Какво всъщност означава думата яничар? Забравих, а един приятел се интересува и ме попита.....
ЗАГЛАВИЕТО!!!:))
БРАВО КАНАРИ!
В момента, ЦСКА в лицето на Стойчо, са по-нахални, по-нагли дори и от Лефски!!!! Колкото повече наближава края на сезона толкова повече ще ги бутат и двата тумора, до пълната "победа"!!!
Отлично!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
.....................ееее, заглавието ме подведе!:))))))))))))
Браво на Локото!!! Мачкайте момчета!:))))))))
Очаквано! Няма по -прост от Барбуков!! Загуби за миг всичко!!! От тук нататък резила му ще е голям! Просто се самоунищожи от алчност и наглост!
Веселяци!:)))
Ако е нашарен в жълто и синьо, това ще бъде ли "шокиращо поведение"?......или за нашите хора всичко е позволено?
КМЕТА СИ ПАЗИ ТОПЛОТО КМЕТСКО МЕСТЕНЦЕ ПО ТОЗИ НАЧИН.................ДРУГИТЕ ХОРА ПОСТЪПВАТ ПО ДРУГИ НАЧИНИ.
ДОБРА НОВИНА.
"Ливърпул е на пол позишън за подписа на талант"...........ТОВА КАКВО ОЗНАЧАВА НА БЪЛГАРСКИ?
ХАААААААААААААААААА ОТКЪДЕ ВИ НАМИРАТ ТАКИВА???
ВСЕКИ КОЙТО Е ГЛЕДАЛ МАЧА БИ ТРЯБВАЛО ДА Е ВЪЗХИТЕН ОТ ИГРАТА НА БОТЕВ......и чак после да коментира дузпите! ИГРАХА КАТО РАВЕН С РАВЕН, ДАЖЕ ТЕХНИЧЕСКИ И ФИЗИЧЕСКИ БЯХА ПО-ДОБРИЯ ОТБОР!
МОМЧЕТО Е ТВЪРДЕ МЛАДО ЗА ДА ГО НОСИШ НА РЪЦЕ. ИМА ХЛЯБ В НЕГО, НО СЕ ИСКА ТЪРПЕНИЕ И ДОБРИ ВЪЗПИТАТЕЛИ И ТРЕНЬОРИ!
Първо Брахими ще ги получава в Ботев Пловдив! В Пирин получаваше 2000! Второ разликата между Цонев и Брахами е огромна!!!
ЦЪРВУЛИ НЯМА ГАЙДА ИСКА? КАК МОЖЕ ДА СИ ИЗГОНЯТ ТРЕНЬОРА В ТАКЪВ МОМЕНТ??? ВМЕСТО НЕГРАМОТНИТЕ ФЕНОВЕ ДА СЪБЕРАТ ПАРИ ЗА ДА ОСТАНЕ, ТЕ................
ПРОСТОТИЯТА НЯМА ГРАНИЦИ!
НЕГРАМОТНОСТТА В БЪЛГАРИЯ стана масово явление!! ТРЯБВА ДА СИ УНИКАЛНО ПРОСТ ЧОВЕК, ЗА ДА СИ МИСЛИШ, ЧЕ ИМАШ ПРАВО НА ИЗБОР ПРИ СЪЗДАЛАТА СЕ СИТУАЦИЯ!!!!
Човек и чешмата да пусне, все за Лефски приказват! Повече го споменуват и от КОВИДа!!!!! Не разбрахте ли, че ако не са съдиите и "Б" група ще е мечта за този отбор!!! Посредствен отбор! Спрете да пълните новините с неща които не интересуват никого!!
@PS23 ТОГАВА ЧЕРНОДРЕШКОВЦИТЕ ни спасиха от 5-6 гола!!!!!.............ПОНЕ! ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ИМА ДАВА!!!
Фактите обаче са такива, че решенията на реферите бяха на път да опорочат пореден мач от efbet Лига, измествайки отново фокуса от играта на двата отбора." ФАКТИТЕ ТЕПЪРВА ЗАПОЧВАТ!!!!:)) ГОРКО НА ОТБОРА ИГРАЕЩ С ЛЕФСКИ!!! Съдийските помощи към Лудогорец, Славия и най-вече към ЦСКА, ще са като детски игри!!! ...........ще ги добутат до тройката!!! НИЩО, ЧЕ ПОСЛЕ В ЕВРОПА ЩЕ НИ СЕ С,ЕЯТ И ЩЕ БЕРЕМ СРАМ, СРААМ!!! ВАЖНОТО ДА СМЕ ...........ЛЕФСКИ!!!
Давидоф нали е под ръка?....има и други!:)
Докато чорбаджията им пуска мача по платени канали, тоест е безкрайно алчен, то прокоба ще тегне над този отбор!!! Докато на тях и на ЦСКА им свирят Давидофци и ги бутат в БЪЛГАРИЯ, бял ден няма да видят в чужбина! Ако навремето хората викаха и подкрепяха всички отбори играещи с Лефски в чужбина, включително и турски, поради варварската и постоянна свирка за тях в Бъ;гария, то вече хората започнаха да правят това и срещу другите връзкари!!!! Хората изпитват удоволствие, когато съдбата наказва авантаджиите! ХОРАТА СИ КАЗВАТ, А СЕГА ПАК ХВАЛЕТЕ ДАВИДОВ, ПАСТИ, СВАТБИ, ЖЕЛЕЗА, КАБАЦИ! ПРОКОБАТА ЩЕ ТЕГНЕ ДОКАТО АВАНТАДЖИИТЕ И ПИНТИИТЕ НЕ СЕ ВРАЗУМЯТ!!!
Ще търсят пак Давидов, ама не става всеки път!!!! Докато има Давидовци, Зоря ще ги бие където ги хване!!.........пък и не само Зоря!!!! Лошото е, че на хоризонта са и другите готованци- йефски!!!! Трябва да ги добутат до купата!!! Ама, че после и Моря ще ги бие е без значение!!!!:)))
Чакаме с нетърпение и Бербатов да се прояви!!! Сигурно е подготвил награди за момичетата!!! Няма как!!!! Прословутата му щедрост е всеизвестна навсякъде по света!!!
Неделев: Не знам как се правят тези линии на ВАР.................................................С ПАРИ ТОШЕ!!! ИМАШЕ ЗА ДАВИДОВ ИМА И ЗА ТОЗИ!!!! ВСИЧКО СТАВА С ПАРИ!!! НИКОЙ НЯМА ДА ТИ ЧЕРТАЕ.......БАДЕВА!!!:)
Добре е, че и те имат наши хора като Давидов!!! ......:)
Няма го Давидов.:)
Докато им помагат зверски съдиите, цска и лудогорец няма да видят точка в Европа!!! СЪДБА!!! На другите софийски недоразумения, лефски и ............. И ГОСПОД НЕ МОЖЕ ДА ИМ ПОМОГНЕ!!!!!!!!
  • 1