Днес, 19.07.2013 г., стартирата новата кампания с допълнителни парични печалби на българския букмейкър - „Еврофутбол“ дава още повече!“. Чрез нея участниците ще се борят да спечелят 10 суми от по 1 000 лева. Инициативата ще продължи точно един месец – до 19.08.2013 г., включително. В нея могат да участват всички играчи, без значение от залога, който са реализирали – за резултати от спортни състезания или Гонки. Единственото условие е те да притежават непечеливша квитанция на минимална стойност 10 лева.

За да се включат в кампанията, играчите трябва да попълнят трите си имена, телефон за контакт и дата на раждане на гърба на непечелившата си квитанция. След което трябва да пуснат талона си в специална урна, поставена на видно място във всеки букмейкърски пункт. Наградите ще бъдат определени чрез жребий след края на кампанията. Той ще се проведе в последните дни на месец август, а конкретната дата ще бъде обявена на фирмения сайт на компанията – www.eurofootball.bg .

Допълнителните парични печалби ще се изплащат в офиса на регионалния представител за региона, в който е издадена печелившата квитанция или в централния офис на „Еврофутбол” ООД на бул. „Джеймс Баучер” №12 в София.