Най-комерсиалният футболен турнир в света е в разгара си, а 16 от най-добрите клубове в Европа спорят помежду си за място на 1/4-финал. Четири отбора, достигнали до 1/8-финалите се изправиха един срещу друг тази седмица, а всички ние бяхме повече от нетърпеливи да направим прогнозите си.

Естествено с Еврофутбол шансът за успех и за печалба от прогноза, както винаги е най-висок. За това говорят сами цифрите - печалби от близо 1 800 000 лв.  за двубоите Монако – Арсенал и Атлетико Мадрид – Байер Леверкузен и класическите сблъсъци Барселона – Манчестър Сити и Борусия Дортмунд – Ювентус. От 13 до 18 март сумата на раздадените печалби е в размер на над 4 575 000 лв. 

Шампионска  лига определено остава най-сполучливият турнири за залози, когато става дума за големи печалби. Играч от Монтана прибра 8 280 лв., а ботевградчанин се опита да го догони с общата сума от 6 210 лв., също за двубои от най-големия европейски клубен турнир.

Извън битката на най-големите, играчи печелиха и от редовните кръгове на първенствата в Англия, Германия, Франция и пр. Една от най-колоритните печалби е от цели 5 528 лв. само с 14 лв. в система, но истинските поздравления отиват в Добрич, където участник осребри фиш за 14 431,20 лв.!

Добрите новини продължават: Джакпот 13 вече достигна примамливата сума от близо 16 000 лв. и може да бъде игран само с 10 стотинки на колонка.