Дали някой Локомотивец , е бил на празненствата по случай 88 годишнината ??? Ако може да качи малко снимки .
Всички в Пловдив знаем , че Кабака е Столипиновска подлога !!!
@REDscout1 , и след това дойде най сакралната дата . 09.09.2016 година.
@foygor , ще поживеем , и ще видим . Все пак , мечтите са безплатни !!!
Супер , таксиджия значи . А аз се чудих онзи ден като се развали автобуса на Лесни София кой извози футболистите , а то е било новият нападател . Г-н Раев , дали му е платил за извънредният труд ???
МУСТАФА ще си дойде точно на мястото . Баш при анадолци ще е Мустафа . Но по всичко личи , че е топ нападател . Все пак е вкарал цели 5 /пет/ гола и то в третото ниво на Португалия .
Накрая да не се снима с жълто-черната фланелка ???
Ама това недоразумение Чандъра още ли е футболист на Лесните от София ??? Чандърче , нали имаше някакъв план програма за теб бе моето момче . Как беше : Първо Лесни София , после национала и накрая трансфер в топ 5 първенство .
Ботев , не е отказвал офертата . Чисто и просто византийците са написали една нула по малко . Ботев са им казали за пропуснатата нула и гърците са казали , че ще поправят офертата .
Педалите са си такива . Особено старите гей-ши като Роню .
@Peron , ми не , по скоро е комар-астен. Дано делиорманци му сложат някоя машинка на базата , иначе няма намиране тоя човек
Любо Пенев е обещал на феновете на Столипиновският отбор , че ще направи всичко възможно да ги спаси от изпадане !!! И за пример е дал как два пъти е спасил Хебър .
Чудесна новина за БПФК1912 . Така Ханко ще направи страхотни мачове в Европа , ще си вдигне цената , и ще има възможност да иде на запад , а не при външнотоалетните пияници .
Ох , камък ми падна от плещите . Бях се притеснил за Столипиновци , че ще изпаднат , но супата се доказа като треньор спасител . Две години подред успя да спаси Хебър , така , че Столипиновските беси могат да са спокойни .
@free0909 , не говори неща с които не си запознат . Това , че ти не можеш да носиш на алкохол , не означава , че и другите са като теб
@194andkOsam , няма по жалка пасмина от рогатия добитък .
Успех на Ники Минков , и без контузии .
@Венелин , как се развива възстановяването му ???
Абе тоя нямаше ли едно интервю в което казваше как ще протече кариерата му ??? По спомен каза следното , цитирам : Първо в Левски . После в националният . И след това в някое от 5-те топ първенства !!! А какво се получи всъщност . С триста зора баща му го набута в резервите на Левски , а от там пътя явно е ясен и само един , и той е Септември С-я !!! Когато си бездарен и мързелив , няма как да ти се получат нещата .
Че тоз е по бавен и от тролей . Карамелите , ако успеят да излъжат "дяволите" бая ще трябва да черпят .
Кажете имената на фирмите, да видим колко са "големи" и "сериозни" !!!
Гонг къртят . Четат форума на феновете където феновете обсъждат къде според тях трябва да се подсили отбора и го пишат все едно някой от клуба им го е казал .

От както изгонихме първомайският циганин - молива и мекерето благов , инфо от клуба не излиза . Излиза само при подписване на договор и позиране с жълтата фланелка !!!
@SPQP , той трафика така ще дава , че ще търсите Крушата под дърво и камък . Но както е казал поета , каквото сам си направиш и Господ не може да ти направи !!! Пожелавам ви да успеете да го изгоните . Сигурно пак Крушата ви е виновен , че не можете да напълните две трибунки ???
Поредна партенка. Ха ха , няма го ония първомайски циганин молива и мекерето благов да ви снасят инфо , и се чудите какво да напишете за някой клик повече . За ваша информация цената на Ханкич в момента е 4М евро .
Собственика на трафика ги подкокоросва , ама ако Крушата ги остави , тия до две години са в Б - група . Простите Столипиновци , как сами ще си съсипят отбора , и те като нашите от клуб 500 . За някой грош са готови да се върнат в орбитата на белият прах и дпс .
Спокойно, до нова година ще го върнат . Говедата да не лъжат за парите . Англетата няма да дадат 3М паунда за футболист от нашата ефбет лига , освен ако не е играч на делиормана .
@kakasia , говори се, че ще става треньор на Столипиновци .
Никой не иска в краварника и кочината .
Голям !!! Успех !!!
Уважаеми Столипиновци, обърна се мусю Крюшо към правоверните, пари нема , така че или почвайте да давате, или пътя , чантата и към Кюстендил !!!
  • 1