Каква продукция ще се гледа за тези пари???
Да се освободим от всички безидейници! Славното старо поколение месни играчи ще Ви се смеят! Те ходом и сега ще са по-добри от ........ Санкции и без заплати за тези /не/кадърници!
През 1986г. станахме шампиони с месни играчи! Не плюехме по трньора, когато паднахме в Киев от Динамо. Уважение за ХЕРО! С тези налични играчи - това са ни възможностите. Това се отнася и за тези, които пишат със злъч!!!
Още помня помня победата над Италия с 3:2 и това как ГИ СМАЧКАХМЕ с дух и класа. Вчера бях дал прогноза 0:2 и гледах само... 10минути покрай втория гол. И се чудя как през ония времена, при затворената система сме били равностнойни, а сега след 30 години (псевдо)демокрация се броим на милиардери и "ритнитопковци"!!!
Този Охене има много да се учи от..... истинските, класни беройци като Георги Стоянов ? бръснаря/
На Левски няма да им трябва.... за "Б" група, тогава!!!
Тази Наталия от Монитор даже си извадила и медицинско...вместо да походи малко на фитнес!!!
Тази Наталия си извадила и медицинско...вместо да походи малко на фитнес!!!
От този сбор от наемници има и един българин /бероец/. Дано им помогне да не изпаднат!
Дузпите и двете са огледални!!!
Не се абонирам за Монитор от 10 години!
Чичо Мунчо това са наши легенди. На олимпиадата в Мексико световната преса писа за Жеков. "Головете в Лион класираха България''...Благодарение на тях стигнахме до финала на стадион Ацтека. А за Пенев пазя емблематичната снимка с Йохан Кройф от двубоя с Аякс и т.н. Нямаме право да съдим за личния избор на доказали се наши сънародници....
Тия левскари да се радват на малкото, което имат. Като изпуснат Робърта ги очаква "Б" група!
Давай Херо! Жабите нека си крякат, само това могат!
Имам чувството, че това е като изявата на Пламен Марков при дебюта му като играч за ЦСКА - преди много години... тинейджърските. На този мач срещу Ботев Враца съм присъствал и имам добри спомени...
Херо е стратег! След като Петър Жеков ни го взеха в ЦСКА в годините когато вкарваше по 5 гола на Дунав Русе, сега е момента да се види коя е люпилнята за голмайстори в България!!!
Пропусна се поредния шанс за нещо голямо. Но човешко е, не си машина, Ще стискаме палци да си здрав Гришо и за следващия турнир!
Браво Гришо! Ти си НАШЕТО вдъхновение! Вярваме в теб! Цяло Хасково .... и света на тениса ТЕБ гледа!
Всеотдаен боец на терена, от който трябва да се учат младите - как се играе за България.
Дори прехваления уелски биткаджия Вини Джоунс ръкопляска на знаменития гол на Трифон!
Почивай в мир, Туньо ти си в нашите сърца!
Браво на Гришо! Всички в света на тениса знаят кой е гордостта на Хасково и България! Само мишоците да не стоят по дупките и да мърморят, ако могат да се докажат и те с нещо да го направят....
Той е българин, това е над всичко! Ще се гордеем с бъдещите му успехи! Надявам се да развие своите качества, които безпорно притежава!
Ювелирния гол на Гунди , тръгвайки от центъра на Уембли... също ми носи гордост като българин!
Тези драскачи никога няма да достигнат КЛАСТА на Бербатов в писането! Дерзайте!
Навремето бихме Хонвед с 3:0, цамо със свои играчи. В ответния мач герой бе Н.Кордов! Имахме класа и не се продавахме! Сега класата изтича навън, а Ние ще продължаваме да се лутаме т.е. да се обиграваме!
Преди една година ни напусна ненадминатият и незабравим за Нас- Петко Петков. Винаги отдаден на зелено-бялата идея, той е в сърцата ни.Той донесе толкова радост за Стара Загора- носен на ръце, боготворен!
Поклон пред твоето майсторство! Ти ще бъдеш винаги с НАС!
Да е жив и здрав! Да помни уникалния гол на баща си, славният Чико Дерменджиев срещу Португалия с 1:0, който ни класира през 1967година!
Наливайте пусто в празно... и се борете поне да не изпаднете!
На мача със звездите на Барса - Бербо пипна три пъти топката и вкара забележете ЦЕЛИ три гола!
Тази КЛАСА липдва на сегашните ни ритнитопковци. Тя се изгражда с талант и много труд.
Затова тряжва да се гордеем с НАШИЯТ БЕРБАТОВ!
Нека младоците се учат от него!!!
Браво за Марселиньо! Скоро такъв класен играч няма да имаме... респективно Лудогорец.
Този бразилски компютър / и за нашето ниво / променяше темпото по време на игра... Бързината с технични отигравания, правеше разликата за Лудогорец. На Балканите мнозина богаташи пилеят средства, но засега успява само Динамо Загреб!
малките моменти, това е класата! Да си повярваш, че можеш! Нужна е по-голяма издръжливост-комбинация между физика и психика......Успех на отбора!!!
  • 1