Найденов е тъп и невеж грухтящ т-пунгер и е нормално да пуска малоумни шеги!
Сираков, престани с тия сърби и други боклуци от Западните Балкани бе! Твоите заблуди съсипват Левски!
Ако ГЕРБ не бяха крали толкова за 12 години, можеше още 60 стадиона да се направят!
При всички положения Везенков ще е по-добър от Сабонис в Сакраменто Кингс.
През декември 2001 г. Шматке започва работа като спортен директор в Аахен, който има дълг от четири милиона евро и е застрашен от загуба на лиценза. Той успя да изгради отбора и скаутинга. През сезон 2004–05 Алемания Аахен достигна финал за Купата на Германия. През следващия сезон отборът спечели промоция в Първа лига. Клубът просперира финансово. През октомври 2008 г. той обяви, че няма да поднови договора си, който продължаваше до 2009 г., и беше освободен от работа на следващия ден. Треньорът Дитер Хекинг каза, че Шматке познава всеки играч от първото до четвъртото ниво. Трансферите включват Ерик Мейер, Симон Ролфес, Ян Шлаудраф, Ведад Ибишевич.
От лятото на 2009 г. до юни 2013 г. Шматке работи като спортен директор на Хановер 96. През 2011 г. договорът му е променен на безсрочен и той се присъединява към изпълнителния съвет като "Geschäftsführer Sport". Хановер имаше няколко много успешни сезона, както от спортна гледна точка (те стигнаха до четвърта позиция в лигата и играха в Купата на УЕФА), така и от финансова гледна точка. По лични причини Шматке намали натоварването си и взе няколко седмици пауза през 2012 г. През април 2013 г. той поиска прекратяване на договора си. Трансферите включват Дидие Я Конан, Мохамед Абделау, Ларс Стиндъл, Емануел Погатец, Рон-Роберт Зилер, Маме Диуф.
След кратки разговори с Hamburger SV, той започва да работи като съизпълнителен спортен директор за 1. FC Köln ltd през юни 2013 г. Кьолн успява да бъде повишен в Бундеслигата и да подобрява спортния и финансовия си статус оттогава всяка година. През април 2017 г. Шматке и Верле подписаха удължаване на договора до 2023 г. Трансферите включваха Доминик Хайнц, Антъни Модест, Леонардо Битенкур, Марко Хьогер, Хорхе Мере.
През 2011 и 2017 г. Шматке получи наградата "мениджър на годината".
На 22 май 2018 г. VfL Wolfsburg обяви чрез Twitter наемането на Schmadtke като нов спортен директор на клуба. Той трябваше да започне на 1 юли, но на 1 юни VfL Wolfsburg обяви на своята уеб страница, че той е в състояние да започне незабавно, благодарение на преговорите между 1. FC Köln и VfL Wolfsburg. Във вестниците беше съобщено, че Волфсбург е платил половин милион евро на Кьолн, за да отмени професионалната забрана, наложена на Шматке, като по този начин му позволява да работи един месец по-рано от първоначално планираното.
Стига с тия тъмни балкански субекти бе Сираков! Дай нещо по-свежо от Европа.
Крушарски какво е казал?
Тия с изкуствените цици кой ги харесва , не мога да разбера?!
@replay Недей да приписваш желанията си на други хора, П-ко!
Много е просто с Григор Димитров, като не може да покаже тенис, ще покаже пенис! Важното е да си в новините и привличаш внимание.
Черните футболисти са доста силни, но често тъпи и с лоша техника!
Аз пък мисля, че никой треньор няма да насърчи вратарят да прави такива рисковани действия при крехка преднина от един гол.
Григор може да бие единствено ако Джокович реши да му пусне победата като подарък.
@kakasia Глупости! Освиркванията започнаха преди една седмица, не е заради Световното.
Сърцето на Меси е един голям портфейл и той винаги мисли със сърцето си!!
