Докато такива прояви не започнат да се наказват с цялата суровост на закона, ЛИЧНО, а не отборно футболът ще върви НАДОЛУ!!!! Примерно за оня с пръта на игрището, от 2-5 години!!!.........БЕЗ ПРАВО НА УСЛОВНА ПРИСЪДА!!!
Да, Кабака сгреши. Трябваше жълт картон за симулация на Вион и фаул в полза на Черно море, за ритане ходилото на Атанасов, вместо топката!:)
Правят грешки разбира се!!! Не ти дадоха картон за симулация, даже искаха и дузпа да дадат, защото ритна вместо топката подметката на Атанасов!:)
Абсолютно никаква дузпа! Жълт картон за симулация!.....Даже фаул в полза на Черно море за закъсняло ритане в подметката на техен играч, вместо топката!!!
@nusmir_fajc Не бива да ставаме за смях на хората.:)))
НЕ виждам колко е глобата на съдията?:)
Честито канари!!!
Отлично канари!!:)
Браво канари!:)
Изненадваща само за някой!:)))) Благодаря!!:)
На Велизарий вяра нямам! Струва ми се, че писмата и речите на Илиян се пишат от друг! Казано иначе "хвани единия удари другия"
Работният ден започва в 8 ч., следователно трябва да сте на работа. Елементарно е........
Аз също бях скептично настроен към него преди да дойде в БОТЕВ ПЛОВДИВ, но сега съм доволен! Момчето играе добре. Някак си се отпусна. Все едно до сега е бил в психическа болница!??? Нормално е "все пак играе в БОТЕВ ПЛОВДИВ", не на село..........:)))

Това последното го написах просто така, дано драскачи като казабланка се усетят, че изразът "все пак това е левски", на много места го възприемат като "все пак това е левски Голямо Бучино"....развесели ни човека!:)) Дано да разбере, че най-страшното и смешното е когато някой 85 годишен боксьор, вървящ към фалита............ си мисли, че може да нокаутира 25 годишен младеж.:)))
Наистина са най-мразените в България, но вече напират и други за приза!!! Славия, Локо пд, Лудогорец и най-вече в последно време-ЦСКА!!!!
Според мен наказанието трябва да е в десеторен размер!!! Ако са унищожили за 10 000лв. плащат или отработват заловените престъпници-100 000лв. Ако са потрошили за 100 000, в пандиза и работа докато изплатят 1 000 000лв.!!!! За отборите или наетата охрана, наказания, ако не са посочили поименно престъпниците!!!
@eddie С наши пари се строят и улици, тротоари, кенефи в градини и паркове,............. Защо да не се строят спортни зали и стадиони?
Браво.
Браво на нашите момичета!
867% чиста дузпа!!! Задържане с две ръце и подсигуряване с левият крак!
5мин. 18 сек. Вижда се ясно как защитникът задържа с две ръце нападателя и за по сигурно му подлага крак в коляното! 867% дузпа!! Двете ръце на защитника са на гърдите на нападателя!!! Целта е ясна-задържане! Много лесна за отсъждане дузпа за всеки непредубеден зрител!!
@Pac0 Обявиха, че Виден Апостолов имал четиристотин и не знам си колко гола, а не мача!:) Те не знаят, че беше защитник.....................а той излиза, че бил такъв реализатор!?:))) Смях! Освен да блокират честните коментатори, за нищо друго не стават! С тях не се спори!!! Бягайте далеч от този сайт!!!
Мноого сте зле!!! Не гола, а мача!!!:))) Освен да блокирате коментари, нещо друго можете ли?:))
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@specnaz Напълно съм съгласен с вас!!!! Изтриват и блокират мненията на хора, които имат различно мнение от това на администраторите!!! Това е ПОЗОР!!!
42 хиляди???? ................На съд!!!Полицията да го съди. Поне 100 000 за полицията!!
Дано това да не доведе до там, че всичко да стане бербат!!!
При засадата се гледат не само краката, но и други части на тялото. Ако са на една линия, няма засада. Важен е моментът на удара! Нашите ВАРаджии са зле с геометрията, времето и пространството! В този случай според мен засада няма! Ръката на защитника е пред ръката на нападателя.
Докато има съдийски подкрепи в България футбол няма да има!!! До края на първенството става страшно за повечето отбори! Левски, ЦСКА, Лудогорец, Локомотив Пловдив имат подкрепа дори от журналистите и коментаторите! Даже е смешно когато има гол за "нашия" отбор...с какъв трепет се коментира, през целия мач се говори само за "нашия" отбор, .........ЖАЛКО! Неволите за нормалните отбори тепърва започват!
Важното е някой съдия да не се контузи!................макар, че ще го заменят с друг и срещата ще се проведе!:))
Правилно!!!! Не на интригите!
  • 1