@replay Прочети бавно предпоследното изречение от предния ми коментар ми и би трябвало да разбереш. Сега да обяснявам какво е ирония ли? Стига, не е сериозно това. Добре, ще го кажа по-подробно, за да се разбере - Тук се злобее, защото победителят от мача е украинец от Украйна, а повечето българи обичат русия(макар и да не знаят руски език и да не са ходили там), къде по носталгия от младини, къде заради руски долари, къде от полезна идиотия. В тази връзка трябва да се плюе по всеки успех на някой, който е обявен враг на русия, т.е е украинец, за да не им се карат после че са фашисти. Ако Усик беше сърбин, палестинец или африканец нямаше да има никакъв проблем и подони коментари. Но в БГ има хора, които са по-големи католици и от папата. Не ме карай да обяснявам последното.
Респект за това изказване на Тервел.
Баси, досега не бях срещал в един коментар защита и критика на циганите. "Вън политиката от бизнеса, науката, изкуството и спорта" не може да го каже пълнолетен човек. От утре закривайте министерствата на икономиката, науката, културата и спорта защото тука ги е яд, че безпорният шампион не е руснак или циганин. Россия е пример за единствената държава, където политиката не се намесва никъде и затова всички я обичат.
Тайсън има достатъчно пари за да живее добре, той иска още повече. Един от най-великите, а има ютубъри с по-дебели джобове, не звучи добре. Затова тези които не са толкова прости за да го осъзнаят си плащат. Форман, контра пример на Тайсън.
С тези определения не може да ме обидиш, чугунен павиан. Рузката пасмина не можа едно село да превземе за година били унищожили техника за стотици милиарди, блатни сънища, не гледаш добре channel one. Най-смешната армия в света с претенции за световна сила, китайците се заливат от смях и потриват ръце. Запомни добре - съдбата на "великата" империя е в ръцете на Щатите, а не на друг. Те решават дали ще съществува или отново ще се разпадне, затова се молите по цял ден за Тръмп. Не само спортисти, а въобще на рашисти трябва да се забрани да ходят на олимпиада. Под мъжка писта явно имаш предвид изпълненото с педРаzти руzко гето, да, там мъжкото другарство е издигнато в култ. Не съм казвал че Кличко е спечелил мача, за да ми говориш за точки, не схващаш. Казах каквото имам, излишно е да ти отговарям. Но може да отговоря на българиец в mma сайта. А, и внимавай да не се подлъзнеш да паднеш на "мъжката" писта, че е твърдо и хлъзгаво.
Това е никът ти от един друг сайт, където пишеш същите неща или просто копираш чужди коментари, ама не вярвам. Тебе те обвзела необратима руzофилия, щом още наричаш войната специална операция, изоставаш. Питам те за Усик да е изнасял политически речи на мачове, ти намесваш Зеленски, как може президент да говори за политика, срамота. Извън ринга Усик ще говори каквото си иска, не може всички да са рашисти. Поветкин да не би на не говори за войната и други спортни дебили. Освен това още в първия си коментар започваш да коментираш украинска пропаганда, която между другото е по-добра от расийската. Но спокойно, сега като откраднаха всички перални и микровълнови печки, следва омиротворяване с нов вид бойни комари, с бронежилетки и всичко останало, които нападат само руснаци и български рашисти. До 24ч. след убождане от тях, потърпевшия се превръща в джендър и изпитва силно желание да стане евродепутат. Преди подкрепях Пулев, сега - не. Ако не беше българин едва ли повечето хора в БГ щяха да го гледат. Не го харесвам в и извън ринга. Изненадан ли си? Никакъв урок не е изнасял Фюри, само в последния рунд Кличко му посини очите с два удара, за да му подскаже за реванша, но хитрия циганин се покри. Просто Кличко искаше да намаже за по-голяма пенсия, но се прецака като не го нокаутира. Да, твърдя че Фюри щеше да бъде нокаутиран.
child_of_Orion или българиец, ноември-декември 22 Фюри водеше преговори за мач с Уайлдър и не е мислил за никакъв Усик и накрая извика стария си приятел Чисора. А и за него не е ново да бяга от мачове - с Хей, Устинов, реванш с Кличко....
Досега Усик мачовете си ги е печелил само с "украинска пропаганда". Покажи на кой мач е правил политически изказвания. Дори не е говорил че мафията му пречи да спечели за разлика от един български боксьор.
Откакто Кличко би Пулев злобеете на украинска вълна, а последните две години още повече.
Това са фактите - Пулев както очакваше да нокаутира поне един украинец и да ви зарадва в София в края на кариерата си в слаб мач за малко да стане обратното.
Джошуа както сам е казвал целта му е да стане милиардер. Ако преди няколко години беше направил няколко мача с Уайлдър и Фюри, щеше да е станал. Създал бизнеси, иска да бъде едър бизнесмен като копира този и онзи, но не му се отдава, подобно на други негови "братовчеди". Правят се на модерни богаташи които превъзхождат традиционните такива, а носят костюми на стари британски марки, в които изглеждат нелепо. Промотират черни движения, а любимите им коли, дрехи и вещи са в бяло. Да имаш много пари не те прави класен тузар. Като спре с бокса и му спрат хонорарите от мачове и реклама, да покаже на хората как се върти милиарден бизнес.
Има хора не са виновни, те други са виновни, но не са хора, а други хора. Напишете в тубата razkoshen ciganin и открийте десетте разлики с това интервю.
Какъв фризьорски салон, излизал е от ресторант. Вероятно това че с косовско-албански произход в случая няма връзка. Както и ескалиране на предстоящи конфликти с балканско участие.
@baobao така е и това показва нивото на св. шам Фюри, който като такъв трябваше да се разправи с камерунеца до средата на мача и такива бяха повечето прогнози, особено и че го превъзхождаше във всеки аспект, освен сила на удара. Вместо това вчера Фюри отиде на види как Нгану ще пребие Джошуа и той да се качи да го предизвика на реванш. На Джошуа слабото място е психиката, ако я стабилизира ще бие брутално Фюри, ще вземе победа и над Усик, който сред фона на тези мутанти си е лудост.
Когато си в бокса от вчера, обаче устата ти не спира да мели се случва и това.
Някои предавания са несериозни когато доведат боен спортист и очакват да респектира разтреперани участници - той мутра ли е, какъв, ще ги наказва ако загорят манджата, не визирам в случая Тервел.
Един професионален боксьор трябва да респектира на ринга, вместо по дискотеки, кухни и ферми, където може и да гризне дървото.
'ние сме традиционалисти, не искаме промени' - ами не е вярно това щом саудитски съветник ще глобява, нарежда какви да са мачовете според желанието му и си раздава техни шампионски колани. Сюлейман младши следва стъпките на сюлейман старши към любовта на големите мангизи, особено сега от наши хора.
Натурализиран кубинец победил украинец. Ама българин разби украинец звучи по-патреотично, нали? Да не се забравя и че неотдавна двама украинци разбиха двамата най-известни български боксьора.
Интересно как повечето в мма които се допингират се научиха и да пушат трева, тези които споменавате също са взимали, така че не ги давайте за пример. А защо пафкат преди тестове, може да се пита някой запознат.