И после пак ще реват, че са глобени безпричинно.
@hd-fen , ти какво образУвание имаш, или всички левскари сте толкова образОвани? Ще скочите ли на УЕФА, ако ви глоби и сигурно ще я заплашите със със, понеже сте некултурни и вечно в нещо неизрядни, но гадният БФС ви покрива постоянно.
Да ви имам и заглавието неграмотно!!! Така става, когато се четат само букмейкърските прогнози, но не и сериозна литература.
@krum_popov69 , в ЦСКА по обективни причини няма нито един футболист. В ребрандирания Литекс има над 30 такива. Доколкото си спомням взехте около 15 човека в този трансферен прозорец.
Сашко Етапа е голям треньор-с една победа над Берое след спорна дузпа. Освен това е голям мъжкар-държи си на думата.
Полюсите се сблъскват, ако са с различен заряд. Тук и двата полюса са еднакъв-високо самомнение-та най-вероятно ще се отблъснат, а публиката още повече ще ни отблъсне нас, неутралните зрители пред екрана.
@replay , а вие сте едни умници, да си откършиш. Сега се сети кой започна първи-вие или тя!
@ekLep_Bu3AHTueC , как се разсрочват загуби? Големи мозАци са се навъдили в този "форум"
БФС НЕ може да глоби ЦСКА.
Пичове, вие четете ли какво пишете? Португалия и Хърватия нали вече играха или ще повторят мача?
Те и предсезонната подготовка я прекараха така. ГОНГ, в състояние ли сте да покажете лиценза на ФК у нас, който носи само и единствено името ЦСКА, без никакви добавки към него?
@samobs , ти какво искаш-да не се беше играл мачът и да ни накаже УЕФА ли? Ебати и безмозъчните същества, наречени фенове! 😡
Майните са абсолютни идиоти с тоя мач!
Грег Акселрод не е ли свободен
Що за некрофилия в този сайт?
И Наумов май го завъртя звездната болест и като Дюлгеров ще си прецака кариерата.
@AS23CSKA_11_4_LESKI , много си залюпен, както прочем сте всички любители на чорба от люляк. Ти не знаеш историята на бившия си отбор, да не говорим за историята на сегашният ти любим отбор. Измисляте си някакви теории, на които сами си вярвате. Вземи прочети какъв е бил един от основателите на Септември при ЦДВ, майор Иван Мирски, преди да говориш за милиция и ДС. То бива тъпота, но вашата надминава и плоскоземците!!! А, да-писателят Г. Марков, преди Гунди да получи Алфата е карал БМВ-как ли го е придобил този известен дисидент и борец против комунизма у нас?! Гунди е произведен в чин майор от МВР, не от ДС(то за безмозъчен припок няма разлика) посмъртно. Вземи прочети интервюто на Симолията, в което разказва как е станал футболист на Септември при ЦДВ и кой лично го е поканил!
Аман от малоумници в оранжево-зелено-червено-бели фланелки!
@SPQR , Левски няма кой да ги бие, ако съдията не е Кабаков.
Това, че Литекс си е сменил името на ЦСКА, тире, София, не го прави оня ЦСКА, Томаш дали го разбира това.
Човек без чест и морал! Защо ни занимавате с такива "хора"?
@pesho_kucheto , да сравняваш Литекс с Ливърпул.....Не си спомням в Англия треньор да си е разтрогвал така договора.
Вие правите ли разлика между билет за дадено събитие и пропуск? Не се напъвайте да оригиналничите в заглавията, че ставате банално-безинтересни и понякога смешни!
ГОНГ, а какво стана с дитирамбите по време на подготовката "Седем от седем", а?
@BoroZoro , ЦСКА няма как да подписва договори, по обективни причини :D
@BoroZoro , даже 4/5 от България е в Борисовата..или в Панчарево, или май под Покрития мост, където ви е мястото.
Ебаси, препарата минал през кожата му и попаднал в урината му :D
Страхотна позиция, направо убийствена. Последното изречение, вече коментар от ГОНГ също кърти. Много внимателно се подхожда към такива случаи, да. Шарапова, Халеп.... Ако беше Григор или Ноле, Рубльов, Медведев-горяха като факли веднага.
@31_Champions , Гергана Орлова още пита за теб, нали?
@31_Champions , като гледам издържат вече девета година, а и преди това са издържали 24 години. Простотия е да приемеш чужд отбор за своя и да забравиш в какво си се клел преди 2016 година!
@31_Champions, еми ЦСКА ги няма отдавна в българския футбол-както дошли така и си отишли!
  • 1