каквото беше при така наречения социализъм и съветската окупация, е същото и сега. Никакви промени и ползи от това, че сме в ЕС, същите закони и бюрократи от времето на соца са ни хванали за гърлото . Привилегиите са отново за чорбарите, а левскарите са пак мачкани щото са отбор от времето преди съветската окупация. Трябва да се променят тия социалистически говна и настане справедливост както е в нормалните държави. Левскарите трябва да излязат на улицата и настояват за истински промени и изметат на улицата тая социалистическа сган от Задкулисието в мръсния канал.
Само отборът на Полит-бюро на ЦК на БКП и Полит-бюро на ЦК на Задкулисието от кочината в Борисовата градина има привилегиите да не плаща нищо и даже да му плащат за строене на стадион. Като падне Путин всичката тая червена, чорбарска пасмина ще бъде изрината в мръсния канал и никой повече няма да чува за разни Централни Свински Кочини на Армията - казана на кратко ЦСКА!
Аз пък очаквам с нетърпение първия убит в престрелките с ракети между двете агитки.
Правилното решение от финансова гледна точка. Всеки трябва да бъде там където има възможност да играе повече, защото това е целта на твоята професия, ако си играч да играеш. Ако не играеш значи има някакъв проблем. Дори и да си вървят парите трябва да започнеш да играеш, всичко друго са алабализми.
В България раздялата с треньорите никога не е било изненада. Не знам защо Гонг използва тоя термин?! Вероятно за да предаде сензационен привкус на новината и хората да се привлекат да четат сайтчето на Гонг.
Като ти го набият дълбоко в сфинктера винаги ти и е виновен някой друг.
Браво на Реал де ла Мадрид. Както винаги най-класния отбор в Испания и даже на света. Толкова са добри, че чак т-пунгерите мислят, че съдията ги подпомага. Барселона винаги е бил средняшки отбор, а Меси най-толерирания футболист на всички времена което е доста гадно.
Не беше да червен картон.
То винаги е така, когато хората се обичат , се събличат!
Третият мач с Интер беше продаден от Чорбарите. Част от продажбата беше чисто нов автобус за кочината от Борисовата градина.
Купувай евтино от Бразилия, продавай скъпо в Китай, Турция, Русия и останалата русоидна сган!
Браво Гришо, велик си, мачкай наред ........................циците на курвите!
НОрлеанс-Пеликани направиха добра серия последните мачове, докато Кралете точно обратното, направиха слаба серия. Вероятно Кралете ще паднат.
Дори с нов треньор и нов стадион , кочината си е кочина, чорбата си е борба.
100 хил. фланелки по 110 лева са 11 милиона лева. Браво!
Кофти ситуация! Исках да пръдна, ама се насрах!
Не може да бъде!
Рудрушавай кочината, закривай комунистическия чорбарски клуб на армията. Закривай чорба, помия, коктейли Сепси, Пепси, Швепси, Хайдук, Кула, Зимбру, Торпедо за прасетата в кочината в Борисовата градина! ха-ха!
Тъй като имигрирах доста отдавна и не бях гледал дълго време българския национален, аз като дългогодишен наблюдател на българския футбол на всякакво равнище, мога да кажа, че равнището на националният ни футбол е на равнището на работническите ни първенства от времето на 80-те на миналия век. Разликата е , че предвид сегашните са професионалисти, имат повече физически сили, но технически и тактически са на работническото първенство и селския футбол от 70-80-те на миналия век.
Само "Левски"!
Какво да е изпуснал Влахович, след като вече ѝ е го набутвал по дупките.
Очаквам проблеми за Димитров с чилиеца. Латинетата играят навито във Флорида, чувстват се като у дома си.
Кор Байерн Мюнхен
@LittleThief Клоп направи всичко възможно със смените да наруши баланса на отбора. Явно американските собственици на Ливърпул и Манчестър са се разбрали за мача , а Клоп направи това възможно.
Мачът беше уреден между американците собственици на Манчестър и Ливърпул, Клоп направи всичко това да се реализира и да опере пешкира пред медиите.
Тия които имат много пари ги имат незаконни и те не могат да бъдат обявени, не могат да финансират футбола. Тия които имат честен бизнес пък са на границата на оцеляването и не могат да си позволят да дават пари за футбол. Има изключения, но пък никой не може да ги накара да инвестират във футбола. Намаляване цените на енергия и даване свобода на инициативата ще вдигне бизнес средата, но това не е изгодно за Полит-бюро на ЦК на Задкулисието, които виждат в това създаване на условия за тяхното изритване в мръсния канал. Създаване на нова просперираща средна класа е голяма заплаха за червената мафия и тоя път е доста невъзможен, но като падне Путин нещата ще се променят драстично.
Уговорени мачове се коментират единствено със: Срам за футбола!
Като падни Путин и изринем Полит-бюро на ЦК на Задкулисието всичко ще се оправи, включително и Футбола, а до тогава ще търпим сегашните мизерия и зло!
БФС не може да реши каквото да се прави. До колкото разбира искат държавата да прави футбола, а това беше по време на Соца, когато футболът се водеше аматьорски и футболистите вземаха заплати от държавата. ЦСКА бяха с военни заплати, Левски -милиционерски и т.н.! Българският футбол е зле защото финансирането е скапано. Собствениците на клубове за бедни и жалки бизнесмени, а без пари съвременен футбол не може да се прави.
О-О! Започна да се пропуква Гьозтепе!
  • 1