Който и да е Президент на БФС нищо не може да направи. Бизнес средата в България е доста лоша, което предопределя и лош футбол тъй като добър футбол се прави с много пари. Футболът се прави от свръх-богати хора-мултимилиардери, а такива в България няма. Дори и да има мултимилиардери те се в сянка защото са такива защото са го направили чрез престъпен бизнес и спекулации.
@gufianec Всъщност Сираков е единствения досега в ръководството на Левски който не само не прави нови задължения, а ще изплати тия които са правени от други! Това е безпрецедентен случай в историята на българския футбол. Досега всички отбори в България и по Света обявяваха банкрути, Левски си погасява задълженията. Фактите оспорват категорично това което се опитваш да излъжеш.
@drelic2 Ще има промяна в чорба, свинска сперма, Сепси, Пепси, Швепси, Кула, Будьо, Хайдук, лайна чорба котейли.
Едно е напълно ясно, че tinko18 лапа свински чорбарски пишки!
Новата трибуна, която беше направена преди няколко години, ще я събарят или ще я оставят?
@NOMER14 Есен защото мачовете в България са есен-пролет, не са пролет -есен и се има това в предвид, а не кога физически са пристигнали в България.
@drelic2 Кочината в Борисовата градина вече направиха първите стъпки към нова кочина където да лочат прасетата чорба, булашик, лайна коктейли Сепси , Швепси, Пепси, Будьо Хайдук Кула.
Май е добре името да стане наЛевски-Бразилео, с тия бразилци.
Мбапе ли стана много влиятелен или Макрон стана евтин покрай футболните турболенции в ПСЖ
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Бат' Венци не прощава!
Браво за малките лъвчета!
Спечелването на купата беше потвърждение, че няма незаменими хора!
Цялото ФА и съдиите в Англия вонят от корупция!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Ясно е, че ще се опорочи избирането на Председател на БФС с което ще се увеличи шанса на някой който е близо и верен на Полит-бюро на ЦК на Задкулисието да заеме поста. Ако кандидатурите са само две на Касабов -Задкулисието и Бербатов-антизадкулисието, нещата са доста опасни за Касабов. При много кандидати се отваря възможността броенето да се манипулира и фалшифицира в полза на Касабов. Номерата на комунистическата номенклатура която стои зад Полит-бюро на ЦК на Задкулисието и тоя път ще бъдат използвани с престъпна цел.
Билетите трябва да бъдат 30 лв. ВИП -местата 300 лева, За ученици 10 лв. За гостите 60 лв.
@kakasia Много си досаден. Чудно ми е, как те търпи жена ти?!
Има някакво малоумие в тия треньорски смени. Ако някой треньор в Бундес-лигата направи отборът си 2-ри в класирането ще го направят голяма сензация и Байерн ще го искат за треньор веднага, но ако треньор на Байерн направи отбора втори в Бундес-лигата ще го наритат.
Ще се дърпа ами не ще чорба, швепси, Сепси, Хайдук, Кула говна коктейли.
Това е добро и за целия български народ, който при фалит трябваше да плаща от бюджета за неплатения дълг към НАП и останалите. Левски прави най-доброто, а не е като останалите клубове които фалираха, включително и чораба, Сепси, швепси,, Будьо, Кула ,, Хайдук говняни коктейли, и задълженията им платиха данъкоплатците.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Касабов е слуга на Задкулисието. Дали Михайлов или Касабов все тая. Трябва големи промени не само във футбола. Първо трябва да се изритат тия които са зад кулисите и нареждат кой да бъде Президент , Министър председател, Народни представители, Прокурор , ВСС и т.н., и най-накрая Президент на БФС!
Изритайте цялото Полит-бюро на ЦК на Задкулисието, направете реформи в тайните служби, МВР, Правосъдие и чак тогава мислете за дребните футболни неща.
@Pet Млък, чорбар прост!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Тухлата не е виновен, виновни са зидарите!
@tcvetcho Аз не виждам нито един от източните страни в Ливърпул, малко са и в Европа. Най-много има футболисти в Европа от Бразилия, ама там няма война! Написал си лъжлива пропаганда което показва, че прост русоид и нищо повече.
Не ми се вярва да е Ливърпул, след като Клоп напуска и не е сигурно нищо за бъдещето там. Мбапе ще отиде в клуб за който има информация, че в следващите 5 години ще бъде толериран от местната футболна федерация и Уефа, че ще стават шампиони.
Добре дошъл и умната с ирландското уиски- Jemeson!
Да помолят НАТО да им пуснат една бомба с прецизно насочване. Ще стане за една секунда .
  • 1