Доста противен тип беше. Сега джуджето ще си го вземе някъде в гарнитурите за благодарност към лоялността му за уредните мачове на умрелите, най-вероятно ще си е на заплатка в Литекс и те така те.
Абе да не се правят на луди умрелите. Това си е чисто изблъскване, засилва се няколко метра преди това след като вижда, че няма да стигне пръв до топката, дори променя траекторията си на движение. С тия селски номера нищо добро не ги чака Литекс, но такъв им е манталитета, затова и не заслужават да са шампиони. Шампионският манталитет включва и спортен морал който тия отрепки не притежават. Такива цигански номера си въртяхме като деца в махалата, като играхме завързани мачове, тия явно са си останали толкова незряли колко са били и на 12 години. Чак и спори, няма нищо по-дразнещо от наглостта, а тия са много нагли.
@leon7 Клета майка България е на това дередже заради нас. Кога ще отидем да ги шибаме тия на паветата? И говоря за всички, копейки, тикви, харваради, и да си върнем свободна и независима Родина? Само си дрънкаме като някви жени, а животът си върви. Това ли ще оставим на следващите, след нас?
@TopkiteNaGanchev По принцип "Доктор хонорис кауза" е звание което се дава по заслуги и няма общо с образованието. Друг е въпроса кюрда който се отрече от Родината си, и още не си е платил скапаните над 8 милиона данъци, дали заслужава въобще такова звание, защото Родината му може "да не му е дала нищо", но продължава да цица от нея или с дрешляците си, или грозната реклама, но продължава с тия пари да си плаща данъците в Щатите, а не на РОДИНАТА МУ.
Щом и Гонзака е висшист, смятайте какво ни е образованието. То какво ни учудва, щом Тиквата е такъв!
@1973red Трай там полиграф. Като върнете купата на България от 2016та, и уредените ви 99та и преди това, като си платите данъците, тогава въобще можете са имате право да се показвате и пак нямате право да се обаждате. Комунистически отрепки. Създадени от партизани и предатели. Отбора на всички Влади ЦДВ-Литекс или забрави като ходехте да се молите на три отделни правителства! Да знаете, чорбарите са като рузнаците, като ви кажат добър ден гледайте къде е слънцето, и тръгнали отрепките да говорят! Свинска наглост!
Перука. Правиш пълни глупости. Отдавна мина времето когато можеше да си тръгнеш с чест и достойнство. Как не ти дойде акъла не разбирам….
@cruiser13 Вярно е. Никой не е по-голям от Левски ама сложи едно тире след "най", и точка в края на изречението!
@ed21bg Абе български медии. Пак почнахте с глупостите! Понеже шаха е много популярен в България, затова ли да го излъчват? Тия които играем шах и ни интересува играта знаем къде да го гледаме, и не ни трябват "български медии". Все да се плюе, еби му меча...аре като искаш да го гледаш го пускай, дядото от някое село го боли за тая игра, дано след световната титла която се надявам да вземе Нургюл това да се промени.
Напълно е възможно да има инциденти в четвъртък. Имайте предвид, че Айнтрахт са с леви убеждения. Тук с който и отбор да играят от тези които могат да съберат поне 10К на стадионите си има вероятност за кютек, но както казва пича в коментара по долу, ще си сверим часовниците, а ние почваме да ги дебнем по уличките и така.
Нищо впечатляващо. Слаби центрирания, гола вратаря можеше и да го спаси ако беше половин крача вдясно, слаб и анемичен удар, и само с късмет влезна. Много некадърен видео монтаж, също.
Каква ирония. В България да се кланяме на престъпници е традиция, за колко такива какви неща пишеха, едва ли не, че взимали от богатите, давали на бедните, и на Илиеви така им се кланяха, още ги споменават с добро на някои места, как били давали на хората, дрън, дрън, а колко загинаха преди това, колко деца умираха по улиците от наркотиците които пласираха, виждал съм го с очите си? Колко семейства съсипаха докато им ограбваха бизнеса? Как мислите, че се издържа ФК Корем, така уважаваната от мен Славия, чрез пари събрани от наркотици и рекети.....и най-ироничното е че тия хора даваха пари в един момент за спорт, затова и за Божков ревяха...абе много сбъркана държава сме, то държава няма всъщност, иначе нищо от това нямаше да е такова.....
@blue_bear Айде бе, чак пък толкова.
@Jup Попето играеше в ЕКТ докато беше в рузия, Десподов къде ще играе точно? Никой не ходи там от водещите първенства, рузкото първенство само нашите гламурници защото нямат амбиции, Десподов не изглежда такъв. Да не говорим, че рузия е под 19то място в световната лига съпоставена с другите първенства, средно се събират около 13 хиляди човека на мачове за 160 милионна държава не е ли малко?
@kakasia Може да не се касае до самочувствие, а до умишлено внушение, нашите драскачи обичат да се навеждат като срещнат рузкия урод някъде. Иначе, Десподов не е глупак, работлив е няма как да отиде на място където ще рита за здраве, дори и това да му оправи живота, ще видим, но ако си мислите, че ще видим скоро рузки отбори в ЕКТ, много се лъжете, поне още 2 години, и зависи дали войната продължава или не, а тя ще продължи докато не падне Крим или ще прерастне в трета световна и тогава всички първенства ще спрат.
Нищо няма да продадат. Десподов не е глупак като оня от Арда. На възраст е в която парите все още не са толкова важни, а бъдеще при джуджето от бункера в керливата рузия, няма.
Нищо не са разбили. Който е ходил на почивка в Израел знае, че там проверките са сериозни, напълно нормално.
