Този ако има 250 млн долара и чисти намерения към Левски, до него щяха да се наредят за баница 15 човека на пресконференцията. А той сам!!! Това казва всичко!
Цирк.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
На този боклук, трепането му е малко.
Измислена новина, целяща евтина сензация. Заплатите са изплатени преди 1 седмица. И каква е кризата, че заплатата е закъсняла с 4 дни
Защо пропускате най-голямата домакинска загуба на Левски Сф.
1:6 от Ботев Пд.
@kostura_1912 Некадърниците от Гонг
Стадион "Христо Ботев" е в строеж. Малоумници. Какъв Ботев Пд, като пишете за Враца. Смешници.
Пишете глупости. Заплатата му е 8 хилки в евра, а на помощниците по 6,5 хилки.Имат и бонуси в зависимост от това което ще постигнат. Играчите които дойдоха са на заплати от 4 до 6 хиляди + бонуси ако си ги заслужат. Говорим за евра. Всичко друго което чуете или прочетете са журналистически измишльотини.
Да не би ти да им плщаш?Та си се загрижил толкова
Ботев винаги ще го има. Ботев има велики фенове. Пловдив обича Ботев! Без Ботев няма България.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Това е Ботев - Символа на Пловдив. Отборът обичан от хиляди фенове.
До мислещите се за звезди футболисти на Ботев Пд: Драги ритни топковци, въобще не си помисляйте да въртите номера на новото ръководство. Феновете са твърдо зад новото ръководство. Не играйте по свирката на Молива, защото ще сбъркате. При най- малки съмнения, че бойкотирате мачове, ще срещнете гнева на феновете. Със сигурност няма да се почувствате добре. така, че си опичайте акълите. Който не желае да играе под това ръководство, да каже и да си заминава. Подмолните игри ще ви навлечат неприятности.
Който го вземе този смешник, трябва на гръб да му го занесем.
Безспорно най-добрия български футболист през последните години.
Бил дебел, бил мързелив, който може го може. Най-добрия в България. Факт.
Продажно ръководство на Ботев. Феновете не мислят като тези ибрикчии на Тиквата. Оставка и затвор за хунтата.
Най - добрия български футболист през последните 3-4 години. Факт. Кисело е гроздето за държавните отбори.
Каква чест и какво достойнство лъжец долен. Сбогом боклук самовлюбен!
Поздрави на Луков от Тошко Центъра.
Първо кажете кои сте? Тук сте наследник на ЦСКА, а в УЕФА сте Литекс от Ловеч.Интересно, кой ще си вдигне с вас цената, като вие сте анонимници откраднали чуждо име.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@SPQP Зрънков, кога вие сте измислили песен. Крадци сте и на песни и на история. Сиганска работа.
@garry.r Защо аз да имам спомени. Неговото поколение знае това. Той е комунистическо ДС творение. Говорим за годините му в националните отбори. А те не започват от 1986г. а от 1976г. Жалък ДС доносник.
Сираков самия ти си едно долно комунистическо мекере. Знаем кой беше баща ти и с какви превилегии се ползвахте.По линията на тази партия, те налагаха на всякъде.Ти си един от доносниците на Държавна сигурност когато юношеските и младежки национали пътуваха из чужбина. Ти съсипа няколко футболни и човешки съдби с доносите си. Това го знае цялото футболно поколение по твое време. Тези които не ти бяха приятни ги "топеше"пред ченгетата. Това защо не го разкриеш мерзавецо. Комунизмът му пречел. Не ти негонико си негова рожба.
Официално : ТУРЦИ СТЕ!!!
@IbreObre Глупак, да беше почел поне малко преди да сереш тука. Изказваш се неподготвен посерко. Ще ти се, но не е така манго.
@danon Нещастнико, нас ни фалираха, и ние
си изминахме пътя. Вие сте за изхвърляне от 5 год. и ви се правя постоя и компромиси. Стадионът ще е общински, говедо недоклатено. Няма как да разбереш син тулуп глупав. Не можете дори с достойнство да фалирате. Жалки сте.
  • 1