ЦСКА ще го има, когато има 11 изградени юноши от клуба.... кой от тези ритнитопковци ще се доближи до класата на Митата Якимов и Димиттър Пенев.... Един Денев през 1970г, попиляваше защитите на турнира Дружба. Те са емблема за национална гордост!
Един от хората милеещи за Берое! Поклон!!!
На 23 май 1973г. преди 50 години Берое удари Левски с 2:1, за купата на Съветската армия! Паметна дата!.
Капитанът Георги Белчев откри резултата. Типеца Стоянов изравни... При две атаки на Дим.Димитров, бе съборен в наказателното поле... при втората съдията се реши и даде дузпа. Зад топката застана Борис Киров. На вратата на Левски бе Михайлов ... Последва ГОЛ и Левски е на колене! Браво на славното поколение беройци! Снощните ритнитопковци нямат нищо общо! Някой трябва да им говори и обучава....
Везенков старши бе значим, с характер........гена в Саша е изключителен! Гордеем се с него! Неговата звезда да проправи път и за следващите младоци за възраждане на БГ баскетбол!!!
И Везенков старщи бе завърщен играч и характер, но....... гена в Саша е изключителен! Браво за духа! Кара Ни да се чувстваме горди, като българи и с надежда.....една звезда да ни води за нови очаквания!!!
И ЦСКА в мача с Лудогорец.... имаше двама българи. Питам се - кога ще видим изграден играч, като Димитър Я!кимов? Като деца се радвахме на финтовете и неподражаемата класа на този Велик футболист? Гордост и за Националния отбор?
Олимпиев ще остане в Нашите сърца със своята всеотдайност! Вратар...талант и несравним артист, в рамките на вратата! Обезкуражаваше доста класни нападатели! Поклон !!!
Берое е в Нашите сърца!
Тези ритнитопковци не ги гледам въобще! Те стават само за зрители... да се учат от славните ветерани ( Шампионите от 1986г.)!
Добър треньор! материала е за ранг Б група!
Да вземат някой от ветераните над 70 години, за да им покажат как се вкарват голове! То си трябва и ... класа! зАТОВА И НЕ ГИ ГЛЕДАМЕ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА!
Доказан спортист, с характер! Пожелаваме му....успехи, които само той си може!
Уважение за Мадански! Думите му " унгарците играят... нашите ритат топката!", изразяват всичко. Тук ще припомня, че играхме с тях на Световното през 1966г. в Англия.... знаменития Първи гол на Гунди / въпреки загубата с 1:3. Тези "юнаци" и 24 часа да ритат гол без идея... няма да вкарат!
Тези ритнитопковци .... имат тези възможности! Кой развиваше патриотизма и класата на поколенията от 60-те... 70-те години на миналия век. С футболисти, играещи от деца заедно... заемахме ВТОРО място на Олимпиадата в Мексико 1968г, а класирането ни на 15-то място на Световно първенство (сред 16 отбора), се приемаше за посредствено!
С такава безидейна игра / посредствени ритнитопковци/... и туземците на Австралия няма да победим!
Тези юнаци с такава безидейна игра... няма да победят и туземците на Австралия!
Берое 86 имаше облик и гръбнак от свои кадри! Не е виновен треньора, а материалът с който разполага.
През 1971г. тръгвайки от "Б" група ( заради мекерето Сашо Костов), изградихме отбор от класни футболисти и се надигравахме с грандове от Европа!
Браво на Киров и на беройци! Това са възможностите на отбора. ЦСКА и българският футбол ще успеят, ако развият играчи от своята школа...люпилня за таланти през годините! С тази " сбирщина" от играчи им стига за второто място!
Браво на Киров и на беройци! Всичко е въпрос на възможности. И ЦСКА би изглеждал авторитетно с играчи от местната школа, като Антов, чорбаджийски и безпорният Кирил Десподов. С тази "сбирщина" от играчи, един И.Турицов им стига за второто място!!!
Да е здрав и честит! Една футболна легенда, оставил незабравими мигове в сърцата ни. Неподражаем виртуоз, почетен в световния отбор, при изпращането на Яшин.... През 1977г. изпусна дузпа срещу Франция, при решаващата квалификация за Мексико. Простено му е, защото го върнахме на петлите на 17 ноември 1993г!
Успех! Все още чакаме някой да се доближи до класата на истинските беройци, оставяйки душа и сърце на терена! Да го срешнат примерно с Кънчо Кашеров!!!
Берое няма ...просрочени задължения към НАП! А левски им е абонат!
Да е жив и здрав...той и семейството му! С неговия пример и дух Левски да стане отново шампион!
Успех! Някой да го запознае и последва примера на няколкократния балкански шампион на този пост...
легендата на Берое Христо Тодоров (цукито)! Помнят го и на европейската сцена такива отбори, като Магдебург... впоследствие победили Милан и вдигнали европейска купа!
Ot 1962г до 1974г България участва на четири световни първенства! Имаше знаменити футболисти изградили се в родни условия и първенство... Хазарта и наркоманията дойде от Запада!
Един Стенли е пример за уважение футболист, доказал се при други условия! Прави пропаганда и реклама на някой, който му плаща за това!!!
Поздравления за Лудогорец! За да коментираме Рома _ вижте как, по същия начин се добраха до успеха във Финландия!
Нашите беройци играха като равни с Динамо Киев, пред пълния стадион, през 1986година!
Без Тунгара... не виждам нищо положително в атака. Няма кой да създаде емоцията и духа беройски!
Трябва беройския дух да се върне! Хубчев е точният човек!
Мъри трябва да продължи в своето верую! Друг въпрос е класата на играчите, с които разполага.
Поклон ! Старите беройци ще го помним с неподражаемият устрем и себераздаване!
  • 1