@TopkiteNaGanchev За всеки Българин по-голяма дата от Шести септември няма, може би е сравнимо само с последната битка на Шипка или в Плевен. Хубаво е че все по-ясно става колко манипулирана дата е трети март, дата която се оказва една огромна рузка лъжа. Ако ще променяме датата на националния празник, трябва да е дата в която сме показали независимост от "великите" сили. Иначе статията е скандално некадърна, но това вече не е учудващо 151ви по свобода на словото.
Много неграмотен текст. Лятото или лявото крило? Много ниско качество от както Томето и екипа му не са вече в Гонг.
Типично българска тъпотия с цел внушения! Истината не е това, Алкараз поздрави цялото семейство на Джокович, което е част от церемонията по връчване на титлата. Спортистите са друга стока хора, оценяват и уважават труда на другия, имат възпитание и знаят цената на труда. Не са като драскачите!
И тая година ще има полегнала е Тодорка, лицемерите ЦДВ-Лоич се дърват на тия от Разград, но те не са различни даже са още по-нагли. Да не забравяме, че в почти всички мачове които се разследват за черно тото задължително присъстват оранжевите, дори един от мачове на Ботев ВР за които ги глобиха за уреждане на мачове беше срещу държавния урод. Няма как да искаме футбол в България с тия отрепки.
Що несправедливо? Които мачове успяха да купят, купиха. Ако имаха играчи да бият преките конкуренти можеше и да станат шампиони. Числото ги направи шампиони, иронията на живота, те неблагодарниците излизат с декларации срещу Левски и числото, но Левски е отбора който ги класира няколко пъти в Европа, а числото им даде възможност да станат, шампиони, но оранжевата сган може само да плюе и реве като жена, и да обвинява другите. Как не се вгледаха в себе си веднъж тия утайки, не знам. Каквото са казали за други отбори, винаги е важало само и единствено за тях, шизофреници. Губят два пъти от Левски, тръгнали да стават шампиони. И аз съм доста учуден след целият този комфорт който има държавния отбор как не станаха шампиони. Техните сателити Ботев Враца, Пирин, и другите където им се подвизават бившите кадри и лягаха нагло като играят с тях, но се хвърляха на всички останали, и пак .!.. Абе .!. за ЦДВ два за Литекс и това е. Само Левски!
Айде, айде. Кога стана въглищар, кога му почерня задникът е малко положението. Ние все още нямаме читави терени при нас, за да търсим сметка на останалите. Даже някои отбори като сложат осветление е първа новина по "вестниците". Първо да гледаме нашата градина, че до преди няколко години повече от 2 кръга не можехме да играем в ЕКТ с нашите стадиони и терени.
Ами с циганията която направиха Наско, Мъри и Ивков, какво очакват? Уж големи мъже имат деца, внуци, разправят се като някакви деца! Интригата вреди на народната работа, и това е резултата, и то в момент в който се опитваме да изплуваме, да погасим задълженията си и да излезем на чисто към държавава, защото все пак ние не сме урода цдв-лоич, на който държавата му опрости над 50 милиона, и дори и им дадоха пари от еврофондове, да си купят кирливата емблема. И затова винаги Левски ще е отбора НА НАРОДА! Ще се оправим, рано или късно.
Стига с тия глупости бе, дондуркаме един умрял стадион. Освен на мача с държавния урод Лоич, хора не могат да напълнят стадиона, а то и с тях не може понякога, че тяхната любов зависи от парата и класирането им. Все тая, всички мачове на клубните стадиони, за да изкарват пари отборите.
@Vezaloff За Българския футбол не е добра новина, добра е за държавния урод цдв-лоич, но в Литекс доста "таланти" така потънаха, само чернилките останаха. Няма грижи, тази година джуджето ще се погрижи за титлата както за купата 2016та, и миналата се беше погрижил, но бездарниците не успяха да си вземат ония мачове които не могат да купят. .!. за литекс.
@Walkthroughmyeyes Наследниците на Милко Балев, партизани и гнусни отрепки, предали Родината си за копейки, да не се обаждат. Точно ти да ми говориш за мутри, и за дългове не просто е несериозно, но и малоумно. Това, че сте прости шизофреници го знаем вече няма нужда да го натяквате. И как имаш очи да пишеш под подобна статия, къде са вашите над 40 Милиона дългове бе, паляк? И седнал да ми дърпа локуми, аре бегай у лоич смотаняк. Клякай пред джуджето и да те няма.
@LevskiLevski1914 Брат, какво обясняваш на някакъв тъпак. Виж му глупостите които пише, това е някакъв тежък шизофреник от ония които вярват, че сме носили бюст на урода сталин на Мусала, например. Били сме се сливали с някакви отбори, глупака не те разбира. На тия отрепки всичко им е даром, те не са изстрадали нищо в живота са, за да разберат какво им казва отсрещната страна. И понеже са тъпаци започнаха да си измислят, бюстове, сливания, Цола, това са крайно тъпи парчета, наследници на партизани и гнусни отрепки, предали Родината си за копейки, избили военните ни Генерали, разбираш ли? Крайно тъпи елементи които дори се срамуват от историята си, иначе за какво ще търсят връзка с АС23, на които им откраднаха стадиона? Еби ги тия глупаци.
@Walkthroughmyeyes E нормално, феновете на държавния отбор ЦДВ-Лоич не са свикнали да плащат, точно както и уродливия им кенеф наречен спортен клуб на армията, но само по име, наследството на урода цдв-Литекс идва от партизани и национални предатели, а не Български военни.
Илян е една от най-големите легенди на Левски. Да доста е крив, но ние никога не сме спирали да го обичаме и уважаваме.
  • 1