Цялото ФА и съдиите в Англия вонят от корупция!
Чорба, свински говна коктейли, Сепси, швепси, пепси, Хайдук, Кула! Закривай кочината в Борисовата градина!
Ясно е, че ще се опорочи избирането на Председател на БФС с което ще се увеличи шанса на някой който е близо и верен на Полит-бюро на ЦК на Задкулисието да заеме поста. Ако кандидатурите са само две на Касабов -Задкулисието и Бербатов-антизадкулисието, нещата са доста опасни за Касабов. При много кандидати се отваря възможността броенето да се манипулира и фалшифицира в полза на Касабов. Номерата на комунистическата номенклатура която стои зад Полит-бюро на ЦК на Задкулисието и тоя път ще бъдат използвани с престъпна цел.
Билетите трябва да бъдат 30 лв. ВИП -местата 300 лева, За ученици 10 лв. За гостите 60 лв.
@kakasia Много си досаден. Чудно ми е, как те търпи жена ти?!
Има някакво малоумие в тия треньорски смени. Ако някой треньор в Бундес-лигата направи отборът си 2-ри в класирането ще го направят голяма сензация и Байерн ще го искат за треньор веднага, но ако треньор на Байерн направи отбора втори в Бундес-лигата ще го наритат.
Ще се дърпа ами не ще чорба, швепси, Сепси, Хайдук, Кула говна коктейли.
Това е добро и за целия български народ, който при фалит трябваше да плаща от бюджета за неплатения дълг към НАП и останалите. Левски прави най-доброто, а не е като останалите клубове които фалираха, включително и чораба, Сепси, швепси,, Будьо, Кула ,, Хайдук говняни коктейли, и задълженията им платиха данъкоплатците.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Касабов е слуга на Задкулисието. Дали Михайлов или Касабов все тая. Трябва големи промени не само във футбола. Първо трябва да се изритат тия които са зад кулисите и нареждат кой да бъде Президент , Министър председател, Народни представители, Прокурор , ВСС и т.н., и най-накрая Президент на БФС!
Изритайте цялото Полит-бюро на ЦК на Задкулисието, направете реформи в тайните служби, МВР, Правосъдие и чак тогава мислете за дребните футболни неща.
@Pet Млък, чорбар прост!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Тухлата не е виновен, виновни са зидарите!
@tcvetcho Аз не виждам нито един от източните страни в Ливърпул, малко са и в Европа. Най-много има футболисти в Европа от Бразилия, ама там няма война! Написал си лъжлива пропаганда което показва, че прост русоид и нищо повече.
Не ми се вярва да е Ливърпул, след като Клоп напуска и не е сигурно нищо за бъдещето там. Мбапе ще отиде в клуб за който има информация, че в следващите 5 години ще бъде толериран от местната футболна федерация и Уефа, че ще стават шампиони.
Добре дошъл и умната с ирландското уиски- Jemeson!
Да помолят НАТО да им пуснат една бомба с прецизно насочване. Ще стане за една секунда .
"Синята лавина ще затрупа стадиона в Пирин.
Ще празнуваме Възкресението и Байрама заедно! Ха-ха!
Ще видим и тебе какъв си. На приказките вече не вярваме, вярваме на очите си! Ха-ха!
Сигурен съм , че "Чорбата -1948" няма да вземе нищо щото са алчни! Когато искаш да вземеш повече, не вземаш нищо. Така беше с Крумовград преди два дена.
Браво! Има малък привкус на връзкарство, ама е положително събитие с привличането на млади левскарчета в елита на българския футбол с футболния отбор на "Левски".
Както и се предполагаше алчните няма да получат нищо на лято от Колев като си отиде без пари.Умните японци дадоха 3 милиона, щото на лято Уелтън щеше да отиде без пари някъде в Европа никога за без пари в Япония.
@replay Още един бастун по главата ти!
@emokanar Отговор е доста прост. Уелтън е доста по-класен от Краев и се е получила ситуация при която японците са предпочели да го вземат сега с пари отколкото да отиде на лято в друг отбор. Ако Уелтън не беше продаден на японците, щеше да предпочете някъде в Европа без пари, а не да ходи чак в Япония и те да останат в пръст в устата. Колкото до Крае при него няма как да се развият тия събития като с Уелтън по много причини, тъй като в Япония не се интересуват от такива слаби играчи.
Според мен проблемът е друг. В Англия има тенденция ФА да натиска отбори които са дълго в първата четворка да отстъпят място на останалите отбори и минат в по-долното ниво на таблицата. Челси, Ман.Юн вече го направиха , идва ред на Ливърпул и Ман Сити, а едва ли Клоп би се съгласил на това и е решил това да стане без него. ФА цели с тия изкуствени ротации да направи футбола популярен и в другите части на Англия което ще повиши качеството на английския футбол като цяло , а не само в два града Ливърпул и Манчестър да се взимат титлите и естествено парите.
Днес двама русенци спечелиха за България златен и бронзов медал. Двамата са състезатели от ТСК "Русе"! Браво!
От това което прави Левски има полза всеки българин, щото ако фалира Левски, както са правили другите отбори, то задълженията се плащат от данъкоплатеца. Ако Левски не фалира, как ще го прави това , не е работа на хората да го коментират. Важното е, че ще си платят борчовете и народа няма да плаща за това.
Кратка справка показва, че Колев е взет от Крумовград без пари от "Чорбари-1948" и договорът му изтича на лято. От алчност и простотия, Крумовград няма да спечелят нищо. Левски имат вероятно други възможности за привличане на други футболисти и ако К.град откажат не е фатално.
@Nico2022 В поздравления за добри събития в живота като Рожден ден, не е уместно да се споменават негативни неща!
  • 1