Георги Гайдарджиев спечели 17-та и 18-та си шампионска титла по канадска борба. 24-годишният благоевградчанин стори това на Държавното първенство, което се проведе на 22-23.03.2014 г. в гр. Созопол. Георги, който е Спортен талант на „Еврофутбол“ за втора поредна година, се окичи с два златни медала в категория до 65 кг - на лява и дясна ръка. Това му даде възможност за участва и в абсолютната категория, където е 4-ти (тук участват 17-те най-добри състезатели в този спорт у нас). Спортният клуб на Гайдарджиев, "Спартак", пък взе две първи места в отборния шампионат - за юноши и девойки и за мъже и жени.

Друг Спортен талант на българския букмейкър – Васка Благоева, може да се похвали с три бронзови медала и едно четвърто място в отборния спринт от Държавното първенство по ски бягане (20-23.03.2014 г., Банско). Състезателката на НСА постигна третите места в късия спринт на 1,5 км класически стил, на 5 км отново в класическия стил и на 5 км свободен стил.

Бронзов медал грабна и Виолета Генчева от Държавното първенство по джудо за жени, което се проведе в тренировъчната зала на арена „Армеец“ през уикенда. Шампионата започна ударно за 19-годишната състезателка, която спечели две победи с ипон. Третата се оказа препъни камъка по пътя към титлата, заради загубата с наказание. В спора за третото място Вили надигра отново с чиста победа представителка на ЦСКА. Тази неделя Спортният талант на „Еврофутбол“ ще участва на републиканското първенство в друг спорт, който тя практикува – самбо.

Теодор Георгиев спечели поредното си отличие от международен турнир по олимпийско таекуондо. След бронзовия си медал на Откритото първенство на Холандия преди седмица, Теди грабна златото в кат. до 74 кг на първия шампионат Sofia Open, който се проведе през уикенда в зала „Фестивална“ в столицата. Победи над представители на Гърция и Косово донесоха крайния успех на дупничанина. Другият ни Спортен талант – Александрина Ризова в кат. до 46 кг не успя да постигне успех, като загуби първата си среща – четвъртфинал, от Николета Гаргавали от Гърция, която по-късно стана шампионка. Причина за неудовлетворителното представяне на Алекс бе контузията в лявото коляно, която тя получи в хода на срещата. В надпреварата участваха над 1000 таекуондисти от 16 държави - Албания, България, Гърция, Испания, Италия, Косово, Македония, Молдова, Норвегия, Румъния, Русия, Сърбия, Тунис, Унгария и Швеция.

Бегачите на средни разстояния Милица Мирчева и Митко Ценов – също Спортни таланти на „Еврофутбол“, триумфираха в 32-то издание на надпреварата по крос-кънтри „Ивайло” във Велико Търново в събота. Милица пробяга разстоянието от 6 000 м за време 23:16 мин. Европейският вицешампион на крос за младежи – Митко Ценов, се окичи с първото място, след победа над треньора си Йоло Николов на 10 000 м.