Някои предавания са несериозни когато доведат боен спортист и очакват да респектира разтреперани участници - той мутра ли е, какъв, ще ги наказва ако загорят манджата, не визирам в случая Тервел.
Един професионален боксьор трябва да респектира на ринга, вместо по дискотеки, кухни и ферми, където може и да гризне дървото.
'ние сме традиционалисти, не искаме промени' - ами не е вярно това щом саудитски съветник ще глобява, нарежда какви да са мачовете според желанието му и си раздава техни шампионски колани. Сюлейман младши следва стъпките на сюлейман старши към любовта на големите мангизи, особено сега от наши хора.
Натурализиран кубинец победил украинец. Ама българин разби украинец звучи по-патреотично, нали? Да не се забравя и че неотдавна двама украинци разбиха двамата най-известни български боксьора.
Интересно как повечето в мма които се допингират се научиха и да пушат трева, тези които споменавате също са взимали, така че не ги давайте за пример. А защо пафкат преди тестове, може да се пита някой запознат.