@kakasia Е наскоро писаха и за един Вия, който уж от Левски го искали, за да може да си вдигне малко цената, че от Бока в Бирои не е доста авторитетен трансфер, особено когато едните са в групата на изпадащите........ доста пари се перат там.
Никога съперничеството ни с държавния урод не е било "вечно дерби". Тази фраза я крадат комунистите от спортните издания преди 1949г. за един предстоящ мач между Славия и Левски, където този двубой е описан като "вечно съревнование". Стига сте повтаряли една и съща лъжа, комунистите търсеха "фашисти" за враг.
Реабилитирахме гнусната държавна паплач оня ден. В България живота отдавна не е справедлив, тук виреят отрепки и хлебарки като държавния кърлеж от Ловеч, нормалните хора отдавна емигрираха, да живее селенията и чалгата, но ние Родината няма да си оставим на подобна паплач. Още уикенда ще ядете дървото, след сезона започва новия ви бойкот, палячовци.
Е като тъпите им е приятелки от Сектор Гей, по гнусни транспаранти за починал човек каквито са вадили безмозъчните пед@*и на държавния отбор ЦДВ за Великият Гунди, Българин, национален състезател по футбол, няма. Пожелавам им квото пишат за него да им се случи на всичките тях които ги пишете тия неща. Затова само бой по гнусните свине!
Тия да изпаднат им пожелавам, но "синьото" бфс няма да го позволи, за да може държавния отбор от Борисова да има патерица на която да се обляга, което е нормално имайки предвид кой е собственика на Ботев Враца и на умрелите! Нагледен пример, как се хвърлят срещу другите, и няколко мача преди това как лягат на гнусните свине! Е това. Пожелавам на Черно море да станат Шампиони, и да бият ЦДВ-Лоич със 7:2, Иляне ти знаеш как!
@ddryanov Айде не го оправдавай, била се навряла сред пийнали мъже....е и какво, да и се бяха изредили всички, щом глупака толкова му е сърцето за едния тек да се навре в тоя скандал, кой е глупака в ситуацията? И все правосъдието ви е виновно, как не се научихте да носите отговорност за собствените си действия? Нищо тоя ще се научи по трудния начин. После ще знае кога, къде и с кого да пие.
Добрите играчи са на терена, легендите се раждат извън него. За да си Легенда трябва да притежаваш морал, и човешки благодетели. Такива хора не ги съдят за изнасилвания.
Бъди там заради миналото на Литекс! Бъдете люляци, без чест и достойнство. Палячовци оранжеви от всички страни "обединявайте" се в името на комунистическият урод и държавния отбор ЦДВ-Лоич.
Ба$и, отървали се от гнусните седалки, върху които са пик@ли и ср@ли години и без дори да ги измият, били дарили. На това му се вика ПР кампания, те са добри в това умрелите, щото така мижитуркат след 2016та, само с ПР, на принципа на дай да повтаряме лъжи, времето ще ги "изгради". Лъжат, че Левски е бил закриван. Не НЕ Е БИЛ ЗАКРИВАН, ако се чудите какво значи преписката, еми питайте вашите създадели бе, гнусните комунисти, те ще ви обяснят. Лъжат че са Сесека, но са Литекс, и най-гнусната лъжа, че са наследници на АС23. Няма по ГНУСНА ЛЪЖА ОТ ТАЯ. НИЩО ОБЩО НЯМАТЕ С АС23, ПЕД@ЛИ.
Как им промиват мозъците на тия плиткоумните в Литекс не е истина. Литекс, а преди урода цдв са най-държавния отбор в България, нищо друго "най" не притежават тия мухъли. Държавата им създаде лига, купуват си купичките, купуват си съдиите, играят на заграбен стадион, крадат историята на други отбори, дължат над 40 милиона на държавата, абе лъжци и измамници, опитват се с маркетинг да направят едно ла*но "златно", но винаги ще смърди от тия пед@ли.
Иначе си купувате парцалите на тоя, ей - прост народ слаба държава!
Кюрда първо да си плати данъците, и да хваща пътя към Маями, кво прави тука селянина прост....? Нали нищо не му е дала Родината, пед@л скапан.
@mozy къв пич бе? На отрепка не се мазни! Оранжевите к0рви изпускат удобно фактът че Левски е свързан със Спартак след унижението на отбора на всички власти от Отбора на Народа с 7:2 . Комплексарите искат да са като Левски, но никога няма да бъдат, и АС23 няма нищо общо с тия отрепки!
Педала за каква купа говори? Има предвид онази от 2016та която си купиха ли? Да ви ева майката пр0ста, оранжева.
.!. за гнусните орки. Поредният автогол на Сираков ще е това.....
И един клип не можете да сглобите като хората. От както откраднахте на Томето Гонг, нищо не става от вас.
@nusmir_fajc Ботев Враца и Умрелите са с един собственик...съсобствени по точно казано, от тия отбори никога няма да загубят точки. Даже пари изкарвам от тях, обрата с Пирин например. Те на тия БФС лига им направи, ти за уреждане на мачове говориш....не че не си прав...даже се чудя за какво протестират прасетата...там шизофренията е феноменална. Пеят ББПП, но им даде базите незаконна, позволи им да фалират старото дружество без някой да понесе отговорност, пеят к*р за БФС, тия им направиха лига....кво да кажем повече, полиграфи, редени мачове, купени купи, свинска работа. Аз да питам, Ицо плати ли си данъците ни? Нали Родината нищо не му била дала, гледам че хората си пазаруват от дрешляците му, никога няма да спра да говоря за това и да го наричам Кюрда, докато не излезе и не се извини на всички Българи, за думите му! Абе добри футболисти бяха тия от 94та, но кофти хора..може би не са виновни, може би такива хора създаде прехода...