@L0VECH_NE_E_S0FIA Гасне на майка ти П-та!
Пари хвърлени на вятъра са това за нов стадион в Борисовата градина. Като падне Путин , всичките ЦСКА-та ще бъдат закрити, стадиона разрушен , а Борисовата градина превърната в място за отдих за Софиянци в свободното време и никакви свински кочини няма да има там! Това е простата истина!
Гух-Грух! Централната Свинска Кочина на Армията- ЦСКА имала юбилей.
Кочината в Борисовата градина да се закрие и направи хубав парк за софиянци на нейно място!
Славистите са големи т-пунгери!
Най-жалкото е да си свиня от кочината в Борисовата градина, наречена още Централна Свинска Кочина на Армията-ЦСКА!
Ако имаше истински промени в България, комунистическите отбори като ЦСКА трябваше да бъдат закрити. Те не само не ги закриха , а ги размножиха някакви престъпници свързани с бившата комунистическа върхушка!
Като забележа силикон и всичко отива по дяволите!
@31_Champions Да ве, на вас "свинете" все "синьото БФС" ви е виновно.
Аз още преди една седмица под статията " Стадион " Христо Ботев" получи лиценз" написах: "Армейците от "Тракия"-Пловдив ще бъдат лашкани на собственият им стадион от "левскарите"!
Стадион "Христо Ботев"-Колежа в Пловдив ще е най-красивия и модерен стадион на отбор от "Б"-група! Браво!
@nusmir_fajc Много си млад затова.
Т-рунгерите от БФС да променят методът за наказание и вместо да се наказва клуба, да се наказват персонално виновниците за инцидентите. Техниката в последните години достигна значително развитие и с малко инвестиции могат да се закупят от клубовете камери които да следят за престъпни активности на запалянковците и още по време на мача да бъдат арестувани и съдени по -късата процедура на 1-10 години затвор и от 1000 до 10 000 глоба. Така с наказание за клуба, първо не е ефективно, и второ не е правилно клубът да обира пешкира за незаконните действия на някои запалянковци, които даже може да са провокатори! Перуката да промени законите в БФС и застави клубовете да следят с камери действията на запалянковците и се наказват истинските виновници , а не клубовете и техните запалянковци които нямат нищо общо с незаконните действия на някои от тях.
Колкото и да си богат, трезвото оценяване на ситуацията е в основата на започване на някакво начинание. Всеки бизнесмен като започне да мисли за някаква финансова -икономическа операция си мисли какъв е рискът и какво ще спечели. 30 милиона задължения на "Левски" не дават много положителни нагласи да се предприемат някакви стъпки към купуването или финансирането му. Не вярвам някой да си мисли, че като купи Левски ще е направил "ударът на века", по-скоро ще си мисли, че е жертва на финансови спекуланти. Ха-ха!
Проблемът е , че един футболист с такава заплата и трансфер като Роналдо, демотивира останалите играчи, което е причина за лошото представяне. Аз си представям и двете ситуации, едната да бъда Роналдо и втората да съм съотборник на Роналдо и двете ми действат потискащо. В първия случай, че всички от мен ще очакват чудеса на терена, ще ме хвърля в голямо напрежение и действа потискащо, а във втория, прекаленото обръщане внимание на Роналдо, ще ме демотивира да дам всичко от себе си. Ако демотивацията е около 20%-30% средно за всеки играч, то това означава, че отборът играе с 7-8 футболиста с 100% мотивация в мача, а това е малко. На другия полюс е противниковия отбор на който присъствието на терена на футболист като Роналдо ще действа крайно стимулиращо да се представят колкото се може по-добре срещу него. Момента е психологически и не зависи от възрастта и представянето на Роналдо, а повече от психиката на футболистите повлияна от присъствието му на терена.
Само с Роналдо не става, трябва и Меси да купи за същите пари и нещата ще си дойдат на мястото! Ха-ха
  • 1