Когато побеждава е велик и обратно - драскачите (разбирачи) го упрекват! Не виждате ли, че в този скъп спорт много от западн(а)ите държави нямат такъв тенесист! В този мач гришо нямаше необходимата свежест. Нека го подкрепяме ВИНАГИ , както сънародниците по света!
Престижна победа! Браво за целият екип!
Великолепен Гришо! Гордостта на България и цяло Хасково, в света на спорта!
Тези първо да си платят задълженията към НАП!
На тези трябва някой да им разкаже за режима и класата на ДИМИТЪР ЯКИМОВ!
Tези, като нямат келепир са готови да офейкат!
Гордост на България пред света!
Поклон пред този изключителен футболист! Незабравим тандем с Чико Дерменджиев!
Тези спънати коне могат ли да вкарат... и един гол! Да започнат от Б група. Петко Петков сам имаше над 60 гола в началото на 70-те години! Вечна му памет!!!
Новодошлите трябва да се запознават с историята на Берое, като балкански шампион! Поколенията славни играчи не се плашеха с кой противник играят и вкарваха голове. Тези новите са ялови!!!
Браво на българските момчета и Тони Тасев! Така трябва да се "разправят" и с .... ЦСКА и Левски!
Навремето Берое обърна Славия (на Овча купел) от 2:0 до 3:2, с три гола на Стойчо Младенов! След това съдийско подлагане до 4:3, краен резултат!
Bai... отиди да си ВЗЕМЕШ курс по български за началния курс и тогава се учи да пишеш по форумите!!!
Не живея в Хасково от 1970г,но.... гордея се и тръпки ме побиват, като имаме такива спортисти- гордост за цяла България!!! Ще спомена само-Ванч Дерменджиев-баскетбол, Антонио Кръстев-щанги, Иван Динков-борба! Слава за Хасково!
Световна купа бе глупаци! За Европейската купа се състезаваше Петър Попангелов... и нямаше равен в елита!
Знаменит играч! Помним комбинациите му с Ривера при онзи мач 4:3 в Мексико! Да не забравим обаче и славният ни български отбор, който поведе на адзурите с 3:1 в София... и само головете на Прати бяха разликата!
Браво Радо! Настръхнахме от гордост, след последният ти финал! Спомних си успеха на Пепи Попангелов, преди много години...за европейската купа! И двамата "отвяха" световната конкуренция!
Видях през октомври в Лисабон и Порто как се тренира на осветление. Не трябва да злословим срещу нашият диамант, при тази конкуренция. Самият факт, че Гришо е там, в този скъп спорт е повод за гордост.
Благодарение на неговото присъствие се народиха и тези много "разбирачи"!...Считам,че дълги години няма да имаме такъв комплексен тенесист, с по-предно класиране!!!
Хасково се справи с Австралия!
При тази чудовищна конкуренция... браво Гришо!
Браво ! Везенков-старши също ни радваше сърцата! Боец от класа!
Богатите държави дават милиони, за да имат шампиони в тениса, но нямат такъв бисер, като Гришо! Пример... Франция, Великобритания... Всички българи се гордеем, а заслугата е на родителите от Хасково!!!
Шапки долу пред тяхното верою!
на Иванов ден, това е най-добрата новина! Повод за гордост на всички сънародници! България в спортните форуми и един уникален Гришо!!!
Давай Гришо! Цяло Хасково и всички истински българи сме с теб!
На 3 декември една уникална наша баскетболистка Ваня Дерменджиева навърши 65 години! Да ни е жива и здрава! Заедно с Ваня Войнова са звездите на Националния отбор и водещи при победите на всички световни форуми. Тези, които пишат ( и най-вероятно не са били родени) да вземат да почетат малко за успехите ни преди.... и сега къде сме?
Слявия е пример, как с български футболисти се постигат успехи!
Гордост за България, при такава конкуренция! Със Стоян Делчев са великаните на висилка, ненадминати в прелитанията!
За колко ли петилетки ще изплатят задълженията си! Да стягат юношестката си формация...там е истината! Люпилня дала не един легендарен футболист!
Има много верни слависти и всички са за УВАЖЕНИЕ! Да си припомним,че на световното в Англия през 1966 година играхме с Бразилия / световния шампион/. На вратата бе знаменития Симеонов от Славия. Допусна само два гола от звездния тим. Паметния мач на Уембли 1:1, феноменалният гол на Гунди, но заслугата бе на вратарят, лично сър Боби Чарлтън го поздрави!... Следва легендарната дружина на ЖУЖО и треньора Пържелов! Беройци уважават и се гордеят с всички успели слависти, най-вече като българи!!!
След Победата над Люксембург с 3:1, като гости... коментаторът възкликна "На хоризонта Мексико". Класирането на 14-15 място между 16 отбора в света се считаше за провал!
  • 1