е повече отбори, повече дублиращи и повече футбол!!!
Този поне има опит. Ако дойде някой друг, Барбуков, Петраков, Иванов.........тепърва ще почне с "промените"!:)) Всички за които съм чувал са нискообразовани!!!
Пускам казанчето и звукът на стичащата се вода, някак тържествено звучи в моите уши.....Барбукоф, барбукоф............Има някаква връзка със загадъчното, сякаш Всевишния ми нашепва и показва правилния ход към победата!!!
А в Бангладеш как е положението?? Пишат ли за нашия колос и претендент за шеф???:)
А в САЩ, как е положението???:))) Тия дни и чешмата да пусна, все за него говорят!:))))))) ............и на мен да ми дадат някой лев, мога и поема да напиша дори за Барбуков!!!
"Човек отказал да играе за националния отбор, няма моралното право да говори дори за българския футбол, камо ли да се кандидатира дори за чистач в БФС!! " Още ехтят неговите думи в главата ми!!!! Даже имаше наглостта да добави, нещо от рода, че след време ще го търсим да ни оправи!! Не всичко става с пари!!! Иска се образование и ум!!! Има поговорки при всички народи, предал ли си веднъж някого то никой не ти вярва повече!!
@Romanisto Барбуков и всеки който е отказъл да играе с българския лъв на гърдите не трябва да има власт, той ще продаде Родината, майка си, вуйна си и тъща си!!!
"Предложението е родният елит да се върне във формат с 16 отбора, без да има изпадащ тим след края на кампанията, съобщава NOVA. Предложение, което не среща подкрепа от футболната общественост, тъй като сегашният формат е успешен."
Как да не среща подкрепа??? Нито е незаконно нито пречи на някого!!!! Предложението се прави в името на подобряване условията и повече отбори, повече млади надежди в Б група, повеже живот и радост на трибуните!!!! Няма абсолютно нищо лошо в тази идея и не засяга никого!!!...........освен само злоба и завист, стремеж да правиш гадости!!!
Човек отказал да играе за националния отбор, няма моралното право да говори дори за българския футбол, камо ли да се кандидатира дори за чистач в БФС!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Отлична новина!!! Дано утре вземат решение за 16, а в Б група 20 или две Б групи!!
Уефа не може да нанася никакви удари!!! Това е инсинуация!!!! България търси начини да възвърне добрия футбол!!! чл. 51 казва, че това е нормално и възможно!!!! Как е възможно да ти забранят да увеличиш броя на отборите в а и б група???? Обяснете?:))))))))))) Утре може и армията да кажат колко да е!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@Romanisto "Фактът, че гонг пише платени статии през 15 минути за това как не бива да се променя първенстовото говори, че то трябва да бъде променено!"
НАПЪЛНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ!!! ЧЛ 51. КАЗВА, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗВЪРШИ ПРОМЯНА, А НЯКОЙ ИСКА ДА НИ ВТЪЛПИ ОБРАТНОТО!!! ЛОШО НЯМА, НАРУШЕНИЯ НЯМА, ПРОМЕНИТЕ СЕ ПРАВЯТ В ПОЛЗА НА ФУТБОЛА!!! ЩЕ БЪДАТ СЪЗДАДЕНИ И ДУБЛИРАЩИ ОТБОРИ(МЛАДЕЖИ) В Б ГРУПА!!! ТОВА Е ПРЕКРАСНО!!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@Peisli Е И? Това нищо не доказва! Сложен казус, но без свидетели няма да стане!!!
С агресия само до контузии!!! Ще победи по-подготвения, по-добрия отбор!!!!
Що пари изядохте при социализма???? Тях кога ще връщате!!! Особено за заплати на съдиите!!!
Може би само във Враца нямаха късмет с публиката, но и това не е умишлено, просто късмет!
Абсолютно нищо не променя това, че срещите няма да се играят по едно и също време тази година!!! Просто някои отбори щяха да почиват повече от другите. Директен мач!!! Не може да се уговаря или да зависи от друг мач!!! Просто трябва да биеш, а не да говориш!!
НЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ СРАВНЕНИЕ, ЗАЩОТО ТОГАВА БОТЕВ ПЛОВДИВ ИМ ПОМОГНАХА И РЕАЛНО ПОДАРИХА ВТОРОТО МЯСТО, ПОБЕЖДАВАЙКИ СЛАВИЯ, СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕТО НА МАЧОВЕТЕ НА ЛОКО ПЛОВДИВ СЪС ЗАГУБА ОТ ЛОКО СОФИЯ ПРЕДНИЯ ДЕН С 1:0.
  • 1