Гледам има транспарант "Сираков вън, Раева целия вътре!" Ама моля ви се бе!
Глупости! Гунди е циганската версия на Георги. Циганите му викаха Гунди и това започна да се използва от всички. Няма нищо обидно в това обаче!
Тоя не е чужденец, Тоя е черен от Африка!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Не е голяма загуба. Тоя едва ли ще намери по-добро от Левски, освен ако не отиде в Нова Зенландия при брат си, ама след един сезон ще започне да разнася пици за да свързва двата края.
Браво
Вън прасетата от българския футбол. Отново виждаме толерантност към свинщините на един от най-гадния и свински клуб в България. ЦСКА -Ловеч да се закрие веднага!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
НАП сега ще го излашкаме няколко милиона по задълженията!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Да приключиш с футбола не е нещо неочаквано, което означава, че нещата няма причина да са тежко депресивни. Ако си намислил вече какво да правиш след футбола, нещата не са никак депресиращи.
Емил Спасов беше по-добър и от Меси. Какви футболисти имаше на времето България?!
Предлагам да се смени името от "Левски"-София на "Богдана"-София
Мисля, че Костов се представи блестящо на позицията която представя като треньор. При толкова кадрови, финансови, фенски, селекционни, НАП и ръководни провали Левски да играе в първата шестица е голямо постижение. Други отбори , при подобни ситуации са фалирали, изпадали, и дори ликвидирали, а Левски завърши в първата шестица което за други отбори това е недостижимо в цялата им 100 и повече годишна история.
Аз пък мисля, че Костов е най-малко виновен за
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@kakasia А ти си трето качество русоид бе, т-пунгер.
Ако Нойер беше се пенсионирал, щото е доста слаб вече, Байерн вероятно щяха да се класират. Съдията вече беше свирил няколко спорни момента в полза на Байерн. Реал и Байерн са били винаги поддържани от съдиите във вътрешните първенства и когато получат безпристрастно съдийство имат чувството , че се свири против тях. Такъв е случаят и от мача вчера.
А след 2-3 години Септември ще е шампион.
Аз мисля, че Костов е последния човек в Левски който е виновен за слабото представяне. Всъщност предвид, липсата на пари, задължения, продаване на голям брой футболисти, късата скамейка може да се каже, че представянето на Костов и Левски е доста добро. При толкова негативни ситуации, да си в първата шестица, а не в зоната на изпадане е голямо постижение.
Докато във футбола има свини и той ще е свински!
Основният въпрос е дали новия стадион ще има Чорба, помия, коктейли Сепси, Пепси, Швепси, Хайдук, Кула, Зимбру, Торпедо ?!
Ще минат може би няколко медеца, не повече от година и ще се окаже, че Стоян Орманджиев, не е чак толкова силен човек и ще го наритат.
Само Левски, ама някои от феновете ще ги еба в гъза като им събуя гащите.
Моуриньо ще съсипе Байерн!
ЦСКА е срам за българския футбол. ЦСКА създадени от комунистическата върхушка, поддържани и лансирани от Полит-бюро на ЦК на БКП. Тоя комунистически клуб трябва непременно да бъде закрит. Видни комунистически лидери се опитаха да съсипят Левски -който беше отбора на народа с преименувания и подхвърлянията му към различни министерства и организации за да угодят на господарите си в Кремъл, но не успяха да го дискредитират и сега в годините на демокрация Левски отново е най-обичания и популярен футболен клуб в България.
Всичко в кариерата на Стоилов се дължи на "Левски". Ако не беше играл в Левски, никой нямаше да е чул за него. Това е простат истина и Стоилов трябва да е благодарен за годините в които е бил в "отбора на народа".
  • 1