„Като за световно с Еврофутбол!“ – още и още“ – това заглавие е най-подходящо за новината, че букмейкърската къща удължава кампанията си с допълнителни награди и печалби за пореден път. След като имаше вече две свои „издания“, инициативата ще продължи да радва играчите на родния букмейкър с още четири седмици, които продължават до дните след Великден.

Условията за участие остават същите – собствениците на фишове за минимум 10 лева на резултати от спортни състезания или за поне 5 лева на Гонки имат шанса да се борят за наградите на „Еврофутбол“. За да се включат в жребия те ще трябва да попълнят на гърба на талона, който ще получат от своя букмейкър срещу квитанцията за направен залог, трите си имена, телефон, дата на раждане и да се подпишат, а след това и да го пуснат в специалната урна, поставена в пункта.

Всяка седмица от „Като за световно с Еврофутбол!“, както и до сега ще приключва с раздаването на допълнителни предметни и парични награди, някои от които: LCD телевизор, лаптоп, смартфони и суми от 100 лева до 2 000 лева. В жребия за тях ще се включват всички талони, приети от петък на предходната седмица до четвъртък на текущата.

Поредните, но първи за това „издание“, дни на кампанията започват да текат от 28.03.2014 г. и ще приключат на 03.04.2014 г. На 06.04.2014 г. в предаването „Спортен свят“ по Канал 3 ще бъдат определени и печелившите от нея – те ще могат да се сдобият с 42-инчов 3D телевизор, по една сума от 2 000 лева и 1 000 лева, по две от 500 лева и десет от по 100 лева.