Джарон Енис (32-0, 29 нокаута) продължава без загуба след като направи дебютната си защита на титлата на IBF в полусредна категория. Енис принуди Давид Аванесян (30-5-1, 18 нокаута) от Армения да се предаде в пети рунд. Битката бе основната от галавечерта в Wels Fargo Center във Филаделфия, САЩ.

Енис започна двубоя в стойка с дясна ръка. Той нанесе много силен удар, който или разклати Аванесян, или претендентът просто не беше балансиран. След това започна обичайното объркване на противника чрез смяна на стойките. Енис атакуваше добре по тялото на арменеца.

Във втори рунд Аванесян се представи малко по-добре, тъй като той най-накрая отпусна юмруците си и се опита да се бие традиционно. Енис с готовност прие размяната на удари в центъра на ринга. Претендентът пропуска много удари в тялото. Вече се виждаше, че арменеца се бори да остане в боя. Шампионът започна да играе за пред камерата. Феновете го харесват.

Петият рунд бе края на играта. Претендентът направи всичко, което можеше. Притисна шампиона до въжетата и нанесе няколко крошета. Но бързо изгуби инициативата и дори беше свален в нокдаун. Енис нямаше време да довърши съперника си. Но Аванесян реши, че не си заслужава да продължава, и се предаде на стола.