През последното десетилетие все по-популярни станаха залозите онлайн. Това се усети много повече през изминалите 2 години. Какво представляват залозите онлайн? Това включва виртуален покер, казина и спортни залагания. Днес пазарът струва около 40 милиарда долара в световен мащаб всяка година, според различни оценки. Всички любители на онлайн залаганията имат предпочитани сайтове, в които да залагат и да четат спортни новини, статистика и анализи на спортни събития, бонуси и други.

Един от предпочитаните изцяло български сайтове за спортни анализи е BET-BG.com. В него ежедневно се качват анализи на предстоящи събития или мачовете днес. Четенето на такива анализи е ключов фактор за взимането на правилните решение и успеха в такъв тип начинания. Малка част от анализите, които ще откриете на техния сайт са за: Шампионска лига, Висша лига, Чемпиъншип, Ла Лига, Серия А, Лига 1 и още много. В сайта на BET-BG лесно може да се сортират анализите по лиги, отбори, спорт и други. Така всеки фен може лесно да открие съдържанието, което търси.

Кои са bet365?

Bet365 е компания за онлайн залагания, която е сочена за гиганта в Европа. Те са наричани „любимата световна компания за онлайн залагания“ в чужбина, което е доста смело твърдение. Bet365 не са спирали да привличат играчи от цял свят. Една от причините за това е бонус кодът на bet365, който води до безплатни кредити за залагане. Офертата за bet365 регистрация е достатъчна за някои играчи. Но за да привлече нови клиенти, качеството на предложенията за онлайн залагания кара клиентите да останат задълго.

Бонус кодът се въвежда директно в сайта на бет365. Офертата е абсолютно същата, независимо през коя платформа се регистрирате и използването на код няма да повлияе на стойността на бонуса по никакъв начин. Имайте предвид, че е по избор да въведете бонус код на bet365, след като направите регистрация.

Bet365 мобилно приложение

Най-използвания начин за онлайн залози е bet365 mobile. Мобилното приложение на bet365 за iOS може да бъде намерено в Apple App Store, а за потребителите на Android в Google Play Store. Какво е предимството на bet365 мобилно приложение ? Отварянето и затварянето на залози е в пъти по-лесно през мобилното приложение на бет365. А дизайна на приложението прави изживяването на потребителите лесно и удобно.

Повече информация за букмейкъра може да намерите в партньорския портал BET-BG.com