Американска класация-пълно с играчи от спорт, който не е особено популярен извън САЩ и Канада.
Тия колко пъти ще си сменят името?
@BoroZoro , кой му е бившият отбор на Ст. Петров, че нещо не се сещам да е играл някога в Литекс? Монтана, убитият от своите фенове ЦСКА, Селтик, Астън Вила...кой?
@LittleThief , а нашият защо?
Как са задържани на 18-ти юли, след като днес все още е 17-ти юли?
Безински кога е играл за навлеците от Ловеч? Тия са ебати и наглите, а вие, от ГОНГ им пригласяте, участвайки активно в една измама.
@Etar_VT , а колко ваксинирани си заминаха мърцина? Два пъти ме набедиха за ковид, стоях вкъщи общо 3 седмици. Жена ми така и не се зарази, а не е ваксинирана. Имаш ли обяснение разумно, о гений на медицината?
Той затова не играе в ЦСКА, а в Литекс
ЦСКА от 8 години не е играл официален мач, нито пък контрола, за да побеждава когото и да било.
Не вярвам, че ЦСКА ще изиграе и една от тези обявени контроли. "ЦСКА-София"-да.
@ddryanov , сега, ако обясниш какво общо има Гонзо като президент на БФС, с малоумните клишета в спортните сайтове цена няма да имаш! Сякаш преди него са били, а след него ще станат по-умни. Не усещаш ли, че т исъщо пишеш клишета? Ако бяха избрали Барбуков нямаше да ги има тези недомислици ли? Писалият този бисер щеше тогава да знае, че засадата е отсъдена на Варга, който беше в засада още при центрирането от прекия свободен удар? Щяха да започнат да изписват името на навлеците така, както е в архива на БФС и ТР ли? Щяха да спрат да ни занимават с това кой кога е ходил до тоалетна и каква глупост е изтърсил от "Левски" и "ЦСКА-София" ли?
@kakasia , може, ако е спортен журналист в България, може. И не само спортен.
Ще е любопитно Турция и Грузия по колко ще ги одрусат.
Засадата е на Варга, специалисти!
Не трябваше ли да си върнат старото име-"Ботев" Луковит?
В такъв случай не се ли пребива дузпата?
@BoroZoro , твоите коментари само потвърждават това, че сме малък, но за сметка на това много прост народ.
@REDscout1 , много си плосък, като всеки припок между другото!
Страничният да си скъса дипломата, левак!
Голът на Емре Чан снощи беше абсолютно същият
Ако отворим сайта на БФС дали програмата ще е същата?
Мач между Левски и ЦСКА няма как да има.
@Pragmatichen , това с 10 отбора вече го гледахме. И с 18 сме гледали.
@yakimov , тоест Лудогорец са играли равномерно през целия сезон, но, понеже Левски и Припокспор не са, то трябва да се направи така, че да се отнеме предимството на Лудогорец. Всъщност в коя нормална държава го има това чудо плейофи без отпадане на загубилия отбор, и изобщо има ли плейофи? Има ли подобни простотии в Англия, Испания, Германия, Италия, Франция, Русия, Полша....
@redfist , на вас, като фенове на два различни отбора, за кой път ви е да нахлувате по време на мач? В цял свят това е рецидив, само у нас и само за вас, не е.
@TopkiteNaGanchev , БФС са точни в имената на отборите, членове на съюза. Т.н. "журналисти", без един сайт само, упорито лъжат за името на един от отборите в първенствата и турнирите на БФС. Упорито се опитват да наложат една лъжа, иначе са много честни и почтени и се обиждат, ако ги критикуват за това, че участват в измама.
В решението на ДК пише "ЦСКА-София", вие от ГОНГ пишете ЦСКА. Кой отбор всъщност е наказан?!
Това ни е много важно да го знаем! Иначе за СП по хокей на лед нито един материал на първа страница.
Тия и те голямата работа. Крушарски се беше оттеглил и ги видяхме как го закършиха.
Водил Ерцебигре :D :D А Ерцгебирге дали не ги е водил и тях? Освен това, той идва като треньор на "ЦСКА-София", а не на ЦСКА. Ако има дело за изцепките в петък вечер на баража, трябва да бъдат подведени и всички "журналисти", които не спряха да изписват неправилно името на клуба и да надъхват с това припоците, че са истинския ЦСКА, а те са си просто един ребрандиран "Литекс-Ловеч"
  • 1