Емил Спасов беше по-добър и от Меси. Какви футболисти имаше на времето България?!
Предлагам да се смени името от "Левски"-София на "Богдана"-София
Мисля, че Костов се представи блестящо на позицията която представя като треньор. При толкова кадрови, финансови, фенски, селекционни, НАП и ръководни провали Левски да играе в първата шестица е голямо постижение. Други отбори , при подобни ситуации са фалирали, изпадали, и дори ликвидирали, а Левски завърши в първата шестица което за други отбори това е недостижимо в цялата им 100 и повече годишна история.
Аз пък мисля, че Костов е най-малко виновен за
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@kakasia А ти си трето качество русоид бе, т-пунгер.
Ако Нойер беше се пенсионирал, щото е доста слаб вече, Байерн вероятно щяха да се класират. Съдията вече беше свирил няколко спорни момента в полза на Байерн. Реал и Байерн са били винаги поддържани от съдиите във вътрешните първенства и когато получат безпристрастно съдийство имат чувството , че се свири против тях. Такъв е случаят и от мача вчера.
А след 2-3 години Септември ще е шампион.
Аз мисля, че Костов е последния човек в Левски който е виновен за слабото представяне. Всъщност предвид, липсата на пари, задължения, продаване на голям брой футболисти, късата скамейка може да се каже, че представянето на Костов и Левски е доста добро. При толкова негативни ситуации, да си в първата шестица, а не в зоната на изпадане е голямо постижение.
Докато във футбола има свини и той ще е свински!
Основният въпрос е дали новия стадион ще има Чорба, помия, коктейли Сепси, Пепси, Швепси, Хайдук, Кула, Зимбру, Торпедо ?!
Ще минат може би няколко медеца, не повече от година и ще се окаже, че Стоян Орманджиев, не е чак толкова силен човек и ще го наритат.
Само Левски, ама някои от феновете ще ги еба в гъза като им събуя гащите.
Моуриньо ще съсипе Байерн!
ЦСКА е срам за българския футбол. ЦСКА създадени от комунистическата върхушка, поддържани и лансирани от Полит-бюро на ЦК на БКП. Тоя комунистически клуб трябва непременно да бъде закрит. Видни комунистически лидери се опитаха да съсипят Левски -който беше отбора на народа с преименувания и подхвърлянията му към различни министерства и организации за да угодят на господарите си в Кремъл, но не успяха да го дискредитират и сега в годините на демокрация Левски отново е най-обичания и популярен футболен клуб в България.
Всичко в кариерата на Стоилов се дължи на "Левски". Ако не беше играл в Левски, никой нямаше да е чул за него. Това е простат истина и Стоилов трябва да е благодарен за годините в които е бил в "отбора на народа".
Сега е моментът цялата тая чорбарско-комунистическа кочина да бъде изрината в мръсния канал. Стадионът им е разрушен и сега е момента да се построи нещо на центъра на София което да е за всички софиянци, а не на една малка говняна сган от провинцията прикрила се зад един клуб от миналото, символ на съветския комунизъм. Изривай в мръсния канал! Веднага.
Ментетата собственици на клубове като нямат пари да притежават клубовете да напуснат и ги дадат на хора с пари, не да разчитат на хазарта. Хартните компании да дават спестените пари от реклама на клубовете. Какво толкова е станало?!
@spiritess А Ве кавал прост, останалите отбори са още по.зависими от политиците. ЦеЦа е създадена от Полит-бюро на ЦК на БКП, зависимо и прави каквото му кажат. Левски винаги е бел обаче жертва на политиците както преди 1989-та , така и след тая дата. какви ли не промени, смяна на имена , собственост и т.н не правиха комунягите за да намалят неговото влияние сред народа,но не успяха. Върхът на простотиите на ЦК на БКП беше обединението с отбора на МВР Спартак-София, ама пак не постигнаха нищо, Левски все още е отбора на народа каквато и кал да хвърляха върху него.
Не е виновен Костов. Да продаваш толкова много футболисти за толкова къс период, не може да не се отрази на резултатите. При колективните спортове е много важно да има добър колектив, а при тия продажби които направи Левски това е невъзможно да се постигне, затова и падат. Не може две дини под една и съща мишница, или трябва да се направи добър отбор или да се продава, че да се спаси клуба, не може и двете едновременно.
Каранга да лапа полямата говежда ланга, а Ормарджиев да му сера в устата!
каквото беше при така наречения социализъм и съветската окупация, е същото и сега. Никакви промени и ползи от това, че сме в ЕС, същите закони и бюрократи от времето на соца са ни хванали за гърлото . Привилегиите са отново за чорбарите, а левскарите са пак мачкани щото са отбор от времето преди съветската окупация. Трябва да се променят тия социалистически говна и настане справедливост както е в нормалните държави. Левскарите трябва да излязат на улицата и настояват за истински промени и изметат на улицата тая социалистическа сган от Задкулисието в мръсния канал.
Само отборът на Полит-бюро на ЦК на БКП и Полит-бюро на ЦК на Задкулисието от кочината в Борисовата градина има привилегиите да не плаща нищо и даже да му плащат за строене на стадион. Като падне Путин всичката тая червена, чорбарска пасмина ще бъде изрината в мръсния канал и никой повече няма да чува за разни Централни Свински Кочини на Армията - казана на кратко ЦСКА!
Аз пък очаквам с нетърпение първия убит в престрелките с ракети между двете агитки.
Правилното решение от финансова гледна точка. Всеки трябва да бъде там където има възможност да играе повече, защото това е целта на твоята професия, ако си играч да играеш. Ако не играеш значи има някакъв проблем. Дори и да си вървят парите трябва да започнеш да играеш, всичко друго са алабализми.
В България раздялата с треньорите никога не е било изненада. Не знам защо Гонг използва тоя термин?! Вероятно за да предаде сензационен привкус на новината и хората да се привлекат да четат сайтчето на Гонг.
Като ти го набият дълбоко в сфинктера винаги ти и е виновен някой друг.
Браво на Реал де ла Мадрид. Както винаги най-класния отбор в Испания и даже на света. Толкова са добри, че чак т-пунгерите мислят, че съдията ги подпомага. Барселона винаги е бил средняшки отбор, а Меси най-толерирания футболист на всички времена което е доста гадно.
Не беше да червен картон.
  • 1