Смешна работа, 10 минути ВАР-аджийските мафиоти нагласяха повторението да обяснят защо отмениха редовен гол ! Ъгълът от който дадоха камерата е абсурден - срам за съдиите !
Аз наще славни лъвове /татуирани като маори/ няма да спра да ги подкрепям, дорде не паднем с 9-0 от Лихтенщайн ! :-)
Има класа в Бароан, ама е много мързелив.
Що 2-ма ? В Ботев общо в мача взеха участие 4-ма българи. Попето -цял мач. Частично Карабельов, Минков и Лъчо Балтанов !
Не стават за чеп за зеле, камо ли за футболисти, камо ли за национален отбор. Обаче ! Какви татуси имат всички ! Какви шарки и драски , същи папуаси ! Може би трябва да внесем папуаси с оригинални татуси, да сглобим отбор по футбол от тях ! Със сигурност ще са по-добре от снощните недоразумения.
Що да не е вариант ? Точно отказването е най-доброто решение. Да ви закрият да не ни мъчите да ви гледаме. Абсолютни бездарници. И на 33 години да станете - пак ще сте същите , нули !
@Аврамов Ти разбираш от футбол колкото прасе от кладенчова вода. Къде видя това “бутане” бе ? Съдията си свири мача перфектно !
Аржентинците по принцип са си такива. Лесно обиждат, не са лицемерни, емоционални са. Но не са лоши хора. Предполагам че като изтрезнее от победната еуфория Агуеро ще съжалява за детинските си простотии
Всички аржентинци схващат италиански. “Портеньос” има 10 % италиански елемент в думите, по-точно неаполитански. 1/4 от аржентинците са с италиански корени
Франция елегентно изклати озверелите магребци. Съдийството беше под всяка критика. Заради домакинската арабска публика се толерираше невероятно груба игра срещу французите. Никакви картони !? Как не осакатиха Мбапе-то , не разбрах !
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Жалко че класен футболист като Лука говори по такъв начин. Дузпата беше кристално чиста, видя се десетки пъти на повторението. Алварес го преодоля на скорост, пуска топката покрай вратаря с идеята да го заобиколи и да довкара в мрежата... Вратарят го събаря ! Какво да се отсъди освен дузпа и жълт картон ? Никакви основания за Модрич да говори така.
Дузпата беше нарисувана. Вярно е че хърватския вратар събори Алварес след като последния се освободи от топката, но това не беше удар ! Това баше "цъкната" покрай вратаря топка с явната идея Алварес да го заобиколи и да довкара в мрежата. Затова се свири дузпа и се дава картон, перфектно отсъждане на арбитъра.
@popi6868 Ха ха ха... В какво се изразяваше "класата" им ? Че всичките бяха изрусени перхидролени траверси ? "Велик отбор" последно Бразилия имаше през 1982, въпреки че не спечели първенството. Научете смисъла на думата "велик".
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Много смешни и комплексирани коментари на фенове, които сякаш гледат някакво свое първенство, в собствените си глави... Аржентина игра велико. Изключителна концентрация в мача , почти 100 % ефективност. В мач като този с хърватите не може да имаш 20 положения за гол. Затова селесте заслужават само суперлативи. Третият им гол и пробивът на гения Лионел ще влезе в историята, редом до слалома на дон Диего от 1986 срещу Англия... В един стих -
Поредният самозабравил се грозник ! Какво "величие" бе ? Съдията ви буташе през цялото време ! Даде продължение на продължението за да изравните ! През целия мач малтретирахте и дразнихте аржентинците ! И когато накрая ви го начукаха - ревете ? Меси е изключително сдържан и мълчалив човек. Щом него изкарахте от релси, представяме си какви говеда сте и ка сте го дразнили... Холандци, германци, англичани - сейм шит !
"Най-добрият отбор" - ха ха ха ха ха ! Ти го биеш по главата , а то пак - плува ли, плува ! Како го правят това бе ? От бебета ли им набиват в главите /толкова грозни/ че са "най-добрите" ? Смешници ! Най-добри сте само в хомо- и бляк- пропагандата ! Във футболната игра сте ВЕЧНИТЕ ЛУЗЪРИ ! Айде - го хоум.
Тоя пък къде се бута ? Неприятният на цяла Франция Маню бърза да вади рейтингови дивиденти от нещо за което няма никакви заслуги !
Мароко не случайно на полуфинал. Освен бетонна защита , те имат и чудесна тактика, което значи умен тренер и тренерски щаб ! Удивително е как и испанци, и португалци, по един и същ начин си блъскаха главите в мароканската отбрана и не измислиха идея как да я преодолеят ? Сега е ред на Дешан, предстои много любопитен полуфинал. Все пак мисля че Дидие ще намери ключ за мароканската врата и Франция ще играе на финала.
Ей това островните наглеци са голяма работа ! Да те бутат брутално през целия мач, да ти дадат две дузпи срещу световен шампион , и след това да не доволстваш от съдийството ... рядък тепигьозлък !
@Levskarja Гейската пропаганда беше от германците. Тия бяха ангажирани с бляк-пропагандата, не видяхте ли как коленичиха преди първия съдийски сигнал ? Бляк лайф мадър ! Тоя нещастник Саутгейт е същия, който топеше българската публика пред УЕФА , айде сега супата !
Аз мисля че ако съдията беше дал още 4-5 дузпи на Кейн, Англия можеше дори да спечели ! Хе хе хе :-)
@maktub19 Напълно съгласен. Мароко си изстрадаха победата с голяма борба и почти безупречна защита. Португалците да си бяха вкарали положенията вместо да реват... Иначе точно Аржентина има основания да се оплаква от съдийството на мондиала.
Гадинки са ниската земя. И страшно високомерни, всеки който е контактувал с тях ги познава... Хубаво че аржентинците ги опукаха за пореден път. Наши хора са аржентинците, като българите - емоционални и директни !
"Анда паша бобо..." - нещо като "Ходи на майната си глупак..." казано от Меси на ужасния Буенос-айрески диалект "портеньос", за който малко разбира испански - голям смях ! Айде днес Мбапе да издуха и другата гейска команда
Прав е Лионел. Отстраниха едни глупаци, които само ритаха високи топки към пенала. Холандците играха грубо, малтретираха Меси и търсеха конфликт и скандал. Съдбата заслужено ги наказа по най-болезнения начин, с дузпи ! Аржентина са царете на дузпите, железни ! Финал Аржентина-Франция, или може би Аржентина-Португалия ?
За Аржентина съм ! Но няколко критични думи. Отборът играе добре в защита, контролира перфектно топката. Но в градивен план няма свежест, трудно се създавата положения. Когато пък се създават, както стана в края на мача когато австралийците тръгнаха напред ва-банк, се пропускат с лека ръка...Кондиционно отборът не е перфектен, той затова се жалва тренера че нямали достатъчно време за възстановяване между мачовете... Идва тежък мач с холандците. Успех архентинос !
100 % дузпа ! Най-скандалното е , че за разлика от дузпата за Гана, която беше доста съмнителна, гледаха на ВАР ! А положението с Кавани , дори не го разгледаха ! Двоен стандарт !! Целият мач съдийството беше насочено срещу Урогвай, явно изпълняваха поръчка да ги изхвърлят от първенството !
Най-скандалният до сега мач на Световното ! Брутално ощетяване на единия отбор, от начало до край - този на Урогвай. Просто ги ограбиха ! Явно има поръчка да се добутат до елиминациите разни прошляци - корейци, японци, австралийци. Пфу !
  • 1