Betano е един от най-бързо развиващите се хазартни оператори в Европа, който в последно време проявява интерес към пазарите с онлайн залози по цял свят. Компанията е сравнително млада - създадена е през 2016 г. в Австрия, като вече оперира в много държави по света.

За България сайтът притежава от съвсем скоро лиценз и брандът успя да се впише отлично в конкуренцията на останалите букмейкъри, тъй като предлага абсолютно всичко интересно за играчите, коефициентите му са много добри и дава различни бонуси, а ако не вярвате на това, можете да се ориентирате, когато посетите https://efirbet.com/registraciq-na-smetka-v-betano/. Регистрацията става много лесно. Имате шанс я направите чрез свои профил във Facebook, Google, Yahoo или LinkedIN. Ако предпочитате, въведете директно имейла си. Това е и най-пълната регистрационна форма, която ще се наложи да попълните. За сметка на това обаче профилът Ви ще бъде създаден с всички нужни данни и ще остане само да го верифицирате. Данните, които се искат за регистрация в Бетано, са стандартни. Най-основно те включват трите имена, имейл и телефон, потребителско име, парола, пол, рождена дата и други. Щом сте готови с регистрационната форма, ще се наложи да верифицирате номера и имейла си. Компанията ще изпрати четирицифрен код чрез SMS и петцифрен такъв по имейла ви. Само ако попълните и двете комбинации, ще успеете да си направите акаунт. Всичко става за секунди, без излишно забавяне.

След като разполагате с профил, вече имате пълен достъп до всички бетинг секции в сайта. Разбира се, за целта ще трябва да депозирате средства по сметката си. Веднага за "добре дошъл" ще получите 100 процента подарък в размера на сумата, която първоначално сте вложили. Важно е да отбележим, че трябва да се запознаете детайлно с условията по тях, които може да са свързани с определен срок или пък размер на коефициентите. Единственото, което ви остава, за да придобиете пълен контрол над профила си, е да преминете през процеса по верификация. За целта ще трябва да изпратите копие на личните си документи до Бетано. По този начин ще гарантирате своята идентичност и ще може да теглите печалбите си.

В случай, че предпочитате да играете през телефон или таблет, няма да срещнете трудности да се регистрирате през мобилната версия на Betano, в която са всички важни функции. Самата процедура не се отличава от процеса, през който ще минете, ако отваряте сметка в Betano през компютър или лаптоп. Данните, които букмейкърът, ще изиска от вас, са същите.

Оттам нататък ще можете да играете в сайт, предлагащ изключително голям брой опции. Те са представени в спортния сектор, в казиното, виртуални и електронни спортове. Брандът разполага с отличен екип от хора, които обслужват клиентите, като с тях можете да се свържете по имейла, телефона или с чат на живо. Има и отлична програма за превенция от хазартна зависимост. Сайтът е достъпен на няколко езика, като има и отлични апликации за мобилни устройства.

Търсейки нов букмейкър, в който да дезопирате средства, Betano със сигурност би бил отличен избор за Вас.