Невероятно популярният американски боксьор Райън Гарсия (25-1, 20 нокаута) пристигна на процедурата по претегляне на бойците от боксовата вечер Канело - Мунгуя. Наскоро бе съобщено, че Гарсия се е провалил на допинг тест преди и в деня на двубоя си с шампиона на WBC Девин Хейни (31-1, 15 нокаута), което може да доведе до преразглеждане на резултата от двубоя. Райън излезе пред журналистите и по недвусмислен начин каза всичко, което мисли за ситуацията.

- Майната им на всички! Те се опитват да ми отнемат победата. Това са някакви ши*ани глупости! Никога през живота си не съм виждал подобно нещо. Опитват се да ми отнемат победата. Не знам защо? Видяха, че мексиканецът е на върха, и искат да го свалят. Аз съм най-добрият!

- Ще отвориш ли втората проба?

- Вземи, шиб*ана проба от косата ми, мога да уринирам в буркан!

- Вие ли поискахте това?

- Разбира се! Но ако са направили проба А, какво ги спира да направят същото с проба Б. В крайна сметка всичко е глупост! Всичко това е ши*ана постановка! Виктор Конте помогна за създаването на VADA. Този пич беше забранен в бейзбола, но ние му позволихме да прави неща в бокса. Какви кучешки глупости прави? Работих за един ши*ан бой с тях, но никога не взех техните ши*ани добавки, защото смятах, че мамят. Тези ши*аняци са известни измамници, знаят как да мамят, знаят как да прикриват всичко това. И познайте какво? Те знаят как да измамят на голямо. Те току-що опетниха най-голямата ми победа!

- Предполага се, че съм на стероиди. Не съм, ши*ан идиот! Тези копелета са подготвили това. Това е извинението, което имаха предварително. Неговият брат е имал предварителна информация, че ще дам положителна допинг проба. Откъде, по дяволите, е знаел това? Опитват се да ме изиграят, опитват се да ми отнемат победата. Никога през живота си не съм вземал стероиди и никога няма да взема. Тези ши*аняци са клоуни! Знаем, че Девин всъщност не иска реванш, защото той заяви това. Така че няма реванш, аз го пребих до крак. Това беше най-лесният бой в живота ми. Така че няма да се бия с него отново. Чувствах се така, сякаш се биех с аматьорски боец по това време. Изглеждаше така, сякаш той дори не би трябвало да е на един ринг с мен. Но ако иска да го направи отново, ще го довърша още по-зле. Той никога няма да бъде същият, след като му надрах задника.

- Райън, какво мислиш за коментарите на Еди Хърн?

- Наистина мога да унищожа Еди Хърн. Той е пълен идиот!

- Как мислиш, че това е попаднало в организма ти?

- Нямам представа, приятелю. Тествахме всички добавки, които приемах. Честно казано, приемах ашваганда. Можеш да си купиш тази глупост в магазина.

- Вярваш, че всичко това е измислено?

- Гарантирано!

- Какво ви кара да мислите така? Това координирана атака ли е?

- 100%! Това е дяволът! Дяволът влияе на Бил и на всички тези гадове. Помнете какво казва Библията: "Ние не се борим срещу плът и кръв". Тези пичове са луди, те искат да опетнят един млад християнин. Аз никога не бих взел стероиди. Вече знаем това. Не лъжа, това ми е дадено от Бога. Аз съм най-силният мексиканец!

- Танка (б.р. Джервонта Дейвис) те подкрепя, какво ще кажеш за това?

- Точно това казвам. Дори Танка знае това. Направих активен тест за допинг с Танка и този тест никога не е бил положителен. Ако трябваше да вземам стероиди, вероятно щеше да е срещу Танка, нали? Нито едно оръжие няма да подейства срещу мен. Продължавайте да се молите за мен, защото това е само първата атака!