Софиянец грабна голямата награда от 3 000 лева от кампанията „Като за световно с Еврофутбол!“. Това е Мирослав Николаев Димов, който е пуснал своя талон в пункт в кв. „Орландовци“ в столицата. Името на 31-годишния софиянец стана ясно в неделя, 02.03.2014 г. в предаването по Канал 3 „Спортен свят“. Така на 09.03 той ще има достатъчно средства, за да почерпи приятелите си и заради рождения си ден.

Освен него, други четирима станаха по-богати с 500 лева. Това са: Николай Ателинов Недев от Димитровград, Александър Стефанов Димитров, Валентин Петков Иванов от Дебелец и Десислав Микифоров Желязков от Монтана.

Други две дами и осем мъже ще запомнят четвъртата седмица от „Като за световно с Еврофутбол!“ с много позитивни емоции. Водещата на предаването София Маринкова изтегли от огромната урна имената на 10 участника, които прибраха по 100 лева. Ето и техните имена:

Жулиета Златкова Цолчовска от Карнобат;

Георги Петров Кепев от Пловдив;

Младен Живков Михайлов от Добрич;

Христо Митов Апостолов;

Добрин Нелев Добрев;

Захари Петров Байкушев от София;

Радослав Богомилов Йорданов;

Светлин Маринчев Йорданов от Търговище;

Станка Василева Маджарова от Сливен;

Дилян Дончев Димов от Плевен.

Кампанията „Като за световно с Еврофутбол!“ продължава и в следващите четири седмици. В жребия за допълнителните предметни и парични награди се включват всички талони на стойност 10 лева за футболни и спортни залози или от 5 лева за Гонки с хрътки, които са били пуснати от петък до четвъртък. Тази седмица един 42’ LED телевизор, една сума от 2 000 лева, една от 1 000 лева, една от 500 лева, както и 5 х 200 лева и 5 х 100 лева очакват всички участници, изпълнили горните условия. Новите собственици на наградите ще бъдат определени на 09.03.2014 г. в предаването „Спортен свят“ по Канал 3.

Софиянец с голяма награда от 3 000 лева от Като за Световно с Еврофутбол!