Палийски, БожУ, Апостолов,Мамата и техните подлоги ЗАВИНАГИ ВЪН ОТ БПФК1912.
п.п. Самолъжов, или се стягай или и ти с тия мърши вън.
Няма такава държава, Косово. Това е област от Сърбия. Както няма и държава Северен Кипър. Както няма и Донецка Република. Иначе ще трябва да признаем и Каталуния за независима държава.
Да предпочетеш Чорбаджийски пред Кристиян Димитров ?!?!?!?
Чичо Гошо, ходи си върти обиколки на гребната.
Как пък в тоя отбор няма да дойде един треньор с топки бе, а все послушковци.
Ама 6 ноември не е ли сряда ???
Кажи честно. Мога да се закълна , че е майка му.
Съгласен съм с автора на темата, че щом Левски не е победил е виновен съдията. Гада трябва да даде на Левски поне две дуспи, и да отмени и двата гола на Черно Море.
Ако този е мой футболист, след такова интервю ще го уволня дисциплинарно.Няма по прости от "бивши" говежди футболисти. До вчера не можеше да си намери отбор, днеска тръгнал да пожелава шампионска титла на синият тумор. Ще ми е интересно да му чуя мнението за двете 100% дуспи за Берое, които не бяха отсъдени.
Г-н Балъков, може би имахте в предвид, че работите за Литекс-Етрополе минус София ???
Чичо Марко, явно на времето са го ритали повече по главата отколкото по краката.Ама то от холандски гей какво да очакваш ???
На това общо събрание ще се обяви закриването на другият комунистически милиционерски тумор, а именно Пеевски-София.
Бате Гошо, френски учиш ли ???
А кога ще обявите смарта на истинското СеСеКа ???
Истинската чорба, няма как да подаде документи за лиценз.Истинската чорба, ако след свършването на шампионата във Вгр. не плати част от дължимите пари към НОИ и НАП е редно да бъде или обявена в несъстоятелност и фалит, или да бъде закарана в А гр., ама ОКРЪЖНА.
Красноармейци, моля ви се мрете по бързо, че да спрат всички да се занимават с вас.
Че теб кой те брои за жив бе ???
Г-н Ганчев, надявам се, че имате предвид А окръжна ??? Или съм пропуснал факта, че сте платили едни задължения в размер на 30М-40М, ако е така моля да ме извините.
Синьото недоразумение го тресе шубето, и започна със старите милиционерски номера на ДС.До кога бе "каЛАФКА"-джийчета, до кога ???
Там където започна всичко, там и ще свърши.
А тоя колко ли братя и сестри има ??? Левски, ако трябва да изхранва роднините на всички негърчета които взеха, си мисля, че 13М бюджет няма да им стигнат.
Не вярвам, че Виниту и Шиши са чак толкова тъпи, че да ги хванат на едно място.Заглавието трябваше да е:Подставените лица на собствениците на Левски се събраха.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
И мен щеше да ме е срам да кажа, че познавам тая лоена топка.Г-н Иванов, вие продължавайте да отричате, че нямате сестра, нищо, че тя е пеперудката на цяла София.
Що така бе милиционерчета ??? Че нали едно време си бяхте Левски-Спартак.Защо сега не искате да ви асоциират с този някогашен добър столичен отбор.
Няма по жалки от вас, агентите на ДС.
Гонзо: Не съм юрист, и не мога да кажа ..........
г-н Гонзо, ако не е тайна какво образование имате ??? Разбрах, че не сте юрист, а инженер ли сте ???
Какво е това нещо на снимката ??? Ще има много забавления през пролетта със синьото недоразумение.
Адвокат че, това кой ти го каза??? Шиши, или Виниту ????
Дай Боже червеният тумор наистина да изчезне завинаги.А след това да ги последва и другият тумор на Българският футбол.
Това нещо на снимката какво е ??? Мъж ли е жена ли е, хермафродит ли е ??? В синьото недоразумение вече ще идват само такива "футболисти".Диаби ,голяма "реклама" ви направи.
Няма как някои да убие СеСеКа, защото това комунистическо недоразумение вече е мъртво.
И с кой водят битка ГОВЯДАТА ???С вятърните мелници ли ??? Ей говеда колко сте жалки, но ГОСПОД гледа, и всекиму според заслуженото.
Значи,като те гледам с това гейско слипче, много се съмнявам, че имаш т..ки.То м/у другото, две те ти бивши жени не те ли зарязаха именно поради тази причина, че нямаш т..ки.
  • 1