Браво момчета. Бъдете здрави и стигнете колкото далече можете. Ние вече се гордеем с вас. Да живее България и .!. за държавния партизански отбор цдв-лоич.
И тия почнаха с ловешките глупости, и все друг им е виновен. Явно на бившите комунистически отбори е черта да си търсят враг и без такъв не могат да съществуват. Шизофрения. Или ще държавата, или ще е общината, или ще са говедата, или ще е ретрограден Меркурий, абе тресе ги синдрома на ловешката парантия.
Тия са цял сериал, доста несериозно, Корема не изкара ли достатъчно пари, за да намери един читав треньор за всички тези години или свирките на Тиквата се оказаха безмислени? Много жалко за уважаваната от мен Славия. Докато Корема е там ще е така....
Много ниска журналистическа култура на текста, махленски направо. Относно проблемите ни, ами това е истината, държавата не влага в спорта и направо го е изоставил, във федерациите почти всички хора са просто на хранилка, и са бивши дърти комунистически номенклатурници , БФС опорочава футбола ни, и когато се съберат неграмотници с продажни политици това е резултата. Трябва кардинална промяна, нулиране на всичко, и нов старт. Трябва да се върнат и старите спортове в които сме имали традиции, но за всички тези промени трябва желание, и най-важното кадърни хора, но аз не ги виждам къде са, освен Бербатов и Стенли, но и това е добро начало.
Жив и здрав Любко. Само Левски и КЗЛитекс.
@ogrizko Как ще се обединим с шизофреници за които все "говедата" са им виновни, въпреки хилядите доказателства за уредните им титли и мачове, или от отрепки които лъжат и изкривяват историята си и припознават всичко наред, дори и АС23, или отрепки които пеят :кз....", никога. Това е гнусна паплач, тумор на Родината ни. Да си ходят в Турция или Мозква...българи не са, това е сигурно.
Първо, дерби никога не е имало. Комунистите и партизаните които създават държавния урод Литекс сами си го избират като символ на тяхната "борба" срещу фашизма, шизофренията там е толкова силна, че оня ден тия изкарват свастики и нацистки символи, но са създадени от партизани, комунисти и национални предатели! Ясно е за колко прости хора говорим! Второ, единственото Дерби на София е Левски - Славия, това е вечното дерби, защото е на изцяло спортна основа. Мачовете с Литекс се категоризират по различен начин, Доброто (Левски) срещу комунистическият урод (ЦДВ-Лоич), Свободните хора срещу държавните репресии, народа срещу властта, и това не се е променило и до ден днешен. За сравнение - Държавния отбор Лоич беше създаден с дългове от над 40 милиона евро и покровителстван от няколко правителства, за да се опита да издапа, тия дългове да не мислите, че се трупат за 2 или 3 години? Докато Отбора на Народа плаща дълговете си и се бори с всички сили да се изчисти към държавата.
Тъпите копелета палят знаме на Гунди и Котков. Кога и да пукнете ще е късно, вие сте истински отрепки! Само бой по вас отрепки. Разбити свински зурли! Майка ви де/а проста циганска.
Ей, геройство! Не е ли нормално това бе? Случвало се е стотици пъти в годините и в агитката на Левски, и на други, но ако са на държавния отбор - похвално. Джуджето добре си плаща явно.
Да жив и здрав, много талантливо момче, и пробивно. Браво.
Шествие от Кравай не сте имали, олигофрени. Там се биехме, пак пишете глупости. И няма как селяни да създават "ад" в София. Палячовци. Кравай е емблематично място за Софиянците, а не за селяните и номенклатурничици, това, че вие и това откраднахте е друг въпрос, но да знаете, София ще ви е тясна! Вкъщи и стените бият, да знаете, а ние сме си вкъщи вие да му мислите!
Най-големия футболен клуб в България, палячо е Левски София създаден от мечтите на хората и водени от любовта към Родината и Апостола - Отборът на народа. Ти играеш в най-държавния отбор в България, създаден от партизани, крадци, убийци, такива хора които нямат чест и достойнство, и който ощетиха Родината ни с милиони, кюрда също още го чакаме да си плати ония 8 милиона, и понеже Родината му не му беше дала нищо, днес си изкарва парите от дрешляци които глупаците носят, нищо че си харчи парите в Маями, ето за такъв малоумен клуб играеш, честито дано те разпорят в събота. Само Левски - От Люлка до гроб.
Съвсем в реда на нещата, миналия път пусна юноши на стадиона на Литекс, сега "други проблеми", когато треньор ти е прасе и наближи мач с държавния отбор винаги стават такива неща. Знам как си взимат точките умрелите срещу Ботев Вр, чиито собственик е акционер в Литекс, нещо за което не се говори! Как си взимат точките срещу Пирин и т.н. Връщаме се в годините на комунизма когато всички военни клубове лягаха на държавния ЦДВ, но когато трябваше да играят срещу Левски правеха мачовете на живота си, палячовци. С Литекс и Луноходец в България футбол няма да има! И двата отбора трябва да се разформироват! То бива години купувани мачове, уреждания на съдии, уреждания на първенства и купи....в една нормална държава ръководителите на тези отбори щяха да търкат наровете на някои затвор.
  • 1