Отлично канари!!:)
Браво канари!:)
Изненадваща само за някой!:)))) Благодаря!!:)
На Велизарий вяра нямам! Струва ми се, че писмата и речите на Илиян се пишат от друг! Казано иначе "хвани единия удари другия"
Работният ден започва в 8 ч., следователно трябва да сте на работа. Елементарно е........
Аз също бях скептично настроен към него преди да дойде в БОТЕВ ПЛОВДИВ, но сега съм доволен! Момчето играе добре. Някак си се отпусна. Все едно до сега е бил в психическа болница!??? Нормално е "все пак играе в БОТЕВ ПЛОВДИВ", не на село..........:)))

Това последното го написах просто така, дано драскачи като казабланка се усетят, че изразът "все пак това е левски", на много места го възприемат като "все пак това е левски Голямо Бучино"....развесели ни човека!:)) Дано да разбере, че най-страшното и смешното е когато някой 85 годишен боксьор, вървящ към фалита............ си мисли, че може да нокаутира 25 годишен младеж.:)))
Наистина са най-мразените в България, но вече напират и други за приза!!! Славия, Локо пд, Лудогорец и най-вече в последно време-ЦСКА!!!!
Според мен наказанието трябва да е в десеторен размер!!! Ако са унищожили за 10 000лв. плащат или отработват заловените престъпници-100 000лв. Ако са потрошили за 100 000, в пандиза и работа докато изплатят 1 000 000лв.!!!! За отборите или наетата охрана, наказания, ако не са посочили поименно престъпниците!!!
@eddie С наши пари се строят и улици, тротоари, кенефи в градини и паркове,............. Защо да не се строят спортни зали и стадиони?
Браво.
Браво на нашите момичета!
867% чиста дузпа!!! Задържане с две ръце и подсигуряване с левият крак!
5мин. 18 сек. Вижда се ясно как защитникът задържа с две ръце нападателя и за по сигурно му подлага крак в коляното! 867% дузпа!! Двете ръце на защитника са на гърдите на нападателя!!! Целта е ясна-задържане! Много лесна за отсъждане дузпа за всеки непредубеден зрител!!
@Pac0 Обявиха, че Виден Апостолов имал четиристотин и не знам си колко гола, а не мача!:) Те не знаят, че беше защитник.....................а той излиза, че бил такъв реализатор!?:))) Смях! Освен да блокират честните коментатори, за нищо друго не стават! С тях не се спори!!! Бягайте далеч от този сайт!!!
Мноого сте зле!!! Не гола, а мача!!!:))) Освен да блокирате коментари, нещо друго можете ли?:))
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@specnaz Напълно съм съгласен с вас!!!! Изтриват и блокират мненията на хора, които имат различно мнение от това на администраторите!!! Това е ПОЗОР!!!
42 хиляди???? ................На съд!!!Полицията да го съди. Поне 100 000 за полицията!!
Дано това да не доведе до там, че всичко да стане бербат!!!
При засадата се гледат не само краката, но и други части на тялото. Ако са на една линия, няма засада. Важен е моментът на удара! Нашите ВАРаджии са зле с геометрията, времето и пространството! В този случай според мен засада няма! Ръката на защитника е пред ръката на нападателя.
Докато има съдийски подкрепи в България футбол няма да има!!! До края на първенството става страшно за повечето отбори! Левски, ЦСКА, Лудогорец, Локомотив Пловдив имат подкрепа дори от журналистите и коментаторите! Даже е смешно когато има гол за "нашия" отбор...с какъв трепет се коментира, през целия мач се говори само за "нашия" отбор, .........ЖАЛКО! Неволите за нормалните отбори тепърва започват!
Важното е някой съдия да не се контузи!................макар, че ще го заменят с друг и срещата ще се проведе!:))
Правилно!!!! Не на интригите!
@nusmir_fajc Аз не мисля така. Имаш ли доказателства?
@XOTAHCA_BG Да не би да визираш Абрамович???............или Раев? Лошите хора не са руснаци, французи, роми,...........лошите хора са простите, злобните и неуките!!!
@AS23_against_GMO Колега, ако визираш Левски, то мога да те уверя, че отборът е създаден доста преди 1944г.!!! И въпреки, че беше отбор на милицията, не е комунистически!!! Никога не е подкрепян от съдиите и е отбор на народа!!! Цяла България обича Левски!:))))
Как да те хване с момче бе Дунев? .............Нали ще му прилошее на човека!
Ще се бъзикат с Ботев Пловдив, а? Що клетви отнесоха тогава?!!! Сега да дадат поне 10 минути продължение, та да ги одрусат още!!!!
Просто си намери мястото във велик клуб! Там уважават играчите които се раздават в играта!
БРАВО!!!
  • 1