Защо говори легнал като тюфлек? Това уважение ли е към зрителите? Мазен тюфлек ,пиша го като Левскар.
Хахаха, нали беше 1,5 милиона ЕВРО бре, хах. Най ми били ,2,5 милиона евро, най ми били 1,5 мииона евро, а а МАЙ били 0,5 милиона евро, тцтцтцтцтцтцт
@sirius123 Едва и е точно така.
Той е бил напълно изолиран в щатите, поне според мениджъра му. За разлика от него Джоката е имал среща с двама ковид позитивни седмица преди турнира. и Това е Доказано.
Разбира се, не означава, че и Гигор и Джоко може да са се заразили от други източници, независимо един от друг
Тити е пълен ОЛИГОФРЕН, казвам го като левскар!
Корона вирусът ще излезе победител!
Спомнете си думите на Разжжалвания Генерал, казани пред Мисирката Бенатова, преди да си плюете в устите по време на утрешния мач!
Е СТоилов какво бе, отказа от 70 бона срещу Левски - сега и без пари да дойде да ни води остава. Разберете бе, хора, времената са гладни потенциално за всеки. Нито Хубси ще се откаже от 360 бона, нито Мъро ще ни води за без пари
СЛЕД коя пандемия, извинете? Може би след свинския грип или птичия или дори след Испанския? Щото друга към момента няма приключила, че да е СЛЕД. Защото все още сме НАСРЕД ковид пандемията....
Тука чукундурите не гледате умните, аргументирани мнения, а пишете разни полюция. Един дебат не сте в състояние да направите, сган такава
И понеже веднага ще ме репликирате, че при Хубчев - нямало резултати, а при тоя Георги Тодоров и предвид, че НАД ПОЛОВИНАТА отбор ще бъде разпродаден/освободен и предвид КРИЗАТА ще се залага на юноши, вие въобще смятате ли, че КОЙТО и да е тренер би постигнал задоволителни резулти с Левски?
А Хубчев е много добър именно в работата с млади, юноши играчи.
ЕХ, НАСКО, НАСКООООО!
Наско!
Още не си взел капитанската лента на кораба, а вече имаш грешни решения!!!!
Насето тръгва по грешен път. Няма ли юристи? Не се ли е допитвал? кой е луд в ТИЯ времена да се откаже от ТАЯнеустойка?
Не, Наско - първо се срещаш с Хубчев, обясняваш му се в любов, караш го да се обясни и той в любов, но КЪМ клуба, след това му предлагаш со кротце да му се намали заплатата - в името на клуба към който той се е обяснил в любов току-що, с да речем...45%. И пак ще му даваш по-малко отколкото сега нуетойки+разноски по съдебни дела, плюс срама и пр.
Ех, Насеее, насее, никога не си бил добър мениджър!
Браво бат Венци! ти си бъдещия президент на БФС по лафове!
Защо не се кандидатираш бе, пич?!
Такъв мач с ДЖошуа няма да има и Пуллев го знае отлично!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Такъв сайт - OLX.bg.sport няма и НЕ е имало, а вие го поставяте в челната Петица!?
За съжаление в цял вече това лекарство е отречено като такова, с доказано действие при Ковид-19.
Уви, ние пак ще откриваме топлата вода след експерименти върху хората....
Не че има друго одобрено лекарство, но....
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Не до края. ДО средата.
И не да НЕ се играят, а да не се играят с публика.
ЧТо такое? Тоже самое!
Благодаря!
Честит Великден и на Вас, Гонг бг! Повече спортни новини пожелавам оттук-насетне!
Кефят ме тия пичове как си играят!
Публика има ли, не се вижда!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Браво на Домусчиев! Успех!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Допускам, че Джошуа тук ще му врътне номер в последния момент - я с контузия, я с отказ, и ще го остави кобрата да си търси заместник 10 дни преди двубоя, пък да видим.
Венци да каже, че го е пуснал без пари, и че са се разбрали ЛС да им пусне на славия за влизане в шестицата. Бат Венци да не лъжеееееееее, да каже кви пари е зел, нали е много отворенгяс!
Само да обърнем внимание на тези, които НЕ пожелаха ЦСКА да продължи по традиционния път, а с ПРЕВЪРНАХА в литекс и оставиха ловеч без отбор в елита:
ЗАОСТРЯМ ВИ ВНИМАНИЕТО, ДАМИ И ГОСПОДА:
"От своя страна адвокатите на ЦСКА твърдят пред Дисциплинарната комисия, че това не е така и новият клуб е наследник на ЛИТЕКС"
Така, Интер е от МИЛАНО, МИЛАНО е СТОЛИЦАТА на ЛОМБАРДИЯ, след като там са отменени всички мачове, защо Лудогорец трябва все пак да играе с ИНТЕР МИЛАНО??? Поради каква причина нашие ганевци пак ни реже секирата? Щото, ако беха Баейрн М щеха на кукуво лято да се натикат в устата на Звяра (в устата на короната, разибра), м?
Напълно логично е Еди Хърн да иска мач с Фюри. Досега най-дългочаканата битка беше ДЖошуа - Уайлдър. Е, видя се, че Фюри преби Уайлдър и сега най-чаканата битка е Джошуа Фюри. Такава обаче не знам дали може да бъде насрочена за юни, Тайсън няма да успее да се подготви след изнурителния мач вчера. Ето защо се очаква такъв мач не преди декември 2020, а дотогава AJ може ад загрее с Кубрат, пък...каквото такова!
тъй де, а защо никой не го попита дали е гледал на живо Тайсън? Нали затова отиде там
И какъв е проблема да идат поне 15, ако не и 20 хиляди? Защо не ходят? Защо само десет хиляди?
В италия Германия, Гърция, Австрия, ако щете - последните 2 са държави с населени колкото нас, на 3-то дивизонни мачове ходят по 7-8 хиляди. Да не ви говоря в Англия, как в пета дивизия ходят по 20 хиляди. Защо у нас да идат 10 хиляди на най-старото столичное дерби?
  • 1