Мърли : Взели сме двама футболисти и един бек ?!?!?!?!
Явно за хасковският спец, бека не е футболист.
Тази година ще е интересно първенството, щом и сините се наточиха на първото място.
С радост ще гледам съдийските мъки да ги бутат напред.
4-та дивизия ?!?!?! Някой да ме поправи, но това при нас не са ли окръжните групи ???
Ганчев, си е чист мазохист да се занимава с тия несретници.
@Венелин , аз мисля, че вината е на един крадец от Банкя, и едно шишкаво момче от д.п.с.
До шефчето на Лесни. г-н шеф, след като имате да плащате заплати и неустойки на свой бивш служител, плащате и съм сигурен, че никой няма да каже и дума против клуба. А не като вас, да правите всичко възможно да не плащате на хората и държавата.
Сдружението на Левскарите, да преведе парите направо в НАП. Че ако ги преведе в сметката на клуба Наско Раев ще ги завърти веднага на ролетката в палмс бет.
@capnclive , Това което си написал, аз мога да го потвърдя . На братовдчед ми поискаха 20 хиляди, понеже е от София, а на Жоро Петков, само 5 хиляди, щото техните били от Пазарджик и по тая логика били и по бедни . Не знам по другите отбори как е, но в Левски искат яката пари за да подпишат с някой юноша първи профи договор. И после чакай да се оправи БГ футболът. Извинявай те, ама Ромзо наскоро си купи диплома за средно образование, и той ще оправя футбола заедно с пияният мокет.
@kakasia , много си проста како сийке. Трудова злополука ще се води ако е станало на терена, а не на магистралата.
Надявам се, двете футболни централи, Грузинската и нашата, да плащат заплатата на Неделев, докато се възстанови, + обезщетение от страна на грузинците.
@Pet Тъпако, изброй ми трима човека в отбора, които са от Пловдив.
Ванеса, объркала си се. Всички в република Пловдив знаят, че истинското име на баща ти е поп Кръстьо. А в родното му Столипеново си го знаят като Яшар.
Моля те, не сравнявай този предател баща ти, с безсмъртният Васил Левски.
Яшар, или както е известен под тепетата поп Кръстьо, отново доказа, че е едно мекотело. Вместо да каже, че за целия този срам са виновни пияната перука и цялата му пасмина, предпочете да сложи наколенките и да се наведе за последно.
@CTEoloAH Вие припоци, само можете да си мечтаете за такъв юноша . Когато изкарате нещо читаво от вашата школа да се обадиш.
Ингилизите са безочливо нагли. Няма по големи расисти от тях, ама редовно бият тъпана на расизма.
Това е супер. Обаче някой питал ли е за тез к.у.ц.и. п.и.л.е.т.а. ???
Всички футболисти имат цена. Да кажат турците колко дават, и ако Зингаревич е доволен, лично аз на гръб ще им го занеса.
@scb Няма проблем. Все пак не сме някой от ж.и.в.о.т.и.н.с.к.и.т.е. отбори, че да ни следят чак толкова.
Фичката, го заслужава. Успех в новото поприще.
Дано се намери някой да дава пари в Берое. Берое е един от малкото отбори, заради когото много страдат ж.и.в.о.т.и.н.с.к.и.т.е. отбори.
@ivich На кои наши футболисти ??? На тези дето до 6 часа сутринта са по дискотеки и чалготеки ли???
До момента, постъпилите оферти са две. Една от Хебър Пазарджик, и една от Септември С-я. Като тази от Септември е по съблазнителна, защото предлагат освен своята звезда Божинов, и едно завъртане на ролетката от собственика на Левски Наско Раев в казино 8888 .
Както е казал поета, цитирам по спомен : Хубава работа, ама ц.и.г.а.н.с.к.а.
Явно химията на гела е гадна.
Бог да го прости момчето.
Ха ха, WC-то щеше да доиграва сезона с юноши. Явно само с/у родната милиция ще си свали гащетата.
@Beroe86 Тогава си спомням, че Левски ви легнаха, само и само Ботев да не стане шампион. Другото което помня е , че ви бихме с 8:1 .
Тез столипиновци са много жалки. Всеки мач по две дузпи и накрая седмото място през крив макарон. Хитрата сврака с двата крака.
@CTEoloAH Ти къде живееш ???
Сбогом, и поздрави на родата.
Ей го и Херо, и той тръгнал оръжие да раздава. Как не ви увряха главите, не знам. Разберете, че за да дадеш оръжие, първо трябва да имаш такова, а ние нямаме. От десетте с-ми С300 , половината не работят. Танковете отдавна ги дадохме на макетата, които се оказаха по големи тарикати и ги нарязаха за скрап, щото за друго не стават.
Естествено, гонг не прави разлика м/у Локо Сф и Славия. Ботев победи имено отбора на Локо, а не на Славия.
Гонг обаче упорито се опитва да ни "набута" комарджията-чи.ки.бо.ец. Здравко Димитров. Спомням си как по същият начин се опита да ни продаде и яловия Бари.
Гонг, смятах ви за сериозна медия, а вие за пореден път доказвате, че сте слуга на телетата.
@UndergroundOdessa Друго си е когато Пеевски и Борисов издържат фалиралият ти отбор, нали ???
А дано. Така, Зингаревич, ще разбере, че наистина може да се печели от футбол в смешната ни ефбет лига.
  • 1