Спортният талант на "Еврофутбол" Теодор Георгиев спечели бронзов медал от Откритото първенство на Холандия по таекуондо, олимпийски стил. 22-годишният дупничанин грабна първия медал за България от турнир от клас '"G2", какъвто бе този в Айндховен. За третото място Теди се пребори и с конкуренцията на 66 спортисти от цял свят, и с тежкия жребий, който го изправи срещу национални състезатели. В първата си среща в категория до 74 кг той надигра категорично представителя на домакините Жоел Ремак със 7-0, във втората се изправи срещу американеца Нир Мориа, когото победи с 2-1 точки. В третия кръг негов опонент бе турчинът Ридван Акин, когото отстрани с 4-1. Това му донесе класиране за четвъртфиналите, където го чакаше испанецът Даниел Кесада Барера. Мачът бе труден, но Теди отново триумфира със 7-5. Същият резултат, но с обратен знак бе фиксиран и на полуфиналите, не без помощта на съдиите, които явно подкрепяха бъдещия шампион Енрике Моура от Бразилия. Въпреки загубата, Теди раздели третото място с португалеца Жулио Ферейра.

„Еврофутбол“ подкрепя за втора година Теодор Георгиев, като благодарение на финансирането на българския букмейкър той успя да участва в 41-то издание на надпреварата в Холандия.

Още един Спортен талант на „Еврофутбол“ – Виолета Генчева се представи отлично през уикенда. 19-годината състезателка на Левски стана втора на Държавния личен шампионат по самбо, който се проведе в тренировъчната зала „Армеец“ в столицата. В нетипичната за нея категория до 60 кг Вили успя да постигне две победи и загуби единствено финала от шампионката Гергана Вацова от НСА. Въпреки това, Вили е доволна от представянето си, още повече че на полуфинала отстрани европейската шампионка Габриела Кирилова.

Остават седем дни до края на гласуването за „Спортент талант на публиката“, което се провежда в официалния сайт на „Еврофутбол“ - http://eurofootball.bg/pechelish_i_pomagash.php?menu_elem_id=276 То стартира на 07.03 и ще продължи до края на деня на 23.03. От началото на вота до момента са регистрирани над 6 000 гласа, като борбата в челото е изключително оспорвана и буквално всеки глас е от значение.