Участничка от град Белово и играч от Перник грабнаха големите награди от третата седмица на кампанията на българския букмейкър – „Като за световно с Еврофутбол!“. С чисто нови смартфони се сдобиха Елисавета Йорданова Рибникова и Валери Григоров Панков, които направиха своите предвиждания на стойност минимум 10 лева за спортни състезания или за поне 5 лева на Гонки. Техните имена станаха ясни, след като бяха определени чрез жребий в неделното предаване „Спортен свят“ на Канал 3. По една допълнителна печалба от 2 000 лв., 1 000 лв. и 500 лв. и по пет от 100 лева и 200 лева отидоха при:

  • Веселин Драганов Драганов спечели 2 000 лева;

  • Иван Диянов Дяков взе 1 000 лева;

  • Йосиф Димитров Иванов си тръгна с 500 лева;

  • Димитър Георгиев Димитров, Светлин Маринчев Йорданов, Мустафа Юсеин Мустафа, Заприн Илиев Апостолов и Борислав Трайчев Георгиев прибраха по 200 лева;

  • Стефан Димитров Таушанов, Христо Николов Кънчев, Пламен Димитров Пройнов, Иван Генчев Върбанов и Мирослав Любомиров Василев, който получиха по 100 лева.

И третата седмица на кампанията „Като за световно с Еврофутбол!“ премина при повишен интерес. За пореден път най-голямо оживление за спортните залози имаше в София – в пункта на ул. „Акад. Борис Стефанов“ в Студентски град, а надбягванията с хрътки предизвикаха най-много участници в Долни чифлик, Варненско.

Всеки кръг от „Като за световно с Еврофутбол!“ приключва с раздаването на 15 предметни и парични награди. В жребия за тях се включват всички талони, приети от петък на предходната седмица до четвъртък на текущата. Повече информация ще намерите на www.eurofootball.bg – в момента тече и четвъртата седмица на кампанията, в която можете да спечелите: една голяма допълнителна печалба от 3 000 лева, четири от по 500 лева и десет от по 100 лева.

Участници от Белово и Перник грабнаха наградите от Като за световно с Еврофутбол