Българският състезател по тенис на маса и Спортен талант на „Еврофутбол“ Денислав Коджабашев спечели златен медал от Международния параолимпийски турнир PTT Hungarian Open 2014, който се проведе в гр. Егер (Унгария) в периода 12-16.03.2014 год. Участваха национални състезатели от 20 държави от целия свят. Денислав се състезава в клас 10 на PTT, който е класа за хора с най-леки увреждания.

Денислав Коджабашев успя да победи противниците си с категорични резултати от 3:0 гейма с всеки един, което му донесе безапелационна победа в състезанието и златния медал.

Предстоящите участия в турнири на Денислав Коджабашев са през май в Братислава (Словакия), през юни в Клуш (Румъния), след което и Световно първенство по тенис на маса в Пекин през септември.

Още един от Спортните таланти на „Еврофутбол“ – Васка Благоева, зае престижно място. Ски-бегачката ни завоюва трето позиция в класирането при жените на 1,5 км спринт класически стил на Държавното първенство за мъже, жени, юноши и девойки ст. възраст, което се провежда в Банско. Първите две места бяха за олимпийските ни представители Теодора Малчева и Антония Бургова. Утре Васка ще се представи в дисциплината 5 км класически стил. Състезанието продължава до неделя.