@LittleThief Клоп направи всичко възможно със смените да наруши баланса на отбора. Явно американските собственици на Ливърпул и Манчестър са се разбрали за мача , а Клоп направи това възможно.
Мачът беше уреден между американците собственици на Манчестър и Ливърпул, Клоп направи всичко това да се реализира и да опере пешкира пред медиите.
Тия които имат много пари ги имат незаконни и те не могат да бъдат обявени, не могат да финансират футбола. Тия които имат честен бизнес пък са на границата на оцеляването и не могат да си позволят да дават пари за футбол. Има изключения, но пък никой не може да ги накара да инвестират във футбола. Намаляване цените на енергия и даване свобода на инициативата ще вдигне бизнес средата, но това не е изгодно за Полит-бюро на ЦК на Задкулисието, които виждат в това създаване на условия за тяхното изритване в мръсния канал. Създаване на нова просперираща средна класа е голяма заплаха за червената мафия и тоя път е доста невъзможен, но като падне Путин нещата ще се променят драстично.
Уговорени мачове се коментират единствено със: Срам за футбола!
Като падни Путин и изринем Полит-бюро на ЦК на Задкулисието всичко ще се оправи, включително и Футбола, а до тогава ще търпим сегашните мизерия и зло!
БФС не може да реши каквото да се прави. До колкото разбира искат държавата да прави футбола, а това беше по време на Соца, когато футболът се водеше аматьорски и футболистите вземаха заплати от държавата. ЦСКА бяха с военни заплати, Левски -милиционерски и т.н.! Българският футбол е зле защото финансирането е скапано. Собствениците на клубове за бедни и жалки бизнесмени, а без пари съвременен футбол не може да се прави.
О-О! Започна да се пропуква Гьозтепе!
На вратарчето на "болярите" всичките голови му ги направиха между краката.
В България няма икономически и политически предпоставки за да се оправи футбола. В така бизнес и политика среда нищо не вирее, виреят само крадците , шарлатаните, предателите и престъпниците. Парите са скрити защото са престъпни и трудно се перат и няма за футбол. Ако Борисов извади 50 милиона за Левски веднага ще започнат да го разследват защото е явно, че със заплата на Министър председател е невъзможно да ги има, но той ги има защото се накраде доста с помощта на Кремъл в участие в престъпни енергийни проекти и фалирания на банки. Теменужка Петкова и тя може спокойно да поеме и двете Чорбета, защото и тя направи доста пари в енергийни проекти.
За да има футбол са нужни пари. С тая скапана икономика пари няма, включително и от държавата. Трябва богати хора, но истински честно-богати в България няма. Има богати но те са станали с крадене и парите им не могат да се покажат на светло. Има сравнително богати честно но предвид недобрите условия за бизнес те са на ръба на оцеляване и трудно ще се навият да дават пари за футбол. Трябват грандиозни промени във обществото, намаляване на цените на енергия и даване свобода на частната инициатива което ще донесе до бум на средната класа и забогатяване на обществото което ще даде и тласък на спорта. Тоя начин на развитие е неизгоден за Полит-бюро на ЦК на Задкулисието, тъй като средната класа ще промени не само просперитета на българите но и политическата система и сегашната продажна сган ще загуби позиции и ще бъде изрината в мръсния канал.
Докато конците на куклата"Изпълком" се дърпат от Полит-бюро на Задкулисието няма да има оправия във футбола. Така е във всичко в България. Мизерията е майка на диктатурата и слабите резултати, не само във футбола. По време на така наречения "Комунизъм" в България имаше някакъв спорт в това число и футбол тъй като режимът чрез успехите в спорта виждаше една от малките възможности за пропаганда на "комунистическата държава по Света.
Г-н Георги Иванов не е да промени футбола в България, а за да запази влиянието на Полит-бюро на ЦК на Задкулисието в Българския футбол. Иванов е от хората които имат единственото качество, че са верни на Задкулисието, а неговите организационни способности и професионализъм не са важни. За Задкулисието не е важно дали българския футбол се развива добре , а е важно той да остане в ръцете на русоиди и путинисти тъй като администрацията в Българския футбол е част от общата покремълска мизерна картина в България. Ако в БФС започне процес на разпад на влиянието на Кремъл и Задкулисието то тоя процес може да прерасне в промяна и в другите области което не е изгодно за престъпното задкулисие. Българския футболен Съюз е една малка част от престъпното задкулисие но едва ли ще бъде даден без бой. Ситуацията в България и в частност БФС показва, че нещата не са се променили от времето на съветската окупация и се слугува на едни и същи стереотипи и господари в Кремъл и Задкулисието.
@CSKAnaGANCHEV Явно ти харесва да те лашкат анално и после в устата сегашните русоиди и путинисти, щото няма друга причина да ти харесват, като се има мизерията и злото в България. хем не му харесва, хем се е нагъзил на тая русоидна сган тоя скъсан червен шушон @CSKAnaGANCHEV. Ха-ха!
Браво! Само "Левски"!
@v.vw Тоя е друг Камен Костадинов бе, шушон!
Като падне Путин всичко ще се нормализира, а до тогава ще трябва да търпим защото нямаме сили и смелост да се справим сами с проблема. Русоиди и путинисти са твърде много във властта, службите , администрацията и Правосъдие което прави промяната невъзможно събитие.
БФС- Боби Футболен Съюз, щял да стане ГФС-Гонзо Футболен Съюз. Единствения начин да остане БФС е Бербатов Футболен Съюз!
Докато в политиката има възможност да има явни престъпници като Борисов, Доган, Костадинов, Нинова, Първанов, Радев, ГЕРБ, БСП, ДПС- Вгъзраждани, ИТН и нивото на футбола ще е ниско-адекватно на политиците ни. ПП-ДБ също са доста безактивни в промените и също могат с пълно право да се обявят за виновни, макар да се бият в гърдите, че за промяна и евроатлантици, но в действията си е доста спорно да се приемат, че са такива.
Само Атлетико Мадрид- Борусия е относително по-слаб жребий .
А трябваше кочината да се разтури и чорбарския клуб да бъде закрит.
Едно е ясно, че Гонг водят проГонзо пропаганда.
БФС толкова се е осрало, че един от улицата в основно образование да хванеш, ще свърши повече добра работа от сегашните . Касабов няма никаква разлика от Михайлов.
Вече всичко е уговорено и нагласено и трябва само да мине процедурата за да се узакони. Само наивници мислят, че на Конгреса ще станат промени.
Искам Манчестър с Реал да се паднат.
Слабо представяне на Димитров. Медведев го би без никакви усилия.
Наивни сте да си мислите, че Председателят на БФС би решил проблемите на българския футбол. Проблемите във футбола се крият в българското общество и политическа система. Кьорави ли сте да видите, че проблемите са във всичко в България?! Ако искате да оправите футбола, първо оправете България и изритайте настоящите политици тотално в мръсния канал, прочистете службите, държавната администрация, МВР, ДАНС от слугите на Кремъл и Задкулисието и нещата вече може да се каже, че ще някаква надежда за оправяне.
Ако реши уравнение с две неизвестни и направи една диктовка на български език, в която да има само три грешки, съм съгласен Гонзо да бъде Шеф на БФС.
Средата да успешен футбол е неправилна в България. Трябва радикални промени в политиката, и съзнанието на хората. Хората са тотално промити мозъци със съветска пропаганда, разбират, че нещата са лоши, но все мислят по начин който е свързан с времето на соца.
Браво на Костов. Дано остане по-дълго треньор!
Дано след като го съборят станат някои неща в България и не се построи нищо, а мястото стане парк.
  • 1