Как Зико е влезнал с такава сума в страната ?? Суми над 10 000 долара се декларират на летището, суми над 50 000 минават само с документация за произход на парите ! Има нещо гнило в тази история, гнило при Зико...
Брутална тесла от шморца лиши БОТЕВ от поне равен. Гавра с пловдивчани ! Оптимистичното е играта в последните минути, физически жълтите надиграха гръцкия гранд с бюджет от 60 милиона... Шансовете за реванша остават.
Господ си знае работата ! Справедливостта възтържествува, а островните калитковци бяха наказани за калитковщината си съвсем на края , та да ги боли максимално !
Саутгейт може да бъде нает за работа в БЛМ или АНТИФА ! Не сме забравили как доскоро при неговото треньорство островните гейове коленичеха на терена и правеха стойки и чалъми ! И как натопи българския национален отбор превентивно , че освиркваме гейщини и приклякания ...Хайде Гарет, сега имаш възможност на приклякаш колкото си искаш , отивай при прогресистите , при НПО...
Кейн има профил на дървосекач, но си е объркал професията и е станал футболист ! Това не му попречи да играе като дървосекач, дърварски и безграмотно.
Много нагло е да си островен дърводелец-псевдофутболист, и вместо да се срамуваш от това - да сочиш истинските таланти и да им се подиграваш ! Типичната британска арогантност ! Браво на дребния Кукурея, разказа им играта с паса-шедьовър ! Запуши миризливите усти на всички псевдо-фенове, които го освиркваха последните мачове. Злобата и завистта на посредствените ...
Ха ха ха ! Олмо е велик , кочан за островните дърводелци !
За сетен път се потвърди че островните талпи не я разбират тази игра. Може би там е възникнала, но след това само мъки ! Силен футбол се играе на много места по света, не и отвъд Ла Манша :-)
Тия островни талпи трябва да благодарят на Бог че стигнаха до финал, наместо по-качествените отбори на Словаци, Швейцарци и Холандци ! Невероятен късмет покриваше калитковците и а-ха-ха , да ги покрие и на финала, ако не беше невероятния пас на Кукурея /когото фенове боклуци освиркваха няколко мача/
Абсолютен позор за футбола и съдийството 😈
@Аврамов Човеко, говориш пристрастно. Сред разбиращите от футбол, дори и не-фенове на Испания, се стигна да абсолютен консенсус. Нямаше никаква дузпа на Кукурела, обясни се и защо. Правилно отсъждане и на съдията, същото и от ВАР ! Имаш изстрел от близко разстояние, което изключва време за умишлена реакция. Ръката на Марк е ударена от топката в момент на аддукция( прибиране към тялото) . Взема се последната умишлена реакция на защитника , преди изстрела, а тя е била да си прибере ръката. Това НЕ Е ДУЗПА. Няма нито умисъл, нито неправилно предшестващо движение. Такива са правилата.
@31_Champions Тука не си много прав, по-скоро това важи и за чернухите във френския отбор. Въпреки че са милионери до един , правят се на лави, а М,бапе даже прояви наглост тези дни, преди изборите във Франция, да поучава французите за кого "не трябвало да гласуват" ! Естествено - да не гласували за "расистите" от Расамблеман Насионал ! Много нагло парче, наложи се Марин льо Пен да му отговори в медиите, че над 99,99 % от неговите "събратя" , мургави и с нефренски корени, НЯМАТ неговите доходи, и да не говори от тяхно име... Много мразя ултрабогати типове, дължащи успеха и милионите си на системата (капиталистическата!) да се правят на "леви" , "хора от народа" , "социалисти и социални"...
Не разбрах защо през цялото време освиркваха Кукурела ? Каква е предисторията ?
@kakasia За мен напълно очаквана и заслужена загуба на Дешановите питомци-милионери. М,бапе е заприличал на кюфте, ако не беше паса му за гола , щеше да завърши турнира с нулев принос. Дембеле е един много дразнещ шматарок, муха без глава. Другите черни също посредствени , вратаря Манян е класа под предишното им вратарче бялото. Единственият на ниво беше Рабио, и до преди полуфинала Ернандес, който обаче игра слабо срещу испанците. Чувствам и известно злорадство, защото преди мача М,бапето вместо да си гледа трагичната форма, тръгна да дава съвети на французите за кого "не трябвало да се гласува" ( естествено за Льо Пен и Бардела) Който не си гледа работата, а си надскача ритни-топковския мозък, заслушава подобен урок.
Не само ръката сочи надолу, но тя е в посока ПРИБИРАНЕ към тялото /аддукция/ - приема се че това е правилна постановка, а не умишлена игра. Важна е посоката в която се е движела ръката в момента на шута ! Така че никаква дузпа. Правилно решение.
Мбапе си е в много добра форма. Пречеше му маската, не знам защо от лекарския щаб на французите упорстваха да играе с маска ?
Тоя татуиран жираф Скамака за чеп за зеле не става. Италиянците играят с човек по-малко. :-)
Брутално ощетяване на чехите. Ще ме накарат да съм против турците до края на първенството !
@CSKAnaGANCHEV --- "свирят против ЦСКА!!!" - не се излагай. Свири нормално, ама приппоците сте свикнали да ви подпират, затова като свирят нормално го вземате за "свирят против ЦСКА!!!" - смешници.
Кой ли не опъна припоците в София ? Мангали, макета, че БОТЕВ ли да ги подмине ?
Смешна работа, 10 минути ВАР-аджийските мафиоти нагласяха повторението да обяснят защо отмениха редовен гол ! Ъгълът от който дадоха камерата е абсурден - срам за съдиите !
Аз наще славни лъвове /татуирани като маори/ няма да спра да ги подкрепям, дорде не паднем с 9-0 от Лихтенщайн ! :-)
Има класа в Бароан, ама е много мързелив.
Що 2-ма ? В Ботев общо в мача взеха участие 4-ма българи. Попето -цял мач. Частично Карабельов, Минков и Лъчо Балтанов !
Не стават за чеп за зеле, камо ли за футболисти, камо ли за национален отбор. Обаче ! Какви татуси имат всички ! Какви шарки и драски , същи папуаси ! Може би трябва да внесем папуаси с оригинални татуси, да сглобим отбор по футбол от тях ! Със сигурност ще са по-добре от снощните недоразумения.
Що да не е вариант ? Точно отказването е най-доброто решение. Да ви закрият да не ни мъчите да ви гледаме. Абсолютни бездарници. И на 33 години да станете - пак ще сте същите , нули !
@Аврамов Ти разбираш от футбол колкото прасе от кладенчова вода. Къде видя това “бутане” бе ? Съдията си свири мача перфектно !
Аржентинците по принцип са си такива. Лесно обиждат, не са лицемерни, емоционални са. Но не са лоши хора. Предполагам че като изтрезнее от победната еуфория Агуеро ще съжалява за детинските си простотии
Всички аржентинци схващат италиански. “Портеньос” има 10 % италиански елемент в думите, по-точно неаполитански. 1/4 от аржентинците са с италиански корени
Франция елегентно изклати озверелите магребци. Съдийството беше под всяка критика. Заради домакинската арабска публика се толерираше невероятно груба игра срещу французите. Никакви картони !? Как не осакатиха Мбапе-то , не разбрах !
  • 1