Гришо ни е единственото реално селебрити, не се заблуждавайте по телевизионните глигани, с които ви облъчват ежедневно за да ви дават пример какви да сте
Търси си боя човекът
Костенурката е на 25. 6 години поизхабен на високо ниво. Трудно може да му се искат космически суми вече.
НЕ-ВЕ-РОЯТНО!!! Полудях от изненада! Благодаря, че споделихте!
Ами то хората могат да вържат 2 и 2. Верни послушковци на Домуса хванати на Кораб с дрога, Домуса има лаборатория и клуб да пере пари чрез изгодни трансфери и т.н. и т.н. А оня с кюлчетата трибуна му построи.
Надявам се Малката Перука да го наследи. Той има опит с уредените мачове.
Трудно се мотивира при уредени мачове. И аз не бих се радвал, но видяхме Перуката до кой седи, видяхме преди него и видеото с Батето. От какъв зор да съществуват 90% от клубовете в А група - от какво печелят? И ако отговорът е от рекламодатели вижте ги какви са - сайтове за залози - 2 :D
Искала си шугар деди ама мулти милионерът Гришо не се дава лесно на болни жени преминали през хирургическа намеса за добавяне на импланти под кожата.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Стандартен финт = подигравка. Кликбайт заглавие на въшливо спортно сайтче.
Че и нова страница ми се отваря като натисна да паузирам рекламата от видеото. Спрете да ги посещавате - тези ви третират като добичета! Никакво уважение към посетителите заради които съществуват като медия!
Верно ли сте направили да изскача попъп като паузираш рекламата от плеъра!? Не заслужавате и един посетител. Ненаяли се спамъри. СБОГОМ!!!
И аз си харесах едно шалче
Доста са бавнички горките. А Миси и крило ще го играе
хаха.. статията ме кефи - имала опит с футболисти. Все едно е някакъв кон
Личи си, че не е футболист. Има вкус момчето. Като излязла от Тиндър свежа сливка готова за свирки.
Това ли се води джендър?
Money+ е онази получила 75 милиона от ГЕРБ предвидени за малкия и среден бизнес по време на пандемията. Онази колекторската фирмичка ако си спомняте.
@TopkiteNaGanchev Ти в подобно първенство да не очакваш да има независими и честни? Че кой ще ги остави да печелят и да се развиват!?! Хляб и зрелища
Браво! Радвам се за нея. Дано задоволи желанието си да и дундуркат устето.
Търпите Ахмед, търпите Тиквата - дъно, дъно, дъно. Търпите Перуката, дъно. Докато позволявате да ви тъпчат, ще сте стъпкани. Мишленца ама лъвове.
- Заряза ли я турчина, че пак ни занимава със себе си?
- Да
Не било ку*ва, а кучка - медиите и лица като Риана налагат този начин на живот за да превърнат разпоретините налазили всички социалки в достойни за уважение жени.
Русофил псевдо патриот. Бъдещ лидер на партия.
Подаряват се неща, които не са плащани. Левски никога не е бил продаван, а задкулисието е назначавало лица, които да занимават хората. С ЦСКА е същото. Спорт дъно - феърплей нула.
Факт е че Лео развали Нарса с ненужни трансфери като оня на Дембеле например. От колектив се превърна в каприз на човече което стила превърна в голям
Не се е научил да шофира Мерцедеса си на непочистените софийски пътища през зимата. Поклон
Оставаше и да няма. Тези импланти да не ги е турила за да обикаля стотици
Надарена е ако са естествени, не след операция натъпкани с импланти.
Меси има по-важна цел да подобри 5-те си гола вкарани за цял сезон в така силното френско първенство.
  • 1