Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн заяви, че следващият двубой на британеца ще бъде през ноември или декември, а негов съперник трябва да бъде Дионтей Уайлдър.

Хърн допълни обаче, че засега от щаба на Уайлдър не дават положителни знаци за такъв мач.

В случай на отказ, според Еди Хърн, има различни варианти пред непобедения до момента шампион, като един от тях е да се бие с Кубрат Пулев за поясна на Международния боксов съюз (IBF).

"Джошуа се бие на 1 юни, така че следващият му двубой ще бъде в периода ноември-декември. Надявам се съперникът му да бъде Дионтей Уайлдър. Това е логичният мач и за двамата, но засега от техния лагер не ни дават много окуражителни знаци. Притеснително е, защото Антъни иска големи мачове. Но какво може да направи? Единствено да продължава да печели. Усик в момента е контузен, но той е вероятен претендент за декември. Дилиан Уайт също, но той първо трябва да победи Оскар Ривас", коментира Еди Хърн.

"Може би Джошуа ще се бие с Тайсън Фюри, а може и да защитава титлата на IBF срещу Пулев. Всичко, което трябва да направят тези четирима мъже е да спечелят следващите си мачове, защото в тежка категория всичко може да се случи", каза Хърн, цитиран от "Скай Спортс". /БГНЕС

Хърн обяви: Няма шанс за мач на Кобрата с Джошуа