@Венелин , как се развива възстановяването му ???
Абе тоя нямаше ли едно интервю в което казваше как ще протече кариерата му ??? По спомен каза следното , цитирам : Първо в Левски . После в националният . И след това в някое от 5-те топ първенства !!! А какво се получи всъщност . С триста зора баща му го набута в резервите на Левски , а от там пътя явно е ясен и само един , и той е Септември С-я !!! Когато си бездарен и мързелив , няма как да ти се получат нещата .
Че тоз е по бавен и от тролей . Карамелите , ако успеят да излъжат "дяволите" бая ще трябва да черпят .
Кажете имената на фирмите, да видим колко са "големи" и "сериозни" !!!
Гонг къртят . Четат форума на феновете където феновете обсъждат къде според тях трябва да се подсили отбора и го пишат все едно някой от клуба им го е казал .

От както изгонихме първомайският циганин - молива и мекерето благов , инфо от клуба не излиза . Излиза само при подписване на договор и позиране с жълтата фланелка !!!
@SPQP , той трафика така ще дава , че ще търсите Крушата под дърво и камък . Но както е казал поета , каквото сам си направиш и Господ не може да ти направи !!! Пожелавам ви да успеете да го изгоните . Сигурно пак Крушата ви е виновен , че не можете да напълните две трибунки ???
Поредна партенка. Ха ха , няма го ония първомайски циганин молива и мекерето благов да ви снасят инфо , и се чудите какво да напишете за някой клик повече . За ваша информация цената на Ханкич в момента е 4М евро .
Собственика на трафика ги подкокоросва , ама ако Крушата ги остави , тия до две години са в Б - група . Простите Столипиновци , как сами ще си съсипят отбора , и те като нашите от клуб 500 . За някой грош са готови да се върнат в орбитата на белият прах и дпс .
Спокойно, до нова година ще го върнат . Говедата да не лъжат за парите . Англетата няма да дадат 3М паунда за футболист от нашата ефбет лига , освен ако не е играч на делиормана .
@kakasia , говори се, че ще става треньор на Столипиновци .
Никой не иска в краварника и кочината .
Голям !!! Успех !!!
Уважаеми Столипиновци, обърна се мусю Крюшо към правоверните, пари нема , така че или почвайте да давате, или пътя , чантата и към Кюстендил !!!
Максимум до зимата , и след това ще има събличане !!!
Пожелавам на Керкез , да му вземат футболистите които иска , и да направи фурор с любимият БПФК1912 !!!
Реално в това си състояние , цска НЕ МОЖЕ да победи нито морето , нито Столипиновци !!!
Този тъпак Пиърс и майка му не го знае кой е , тръгнал да казва кой е легенда и кой не !!!
Хубава работа , ама циганска !!!
Пълни глупости . Няма вече кой да ви снася инфо от "кухнята" и ще си смучите от пръстите всякакви глупости .
Докато Попето вдигаше купата от балкона на общината , към Столипиново летяха всички линейки в града . Имало е масово рязане на вени .
@sobieski , Ники Минков си има отбор. Все в чуждият двор гледате . При вас няма как да дойде нормален футболист, като гледа какъв батак е .
@nusmir_fajc , не знаех , че в Столипиново имате платени канали от ТВ .
Явно Узунов е бил на много тежки и некачествени наркотици , за да се снима с тая фланелка -
@ГАНЧО , ти остави съдията . Мен ми е по интересно колко е глобата на профи лигата , заради пирото , по време на награждаването .
@luda_krava , предполагам, че под порно визираш дузпата в 97-та минута ???
@CSKAnaFONDACIATA , пожелавам си твоето мнение да си го набият в главите всички които само търсят конспирации и интриги . Благодаря ти за пожеланията !
Искам да попитам г-н Раев, защо не пуснахте такава декларация след срещата м/у Левски и Ботев ??? На същият мач, вашите говеда изстреляха десетки ракети и бомби по агитката на жълтите . Тогава нямаше реакция от ваша страна , ЗАЩО ????????????
Луков , от младото вратарче -връзкар врата няма да видиш. Спасявай се от катуна и си търси отбор .
Ми че той Генчев си е в Левски ?!?!?!????? То нали истинското име на отбора е Левски Крумовград !!!
@nusmir_fajc , аз до колкото разбрах , даже Ганчев е уредил жена ти да легне с целият отбор на цска .
  • 1