В Гонките с кучета от основно значение за определянето на крайния победител в дадено състезание е жребият, фиксиращ стартовия номер на всеки участник. Любителите на залози трябва да направят сериозна оценка на това дали хрътката, на която искат да поверят доверието и парите си, е заобиколена от съперници, които стартират бързо, защото повечето състезания се печелят от онова куче, което води на първия завой.

Благодарение на кампанията на „Еврофутбол" „Почувствай тръпката!" почитателите на родния букмейкър също могат да участват в жребий подобно на любимите си хрътки, но не за номер от 1 до 6, а за награди от 3000 лева, 2000 лева и 1000 лева. Достатъчно е играчите да представят квитанция от непечеливш залог за сумата от минимум 5 лева за деня и всеки от тях ще получи от букмейкъра талон с поле за изтриване, на което е изписан видът на неговата наградата.

Онези, които получат „Участие в жребий“, ще се борят за гореспоменатите суми. За да се включат в тегленето, желаещите трябва да попълнят трите си имена, телефон за контакт и дата на раждане на гърба на скреч картата. След това трябва да я пуснат в специална урна, поставена във всеки букмейкърски пункт. Така те ще се сдобият с правото да се борят за големите награди, които ще бъдат определени чрез жребий след края на кампанията.

Разбира се, не липсват и моментни поощрения, като допълнителната парична печалба в размер на 0.50 лв., която може да бъде използвана само за залог на Гонки в деня на получаването й. Така родният букмейкър дава шанс на далите грешни прогнози участници светкавично да се "поправят" и отново да потърсят големия удар.

Многобройни предметни награди - химикалки, чаши, шапки, тениски и одеяла, също очакват почитателите на родния букмейкър, решили да се възползват от втория шанс, който им дават Гонките с кучета. „Почувствай тръпката!" е рядък шанс да спечелиш дори когато предвижданията ти те подведат!