Стана ясно защо Тейлър помогна на Испания и не даде дузпа. Очаква се на финала Англия- Испания, испанците да върнат жеста и се подложат на англичаните. така, че свирейки за Испания, всъщност Тейлър свири за Англия! Преди 436 години юли-август Англо-нидерландците побеждават испанската армада. Идва ред за нова победа над испанските завоеватели май, тоя път във футбола.
Като се има предвид, че Мбапе ще играе за испанския Реал -Мадрид, относително слабата му игра днес не е изненада. Защо кариерата му в Реал да започва с негативно отношение на испанските фенове?!
И току що новородените в "Токуда" знаят: Само "Левски"!
Браво на Бербаятов
ЦСКА трябва да се закрие веднага. Не може такава сган да съществува повече.
Задава се Чорба, помия, коктейли Сепси, Пепси, Швепси, Хайдук, Кула, Зимбру, Торпедо за прасетата в кочината в Борисовата градина! ха-ха!
Ясно е, че заплатата и цената са надути за способностите на футболиста Кръстев. Клубовете с пари не виждат покритие на исканата цена за футболиста, а слабите спортно-технически клубове които смятат, че Кръстев е добър за тях, пък нямат пари за него. Ясно е, че заплатата и цената трябва да бъдат свалени, щото другият вариант, Кръстев да започне да играе по-добре, са невъзможни.
Браво, Продължаваме да го набиваме на НАП анално след тоя трансфер!
@djdo По време на така наречения комунизъм на Олимпиадата по съветски образец се гледаше като на пропаганда с която да се покаже превъзходството и предимството на Комунизма пред капитализма. Превъзходството в спечелените медали трябваше да даде впечатление на Света, че руския социализъм е най-доброто. В България се харчеха луди пари за олимпийско участие, всъщност пропаганда. Да обаче истината за СССР и соц България се разбра 1989-та когато системата се разпадна. Сега българите живеят по-добре, олимпийците са драстично намалени , но все пак има усещане за справедливост и реално всичко е наред. Олимпийските участници не са критерий за просперитет. Колкото до демокрацията, тя е инструмент и ако някъде не дава добри плодове, то не е от инструмента , а от хората които го използват. В България инструментът -демокрация е в ръцете на същата продажна сган каквато беше преди 1989-та което е в основата на провал на демокрацията. Ако в нивата ти има много плевели, ниска реколта, не е виновна мотиката, а ръката на човека която държи мотиката. Та и за демокрацията важи същото,.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Гуардиола и Халанд, да ми лапат кура!
@tinko18 Какво затъване бе т-пунгер прост. Други отбори при подобни ситуации отпадаха в по-долна група или фалираха. Сираков и Костов връщат и погасяват задължения, Левски се класира на 4 място, което за много отбори е като , че са спечелили първенството. При такива продажби, къса скамейка, проблеми с НАП, БФС и т.н 4-то място е доста добро постижение при създадената ситуация, за което Сираков не е виновен.
Бой по свинете в Централната Свинска Кочина на Армията -ЦСКА!
Клоп- GFY!
Не е ВАР проблемът, а че човешкият фактор е винаги проблем каквато и да е технологията за контрол. Ако се започне използването някой ден на AI-изкуствен интелект, вероятно ще е максимално честен ВАР-а, но до тогава трябва да приемаме субективните решения на човеците от ВАР.
Мъри Стоилов можеше да е добър треньор, ама го пренебрегват.
Клоп, GFY!
Сираков вън, Ганчев целия вътре!
Сираков вън, Ганчев целия вътре!
В Левски ще му е най-добре, ама са му промили мозъка в Стара Загора .
Барселона ще вземат на Клоп меката германска пишка на лято без пари.
Сираков вън, Ганчев целия вътре!
Сираков-вън, Ганчев-целия вътре!
@free0909 Ще напълнят устата със сперма свинете от кочината в Борисовата градина!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
При такъв беден собственик на акциите на Левски като Сираков, такива задължения към НАП и други, при такива разпродажби на играчи и невъзможността да се закупят такива поради бедността на Сираков може да се заключи, че Костов се представи доста добре и вкара Левски в първата шестица, след като знаем, че отбори в подобна ситуация, като свинските чорбари от кочината на Армията фалираха и бяха изритани в окръжна Софийска група. Костов е герой, не е губещ. Едва ли От "Левски" ще могат да намерят по-добър треньор който с такава страст и честност ще полага усилия за доброто на Левски.
Като падне Путин и в България се обърнат нещата, всичката червена измет ще бъде изрината в мръсния канал. Това ще се отрази и на свинско-чорбарския спор и всичките тия свински клубове на армията и кочини ще бъде също изринато в мръсния канал.
Кур за Клоп, Толкова съм радостен, че тая германска свиня си отива след няколко дена!
Само тъпи българи, които нямат капка достойнство и самоуважение могат да се гордеят с други българи. Нормално е всеки човешки индивид да се гордее от себе си със собствени умения и достижения. Най-голямото доказателство, че си тъп и прост е когато се гордееш с други българи.
Публиката е от хора, а на свинете от Централната Свинска кочина на Армията, казано за по-кратко ЦСКА, мястото им е в кочината да бъдат угоявани до Коледа , когато идва време да бъдат заколени.
  • 1