Тоя Венгер е доста тъп, като истински французин! Ха-ха!
Че какво му е страхотното. Нормален гол без никакви страхотии. Поне 80% от останалите голове , са по-хубави от тоя на Меси. Меси е доста надценен, а това буди отвращение в мен.
Сралия -София са селски отбор!
@maktub19 Не ме чети бе PD-раст!
Хърватите ако бяха били Белгия , испанците щяха да смелят японците.
Нямаше дузпа защото преди това имаше засада на лявото крило.
Голът на Левски беше неправилно отменен защото явно се вижда как играчът на Лудогорец хваща с две ръце ръката на Миланов и си я удря в лицето. Ако топката не беше влязла във вратата след удара, то трябваше да има нарушение срещу играча на Лудогорец.
Ако хърватите бяха били Белгия щяха да са първи в групата и тогава испанците щяха да разпорят японците с 7:0.
Като изключим, че германците изпуснаха японците в първия мач и това е най-голямата причина за изхвърлянето им, можем да кажем категорично, че Хърватите изхвърлиха германците в новосъздадената ситуация, тъй като не можаха да бият Белгия. Класирането на Хърватия на второ място в групата предопредели загубата на Испания от Япония! Испания падна нарочно, че да играе в Мароко, а не с Хърватия и никой няма право да ги съди.
Съдийките са доста тъпи!
В България до преди 30 години имаше футболисти на нивото на Меси. Тодор Барзов, Христо Бонев, Пламен Гетов, Начко Михайлов бяха брилянтни футболисти на нивото на Меси. В другите държави също имаше футболисти дори по-добри от Меси. През последните години качеството на футболистите рязко спадна тъй като децата вече не играят на улицата или по площадките, а стоят по компютрите. Футболните школи се пълнят с деца които насила се вкарват от родителите им, но те нямат тия качества които създаваше "великата улица" или спортна площадка. Футболистите от Африка са силни физически и бързи, но доста слаби в техниката и мисленето, което прави футбола доста силов и без качества. Меси е добър защото останалите са доста слаби. Дори футболистите от националните отбори имат елементарни проблеми със подаването , спиране на топката, воденето на топката и отиграването на топката с прав, външен и вътрешен удар. Всичко това прави Меси незаслужено гениален, тъй като това което прави е задължително за всички футболисти. Преди 30 години имаше доста повече футболисти които работеха на терена с нужната вещина подобна на Меси.
УжасТ! Жените трябва да си стоят в къщи, да готвят и перат, да гледат децата и като си дойде мъжа от работа, да си вирват краката!
Липсата на алкохол в Катар е опасна за британците. Не е ясно защо германците все още оцеляват в тия тежки безалкохолни дни на Световното?!
Много важно!
Прави са германците, има мъже които имат нужда от Хуz и това не трябва да се счита за извратеност, порок и причина за омраза и наказание. След като Бог е създал такива хора значи той има някаква идея за това което хората все още не могат да разберат и обяснят и най-лесното е да му лепнат етикета лошо, неправилно, порочно и да наказват.
Левски можеше отдавна да е добре, но първо се ограби от недобросъвестни хора и второ сложиха Сираков който не позволява "външни " хора, които не са част от корумпирания български футбол да имат нещо общо с Левски. Сираков е част от статуквото и статуквото защитава своята доминация в българския футбол в частност Левски! Българския футбол е част от статуквото, ако започнат здравословни промени , това е заплаха за статуквото като цяло. Процесите на промени в България са изключително бавни, тъй като статуквото е доста силно и погасява всяко начинание за промяна в зародиш. В настоящата ситуация всеки опит за спасение на Левски или българския футбол като цяло са фарс защото за да се спаси нещо и започне ново начало е нужно да се разделим със статуквото. Спасение на статуквото и българския футбол е невъзможно. Или трябва да се примирим със смъртта на футбола в България или да изринем "статуквото"!
Просто се търси законен начин някои богати левскари да изкупят дълга на любимия отбор!
В Арабия има достатъчно богати футболни фенове/милиардери/ които да купят всички мачове и съдии, за да станат световни шампиони.
Мога да бъда шокиран единствено от сумата която Арабите са дали на полувремето на Аржентина за да паднат!
Никой не може да прескочи шкембето на Стефанов!
След тая скандална новина трябва да се промени уговореното на 2:1 вместо 1:0!
Собственикът няма пари за играчи, треньори и добро ръководство, това означава , че той е най-виновен , Госпожо! Богат и добър собственик създава прекрасна атмосфера в клуба!
Айде на хаирлия да е! Нова година , нов късмет! Кочината в Борисовата градина да се изрине и се построи парк на Софиянци, не на свинете!
Земята и небето се сливат в хоризонта!
М-да!
Да ги закриват и двете ЦСКА-та ментета, че вече не се трае тая посткомунистическа пасмина!
@ARMY1948RED Малоумен си знам,-истински червен папагал!
Като падне Путин, падат и двете ментета от Ловеч и "48"! Оригиналното падна 2015 -та!
Цветомир Найденов, е изотоп на Васил Божков, само , че е по-необразован, прост и невеж! Ако двамата вършат същата дейност значи правят едно и също в системата и двамата са достойни за съд присъда и затвора!
Като падне Путин и двете ЦСКА-та отиват на кино!
  • 1